19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#43 ...és a következő "hét képe":
-
#42 véleményem szerint az AC Ace-ból nem lett volna semmi, ha nem kerül Shelby kezei közé..a Cobra nevet is neki köszönhetik, az hogy a Ford-é lett jogilag, azon nem is csodálkozom...nekem AC Shelby Cobra marad.
AC vs Caroll Shelby -
#41 a TDK Mediactive (a játék kiadója) és az AC Cars együttműködése révén bekerült a játékba az AC Cobra... -
#40 azért az alap, hogy mire akar hajazni ez a kasztni. :DD
bár az hogy mennyire jogosan AC azt C.Shelby apánk vitatná :D
csak az olcsóbb replicácat gyakran építik Ford Sierra motorral, ami nem túl vitéz.
ha kicsi az első féktárcsa, akkor kicsi a fékhatás, ha kicsi a fékhatás, akkor nem mehet túl gyorsan...max. egyszer. :) -
#39 AC Cobra -
#38 biztos vmi Sierra motoros replica akar lenni :DDD -
#37 karcsú az az első féktárcsa, nem lehet egy fergeteg verda.. -
#36 a felnik még mindig nem mennek nekik :D -
#35 ...és a legújabb "bild der woche" a készítők jóvoltából:
-
#34 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
1-es golf :D
(rajongó:P) -
#33 Szép! -
#32 ...és egy újabb kép:
-
#31 azon gondolom még finomítani fognak, kicsit olyan mintha nem lenne "betextúrázva"... :) -
#30 Tuareg powra :D
Kár hogy a képen csúnya a felnije... -
#29 pár új kép:
-
#28 nem baj az, reklámnak jó
én is várom a gémet, bár most hallok először róla, attól még jó lehet -
#27 Mi az a számláló a Synetic oldalán? -
#26 Ez is csúszik akkor. Eddig 2004-ről beszéltek, de legalább szép lassan csordogálnak az infók... -
#25 Hmmm, még mindig nincs egy megveszekedett belsőnézetes kép sem... -
#24 World Racing 2 hivatalosan is!
[2004-10-06 @ 16:39 - sHadeS]
Végre hivatalosan is bejelentésre került a World Racing 2 nevezetű autós gáma. A jelenlegi állás szerint a játék PC-re, és konzolokra egyaránt 2005 első negyedévében jelenik majd meg.
6 db kép
info:Gamestar -
#23 Hát ez igazán nagyszerű. Le is töltöttem a trélert...erre kiderül, hogy az első rész ősrégi konzolos trélere... -
#22 a játékhoz screenshotok, és TRAILEREK -
#21 Bugatti meg Audi is azért, mert az egész a VW <b>konszern</b> tulajdona -
#20 A grafikája sztem is megállja még ma is a helyét, eltekintve pár kissebb textúrahibától, na de az belefér.
Sztem lesz belső nézet is, hisz az 1 ben is már benne volt.
Viszont nem értem miért kell bele Bugatti meg Audi meg stb. ha ez VW Word Racing lesz? -
#19 így van, ráadásul még szutyoklassú gépeken is szalad! -
#18 Ezt már leírtad az első hozzászólásodban is... :))
Mellesleg, ha semmit nem változik a grafika (bár azért valamennyire biztosan fog...) akkor sincs nagy baj, hisz sztem a grafikára nem lehetett panasz, és még ma is megállja a helyét. -
#17 Nekem úgy tűnik, hogy a grafikán semmit sem változtattak, még a feliratok/fordulatszámmérő is u.a. mint az elsőben. -
#16 rulez!
és köv. gen. konzolokra is jön, még rulezebb! :) -
#15 Hát arról volt szó, hogy 2004-ben, aztán majd meglátjuk...
Bár ha jól emlékszem az első rész is egyszer csak kijött, minden különösebb csindadratta nélkül... -
#14 Mikor jön már a game?? -
#13 Hmmm, na így már érdekesebb lesz, ha lesznek Audi-k is stb.
De vajon Porsche miért nem lesz? (gondolom, hogy miért nem lesz, ha nem lesz...)
Illetve ha nem lesz Porsche, miért írják, hogy az "összes"? -
#12 Lesz Bugatti is elvileg:
"TDK and Volkswagen work togther at WR2. Today they had a meeting in Ratingen (Germany). TDK and Synetic have the license of all VW cars from Lupo to Phaeton. All brands of the Volkswagen AG will be in this game (Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Seat, Skoda, Volkswagen, maybe ABT-Sportsline)."
Remélem ezúttal valami jobb játékmenet is lesz, mint mondjuk anno aZ NFS Porsche Unleashed-ben... -
#11 Én meg a VW-ket nem szeretem annyira, de azért meg fogom nézni ezt, ha lesz benne belsőnézet. Remélem nem hagyják ki belőle...bár én még nem láttam belsőnézetes screenshotot sajna...
Vajon Bugatti lesz benne? :) -
#10 Meg Corrado!!!! :) Meg Scirocco. :D -
#9 VW!!! Remélem lesz benne bogár is, mert akkor tutira itt a helye! -
#8 VW. Ezzel tutira akarok játszani!!! -
#7 ez igen tetszetős...első rész csupán azért nincs meg mert nem szeretem a Merciket!:D -
#6 További hírek itt olvashatóak -
#5 Ez télleg egész jól néz ki, remélem kijavítanak 1-2 hibát ami az 1 ben volt.
PL: a fákat nem csak vetíteni kellene, a víz lehetne kicsit szebb, és néhol a textúrák elnagyolását kellene kiküszöbölni, amúgy a játék nagyon jó 10/8,5
Mikor jelenik meg egyébként?
és ha lehet akkor pár linket beszúrhatna valaki. -
Szabyka #4 Jónak ígérkezik :) Mikor jelenik meg ?