77
Kalandjáték egy cowboyal!
-
#37 Pénzszerzés: először is küldj telegráfot az állomásról akinek csak tudsz, aztán menj a bankba és nyiss számlát, arra már tudsz majd kölcsönt felvenni. -
#36 Valaki tudna segiteni? Hogyan lehet pénzt szerezni normálisan? Mert ez hogy itt-ott néha találok 1-2 dollárt, nem nagyon jó... -
#35 A szemüveg az állomás épületében van. Nézz körül alaposan.
Az én kérdésem, hátha valaki már eljutott idáig(SPOILER!):
Mikor a farmon van a lövöldözés (gondolom ez már eléggé a vége felé van) akkor mit kéne csinálni? Összvissz 2 fickóra tudok lőni, azokat el is találom, de hiába lövöm őket fél órán keresztül, semmi sem történik. Mit nézek el? -
mikmak #34 A kalap már megvan, csak a szemüveget nem találom
-
mikmak #33 Sziasztok!
Hol lehet beszerezni a szemüveget és a kalapot, hogy beöltözhessek orvosnak? Köszi -
#32 Király kis játék ez :D Tetszik nagyon eddig. -
#31 Na már megvan, köszi :) Nem a pisztollyal volt baj, hanem azzal, hogy nem szedtem le hozzá a táskát a falról. -
Drbluess #30 balesetet szenvedett hintó az merre van?
és mivel lehet elvágni a táviró zsinorját a poznán?
15$ kért de nem volt egy filérem sem :( -
#29 A szobában ahol kezdtél a fiókban van! -
#28 Látom ti már előbbre jártok, meséljétek már el, hogy hol találmo meg a fegyvereimet az első farmon? Mert nem akar elmenni onnan, amig nincs felfegyverkezve. Gondolom a ládában vannak, de azt meg nem birom kinyitni...
Egyébként jó kis játéknak tűnik, az irányitással nincs különösebb bajom, meg lehet szokni könnyen. Ami érdekes és furcsa, az az, hogy a nagyitoval nem kommentálja az adott tárgyat, hanem egyszerűen csak 1st person nézetből mutatja azt. -
#27 Hat baz.. azert az a Monkey Island-bol lecsort rimharc kicsit nem illik bele. -
Nibbler #26 15 dolcsiért ajánlotta fel a winchestert? Nekem valami 200-ért akarta odaadni.. :P
Valahol van egy kis talicska, azt a fickó összehajtogatja kicsire és berakja a zsebébe.. Azzal kell elvinni a kereket a balesetet szenvedett hintóhoz. (Persze, ahhoz, hogy megjavítsd, kell még venni egy hidraulikus emelőt a vegyesboltból. :]) -
Drbluess #25 A csigát már én is megtaláltam és kihoztam a kereket az ólból de, hogy mit kell vele csinálni, azt nem tudom.
Én nem tudtam harcolni a robottal de, az öreg felkínálta a puskát 15 dolcsiért és a lakókocsi alatt van egy oil de, nem tudtam felvenni.
Ja és a bolt alatt van egy sötétkamra, csak azt nem tudom, hogy a banki kamerából hogy lehet kivenni a lemezt, már ha az kell. -
#24 Kéne egy végigjátszás! -
Nibbler #23 A vegyesboltban az ajtó mellett jobbra lehet venni ilyen kötélen csúszó szerkezetet, azzal kell lecsúszni a kötélen, ami a tetőtől az ólig ér.
Azt nem tudom, mire jó, ha begyújtasz, a házban, nekem még nem sikerült, de valószínű, hogy lesz valami haszna a későbbiekben. :]
Nekem azzal a lövészesdivel van gondom, mert ugyan nem lehetetlen elérni 50 pontot, (nekem sikerült is párszor, csak nem abban a körben, amelyikben kellett volna..) de marha nehéz ilyen reflexekkel, úgyhogy meg kéne keresni azt a folyadékot amivel ki lehet ütni a robotot.. No de hol lehet? -
Drbluess #22 Csak általánosságra gondoltam semmi konkrét.
Egy pár dolgot már sikerült csinálni.
Az első farmon találtam egy fujtatót és farönköt fel kell vágni az második farmon majd a szalonban találtam gyufát a híd túloldalán, pedig baltát visszamentem az első farmra ott a nagy farönkön a baltával fel lehet vágni a fát és ezekkel már be, lehet gyújtani az első házba, de minek???
A vegyesboltba több dolgot is be lehet szerezni, például egy övet, amivel a híd túloldalán
fel lehet mászni az oszlopra, majd gondolom el, kell vágni a vezetéket, de még nem próbáltam.
A második farmon van egy malac, ami halat eszik, amit a folyóból lehet kifogni
egy kosár segítségével a kosarat a partra kell leteni, visza farm ott halat leteszem az ajtóval, leütöm a malacot de, sajna továbbra sem tudok bejutni fentről, mivel kell?
majd még írom amit tudok hátha segítség valakinek. -
Nibbler #21 Hali!
Szerintem is szörnyű az irányítás, de viszonylag hamar megszokható, engem már egyáltalán nem zavar. ;]
Nagyon nagy ez a játék, méltó utódja a 3 skulls-nak, amin szintén halálra röhögtem magam, csak mivel voltam vagy 9 éves, nem sikerült sajnos végignyomnom, azóta meg a süllyesztőben hever az fene se tudja hol.. :\
Drbluess: Attól függ, mit szeretnél használni? ;] Ha van valami, amiben elakadtál, szívesen megpróbálok segíteni, de remélem ezzel mások is így vannak, mert nekem is akadtak gondjaim most.. :P -
#20 Erted ... a vegyesboltba van mobil telefon elado :))) -
#19 Hat nekem is van tobb tonna cuccom de egyenlore csak beszelgetek es rohogok :) -
Drbluess #18 Hi
Ha valaki tudja, mit hol kell használni, ossza meg légyszi
Mert én tele vagyok holmikkal de, semmit nem tudok használni.
Amúgy nagyon jópofa game :) -
#17 Hat par velemeny.
Az iranyitas gyotrelmes! Valami borzaszto!
A grafika nekem teccik.
A jatekmenet eleg erdekes. Az kicsit idegesito hogy egy kaland jatekban penzt kell gyujteni , fat vagni es ontozni a repat hogy megnojjon.
A szovegek? Maradjunkannyiban hogy amikor Alvin hazaban ultek ezek es beszlegettek hamran en aszitem roszul leszek annyit rohogtem :))))))))))))))))
Hat baaaazz:))))))))))))) -
#16 Ja hogy mar megjelent ?:))) -
#15 A 3 koponya az naon jo jatek volt! Nekem mar a magyar szinkronos volt meg :)))
Ez mikor jelenik meg? -
#14 Wow, de előbukkant a semmiből ez a játék. Szedem is lefele. -
fucko #13 Pontosan! Annak a "folytatása". Fenimore Fillmore van benne, aki a 3 koponyaba is volt. En biztos vegigtolom. -
#12 Hmmm...
3 koponya feeling. -
#11 Ez lemaradt:
-
#10 Bocs egy kicsit elhuzódott ez a képpakolgatás! Elsö benyomásra nem rossz a game poénos klikkelös kalandjáték. -
Gabe18 #9 Kicsit kisebb is elég lett volna...még sok is... -
#8 Az elsö képek az elejéröl:
-
Gabe18 #7 Mire a topicot elinditotta,neki is elment a kedve az egésztől,aztán inkább nem is ír bele semmit.
Pár képet néztem erről a game-ről,ezek után nem is csodálom... -
#6 Ez nagyon meseszerű de attól még jó lehet. -
#5 6perc -
#4 na de 4 percig? -
#3 Biztos most írja meg a mondandóját. -
#2 3perc alatt semmi?jó játék lesz -
#1 he?