Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy ez csak egy kis porverés a mûsornak, és valamikor le lesz adva ez az epizód is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Egyszerûen nem értem Talmát! Mielõtt elváltunk, még megkérdezték a menedzserével, mikor kerül képernyõre a felvétel. Kiábrándító számomra, amit Talma mûvelt."
Ekkora tahó pénzéhes f*szt...még neki áll feljebb ha kiesik az ütemtervbõl egy ember? Még õ problémázik, hogy miért nem vállalja? Ráadásul Talma ki sem akadt, hanem kultúráltan közölte, hogy nem engedélyezi a levetítést.
Szerencsétlen..
Nem egy gyengelelkû görcs vagyok akinek Talmácsi az istene, még a tévében is csak híradóban láttam. Egyszerûen utálom a f*sz embereket mint a balázs. Direkt nem írom nagy b-vel.
Ez még jó is lenne, de eléggé hiteltellené teszi a dolgot, hogy a megviccelõk is ugyanolyan semmirekellõ sztárok, a viccek színvonala meg általában nem éppen egetrengetõ...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Talmácsi Gábor letiltatta átverését a képernyôrôl
nem nagyon nézem a mûsort csak látok belõle kicsit, vagy az ajánlót, és elég durva átverések vannak, pl Szujó Zoli az F1-es átverés, Youtube-on meg lehet nézni, biztos vannak érzékeny lelkületû emberek egy ilyen fõnöki leszúrás után, hát nem tudom én biztos nem vigyorognék utána.
Talámát meg megértem, ha jól értettem azzal verték át, hogy 15 milliós adományt, meg milliós ajándékokat vártak tõle, neki meg magyarázkodnia kellett. Én sem érezném jól magam, ha gyerekek elõtt kellene magyarázkodnom, hogy nem vagyok smucig disznó, de nem tudok 15 millát kicsengetni.
Szerintem egyre megalázóbb "átverések", persze biztos a nézõk ingerküszöbe miatt, d ebezzeg régen milyen poénosak voltak legalábbis nekem az utcai átverések, hogy pl úgy vittek üveglapot, hogy nem volt ott meg ilyesmi, na az ilyen az szerintem poénos átverés.
úgy tûnik nekem meg túl alacsony az ingerküszöböm 😉
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
'80-as évjárat körüli Zsigák vannak forgalomban Magyarországon. Megnéznék egy mai mûanyagautót, hol lesz 28 év múlva!
Kíváncsi vagyok hogy mondjuk egy ilyen hír után mennyire vigyorognál 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Persze mondjuk hozzá tartozik, hogy a legnagyobb ugatók maguknak köszönhetik, hogy most megint ugathatnak valamire. Ha nem lenne folyton szélsõséges cirkusz Pesten, valszeg nem lett volna most sem prioritása a dolognak, és mehetett volna másra a pénz. Bár 150M elég aprópénz az ország többi problémájára vetítve. Valszeg semmit se oldott volna meg.
ilyen fasságokra költenek, kíváncsi vagyok, hogy lett e volna másik lehetõség, más, olcsóbb autókra, esetleg mik voltak ott az elõzõ autók? :S
töredékébõl meglehetne az egész 😛
Kár, hogy a szerepjáték a 80-as években élte fénykorát, és azóta folyamatosan hanyatlik...
Ezzel együtt nem hiszem, hogy megússzák, a pszichológust nehéz átverni.
Egy normális országban az ilyenek kényszerzubbonyban ugrálnak egy csendes, nyugodt környezetben lévõ klinikán.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
egy két jo hir mindig jol jon