Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kemény..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey
elég ciki ilyen helyzetben meghalni.

magyarul fiú-prostizni járt a taxis az aluljáróba...

Mr_no_NaMe
<#wow2>
desigo
Kalapáccsal verték agyon Bajor Imre sofõrjét!

nyilvános akasztást ennek is...
desigo
Ah, mikrõl maradok le :|

desigo
Pár hete volt egy napig,hogy egy BigMac áráért kettõt adtak.
Akkor nem volt sorban állás xD
Meg a Jar-Jar szemek.

Majd jönnek a Darth Vader kezek 😄DD

A nyakamat rá, hogy ez is divat lesz. A különbözõ piercingek és bodymodok után itt az új õrület: tündefül és Pikachu-farok. 😊

Kár, hogy lemaradtam.

Scottt
Jól tették.A tünde füles meg elég zavart lehet:d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi
ha még hús lenne...😊

ennyi ráérõs gyökeret, hihetetlen

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PíszLávJuniti
Csak 150 ezres bírság. ez a szánalom egy külföldivel szemben.
( máshol volt az info hogy külföldi autó )

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Ha szétszedhetõ lesz, akkor abból lopni fognak.
Lejátszáshoz nincs értelme különszedni, hangstúdióban pedig eddig is megoldották, a rengeteg hangsáv kezelését.

Sokmindennel próbálták már leváltani az mp3-at, már 8 éve folyamatosan azt hallom, hogy melyik formátum váltja le 😊 És eddig egyik sem.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Most akarták bevezetni a "zebra elõtt 30" mozgalmat. Olyan hurrogást kapott a "profi" sofõröktõl, hogy csak na...

5c0rp330n
ez magyarország, az erõsebb/nagyobb hatalommal bíró eltapos, ha jót akarsz magadnak, kikerülöd. a kamion volt az erõsebb.

GregSB
Újabb gázolás zebrán, meghalt egy 4 éves lány.

Kezd szánalom kategóriába menni, hogy amíg NY-európában még akkor is megállnak a gyalogosnak az autók ha nincs zebra, addig itthon életveszélyes még az átkelõt is használni. Én nem bánnám ha szigorítganának valamit ezen a téren.

desigo
uhh volt sor rendesen...

valamit kellett kezdeni a nemsokára lejáró szavatosságú hússal xD
5c0rp330n
ha fél órát nem is, de 43 ft-ért egy kicsit én is sorbaállnék érte 😊

a.carkey

A medve nem játék.

miért nem vagyok meglepve...

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Életet mentett a rendõr
Hogy legyen valami jó hír is.

Ez nagyon jó! 😊 Újszerû állapotban lévõ baba, fullextrás, valódi bõrborítással, kevés kilométerrel, tömítéseket cserélni kell, mert szivárog az alja.

"Az eltelt idõ alatt senki sem mert licitálni a gyermekre."

bertino

Bandee1987
Anettkát bezzeg kihagytad a dicsõséges listáról<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
1980: magyar az ûrben

inkább elmenekült a földrõl mert tudta,hogy lassan világra jövök xD
robos
Ma már a blu-ray világába sztem ezzel nem lesz gond, h ne férne el "1 lemezen"...
Amúgy meg mire ez elterjed, már ha életképes lesz, addigra már lehet, h blu-ray is elavult lesz <#hehe>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

5c0rp330n
az alapötlet nem rossz, viszont sok dolog van, amin állhat vagy bukhat az egész: milyen tömörítést használ, támogat-e lossless-t, stb. ha ilyenekn nem szúrják el, akkor egészen jó is lehet. ilyenbõl egy lossless számnak lehet egy kis helyigénye 😊 az már egy cd-n nem férne el, elképzelem, ahogy a jövõben DL DVD-ken árulnak ilyen zenéket lossless-ben 😊

Sadist
Hehe, ezzel csak annyi a baj, hogy tuti nem lesz olyan kicsi, mint az mp3, mert az pont azt használja ki, hogy az egymás mellett megszólaló hangokat az emberi fül nem képes teljesen elkülöníteni, ezért nagy részét "ki lehet dobálni", mert úgysem tûnik fel a hiánya. Ha viszont az ember kedvére buherálhatja a hangsávokat, akkor onnantól kezdve ez nem alkalmazható.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
"Az MT9 formátum egyik legfontosabb újdonsága, hogy lehetõvé teszi, hogy a zenéket hangsávokra bontva tárolják, így például külön-külön lehet szabályozni például a gitár, a dob, a basszus vagy az ének hangerejét."

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

robos
Darabokra szedhetõ zene az mp3 utódjával

"Az MT9 nevû formátumban szabadon lehet állítani a gitár, a dob, a basszus vagy az ének hangerejét, az így tárolt zenékre bármikor lehet karaokézni is."

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Elbeszéltünk egymás mellett, ennyi. Egyikünk azt mondta, hogy kék, a másikunk azt, hogy nem zõd. 😊
Peace. 😊

guardian hero
Megértettem, csak nem értettem egyet azzal, hogy mire helyezi a fõ hangsúlyt a hír kapcsán.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hatalmas szellemi különbségekrõl beszélsz, miközben nem érted meg mire gondol a másik..

guardian hero
miagond?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

<#wilting>

Én is ezt mondtam.
Megölnek egy gyermeket, szintén gyermekkorúak az elkövetõk, és a médiának ebbõl az a legfontosabb, képekkel is illusztrálandó részlete, hogy fekete ruhát tereget az anyja.
A gyermeket nem a jogalkotás teszi gyilkossá, hanem a nevelés hiánya... a tévébõl sajnos csak ezt tanulja meg.

guardian hero
Én meg azt imádom, hogy ez a legnagyobb nyomorod, véletlen se a lényegre koncentrálnál, hogy a szaros liberális jogalkotás/joggyakorlat/nevelési elvek oda vezettek, hogy a kölykök lassan halomra ölik egymást. Kíváncsi leszek mi lesz majd akkor, ha neked kell a gyerekedet minden nap ilyen állatok közé engedned.

Egyébként világjelenség szerintem, hogy szellemi szinten hatalmas szakadék keletkezett a társadalomban... És a primitív, sötét, buta néprétegek kerülnek mind nagyobb számbeli fölénybe. Kíváncsi leszek, hova fog ez vezetni... (bár talán inkább mégsem). Asszem lassan beköszönt egy 'új középkor'....

GregSB
Hehe, ezt írták páran a közvetítés csetjébe, hogy "nem történik semmi, pár kék ruhás ember ugrál". Nem tudom mire számítottak, hogy a 300 millió km-re lévõ bolygóra több tucat kamerát és világító berendezést telepítenek hogy fel tudják venni a leszállását? 😄

Itt vannak képek, ezeket már a szonda készítette a bolygón.

Ezt imádom a Borshoz hasonló bulvárszennyben.
Kép: "Fekete ruhákat tereget József édesanyja. Gyászol az egész család"

Ad 1: Mi közük hozzá?
Ad 2: HA meghal valaki egy családban, természetes, hogy gyászolnak, fekete ruhákat hordanak. Mi ebben a hír? Bulváréknál ez újdonság? "Jelentem, Kovács elvtárs nagyot szellentett bableves után" szindróma?

89
Na most látom, hogy igen

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol