Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Betiltanám egy fél évre a fémátvételt, annyi idõalatt kihalnak az erre szakosodottak, vagy váltanak.
1. honnan a francból tudja, hogy lopott a cucc
2. hogy bizonyítod rá, hogy tudott a lopott fémrõl és szándékosan vette át?
Mert például akkor én is kibaszhatnék veled, hogy kivágok néhány nekem nem tetszõ kresztáblát, aztán behajítom az udvarodra.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A színes fémkereskedõkkel (látod, menniyt számít egy szóköz? 😊 ) igenis ki lehetne fizettetni, ha valami gyanús eredetû cuccot (KRESZ-tábla, orgonasíp, bronzszoborról leflexelt testrészek) találnak náluk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Esetleg még az lehetne megoldás, hogy fémlopás esetén yard leadná a drótot a kereskedõknek, hogy figyelni kéne, mert lenyúltak párszáz orgonasípot, akinél jelentkezik az enyveskezû, az értesítse a rendõrséget.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha minden átvételt regisztrálnának (személyi igazolvány, név, cím), talán ki lehetne szûrni a tolvajokat.
#7322: Tudják, ki az, csak azt nem, valóban hunyó-e. Az ügyvédei szerint õ az áldozat, sõt, méág áldozatabb, mint a kárvallottak, mert a média "lejáratta a céget", ezért a sokmilliárd helyett csak 700 millió lett a zsákmány... ezért írtam, hogy "vadászidény." Fejrõl mindenki ismeri õket, aki meglátja, az üthet rajta egyet... 8000 károsultja van a kis játékának, ha csak minden 100. ember találja meg, már az is elég. 😊
Tegyük hozzá: abban igaza van a szószólónak, hogy ehhez kellett 8.000 naiv állampolgár is, aki bevette, hogy matricáért új autót kap.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dátum: 2008-05-04 10:38:33 Nyomtatás E-mail
Kubában megkezdték a személyi számítógépek árusítását immár magánszemélyeknek is. Az elsõ komputerekért sorban álltak az emberek, jóllehet a 800 dollárnak megfelelõ átlagár a kubaiak nagy többsége számára megfizethetetlen.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
tud errõl valaki valamit?
szerk: kinéztem az ablakon rohadt nagy fekete füst van. elég kemény :-o
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"Január elsejétõl mindenki átmehet a piroson, de 60felett kötelezõ lesz"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elég sunyi módja ez a nyugdíjkérdés megoldásának. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.