19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Tufa16
    Azért remélem egy Corrado-t beleraknak a gameba :)
  • hykao #122
    Várjuk meg, hogy kijöjjön, azt meglátjuk... :))
  • DJ Bee18
    Nem értem, az összes screenshoton kékes színű a VW embléma, pedig a valóságban az autón fém.
  • hykao #120
    Na, csak kérdezned kellett, és máris itt van 3 új kép: 1. 2. 3.
  • hykao #119
    Hát, most szabadságon voltak-vannak a fejlesztők, de azért esetleg ennyi: úgy tűnik, hogy hajlanak rá, hogy kompatibilissé tegyék a WR2-t az első rész addon (és eredeti) autóinak fogadására!
  • thedriver
    Semmi friss hír?
  • KG21
    vótmá kolin1 be is... '98-ban
  • arty
    rally masters, 2000 ... és azota nem egy játékban bennevolt már :) (lehet előtte is ...)

• hykao #115
    lesz...2005...
  • streeter
    Ez már van vagy lesz??? Mikor????

Vége egy játék ahol használat közbe saras vagy poros lesz a kocsi.
  • arty
    na, most először járok e topikba, de itt csak rossz hirek mennek :( nagyon félek tőle, hogy még a végén az irányitást is elb*sszák .... :(
  • grebber
    Nagyon jól néz ki szerintem.
  • grebber
    Már szedem is.
  • hykao #110
    Na végre, befutott az első videócsak is: katt ide
  • hykao #109
    Itt van a 996, amiről beszéltem...

• hykao #108
    Hanggal kapcsolatos peccset adtak ki annó...többek közt új motorhangokat is tartalmazott!

Amúgy a motorhangok is lecserélhetőek egy perc alatt, mint ahogy pl. az ADD-ON autók nagy része saját motorhangot is kap... (egyre több ADD-ON autó készül, némelyik nagyon részletes, és igényes, mint pl a 70e poligonból álló 996-os, pár képet beraktam róla a Mercedes Benz World Racing topikba)

Ezenfelül egy Krom névre hallgató orosz srác elég komoly kis szerkesztőprogit készített, amivel bármely autó - tehát az ADDONok és a "gyáriak" is - tulajdonságait módosíthatjuk.
    Érdemes megnézni: a váltó áttételeitől kezdve, a motor nyomatéggörbéjén, futóművön, tömegen, átvitelen át iszonyat, hogy mi minden állítható (némelyik autóhoz nem is találtam elég adatot a pontos beállításokhoz...)

Már elkezdődtek az ADDON pályák készítései, konvertálásai is...(NFS-ekből)

...és ami hab a tortán: a multi minden trükk nélkül megy tört verziókkal is...szal nekem az első rész még egy év után is érdekes, főleg, hogy egyre másra készülnek az új verdák... :)
  • petesilver
    Azért az a hét vicce, hogy a belsőnézet bonyolult!! Ráadásul spórolós is egy belső nézet, kevesebb poligon, és nincs nyakonöntve a mostanság divatos environment reflectionnel. De hát ők tudják!
  • mEkLaU
    Nem lesz belsö nézet???Geciek társaság.Mondjuk az 1-ben ilyenek voltak h a dizeleknél 8.ig volt számozva a fordulatszámmérö...:)Meg a hang nem igen passzolt a fordulathoz, c 200 kompresszornál jöttem erre rá véglegesen, 1.8 turbo motort szerencsére jol ismerem azért mondom nyugodt szivvel:)
    Meg 10 %-os emelkedön a 350 lovas ml merci lassul 3-asban....remélem ilyen dolgok nem lesznek benne.
  • b-type
    ühhh egy Pagini Zonda, wow.
  • báttyó02
  • hykao #103
  • hykao #102
  • hykao #101
    megoldjuk...
  • DJ Bee18
    Nekem valami gubanc van a CD2-vel. Elő akartam venni újra de a CD2-nél installálás közben valami errort írt ki és kilépett
  • hykao #99
    Jó kérdés...

Amúgy én elleszek az első résszel is, ha ez szar lesz.
    Azóta számtalan add-on autót készítettek hozzá, soknak van belsőnézete is. A multi is megy, minden trükk nélkül.
    Minden nap délutántól megy pár szerver, és egész jókat szoktunk versenyezni.

Akit esetleg érdekel, keressen meg priviben...
  • DJ Bee18
    Az elsőnél nem volt bonyolult amúgy? Vagy a VW meg az Audi sokkal fejlettebb belülről? Ez ismereteim szerint nem igaz..
  • DJ Bee18
    Akkor ássák el magukat jó mélyen. Lehet hogy mégis az Underground 2-nél maradok, mert még egy autós játékot belsőnézet nélkül soha többé.... Csak ennyit akartam.
  • hykao #96
    Ja, ezzel én is valahogy így vagyok!

Megkérdeztem a fejlesztőket, hogy lesz-e belsőnézet, mert a képek alapján gyanús volt, hogy nem...
    A félelmem beigazolódott sajnos (állítólag túl bonyolult...és különben is a konzolos játékközönség nemtetszését fejezte ki a belsőnézet kapcsán... :((( ), de még van egy kis reménysugár, hogy legalább add-on autók esetében lehetőség lesz belsőnézetre, illetve add-on kokpit nézetre a játékban a meglévő verdákhoz.
    Megkérdeztem még, hogy az első rész autói kompatibilisek lesznek-e ezzel, szal, hogy berakhatóak-e...nos erre mai napig nem válaszolt senki...
  • Tomo15
    Nem tudom,hogy miert rontanek el minden jatekot azzal hogy kiszedik a belso nezetet én pl ezért nem jatsztok az nfsu sorozattal.Ebbe a játékba a belso nézet szerintem nagyot dobott a feelingen.De ha azt kiszedik akkor sem ér nekem annyit még ha a legszebb grafikája is lesz, hogy megvegyem.
  • hykao #94
    Mégegy WALLPAPER
  • hykao #93
  • hykao #92
  • hykao #91
  • grebber
    Királyos-os.
  • hykao #89
    Skoda Fabia WRC
  • hykao #88
    muszáj vagy sem, egyre rosszabb érzéseim vannak sajna...
  • KG21
    FHM van a szponzorok közt, úgyhogy muszály beletenniük néhány bigét :)
  • traXion
    pedig itt nappal lesz a játék ahogy látom a képek alapján :D
  • hykao #85
    Ehh, nagyon kezd engem ez az egész az NFSU-kra emlékeztetni... :(((

• báttyó02
    huhh..ezeket a képeket elnézve elcsordult a nyálam.....
    nagyon szépek