19580
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
[nemőkezdte]:o -
Tényleg ne hemzsegd már túl magad!!! Ne OFFolj! Unatkozol, vagy WTF? Menj a gumiba akkor! :) -
nem én a hemzsegésre kérdeztem:DDD
Ok akkor nyáron majd összetfutunk:DD -
me hideg van te tökfejű! :PP -
naaaa most mééé?:) -
Ne hemzsegj, most van...majd nyáron... -
:DDDD
-
Azért ne feledjük, hogy még nincs kész...én külön örülök, hogy nem írták újra az egészet, így legalább úgy tűnik meglesz a kompatibilitás! :)
A feliratok, miegymás tőlem maradhat ugyanaz...legalább má megszoktam...viszont azoktól a virtuális neon-szerű terelőnyilaktól feláll a hajam (már amikor van... :D) -
Pedig a játék gerince az 1-re épül, még a feliratokat sem szerkesztették át, pl. ugyanaz a fordulatszámmérő... :) Na jó, nem fanyalgok. Azért valami komolyabb karrier módot belerakhatnának. :) -
Pontos dátum nincs. Jelenleg úgy nyilatkoztak a fejlesztők, hogy: 2005 ősz...de mivel elég sok változás történt a projektben és remélem még belsőnézetet is fabrikálnak mégiscsak bele...így még lehet belőle tél is...ki tudja... -
Van már pontos dátum a megjelenésre? -
és még:
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting -
További új képek:
-
Meglehet, de pl. erre való a Krom által készített CarEdit program. Át lehet állítani majd minden értéket vele! A felniket meg le lehet cserélni, már eddig is sokféle felnit készítettek fanok... -
elletek túlozva a felni méretek. mellesleg aki ilyen felnit rak be, az nem egy jeep-et akar magának. márpedig az a beetle majdnem az elötte lévő tuareg hasmagaságában van :) -
Mire gondolsz pontosan? -
bár most nézem hogy a mercik felnie is hihetetlenül irreálisra vannak megcsinálva... -
igen -
Arra gondolsz ami a #134-es első képén van? (mondjuk így, hogy végül nem csak VW-k lesznek a 2. részben, illetve az első rész gyári autói és addonjai is bepakolhatók lesznek...az a Kafer legyen a legkevesebb :D) -
az a beetle kicsit karikatura szerü :) -
További képecskék:
-
Aki még reménykedik a belsőnézetben, az ITT a szavazásnál (hogy milyen nézetben játszotta a WR1-et), a Cockpit-ra voksoljon...hátha... :)
(talán ha döntő fölényben lesz a cockpit, akkor mégiscsak megcsinálják a WR2-ben is)
Lehet, hogy regelni kell a szavazáshoz... -
Jó hír!!!
A kérdésemre: miszerint a WR1 autói (addonok is!) kompatibilisek lesznek-e a WR2-vel (azaz berakhatóak lesznek-e addonként) Andreas (az egyik fejlesztő) ezt a választ adta:
"Yes, Mercedes-Benz will add cars to World Racing 2 too, but as not all cars are official signed we are not able to talk about single car types at the moment.
Update: Addon cars should work, the new damage exected. I think we mentioned it anywhere here in the board that we not changed the basics of modeling, so all tools should work or just need minor modifications." -
Két új képecske (kis további remény a kompatibilitásra)
-
szerkezd vissza légyszi, vagy rakd át linkbe.
kösz. -
Remélem az új Passat is benne lesz, ami márciusban jelenik meg:
Azért az jó lesz, amikor majd a Passat 1.6 8V-essel(102LE!) nyomulunk majd, az 1.4 (75LE!) Golffal :) Lehet hogy ilyen tempóban az életünket is megunjuk :) -
Ehh, rájöttem!!! Lelopták a fém VW jelet, és helyére a tulajdonos a szokásos kékes potlómatricát ragasztotta... :)
Sztem mindenki látott már ilyen matrica jelet... :)) -
Ajándék lónak ne nézd a fogát! :)) -
bogár lesz vajon ? :) (mármint nem az uj...) -
Scirocco nem kell. Csak Corrado :)) -
...vagy egy Scirocco-t :))
...de ha nem, akkor majd a rajongók csinálnak addonokat... -
Azért remélem egy Corrado-t beleraknak a gameba :) -
Várjuk meg, hogy kijöjjön, azt meglátjuk... :)) -
Nem értem, az összes screenshoton kékes színű a VW embléma, pedig a valóságban az autón fém. -
Na, csak kérdezned kellett, és máris itt van 3 új kép: 1. 2. 3. -
Hát, most szabadságon voltak-vannak a fejlesztők, de azért esetleg ennyi: úgy tűnik, hogy hajlanak rá, hogy kompatibilissé tegyék a WR2-t az első rész addon (és eredeti) autóinak fogadására! -
Semmi friss hír? -
vótmá kolin1 be is... '98-ban -
rally masters, 2000 ... és azota nem egy játékban bennevolt már :) (lehet előtte is ...)
-
lesz...2005...