19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #163
    BORG World Racing 2 oldala (angol)
  • hykao #162
    A készítők 2005 őszről beszélnek...aztán majd meglátjuk...
  • DJ Bee18
    Az elsőn fasza a ,,kis" Touareg, tényleg, mikor is jön ki a game?
  • hykao #160
    Jármű a susnyásban:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
  • hykao #159
    Synetic fiúk a Wiesmann-nál...
  • hykao #158
    PGO Cevennes

• hykao #157
    Szavazzatok ITT bőszen a baloldali WR2-es picsára! :))
  • hykao #156

• hykao #155
    jah...a #148-nak sok értelme volt most...ide :)
  • Kit--Kat
    [nemőkezdte]:o
  • hykao #153
    Tényleg ne hemzsegd már túl magad!!! Ne OFFolj! Unatkozol, vagy WTF? Menj a gumiba akkor! :)
  • Kit--Kat
    nem én a hemzsegésre kérdeztem:DDD
    Ok akkor nyáron majd összetfutunk:DD
  • hykao #151
    me hideg van te tökfejű! :PP
  • Kit--Kat
    naaaa most mééé?:)
  • hykao #149
    Ne hemzsegj, most van...majd nyáron...
  • Kit--Kat
    :DDDD
  • hykao #147
    Azért ne feledjük, hogy még nincs kész...én külön örülök, hogy nem írták újra az egészet, így legalább úgy tűnik meglesz a kompatibilitás! :)
    A feliratok, miegymás tőlem maradhat ugyanaz...legalább má megszoktam...viszont azoktól a virtuális neon-szerű terelőnyilaktól feláll a hajam (már amikor van... :D)
  • thedriver
    Pedig a játék gerince az 1-re épül, még a feliratokat sem szerkesztették át, pl. ugyanaz a fordulatszámmérő... :) Na jó, nem fanyalgok. Azért valami komolyabb karrier módot belerakhatnának. :)
  • hykao #145
    Pontos dátum nincs. Jelenleg úgy nyilatkoztak a fejlesztők, hogy: 2005 ősz...de mivel elég sok változás történt a projektben és remélem még belsőnézetet is fabrikálnak mégiscsak bele...így még lehet belőle tél is...ki tudja...
  • thedriver
    Van már pontos dátum a megjelenésre?
  • hykao #143
    és még:

• hykao #142
    További új képek:

• hykao #141
    Meglehet, de pl. erre való a Krom által készített CarEdit program. Át lehet állítani majd minden értéket vele! A felniket meg le lehet cserélni, már eddig is sokféle felnit készítettek fanok...
  • Tufa16
    elletek túlozva a felni méretek. mellesleg aki ilyen felnit rak be, az nem egy jeep-et akar magának. márpedig az a beetle majdnem az elötte lévő tuareg hasmagaságában van :)
  • hykao #139
    Mire gondolsz pontosan?
  • Tufa16
    bár most nézem hogy a mercik felnie is hihetetlenül irreálisra vannak megcsinálva...
  • Tufa16
    igen
  • hykao #136
    Arra gondolsz ami a #134-es első képén van? (mondjuk így, hogy végül nem csak VW-k lesznek a 2. részben, illetve az első rész gyári autói és addonjai is bepakolhatók lesznek...az a Kafer legyen a legkevesebb :D)
  • Tufa16
    az a beetle kicsit karikatura szerü :)
  • hykao #134
    További képecskék:

• hykao #133
    Aki még reménykedik a belsőnézetben, az ITT a szavazásnál (hogy milyen nézetben játszotta a WR1-et), a Cockpit-ra voksoljon...hátha... :)
    (talán ha döntő fölényben lesz a cockpit, akkor mégiscsak megcsinálják a WR2-ben is)

Lehet, hogy regelni kell a szavazáshoz...
  • hykao #132
    Jó hír!!!

A kérdésemre: miszerint a WR1 autói (addonok is!) kompatibilisek lesznek-e a WR2-vel (azaz berakhatóak lesznek-e addonként) Andreas (az egyik fejlesztő) ezt a választ adta:

"Yes, Mercedes-Benz will add cars to World Racing 2 too, but as not all cars are official signed we are not able to talk about single car types at the moment.

Update: Addon cars should work, the new damage exected. I think we mentioned it anywhere here in the board that we not changed the basics of modeling, so all tools should work or just need minor modifications."
  • hykao #131
    Két új képecske (kis további remény a kompatibilitásra)

• b-type
    szerkezd vissza légyszi, vagy rakd át linkbe.
    kösz.
  • DJ Bee18
    Remélem az új Passat is benne lesz, ami márciusban jelenik meg:

Azért az jó lesz, amikor majd a Passat 1.6 8V-essel(102LE!) nyomulunk majd, az 1.4 (75LE!) Golffal :) Lehet hogy ilyen tempóban az életünket is megunjuk :)
  • hykao #128
    Ehh, rájöttem!!! Lelopták a fém VW jelet, és helyére a tulajdonos a szokásos kékes potlómatricát ragasztotta... :)
    Sztem mindenki látott már ilyen matrica jelet... :))
  • hykao #127
    Ajándék lónak ne nézd a fogát! :))
  • arty
    bogár lesz vajon ? :) (mármint nem az uj...)
  • Tufa16
    Scirocco nem kell. Csak Corrado :))
  • hykao #124
    ...vagy egy Scirocco-t :))
    ...de ha nem, akkor majd a rajongók csinálnak addonokat...