19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#123 Azért remélem egy Corrado-t beleraknak a gameba :) -
#122 Várjuk meg, hogy kijöjjön, azt meglátjuk... :)) -
#121 Nem értem, az összes screenshoton kékes színű a VW embléma, pedig a valóságban az autón fém. -
#120 Na, csak kérdezned kellett, és máris itt van 3 új kép: 1. 2. 3. -
#119 Hát, most szabadságon voltak-vannak a fejlesztők, de azért esetleg ennyi: úgy tűnik, hogy hajlanak rá, hogy kompatibilissé tegyék a WR2-t az első rész addon (és eredeti) autóinak fogadására! -
#118 Semmi friss hír? -
#117 vótmá kolin1 be is... '98-ban -
#116 rally masters, 2000 ... és azota nem egy játékban bennevolt már :) (lehet előtte is ...)
-
#115 lesz...2005... -
#114 Ez már van vagy lesz??? Mikor????
Vége egy játék ahol használat közbe saras vagy poros lesz a kocsi. -
#113 na, most először járok e topikba, de itt csak rossz hirek mennek :( nagyon félek tőle, hogy még a végén az irányitást is elb*sszák .... :( -
#112 Nagyon jól néz ki szerintem. -
#111 Már szedem is. -
#110 Na végre, befutott az első videócsak is: katt ide -
#109 Itt van a 996, amiről beszéltem...
-
#108 Hanggal kapcsolatos peccset adtak ki annó...többek közt új motorhangokat is tartalmazott!
Amúgy a motorhangok is lecserélhetőek egy perc alatt, mint ahogy pl. az ADD-ON autók nagy része saját motorhangot is kap... (egyre több ADD-ON autó készül, némelyik nagyon részletes, és igényes, mint pl a 70e poligonból álló 996-os, pár képet beraktam róla a Mercedes Benz World Racing topikba)
Ezenfelül egy Krom névre hallgató orosz srác elég komoly kis szerkesztőprogit készített, amivel bármely autó - tehát az ADDONok és a "gyáriak" is - tulajdonságait módosíthatjuk.
Érdemes megnézni: a váltó áttételeitől kezdve, a motor nyomatéggörbéjén, futóművön, tömegen, átvitelen át iszonyat, hogy mi minden állítható (némelyik autóhoz nem is találtam elég adatot a pontos beállításokhoz...)
Már elkezdődtek az ADDON pályák készítései, konvertálásai is...(NFS-ekből)
...és ami hab a tortán: a multi minden trükk nélkül megy tört verziókkal is...szal nekem az első rész még egy év után is érdekes, főleg, hogy egyre másra készülnek az új verdák... :) -
#107 Azért az a hét vicce, hogy a belsőnézet bonyolult!! Ráadásul spórolós is egy belső nézet, kevesebb poligon, és nincs nyakonöntve a mostanság divatos environment reflectionnel. De hát ők tudják! -
mEkLaU #106 Nem lesz belsö nézet???Geciek társaság.Mondjuk az 1-ben ilyenek voltak h a dizeleknél 8.ig volt számozva a fordulatszámmérö...:)Meg a hang nem igen passzolt a fordulathoz, c 200 kompresszornál jöttem erre rá véglegesen, 1.8 turbo motort szerencsére jol ismerem azért mondom nyugodt szivvel:)
Meg 10 %-os emelkedön a 350 lovas ml merci lassul 3-asban....remélem ilyen dolgok nem lesznek benne. -
#105 ühhh egy Pagini Zonda, wow. -
#104 -
#103 -
#102 -
#101 megoldjuk... -
#100 Nekem valami gubanc van a CD2-vel. Elő akartam venni újra de a CD2-nél installálás közben valami errort írt ki és kilépett -
#99 Jó kérdés...
Amúgy én elleszek az első résszel is, ha ez szar lesz.
Azóta számtalan add-on autót készítettek hozzá, soknak van belsőnézete is. A multi is megy, minden trükk nélkül.
Minden nap délutántól megy pár szerver, és egész jókat szoktunk versenyezni.
Akit esetleg érdekel, keressen meg priviben... -
#98 Az elsőnél nem volt bonyolult amúgy? Vagy a VW meg az Audi sokkal fejlettebb belülről? Ez ismereteim szerint nem igaz.. -
#97 Akkor ássák el magukat jó mélyen. Lehet hogy mégis az Underground 2-nél maradok, mert még egy autós játékot belsőnézet nélkül soha többé.... Csak ennyit akartam. -
#96 Ja, ezzel én is valahogy így vagyok!
Megkérdeztem a fejlesztőket, hogy lesz-e belsőnézet, mert a képek alapján gyanús volt, hogy nem...
A félelmem beigazolódott sajnos (állítólag túl bonyolult...és különben is a konzolos játékközönség nemtetszését fejezte ki a belsőnézet kapcsán... :((( ), de még van egy kis reménysugár, hogy legalább add-on autók esetében lehetőség lesz belsőnézetre, illetve add-on kokpit nézetre a játékban a meglévő verdákhoz.
Megkérdeztem még, hogy az első rész autói kompatibilisek lesznek-e ezzel, szal, hogy berakhatóak-e...nos erre mai napig nem válaszolt senki... -
#95 Nem tudom,hogy miert rontanek el minden jatekot azzal hogy kiszedik a belso nezetet én pl ezért nem jatsztok az nfsu sorozattal.Ebbe a játékba a belso nézet szerintem nagyot dobott a feelingen.De ha azt kiszedik akkor sem ér nekem annyit még ha a legszebb grafikája is lesz, hogy megvegyem. -
#94 Mégegy WALLPAPER -
#93 -
#92 -
#91 -
#90 Királyos-os. -
#89 Skoda Fabia WRC -
#88 muszáj vagy sem, egyre rosszabb érzéseim vannak sajna... -
#87 FHM van a szponzorok közt, úgyhogy muszály beletenniük néhány bigét :) -
#86 pedig itt nappal lesz a játék ahogy látom a képek alapján :D -
#85 Ehh, nagyon kezd engem ez az egész az NFSU-kra emlékeztetni... :(((
-
#84 huhh..ezeket a képeket elnézve elcsordult a nyálam.....
nagyon szépek