61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • commissioner
    #61226
    http://www.youtube.com/v/D2JkJzMkfB8
  • Pares
    #61225
    Ugyan, nem kell ennyire lekezelően viselkedni. Különben is mindketten tudjuk, hogy Te is pont ezt kívánod nekem, csak Te az helyett, hogy nyíltan leírnád, inkább ezt az unalmas felsőbbrendű hangnemű primitívezést nyomatod, pont úgy mint az elmebeteg komcsi haverod, akinek még a nickjét se tudod helyesen leírni. Egyébként értékelem az őszinte vallomásod.
  • Lantee
    #61224
    Legalább azt a nyamvadt 8 általánost el kellett volna végezni, és akkor talán megértenéd, netalántán érdemben is hozzá tudnál szólni az itt zajló eseményekhez. A személyeskedéseitekkel (hosszú szó, betűzzem?) már rohadt unalmasak vagytok!

    Megelőzlek: Igen, Lalához hasonlóan én is zsidó száramzású, kádárista cigány, és a a Kék Osztriga bár állandó fellépője vagyok.
  • Pares
    #61223
    Remélem is, hogy a magadfajtáknak hamarosan vége lesz!
  • Lantee
    #61222
    Hazajövök a mulatságból, átolvasok 5 oldalt a topikból, és rájöttem, hogy kár volt ma elmennem itthonról! Mekkora műsor! :D
    Tiszta szívemből remélem, hogy az országban nincsenek akkora arányban a jobbikosok, mint itt a topikban! Ha igen, akkor végünk van!

    Mellesleg ez a néhány egyed itt nem képes felfogni, hogy ha valaki ki akarna velük szúrni, már simán rágalmazásért perelhetőek lennének?! De talán még egy "Közösség elleni izgatás" is beleférne?!

    Agyhalott barmok! Holnapra javaslom az USA zászló égetését, lehetőleg a nagykövetségük előtt, az tuti CNN címlapot érne...
  • Pares
    #61221
    Kurvára nagy tévedésben élnek itt egyesek az EUval kapcsolatban. De nem baaaj. Pár hónap, egy-két év, és lelepleződik, hogy az egész mire ment ki. Annyit GARANTÁLHATOK, hogy páran, főleg az ilyen Vlala féle agyhalottak nagggyon pofára fognak esni, amikor végleg kiderül majd, hogy az EU nem az jótékony szervezet, akinek hitték, és hogy az úgynevezett magyar politikusok, akik tönkretették az országot (igen kedves MSZP, SZDSZ, FIDESZ), és akiket végső soron még lehet okolni az EU helyett annyira magyarok mint Slota barátunk, és az EU-nak nagyon is érdekében állt, hogy ezek irányítsák Magyarországot. Nem, ez nem konteó, de majd meglátjátok, tisztelt hölgyeim és uraim.
  • GregSB
    #61220
    Az, hogy kihasználjuk ezt az adottságunkat, és úniós pénzekből fejlesztjük is ennek alapfeltételeit még nem jelenti azt, hogy ez lenne minden érdemünk.
  • Vlala #61219
    Nem vették észre... akkor mit is keresnek ott?
  • Tsol
    #61218
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fideszhívők nyomós érve Skiccpali mellet, hogy akik ellenőrizték a diszertációt azok sem vették észre, hogy plágium. -.-'
  • ManoNegra
    #61217
    Már pár órája leírtam a véleményem. : "Nem szép dolog" szerintem.
  • Tsol
    #61216
    Egy cipőben járunk.
  • Vlala #61215
    Örülök, hogy segíthettem.
    Most már válaszolsz a zászlóégetősre?
  • Vlala #61214
    Nem. Mint ahogy azt sem, hogy a néhai Magyar Köztársaság olyan okos lesz, hogy nemcsak a segítséget utasítja el, de a tanácsokat is...

    Fociban ezt önzőzésnek hívjuk. Politikában öngyilkosságnak.
    Most az edzőn a sor, vagy megfogadjuk a tanácsát, vagy mehetünk a kispadra.
  • ManoNegra
    #61213
    Meglepő, de "jó hír" számomra.
  • ManoNegra
    #61212
    Nem pejoratív, csupán többre tartom magunkat, mint egyszerű tranzit ország.
  • Vlala #61211
    Már nem.
  • ManoNegra
    #61210
    Akkor gondolom az mszp-t sem támogatod.
  • Bronx South
    #61209
    De nem ezt írtuk alá.
  • GregSB
    #61208
    Úgy látom a te szemedben a "traniz ország" kifejezés eléggé pejoratív értelemben jelenik meg, pedig ez csak azt jelenti, hogy földrajzi adottságunkból kifolyólag - európa közepén vagyunk - sok más országnak és nemzetközi vállalatnak rajtunk keresztül érdemes szállítmányozását bonyolítania. Sokan ebből kifolyólag logisztikai központokat és raktárakat is telepítenek hazánkba, amellyel munkát is adnak az itteni embereknek. Hol itt a probléma?
  • Vlala #61207
    Nem feltétel nélkül.
    De sem egy tolvajbandát, sem egy diktátort, sem egy zászlóégető csürhét nem fogok támogatni.
    Akkor sem, ha a nép megválasztja.
  • ManoNegra
    #61206
    Csúnya lenneha azt mondanám hogy a

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az atv szerint a "paraszt" így gondolkodik... ...
  • tmp
    #61205
    Az index, ahhoz képest elég korrekt videót hozott le a tüntetésről. (a nol hozta a formáját :))
  • Vlala #61204
    Azt az Unióba lépéskor aláírtuk. Csapattag lettünk Európában. Mára csak púp vagyunk a hátukon, jóval több jön ide, mint amennyi innen kimegy.
    Korrupciós listán az élmezőnyben járunk, termelésünk békasegg alatt, államadósságunk minden eddiginél magasabb.

    Ezek után bravúros húzás, hogy a Magyarok Lelkiismerete elkezdi égetni a csapatzászlót.
  • Ronny
    #61203
    Traktorok a Kossuth téren? Az agrárpénzek befagyasztásától tartanak

    Sákán szerint éves szinten 400 milliárd forintról van szó: ha ezt az összeget részben vagy egészben befagyasztanák, azzal megbénulhatna a magyar agrárium is, különös tekintettel arra, hogy a támogatások előfinanszírozottak, ami azt jelenti, hogy egy-egy beruházást a vállalkozó önerőből vagy bankhitelből finanszíroz meg, az uniós támogatást pedig utólag kapja meg a magyar államon keresztül.

    Sákán szerint az EMOGA befagyasztása gyakorlatilag az egész vidéki társadalmat sújtaná, így várható lenne, hogy az agrártársadalom azonnal lépne: „először az asztalt verné, hogy a kormány vonja vissza azokat a lépéseit, ami miatt Brüsszel leállította a kifizetést, de ha ez nem elég, ismét traktorok indulnának a Kossuth térre”.

    A paraszt úgy gondolkodik, „nehogy már ne egyen a disznó, mert Szájerné a főbíró” – érzékeltette a Brüsszel által kifogásolt kormányzati lépések és gazdákat sújtó esetleges következmények összefüggéseit Sákán Antal.

    Ha tényleg befagyasztanák az EMOGÁ-t, az a mindenkori kormány végének a kezdetét jelentené, tette hozzá az MSSZ elnöke.


    Már a magyar paraszt is idegenszívű...:)
  • ManoNegra
    #61202
    Azért vagy a szememben kommunista káder, mert őket támogatod feltétel nélkül. Végülis nekem mindegy kit támogatsz, nekem azt kell támogatnom, akit a nép megszavaz. Hiába nem értek velük egyet...
  • Tsol
    #61201
    Amennyiben itthon nem találna munkát, és külföldre ingázi, tehát itthon is fogyaszt (pl.:Ausztria, magamon tapasztalom) akkor az államnak is jó. Persze Csige nem jó a magyar államnak.
  • Vlala #61200
    Mellétalált!
    Attól még nem vagyok kommunista és káderes, hogy nem támogatok egy zászlóégetést és a Jobbik Magyarországért Mozgalmat.

    De még mindig nem értem: Az Uniótól megkaptuk a támogatást, most is kapjuk, csak a kormány "sajátosan" használja fel azokat.

    A Jobbik miért nem a kormány ellen tüntet?
  • Bronx South
    #61199
    Akkor most hagy kössek bele a maradékba is, ami nem más mint a külföldi munkavállalás. Ez jó az egyénnek, pl. nekem, de jó-e a Magyar államnak ha egyre többen külföldön vállalnak munkát ? Szerintem nem.
  • Bronx South
    #61198
    Ha már ilyen csonka lett a beszélgetés végére a tényleges Magyar(!) haszon, akkor itt jön képbe az ellensúly, ami egyenesen KO a maradéknak. Tehát hogy kapunk lóvét vagy sem, lehet hogy átmegy mínuszba, extra még alá akarnak velünk íratni egy olyan papírt, amivel az ország elveszti a szuverenitását. Értelmet nyert a Jobbik tüntetése ? Igen !
  • ManoNegra
    #61197
    Úgy látom, hjogy a hozzád hasonló kommunistáknál kártékonyabb létform akevés volt az ország életében. Bocs kedves vlala, ezt kiprovokáltad...
  • Cef
    #61196
    Ez máshol is így megy, mindig a nagyok diktálnak. Olyan ötlettel kell céget alapítani, amivel fenn lehet maradni. Ha az ötlet tényleg jó, képes az ember jól működtetni a céget és még szerencsés is, akkor túlélhet és növekedhet is. A mai gazdasági viszonyok között viszont valóban elég kockázatos vállalkozni.
  • GregSB
    #61195
    Az hogy jó bevételünk van belőle az egy dolog.

    Az meg egy másik dolog, hogy mennyi kiadásunk, adósságunk, és mutyizó politikusaink vannak mellé :)
  • ManoNegra
    #61194
    Persze hogy nem, de azok tehetőek felelőssé, akik belevitek minket ebbe az egész szarba amibe vagyunk! A fidesznek az egyik hibája, hogy (úgy tudom) ők bocsátották az ekb rendelkezésére az mnb-t. Ezért most vezekelnek is, de vezekel a nép is. Viszont azt nem felejtem el egy kádernek sem, hogy nekik köszönhetjük azt hogy ma itt tartunk, és ebben osztozik a fidesz, az mszp, az szdsz, és nektek is köszönöm NEKTEK KEDVES KÁDER SZIMPATIZÁNSOKAK KEDVES VLALA...!!!
  • Bronx South
    #61193
    Háth ez az államon nem látszik...
  • GregSB
    #61192
    Semennyire.
  • Vlala #61191
    Jó, akkor két eltérő gondolkodású, de egymás véleményét tisztelő embertől, azaz Tőled és GregSB-től is kérdezném:

    Mennyivel javít az ország helyzetén az a tény, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pártja EU-s zászlót égetve hirdeti, hogy az ország független?

    Szerintem ugyanazt a választ adjátok. Így már nem is annyira másképp látjátok ezt a világot.
  • Bronx South
    #61190
    Volt szerencsém a logisztikához az elmúlt években, az van amit a Tesco, Auchan vagy a nagyobb külföldi cég mond, hatalmas a kiszipolyozás, a Magyar cégek vesztesége, a megszorítások, szabályok amit a külföldiek diktálnak, nem kívánom annak a Magyarnak a helyébe magam aki itthon saját cégbe akar befektetni.
  • Cef
    #61189
    "Nem is olvasom végig mert az első mondatod alapján felesleges."
    Ok.

    "Szoktad nézni a híreket ?"
    Amennyire az időm engedi.
  • Vlala #61188
    Nem egy kategória a kettő.
    Mivel magyar mammutvállalat nincs, egy kis ország kis cége eleve nem veheti fel a versenyt egy világcéggel. De ezért megint nem az Unió, nem a támogatás és nem a zászló a hibás...
  • ManoNegra
    #61187
    Máshogy látjuk a világot. Ez nem baj. Én erre Te arra, nem kell meggyőznünk egymást, szép az élet e-nélkül is...

    Béke.