19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#163 BORG World Racing 2 oldala (angol) -
#162 A készítők 2005 őszről beszélnek...aztán majd meglátjuk... -
#161 Az elsőn fasza a ,,kis" Touareg, tényleg, mikor is jön ki a game? -
#160 Jármű a susnyásban:
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting -
#159 Synetic fiúk a Wiesmann-nál... -
#158 PGO Cevennes
-
#157 Szavazzatok ITT bőszen a baloldali WR2-es picsára! :)) -
#155 jah...a #148-nak sok értelme volt most...ide :) -
#154 [nemőkezdte]:o -
#153 Tényleg ne hemzsegd már túl magad!!! Ne OFFolj! Unatkozol, vagy WTF? Menj a gumiba akkor! :) -
#152 nem én a hemzsegésre kérdeztem:DDD
Ok akkor nyáron majd összetfutunk:DD -
#151 me hideg van te tökfejű! :PP -
#150 naaaa most mééé?:) -
#149 Ne hemzsegj, most van...majd nyáron... -
#148 :DDDD -
#147 Azért ne feledjük, hogy még nincs kész...én külön örülök, hogy nem írták újra az egészet, így legalább úgy tűnik meglesz a kompatibilitás! :)
A feliratok, miegymás tőlem maradhat ugyanaz...legalább má megszoktam...viszont azoktól a virtuális neon-szerű terelőnyilaktól feláll a hajam (már amikor van... :D) -
#146 Pedig a játék gerince az 1-re épül, még a feliratokat sem szerkesztették át, pl. ugyanaz a fordulatszámmérő... :) Na jó, nem fanyalgok. Azért valami komolyabb karrier módot belerakhatnának. :) -
#145 Pontos dátum nincs. Jelenleg úgy nyilatkoztak a fejlesztők, hogy: 2005 ősz...de mivel elég sok változás történt a projektben és remélem még belsőnézetet is fabrikálnak mégiscsak bele...így még lehet belőle tél is...ki tudja... -
#144 Van már pontos dátum a megjelenésre? -
#143 és még:
#142 További új képek:
-
#141 Meglehet, de pl. erre való a Krom által készített CarEdit program. Át lehet állítani majd minden értéket vele! A felniket meg le lehet cserélni, már eddig is sokféle felnit készítettek fanok... -
#140 elletek túlozva a felni méretek. mellesleg aki ilyen felnit rak be, az nem egy jeep-et akar magának. márpedig az a beetle majdnem az elötte lévő tuareg hasmagaságában van :) -
#139 Mire gondolsz pontosan? -
#138 bár most nézem hogy a mercik felnie is hihetetlenül irreálisra vannak megcsinálva... -
#137 igen -
#136 Arra gondolsz ami a #134-es első képén van? (mondjuk így, hogy végül nem csak VW-k lesznek a 2. részben, illetve az első rész gyári autói és addonjai is bepakolhatók lesznek...az a Kafer legyen a legkevesebb :D) -
#135 az a beetle kicsit karikatura szerü :) -
#134 További képecskék:
-
#133 Aki még reménykedik a belsőnézetben, az ITT a szavazásnál (hogy milyen nézetben játszotta a WR1-et), a Cockpit-ra voksoljon...hátha... :)
(talán ha döntő fölényben lesz a cockpit, akkor mégiscsak megcsinálják a WR2-ben is)
Lehet, hogy regelni kell a szavazáshoz... -
#132 Jó hír!!!
A kérdésemre: miszerint a WR1 autói (addonok is!) kompatibilisek lesznek-e a WR2-vel (azaz berakhatóak lesznek-e addonként) Andreas (az egyik fejlesztő) ezt a választ adta:
"Yes, Mercedes-Benz will add cars to World Racing 2 too, but as not all cars are official signed we are not able to talk about single car types at the moment.
Update: Addon cars should work, the new damage exected. I think we mentioned it anywhere here in the board that we not changed the basics of modeling, so all tools should work or just need minor modifications." -
#131 Két új képecske (kis további remény a kompatibilitásra)
-
#130 szerkezd vissza légyszi, vagy rakd át linkbe.
kösz. -
#129 Remélem az új Passat is benne lesz, ami márciusban jelenik meg:
Azért az jó lesz, amikor majd a Passat 1.6 8V-essel(102LE!) nyomulunk majd, az 1.4 (75LE!) Golffal :) Lehet hogy ilyen tempóban az életünket is megunjuk :) -
#128 Ehh, rájöttem!!! Lelopták a fém VW jelet, és helyére a tulajdonos a szokásos kékes potlómatricát ragasztotta... :)
Sztem mindenki látott már ilyen matrica jelet... :)) -
#127 Ajándék lónak ne nézd a fogát! :)) -
#126 bogár lesz vajon ? :) (mármint nem az uj...) -
#125 Scirocco nem kell. Csak Corrado :)) -
#124 ...vagy egy Scirocco-t :))
...de ha nem, akkor majd a rajongók csinálnak addonokat...