19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #83
    Na azért van egy-két szép belsőnézetes letölthető autó! (Mercedes A500GTR, BMW E30, Alfa Romeo mittoménmicsoda, Ford GT40, Lamborghini Miura, stb...)
  • Kit--Kat
    na azok olyanok is:(((
    a NFsel is eztörtént, az is elkonzolosodott és kivették belőle a belsőnézetet:((
  • hykao #81
    bár azt írta a srác, hogy lehet, hogy hozzá lehet majd adni házilagos belsőnézeteket...
  • b-type
    grrrrr. :((
    sikálják a színvonalat....remélem megmarad azért a jó hangulat ami az elözőben volt.
  • hykao #79
    Most kaptam az infót: lehet, hogy nem lesz belsőnézet... :(((
  • hykao #78
    ITT található némi infó angolul.
  • hykao #77
    ???
  • hykao #76
    én is úgy vettem ki
  • hiba
    hagyd ra bolond, tod sok ilyen vane ebben az orszagban - minden buszra jut egy :)
  • hiba
    jol latom hogy ebban mar lesz forgalom a varosokba?
  • hykao #73
  • hykao #72
    Amúgy tavasszal jön...elméletileg...
  • hykao #71
  • hykao #70
    Mi oly mulatságos?
  • ChevyG #69
  • Kit--Kat
    méé Midtown Madnessben is jólmegvoltak a versenyek meg a ygalogosok szal szvsz ez nem jelenteht gondot:)
  • hykao #67
    Mi van veled? Ez nem egy GTA-szerű téma! :)
    A hangulatot nem a járókelők adják...nameg milyen idegesítő lenne már, ha egy hosszú, majd félórás futam végén azért veszítenénk, mert épp valamelyik hangulatos kis gyalogosod elénk szambázna... :)))
    Amúgy már az egyben is voltak parkoló autók, meg gyalogosok is, de ezek mind animálatlanok voltak...viszont már az is rohadt idegesítő volt, ha valamelyik marha ellenfél a parkoló autókba becsapódva nemkívánatos tereptárgyakkal szórta tele a pályát...
  • Kit--Kat

tiszta DRIV3R fíling:D
  • Kit--Kat
    remélem jórészletesen kidolgozzák MIAMI-t:)
    de ha nem lesznek járókelők akkor semmit nemérnek a városok így nem lesz hangulatuk:(
    remélem magcsinálják a járókelőket is!
  • hykao #64
    is.
    ha megnézed a többi képet is, akkor kiderül, hogy lesz még olasz, és még többféle pálya is...asszem hawaii is pl...
    az első részben is volt többféle pálya (pl: Nevada, japán, ausztrál, alpesi...stb.), plusz Forma1-es, meg ovál tesztpálya, miegymás...és ezek hatalmas kiterjedésűek voltak, szal ha valaki úgy döntött, hogy a versenyzés helyett inkább szétnéz, akkor hosszú kilómétereken keresztül tehette azt meg, minden irányban...
  • Kit--Kat
    nemááááá tényleg Miamiban lesz a játék forgalommal???
  • hykao #62
    Hehe, én azt hittem az egy 5-ös golf... :)
    Na ennyire követem nyomon az új VW termékeket...
  • b-type
    nagyon jók a képek sztem.
    mondjuk az #51-ben látható Lupo(?)-n, elég érdekes...már-már karikaturaszerű az a min. 18-as szélesnagydög felni. :D

• hykao #60
    sok kép még: itt
  • hykao #59
  • hykao #58
  • hykao #57
  • hykao #56
  • hykao #55
  • hykao #54
  • hykao #53
  • hykao #52
  • hykao #51
  • hykao #50
    Miami...és ha jól látom lesz forgalom is...az mintha az első részből kimaradt volna...
  • hykao #49
  • hykao #48
    katt
  • hykao #47
    Olasz pályarészlet:
  • grebber
    Szépen koszolodik de a gumi vadi új az koszosodás gátlós SZERINTEM.
  • hykao #45
    Ismét a szokásos hét képe(i):

...és, hogy hogyan is fog koszolódni az autónk:
  • grebber
    Na elmennek a pics.ba ez is egyre csunyább lesz!!!! :)