Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Az elkövetõ már ült börtönben erõszakos bûncselekmény miatt. Helyszíni tudósítások szerint a tétiek erõszakos embernek ismerték. "Féltek tõle az itteni emberek, akik ismerték tartottak tõle. Sajnos nem tudtuk, hogy lõfegyvere van" - nyilatkozta Tét polgármestere az Inforádiónak."
szerintem is valszeg felszökik 1 vonatra.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Persze bízom benne, hogy valahol elüti vmi és megmurdál...
Politika off. 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
(õt is alapból élve akarták kihozni)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nyilván ezt, de még a betámadás elõtt is mondta😊
de azért most elbizonytalanodtam 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
hogy lehet olyat mondani, hogy "adok én nektek2? :-c
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Inkább azt kérdõjelezném meg, hogy a BKV vezérigazgatójának - aki nemrég még városomban vezérkedett a Volán felett - szakértelme indokolja-e a cirka 2,25-szörösére ugrott "tiszteletdíjat."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Minél több pénzt kap, annál jobb szakember lesz, ééééééértem?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem