Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ekkora balfasz...ráadásul semmit nem csinált 😄SA😄
PíszLávJuniti
😄DDDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bertino
😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
Ugyanúgy, ahogy a 2004-es szökõár. Már semmit nem hallani róla, pedig ott több százezren haltak meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nekem is kapásból eszembe jutott a párhuzam, ez valószínû megmarad, mint statisztikai adat 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sadist
A rendõrnek lehet meg kellett volna reckírozni egy-egy figyelmeztetõ lábonlövést. Szerintem könnyedén találtak volna néhány tanút, akik igazolták volna, hogy a 4 cigány rájuk támadt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Pár hét, esetleg nap múlva már senki nem fog rá emlékezni. Nem lesz évfordulós ünnep, meg pápai áldás.

PíszLávJuniti
Az eltûnt kresztáblák valamikor jól jönnek 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
De az mégis csak durva, ami itt nálunk terjed, hogy az utakról is felszedik a csatorna fedeleket.. ha belehajtasz már bukó a dolog.
Betiltanám egy fél évre a fémátvételt, annyi idõalatt kihalnak az erre szakosodottak, vagy váltanak.

Igaz. Eláshatjuk a rendszert, nem jó semmire. (a krtesztáblás kibaccást lehet, hogy kölcsönveszem, van egy-két kellemetlen szomszédom 😊 )

Sadist
Abban mi a munka, hogy valamit szétbarmolnak? Így csak annak az esélyét csökkentenéd, hogy épségben vissza lehessen szerezni értékes mellszobrokat, orgonasípokat, trafóházat, ésatöbbit.

Sadist
Ez is csak ott van bukón, hogy
1. honnan a francból tudja, hogy lopott a cucc
2. hogy bizonyítod rá, hogy tudott a lopott fémrõl és szándékosan vette át?
Mert például akkor én is kibaszhatnék veled, hogy kivágok néhány nekem nem tetszõ kresztáblát, aztán behajítom az udvarodra.

De legalább ráfanyalodnak a munkára <#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

Punker
akkor majd kicsit megolvasztják (természetesen lopott) cuccal, lásd a sípok 1 nap alatt az összeset összekalapálták.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az ügyvédek ezzel a mesével etették a bíróságot, nem én találtam ki. 😊

A színes fémkereskedõkkel (látod, menniyt számít egy szóköz? 😊 ) igenis ki lehetne fizettetni, ha valami gyanús eredetû cuccot (KRESZ-tábla, orgonasíp, bronzszoborról leflexelt testrészek) találnak náluk.

A színesfém lopásra azért nem lesz soha megoldás, mert a legtöbb színesfémkereskedõ ugyanúgy cigány, mint azok akik ellopják.

Nemtom ki hogy van vele, de én már elég rég óta tudom, ha bármi miatt le kell állnod autópályán a leállósávba, akkor nem bent ülve várod amíg legyalul a kamion, hanem kiszállni, és a KORLÁT MÖGÖTT, és/vagy tisztes távolságban kell várakozni amíg megjön a segítség. Ugyanez érvényes arra is, ha baleset volt. Nem a pályán kóricálni, meg ülni az autódban, hanem a korláton kívülre menni.
Egy kis kiegészítés: a kereskedõnek kötelezõ vételi jegyet írnia vásárlás esetén, amiben az eladó személyijének adatait fel kell tüntetnie. Az megint más kérdés, hogy rendszerint lopott személyit, vagy hajléktalantól "kölcsönkért" személyit vesznek igénybe ilyen esetekben 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sadist
Ez elsõ részéhez meg annyit, hogy a szinesfém kereskedõ sem tudhatja, hogy honnan származik a fém. Bevisznek néhány ütött kopott vascsövet, és kérdezze meg, hogy nem-e a templomi orgonából van? Minden átvételt regisztrálgatni meg nem biztos, hogy a legdemokratikusabb dolog. Mert ha neked elkezdenék regisztrálgatni az összes vásárlásodat, hátha lopott pénzzel fizetsz, az már szerintem állampolgári jogokba ütközne.
Esetleg még az lehetne megoldás, hogy fémlopás esetén yard leadná a drótot a kereskedõknek, hogy figyelni kéne, mert lenyúltak párszáz orgonasípot, akinél jelentkezik az enyveskezû, az értesítse a rendõrséget.

Sadist
A cég fejének semmi haszna nem volt az ügybõl? Nem is tudott róla, hogy több száz milliót csaltak el? Ugyan már, ennyire naivak azért ne legyünk már.

guardian hero
Nah, vége ott is a jóvilágnak...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Semmi köze a bõrszínhez, egyszerûen meg kellene nézni (ellenõrizni kellene), hogy mit vehetnek át és mit nem. De így utólag végiggondolva hülyeséget írtam, úgyis "átalakítják", amit "találtak".
Ha minden átvételt regisztrálnának (személyi igazolvány, név, cím), talán ki lehetne szûrni a tolvajokat.

#7322: Tudják, ki az, csak azt nem, valóban hunyó-e. Az ügyvédei szerint õ az áldozat, sõt, méág áldozatabb, mint a kárvallottak, mert a média "lejáratta a céget", ezért a sokmilliárd helyett csak 700 millió lett a zsákmány... ezért írtam, hogy "vadászidény." Fejrõl mindenki ismeri õket, aki meglátja, az üthet rajta egyet... 8000 károsultja van a kis játékának, ha csak minden 100. ember találja meg, már az is elég. 😊

Tegyük hozzá: abban igaza van a szószólónak, hogy ehhez kellett 8.000 naiv állampolgár is, aki bevette, hogy matricáért új autót kap.

Sadist
Az ilyen ügyeket, ahol tutira lehet tudni ki a hunyó, úgy kéne kezdeni, hogy az összes ingatlanját és vagyonát árverésre bocsájtani, a befolyt összeget levonni az okozott kárból + büntibõl, és ha még így is maradt adósság, akkor mehet a büntetõeljárás. Addig meg max 5x5-ös cellában, nem ám háziõrizet, meg kiugrunk pár órára sétálgatni...

Sadist
És azt konkrétan hogy gondoltad? Hiperpigmentáltaktól nem vennének át semmit? Vagy jelenteni kellene rendõr bácsiéknak? A sok jog(bûnözõ)védõ úgyis elkezdene pattogni, hogy ez micsoda diszkrimináció, meg rasszizmus.

Amíg átveszik, addig lopni is fognak. Ha nem õk, akkor majd más, mert elég könnyû és úgy látszik, veszélytelen pénzkereseti lehetõség. Az átvevõhelyeket kellene szankcionálni, szabályozni, hogy mit vehetnek át és mit nem.

Punker
kézlevágás, több kiskorú is volt velük, és ezért végtelenített folyamat ez, mert már a kölkeiket is a bûnre nevelik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Húsz év szigorított villamosszék

Ezeknek már semmi sem szent?

PíszLávJuniti
Késsel támadt egy beteg egy mentõsre a mentõautóban, kórházba szállítása közben. A mentõsök szombaton a késõ esti órákban egy szarvasi férfit szállítottak orvosi kezelésre a békéscsabai kórházba, a beteg azonban útközben egy hat centiméter pengehosszúságú késsel a mentõsre támadt. A tisztnek sikerült elugrania a támadás elõl, így nem sérült meg. A mentõsök értesítették a rendõrséget, így rendõri kísérettel szállították a beteget a kórházba. A szarvasi férfit felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntettének megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vették.

PíszLávJuniti
Már számítógépet is lehet venni Kubában
Dátum: 2008-05-04 10:38:33 Nyomtatás E-mail

Kubában megkezdték a személyi számítógépek árusítását immár magánszemélyeknek is. Az elsõ komputerekért sorban álltak az emberek, jóllehet a 800 dollárnak megfelelõ átlagár a kubaiak nagy többsége számára megfizethetetlen.

Fabio Capello
HBD nekije 😄

SHADOWEYES7
Harmincéves a spam.

nem is hittem volna <#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

banok
a füstöt még a Budaörsrõl is látni lehett. Pont azt nézem, hogy biztos már megint ég egy raktár.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bertino
ja, emiatt késtem el melobol majdnem basszameg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

0Fritz0
Már bõszen oltják.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dragooon
oké, kamuzott, valami raktár ég.

Dragooon
még nem találtam cikket róla, de tesóm hívott hogy "hatalmas füst" van a Richter Gedeon gyárnál (gyömrõi útnál, X. kerületben).
tud errõl valaki valamit?

szerk: kinéztem az ablakon rohadt nagy fekete füst van. elég kemény :-o

joebacsi
éstényleg 😊
"Január elsejétõl mindenki átmehet a piroson, de 60felett kötelezõ lesz"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
😊
Elég sunyi módja ez a nyugdíjkérdés megoldásának. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Angelina Jolie, akit már többször is megválasztottak a világ legkívánatosabb nõjének, nemrég újra bevallotta: tényleg nem volt olyan drog, amit ne próbált volna ki. A nagy bejelentést egy, a National Enquirerben megjelent cikk miatt tette, ebben ugyanis szó van egy videófelvételrõl, amelyen Angelina a barátaival kokaint és LSD-t fogyaszt. A színésznõ hozzátette: akkor még a húszas éveiben járt, mostmár felnõtt, és négy gyermek anyja, ezért soha nem nyúlna újra a drogokhoz.