Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott tartok, hogy a bankról csináltam egy fotót, a gépezettel ami a bolt alagsorában van, megbizgeráltam, de nem tom micsináljak, hogy tegyem a kamerára? Ha valaki tudna segíteni azt nagyan megköszönném!
Ott tartok hogy le kéne gyõzni a bajuszos csávót a kocsmába de mivel még nem ismerem a többi választ a kérdésekre (csak 2-t) nem tom legyõzni!
???
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
Mielõtt lecsusznál a disznóhoz, a kihalászott (a hídnál kell a kosarat a partra téve) keszeget tedd az etetõjébe majd csukd rá az ajtót és vedd vissza a halat! Ezután már le csuszhatsz hozzá!
A kereket a iskola mögötti rúddal tod kilökni, amit utána talicskával ez is vihetsz a kocsihoz.
Egyébként a http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcWw/wantedwt.html -n van végigjátszás (angolul)!!
\"Aki előre megy az nem hátra megy hanem előre (megy)!\" \"Nálunk vagy egy mondás, a kutya ugat, a lúd gágog, de a teve köp!\"
(Gondolom egy details le, kompatibilitás be akció megoldja majd..)
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Amúgy nem rossz kis game!!
Újra kezdtem, mert beszereztem egy pár felesleges dolgot.
Láttam is a zoknit, de erre nem gondoltam

Az elsõ farmon, hátul, a répák mögött, van egy mosdótál, mellette egy kosár. A kosárban van egy zokni, ami a kissrácé, ezt kell megmutatni a kutyának, így elvezet a gyerekekhez. (Remélem van nálad kötél, mert az kelleni fog. ;])
A disznót le kell ütni, mégpedig úgy, hogy fogsz neki egy halat, lerakod a tálcájára, és amikor éppen zabál, gyorsan ráengeded azt a kis ajtót, amin bedugta a fejét. Innentõl szabad az út a kerékig. :]
A Jesse James képet a Saloon emeletén lévõ orvostól szerezheted meg, ha cserébe kihúzod a fogát! Ehhez spéci whisky és egy fogó kell. Mindkettõt a boltban megveheted viszonylag olcsón, de a kocsmában ne, mert ott drága. Én viszont ott akadtam el, hogy a kutya oda vezetett a két büdös kölökhöz, de aztán meg nem értettem a válaszukat, hol vannak eldugva a pisztolyok?
Ja és Jessie James-rõl hol a túróba találok fényképet, ezt tudja valaki?
Van 126 dollárom, de nem tudok csekket nyitni 100 dollárról, ami a dinamithoz kéne. Megvan a TNT engedélyem, de nincs rajta a Sherrif aláírása és így nem jó. A winchesterem megvan már, de a harmadik pacák nem akar jönni, akivel ivóversenyezhetnék, így nem tudom legyõzni a követõs tagot.
Na most mit csináljak??????
Enyhén lemaradtam a játékkal, és lenne pár kérdésem, amire eddig nem kérdezett rá konkrétan senki.. Ahhoz, hogy orvosnak öltözzek, hol találok kalapot és mivel tömöm ki a kabátot? :] (Avagy mitõl fogok kövérebbnek hatni? ;]) Köszi elõre is :]
😊
Még azt az egyet mondd meg légyszi, hogy kell-e valamit önteni a robot olajába, hogy le tudjam gyõzni.
Köszi
A bárban ül még egy faszi, aki nem hajlandó beszélgetni, ahhoz hogy meggondolja magát, elõször pénzt kell adni a csaposnak (min. 5$!)
Van még kérdés? 😉
Lenne még egy-két kérdésem:
Most jöttem vissza a Starek házából, megvan a fényképezõgépem és már képet is csináltam, de az a fickó aki mindig követ, nem engedi hogy hozzányúljak a kamerához. Próbáltam megverni piaversenyben, de az sose sikerül.Mit kell vele kezdeni?
A robot olajába mit kell beleönteni, hogy legyõzzem a párbajban?
Köszi
Az én kérdésem, hátha valaki már eljutott idáig(SPOILER!):
Mikor a farmon van a lövöldözés (gondolom ez már eléggé a vége felé van) akkor mit kéne csinálni? Összvissz 2 fickóra tudok lõni, azokat el is találom, de hiába lövöm õket fél órán keresztül, semmi sem történik. Mit nézek el?
Hol lehet beszerezni a szemüveget és a kalapot, hogy beöltözhessek orvosnak? Köszi
és mivel lehet elvágni a táviró zsinorját a poznán?
15$ kért de nem volt egy filérem sem 😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként jó kis játéknak tûnik, az irányitással nincs különösebb bajom, meg lehet szokni könnyen. Ami érdekes és furcsa, az az, hogy a nagyitoval nem kommentálja az adott tárgyat, hanem egyszerûen csak 1st person nézetbõl mutatja azt.