19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#83 Na azért van egy-két szép belsőnézetes letölthető autó! (Mercedes A500GTR, BMW E30, Alfa Romeo mittoménmicsoda, Ford GT40, Lamborghini Miura, stb...) -
#82 na azok olyanok is:(((
a NFsel is eztörtént, az is elkonzolosodott és kivették belőle a belsőnézetet:(( -
#81 bár azt írta a srác, hogy lehet, hogy hozzá lehet majd adni házilagos belsőnézeteket... -
#80 grrrrr. :((
sikálják a színvonalat....remélem megmarad azért a jó hangulat ami az elözőben volt. -
#79 Most kaptam az infót: lehet, hogy nem lesz belsőnézet... :((( -
#78 ITT található némi infó angolul. -
#77 ??? -
#76 én is úgy vettem ki -
#75 hagyd ra bolond, tod sok ilyen vane ebben az orszagban - minden buszra jut egy :) -
#74 jol latom hogy ebban mar lesz forgalom a varosokba? -
#73 -
#72 Amúgy tavasszal jön...elméletileg... -
#71 -
#70 Mi oly mulatságos? -
#69 -
#68 méé Midtown Madnessben is jólmegvoltak a versenyek meg a ygalogosok szal szvsz ez nem jelenteht gondot:) -
#67 Mi van veled? Ez nem egy GTA-szerű téma! :)
A hangulatot nem a járókelők adják...nameg milyen idegesítő lenne már, ha egy hosszú, majd félórás futam végén azért veszítenénk, mert épp valamelyik hangulatos kis gyalogosod elénk szambázna... :)))
Amúgy már az egyben is voltak parkoló autók, meg gyalogosok is, de ezek mind animálatlanok voltak...viszont már az is rohadt idegesítő volt, ha valamelyik marha ellenfél a parkoló autókba becsapódva nemkívánatos tereptárgyakkal szórta tele a pályát... -
tiszta DRIV3R fíling:D -
#65 remélem jórészletesen kidolgozzák MIAMI-t:)
de ha nem lesznek járókelők akkor semmit nemérnek a városok így nem lesz hangulatuk:(
remélem magcsinálják a járókelőket is! -
#64 is.
ha megnézed a többi képet is, akkor kiderül, hogy lesz még olasz, és még többféle pálya is...asszem hawaii is pl...
az első részben is volt többféle pálya (pl: Nevada, japán, ausztrál, alpesi...stb.), plusz Forma1-es, meg ovál tesztpálya, miegymás...és ezek hatalmas kiterjedésűek voltak, szal ha valaki úgy döntött, hogy a versenyzés helyett inkább szétnéz, akkor hosszú kilómétereken keresztül tehette azt meg, minden irányban... -
#63 nemááááá tényleg Miamiban lesz a játék forgalommal???
-
#62 Hehe, én azt hittem az egy 5-ös golf... :)
Na ennyire követem nyomon az új VW termékeket... -
#61 nagyon jók a képek sztem.
mondjuk az #51-ben látható Lupo(?)-n, elég érdekes...már-már karikaturaszerű az a min. 18-as szélesnagydög felni. :D
-
#60 sok kép még: itt -
#59 -
#58 -
#57 -
#56 -
#55 -
#54 -
#53 -
#52 -
#51 -
#50 Miami...és ha jól látom lesz forgalom is...az mintha az első részből kimaradt volna... -
#49 -
#48 katt -
#47 Olasz pályarészlet:
-
#46 Szépen koszolodik de a gumi vadi új az koszosodás gátlós SZERINTEM. -
#45 Ismét a szokásos hét képe(i):
...és, hogy hogyan is fog koszolódni az autónk:
-
#44 Na elmennek a pics.ba ez is egyre csunyább lesz!!!! :)