Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
+ kínai delegáció közlekedett a belvárosban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

desigo
PíszLávJuniti
gta

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Tegnap szállt le asszony gépe Ferihegyen, közben kiszúrták a sok rendõrt, így idõben tudta a taxist tájékoztatni, hogy merre ne menjenek 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey
Nem csak ezért volt dugó ...
1.Elõször is lezárták az alsórakpartot - mint kiderült -, hogy Gyurcsány kb. kétezer tüntetõje miatt.
2. A szokásos péntek volt.
3. Ehhez jött még, hogy háromnapos ünnep van.
4. Jó volt az idõ.

A medve nem játék.

desigo
Dragooon
"Akciófilmbe illõ jelenetek Budapesten!"

húsz percig gondolkodtam a dugóban mi történhetett, de erre nem gondoltam volna.😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

desigo
"a szivárgást már fél egykor jelezték, a robbanás három órakor történt, a gázt pedig csak fél hatkor sikerült elzárniuk"

Ez azért elég durva 😞
#7379, tényleg volt már. Akkor is bunkóság volt, most is az - mármint a Zellerõrök részérõl.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem sokat ér. Jönnek újabb vezetõk, és õk is a kitaposott úton fognak járni. Mutass egy olyan embert, aki nem tömi a zsebét, ha lehetõsége van rá.

M@TriX
jó tudom, csak hirtelen 5tlet volt, de ott a helyszínen valszeg senki nem cselekedett volna másképp, elõre õ sem tudhatta és nem tudott mérlegelni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punker
maminak lehet az volt minden pénze.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
basszus milyen világban élünk, bár a maminak inkább hagynia kellett volna, nem hõsködni, persze utólag...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punker
" Eltörte a gerincét egy asszonynak egy rabló a Kisvárdai Kórházban még szerdán. Az asszony laborvizsgálatra érkezett az intézménybe, éppen a lépcsõházban volt, amikor szembe találta magát a férfivel. A rabló megpróbálta elvenni a táskáját, de nem hagyta.

Dulakodni kezdtek, a férfi többször megütötte az asszonyt, aki leesett a lépcsõn és így törte el a gerincét - tájékoztatta a Független Hírügynökséget csütörtökön Fülöp Gergely a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

A támadást senki nem látta. Az épületben vannak biztonsági kamerák, de ott pont nem volt ahol a támadás történt. A rabló 15 ezer forintot zsákmányolt, amivel sikerült elmenekülnie."

HALÁLBÜNTETÉST!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
Ettõl kirázott a hideg. Ráadásul még hihetõ is, hogy a Gázmûvek is szart az egészre.

Welkom tu Madzsigisztán...

Pécsi gázrobbanás

ha nekem egy rokonom lakott volna ott, nem sûrûn érdekelne a magyar jog(szar) rendszer...

Punker
esetleg hatékonyabb lenne a tolvaj vezetõket sittre vágni nem?

Nevess.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

w77d
egy darabig még támogattam a sztrájkolókat de most már kezd sok lenni a BKV embereinek a viselkedése. Pár hónapja még nem gondoltam, hogy ezen az állásponton leszek, de már osztom Vlala véleményét! Rendbe kéne már tenni a dolgokat!!

Ki kell rúgni a sztrájkolókat, mert sosem lesz vége. Van egy rakás munkanélkülink, aki dolgozni szeretne, meg van egy másik rakás BKV-dolgozó, aki nem szeret dolgozni. Egyszerûen ki kell cserélni a két kupacot, és a haza fényre derûl. :]

a.carkey
Olyan embertõl követeltek rokkantsági igazolványt a BKV ellenõrei, akinek vállból hiányzik mindkét keze, írja a Népszabadság. A törvény szerint ingyen utazhatna, még kísérõjének sem kell jegyet vennie. A BKV szerint az ellenõrök még rendesek is voltak, hiszen csak a kísérõt bírságolták meg.

A Népszabadság megkeresésére a BKV elismerte, hogy ellenõrei intézkedtek egy mozgássérült utassal szemben, "akinél semmilyen hivatalos dokumentum, díjmentes utazásra jogosító igazolás nem volt". A cég hivatalos álláspontja szerint az ellenõrök "eltekintettek" a megbírságolásától, de kísérõjét, akinek szintén nem volt díjmentes utazásra jogosító igazolványa - mivel ilyenje nem is lehet - megbírságolták.

A medve nem játék.

"Ezt a törvényt kivételes módon elsöprõ többséggel fogadta el a T.Ház: 370 igen, 0 nem, 0 tartózkodás. A Parlamentben összesen 386 képviselõ van."

<#falbav>

GregSB
Sadist
Én mondjuk csak röhögni tudtam. Annyiból kár érte, hogy néhány év múlva talán jó csaj lehetett volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fabio Capello
erre csak annyit tudok mondani hogy az idiótája

bertino
pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

16

M@TriX
én elsõsorban a cím és a rövid cikkrészlet kapcsolatára próbáltam célozni.. 😉

Ja, a bekeretezett rész. Gondolhattam volna 😊

Hány éves? Bulváriában 11 évesen már szülnek, nyilván ez volt a mérce.

M@TriX
egy kicsit lentebb nézz, az észkombjn Jakupcsi nem érdekel. bár reméltem, hogy megbukik, vagy nagyot csalódtam volna újfennt ebbe az országba.

Meg talán az is, hogy Magyarországon az "igazság" szónak negatív értelme van.

M@TriX
ezt most lõttem. 😊)))

tudom kissé bulvár, de...

Kérdés, hogy ezek után nevezhetjük-e magunkat, utódainkat embernek.

0Fritz0
Tanulni sem kell majd, mert mindent megoldanak génbõl. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PíszLávJuniti
Még egy ûrhajósnál megértem, aki Marsi expedícióra készül, és fontos hogy 10 évig ne legyen elõreláthatólag baja, de más semmi nem indokolja.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fabio Capello
és ha valakinek olyan genetikai hátterû betegsége van, ami módosítja az allélokat, ám a munkájában nem befolyásolja, annak puszipá? Nanemár.

Erre van a próbaidõ. Felveszik 3 hónapra, ha megfelelt marad ha nem akkor elköszönnek tõle. Amúgy szerintem a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet olyan géntérképet készíteni, hogy valakirõl kiderüljön, hogy jó programozó vagy jó vezetõ, mert rengeteg mindennek kell teljesülnie hozzá. Szerintem ez a törvény csak arra vonatkozik, hogyha pl van 5 jelölt akkor azt választják ki akinek a legjobbak a génjei. Ez pedig egy náci faszság, mert lehet hogy egy másik jelölt ezerszer alkalmasabb lenne a feladatra, könyebben beilleszkedne stb... Érdekes, hogy nemrég még azok a balfaszok tüntettek a fasizmus ellen akik elfogadták ezt a szart.

Amúgy nemtudom, hogy minek tanulsz vagy mit csinálsz, de akkor mit szólnál ehhez a törvényhez, ha mondjuk 10 éven keresztül arra készülnél, hogy ügyvéd(írhatnék akármit) leszel és kiderül, hogy a génjeid alapján nem vagy alkalmas rá? Elmennél utcát seperni?

M@TriX
ezt talán génvizsgálat nélküli is el lehet dönteni...

Sadist
Mert a génekben hordozott információ nincs kõbe vésve...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

már miért ne válogathatna?Ha egy munkára a génei kevésbé tesznek alkalmasra valaki akkor ezt miért ne vehetné számításba?

joebacsi
úgy hogy nem verik nagy dobra 😊
vagy ha mégis nagy nyilvánosságot kapna, akkor lekommunikálják, hogy valójában ez nekünk miért jó...akinek meg ezek után se tetszik, az csõcselék és/vagy náci 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PíszLávJuniti
<#zavart2>
Ilyet hogy mernek elfogadni?!

Fabio Capello
Beindul a modernkori rasszizmus... már nem az lesz a probléma ha szinesbõrû vagy, hanem ha nem jók a génjeid...

Akkor a kedves politikusokat is térképezzék fel. Repülne a 90%-uk.

M@TriX
Gének alapján is válogathat a fõnök

A Parlament 100% elfogadta, ez azért nem semmi. De amúgy meg alapban szerintem elég durva ez az egész...

a.carkey
Halálos baleset, teljes útzár az M1-es autópályán

Ismét. Múlt pénteken már álltam 3 órát az M3ason egy dugóban, mert fasz volt a rendõrség ...
Amikor ezen a hétfõn hallottam, hogy a héten végig füvet nyírják több szakaszon, gondoltam, hogy lesz baleset. Erre tessék.

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
ez a része sem rossz:
"
menekülõ férfit végül a sértettek - apa és fia - a találkozó helyétõl nem messze, egy farakás mögött találták meg " wtf