Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
talán nem kellett volna a járdára parkolni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
hát ez kész xD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
Mr_no_NaMe
Az is lehet. Mindenesetre a Sebestyén Balázst mindig is egy tahó surmó parasztnak tartottam. Attól eltekintve, hogy ügyesen igazgatja magát a TV-ben.
Ez nem a Sebestyén Balázs vs. Talmácsi Gábor fanclub, hanem üzlet. Ne legyünk már ilyen gyerekesek..
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy ez csak egy kis porverés a mûsornak, és valamikor le lesz adva ez az epizód is.

Csak hasonlítsd össze, mit tett le az asztalra Talma és Balázs. Valahogy nincsenek egy súlycsoportban...

Mr_no_NaMe
Ez a balázs mostmár tényleg elmennyen a p*csába.

"Egyszerûen nem értem Talmát! Mielõtt elváltunk, még megkérdezték a menedzserével, mikor kerül képernyõre a felvétel. Kiábrándító számomra, amit Talma mûvelt."

Ekkora tahó pénzéhes f*szt...még neki áll feljebb ha kiesik az ütemtervbõl egy ember? Még õ problémázik, hogy miért nem vállalja? Ráadásul Talma ki sem akadt, hanem kultúráltan közölte, hogy nem engedélyezi a levetítést.
Szerencsétlen..

Nem egy gyengelelkû görcs vagyok akinek Talmácsi az istene, még a tévében is csak híradóban láttam. Egyszerûen utálom a f*sz embereket mint a balázs. Direkt nem írom nagy b-vel.
na ugye

Fabio Capello
ez mondjuk igaz... 😄

Kordának átverés nélkül is látogatnia kellene az orvost 😄

Fabio Capello
szerencsétlen korda hetekig pszihológushoz járt az átverés után. Tudni kéne egy átverésben hol a határ...

guardian hero
"az tetszik hogy általában semmire kellõ sztárokat viccelnek meg"

Ez még jó is lenne, de eléggé hiteltellené teszi a dolgot, hogy a megviccelõk is ugyanolyan semmirekellõ sztárok, a viccek színvonala meg általában nem éppen egetrengetõ...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

fõleg az tetszik hogy általában semmire kellõ sztárokat viccelnek meg és tegyük hozzá szerintem eddig egyik sem szenvedett maradandó lelki sérüléseket....

M@TriX
tudom hogy van rajongótábora, pl személyedben is, én csak a szubjektív véleményem írtam le, hogy más megalázása számomra nem poén...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

én viszont az ilyen poénokat szeretem,nem az olyan régi favicce utcai poénokat,régen pedig divat volt be volt kapcsolva háttérzenének a nevetõgép..bleh<#levele>

talmácsi bizta szegény😄...az ilyen versenyzõk degeszre keresik magukat.

guardian hero
Jól tette, nem méltó hozzá az az ócska mûsor.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

M@TriX
tudom kicsit bulvár, de végre valaki letiltatta magáról ezt a szart...

Talmácsi Gábor letiltatta átverését a képernyôrôl

nem nagyon nézem a mûsort csak látok belõle kicsit, vagy az ajánlót, és elég durva átverések vannak, pl Szujó Zoli az F1-es átverés, Youtube-on meg lehet nézni, biztos vannak érzékeny lelkületû emberek egy ilyen fõnöki leszúrás után, hát nem tudom én biztos nem vigyorognék utána.

Talámát meg megértem, ha jól értettem azzal verték át, hogy 15 milliós adományt, meg milliós ajándékokat vártak tõle, neki meg magyarázkodnia kellett. Én sem érezném jól magam, ha gyerekek elõtt kellene magyarázkodnom, hogy nem vagyok smucig disznó, de nem tudok 15 millát kicsengetni.

Szerintem egyre megalázóbb "átverések", persze biztos a nézõk ingerküszöbe miatt, d ebezzeg régen milyen poénosak voltak legalábbis nekem az utcai átverések, hogy pl úgy vittek üveglapot, hogy nem volt ott meg ilyesmi, na az ilyen az szerintem poénos átverés.

úgy tûnik nekem meg túl alacsony az ingerküszöböm 😉

😄DDddd

89
Azért ne essünk túlzásokba 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

GregSB
Valszeg az úton, csak más formában. Lebontják és újrahasznosítják. Legalábbis az új szigorítások erre ösztönzik a gyártókat.

Te, az "ezerkecsót" minek beõáncélozni? Annyi benne az anyag, hogy simán túlél öt ilyen Audit... (Láttad volna, Beja asszony milyen szépen átalakította a Q7 elejét egy alumínium korláttal! - bár ez a "jogsit lehet venni, tehetséget nem" kategória)
'80-as évjárat körüli Zsigák vannak forgalomban Magyarországon. Megnéznék egy mai mûanyagautót, hol lesz 28 év múlva!

Sadist
"A kormány úgy döntött, hogy az autókra elkülönített 150 millió forintot nem gépjármûparkja felújítására költi, hanem egy 17 gyermekes, hátrányos helyzetû cigány családot segít vele. Mivel a családfõ alkoholista, és minden nap több tízezer forintot ver el a nyerõautomatán, így a 150 millió forintból bõven fog jutni az elvonókúrára és a pszichiátriai kezelésre."

Kíváncsi vagyok hogy mondjuk egy ilyen hír után mennyire vigyorognál 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kórházakba természetesen, vidéki kórházakba...

én biztos, hogy könyebben elfogadnám, ha ebbõl a pénzbõl az egészségügybe vettek volna gépeket...

89
Nem vagyok hajléktalan <#nevetes1>

Akkor is szidnád õket, hogy te miért nem kapsz belõle.
89
akkor osztogassanak már az utcán a hajléktalanoknak 150 millákat...

Sadist
Hát de mennyi sok lélegeztetõgépet lehetett volna rajta venni!!!!!!!4

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Ha megnézitek a legcsóróbb országok vezetõi is luxusautókkal járnak. Szal ebbe kár belekötni, ez már hagyomány mindenhol. Nem ezen fognak spórolni, és ha jobban belegondoltok 150 milla egyáltalán nem nagy pénz a költségvetésben.

5db fullos Q7, az akkor darabja 30M. Ez luxusautó kategóriában nem olyan egetrengetõen drága szerintem.
Persze mondjuk hozzá tartozik, hogy a legnagyobb ugatók maguknak köszönhetik, hogy most megint ugathatnak valamire. Ha nem lenne folyton szélsõséges cirkusz Pesten, valszeg nem lett volna most sem prioritása a dolognak, és mehetett volna másra a pénz. Bár 150M elég aprópénz az ország többi problémájára vetítve. Valszeg semmit se oldott volna meg.
ha telik ilyenekre akkor jó lenne ha másra is jutna pénz...

ilyen fasságokra költenek, kíváncsi vagyok, hogy lett e volna másik lehetõség, más, olcsóbb autókra, esetleg mik voltak ott az elõzõ autók? :S

Mr_no_NaMe
Ha van pénz akkor mi a francért fukarkodjanak? Há telik rá vazeg! Nemtudtad? <#wow3>
nemtudom miért nem vesznek 5db ezerkettest és az páncélozzák be ?! 😄

töredékébõl meglehetne az egész 😛

M@TriX
persze azon már fenn sem akad az ember, hogy "közbeszerzési eljárás mellõzése" :I

M@TriX
Csak tudnám miért védjük ennyire õket. 😊)))

Öt Audi 150 millióért az õrezrednek

guardian hero
"A fiatalok körében egyre nagyobb teret hódító játékban más névvel és személyiséggel rendelkeznek a résztvevõk"

Kár, hogy a szerepjáték a 80-as években élte fénykorát, és azóta folyamatosan hanyatlik...

Valószínû, hogy ez állhat a háttérben.
Ezzel együtt nem hiszem, hogy megússzák, a pszichológust nehéz átverni.

Van egy olyan érzésem, hogy ez az ügyvéd ötlete, mert így elmebetegnek nyílvánítják õket és sokkal kevesebbet kapnak.

Köztünk vannak! 😄

Orkot akartak ölni

Egy normális országban az ilyenek kényszerzubbonyban ugrálnak egy csendes, nyugodt környezetben lévõ klinikán.

joebacsi
utóbbin gondolkodom, hogy meg kéne dönteni 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Scottt
Ennyi beteget.Egyik tünde fület csináltat magának,mások 9,5órán keresztül rázzák egymás kezét.Bazzeg😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dehogy, pisi! 😊

Hát ez sz.. ügy. 😊

desigo
végre valami teljesítmény

Guinness Rekord
desigo
visszasírják a jó kis pottyantóst xD

Elromlott a vécé az ûrállomáson
<#integet2>

Udv
egy két jo hir mindig jol jon