Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elk.rtad 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gz8
Negatív

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ez van, ezt kell szeretni 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Öszödi beszéd megvan? 😊

Ilyen gyenge magyarázatot még nem olvashattam dupla postra 😄DD

gz8
Én informatívabb voltam <#zavart2>

5c0rp330n
Szerintem nem tud ez semmit, a betüket sem ismeri.

0Fritz0
Itt a lét a "Tét".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
nem fog pénzbe kerülni legalább...
#5028 😊

gz8
Lövöldözés volt Téten, az elkövetõ fejbe lõtte magát.

"Az elkövetõ már ült börtönben erõszakos bûncselekmény miatt. Helyszíni tudósítások szerint a tétiek erõszakos embernek ismerték. "Féltek tõle az itteni emberek, akik ismerték tartottak tõle. Sajnos nem tudtuk, hogy lõfegyvere van" - nyilatkozta Tét polgármestere az Inforádiónak."

Szerintem tudja hogy itt már nem lenne hosszú élete, mert túl sokan ismerik.
Punker
te ott maradnál?

szerintem is valszeg felszökik 1 vonatra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sok a "nem"😛

Azt nem konkrétan nem írja semmi "hogy jön vissza a Blahára", ezt én gondolom. Mivel a Blaha neki a kánaán ahhoz képest amit "otthon" tudna mûvelni.

Persze bízom benne, hogy valahol elüti vmi és megmurdál...

Hol irják azt hogy jön vissza a blahára?
Fabio Capello
Tán nem kéne... Lesz fogadóbizottsága... Sztem már a határon várja a fehérfûzõs bakancsos különítmény <#hehe>

Várjuk annak módja szerint...

Szerintem rosszul járna ..😊

Inkább a tévébe sztárnak. 😊

Kilõtt vagy száz golyót, majd egyet a saját fejébe.

Mediahack a javából. Ezek a kérdések semmivel sem hülyébbek, mint a többi - csupán más szemszögbõl láttatják a dolgokat.
Politika off. 😊

Fabio Capello
Pontosan. Inkább õt lõjék le mint õ engem

guardian hero
Nagyon helyesen.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Fabio Capello
minden ilyet alapból élve akarnak kihozni... aztán rejtélyes módon mind hullászsákban hagyják el a helyszínt

Mr_no_NaMe
Nem molotov koktél kellett volna ide...szépen videóra venni azt ahogy annak az embernek van víz alatt a feje fulladásig, aki a macskáét lenyomta. Nevezzetek beteges állatvédõnek vagy akárminek, de manapság már 1-2 állatban több van, mint 1-2 féreg emberben...
Nem, a Moszkva térre a Konspiratív Rendõrségi Halálkommandó ment ki rendet rakni...

(õt is alapból élve akarták kihozni)

Punker
aha mint a Moszkva téren az OTP-bõl igaz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mindig megpróbálják élve kihozni.

Punker
Meglõtt 1 rendõrt...

szerintetek megpróbálják élve kihozzni?

és lám a sok marhaságból egy jó kiderült, mert bizony 1990-es népességi adatok alapján vannak a körzetek, amúgy grat a debreceni fószernak

guardian hero
Nem egy elveszett ember. Tényleg ráférne egy komoly ráncfelvarrás az alkotmányra meg az egész jogrendszerre.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

<#szomoru2>

Miatyánk, ki vagy a ... 😊

ATTTTTAK!!!! 😛

Dragooon
:-D
nyilván ezt, de még a betámadás elõtt is mondta😊
de azért most elbizonytalanodtam 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

te mit mondanál ha egy egész cigányputri rádtörne?😊

Dragooon
de a csávó is hülye volt szvsz..
hogy lehet olyat mondani, hogy "adok én nektek2? :-c

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ma este lesz a teljes film 😉

Bandee1987
Na, nesztek rohadt rtklub és társai, védjétek tovább még ezeket a tetveket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
ezt majd megpróbálom eljátszani a jövõbeli munkahelyemen😄DDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Most lesz a Fókuszban maugli családja, ahogy lenyúlják a riportert.

Ez inkább arról szól, hogy ha egy jó szakember nem kap elég pénzt, akkor inkább külföldön keres szakérteni valót, Budapest gondjait pedig oldja meg ennyi pénzért, akinek két anyja van. Ebben igaza van, a magyar focinak is ez lett a veszte.
Inkább azt kérdõjelezném meg, hogy a BKV vezérigazgatójának - aki nemrég még városomban vezérkedett a Volán felett - szakértelme indokolja-e a cirka 2,25-szörösére ugrott "tiszteletdíjat."

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
aahhahaha 😄DDDDDDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fabio Capello
sztem a rabló már vmi pszihológusnál meséli az élettörténetét, és idegösszeroppanást kapott... XD Alázás rulz!