19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #203
    Miért? Nem értem! Mellesleg az in-game videóban VW-vel nyomulnak...
    Egyébiránt meg - szerencsére - nem csak VW-k lesznek a játékban, hanem megannyi más márka megannyi típusai. Miért kéne, hogy az "alapnál" maradjanak?
  • Tufa16
    ez mind nagyon tökjó, de ha már egy VW-s játéknak indult, miért nem azokat rakják be??? Merci... nagyonszép, de miért nem a vw-ket rakják be, mint pl corrado, scirocco, T4 ( T4 nem komoly... :D ).
    Szal télleg szuperek a képek, de akkor is maradhatnának az alapnál...
  • DJ Bee18
    Csak jelenne már meg :(
  • DJ Bee18
    Legalább nem éjszakai vámpírkodás, ha már a tuningnál tartunk :))))
  • hykao #199
    In-Game Video ...sajnos az Xbox-os verzióból...de több, mint a semmi...
  • hykao #198
    Mintha lett volna szó róla...mindazonáltal annyira nem vágyom rá...mellesleg a nitró, ASR/ESP, forgalom, stb. mind-mind kikapcsolhatóak lesznek...szerencsére... :))
  • DJ Bee18
    tuningolás is lesz, ha már van nitro?
  • DJ Bee18
    ez király! forgalom is lesz juhéjjjj!
  • hykao #195
    Az új törésmodellről már sok képen láttuk, hogy elég fasza lesz (az első részhez képest), de arról még nem esett szó, hogy a látvány mennyire lesz összhangban a "realitással". Az előző részben sokan kritizálták, hogy bár hiába van törésmodell, az kevéssé van kihatással az autó tulajdonságaira kb. 50%-os amortizálásig.

Nos a WR2-ben már merőben más lesz a helyzet:

Nem (csak) a sérülés egész autóra vonatkozó %-os mértéke fog számítani, hanem az (is), hogy az autó mely része sérült, és ennek megfelelő következmények várhatók.

SCHALTPUNKT = IDEÁLIS FORDULATSZÁM A VÁLTÁSHOZ
    WASSERTEMP = HÜTŐVÍZ HŐFOK
    KAROSSERIE = KAROSSZÉRIA
    BREMSEN = FÉKEK
    FAHRWERK = FUTÓMŰ
    REIFEN = GUMIABRONCSOK
    MOTOR = MOTOR
    GETRIEBE = VÁLTÓ

Pl. ha egy frontális sérülés során megsérül a hűtő, előfordulhat, hogy megsütjük a motort (vagy csak ha egyszerűen szétpörgetjük, szétnitrózzuk), a versenynek vége lesz számunkra...
  • hykao #194
    De. Úgy tűnik lesz fényszóróvilágítás (a sötétebb részekhez) valamint lesz duda és még fénykürt is. (a forgalomhoz, mert ugye az is lesz...szerencsére csak opcionálisan, azaz kikapcsolható lesz...)
    Legalábbis erről szól a fáma jelenleg...
    (féklámpát nem tudom, hogy milyen lesz, bár volt már róla szó többször is a SYNETIC fórumon, de nem emlékszem, mert nem szenteltem neki különösebben nagy figyelmet, mert engem annyira nem zavar, hogy az egész lámpatest világít fékezésnél...sőt talán még örülök is neki, mert így jobban kivehető nem tiszta időben, vagy porban, füstben, ha fékez az előttem haladó)
  • DJ Bee18
    Csak nem, fel lehet majd a lámpát oltani?? Remélem, meg a hátsó féklámpákat is realisztikusabbra csinálhatnák, mert nem az egész hátsó lámpatest világít.
  • hykao #192
    SAUBER MERCEDES C291 ('91-ben Suhamér még ilyet hajtott...:D)

• hykao #191
    Nem vagy egyedül ezzel, az egyik haverom is hasonlóképpen nyilatkozott.
  • Opelfan
    Nekem speciel sokkal könnyebb játszani billentyűzetről mint kormányról, van kormányom is de az egész wr1-et billentyűről nyomtam végig, mert ahol teljesíteni kell ott nekem jobban bejön a billentyű. Nincs messze a kézifék, a sebváltó gombok stb. Akkor ha kormánnyal játszok akkor egyértelmű hogy használom a kormányhoz kapott váltót és kéziféket. Az pedig sokszor időveszteség, ha lenyúlok a váltóhoz vagy a kézifékhez. Ha meg a kormányról váltok és kézifékezek az nem olyan "élethű" :).
  • hykao #189
    Kormányt nem vennék, max. eltolnám egy kicsit a beállításokat árkád felé...de erre vajmi kevés esélyt látok... :)

Ja pár mai hír:
    -úgy tűnik ezúttal nem lesz választható (és változékony) időjárás, csak "just fine and dry"...(én ennek kevésbé örülök)
    -a WR1 pályái nem lesznek változtatás nélkül kompatibilisek a WR2-vel (tehát nem lesznek csak úgy berakhatók, mint a WR1 autói)
    -az eddig megszokott "beton" és off-road versenytípusokon kívül lesz rallye mód is (hó viszont nem lesz, s havas pálya sem sajna)
    -kissebbek lesznek a pályák a WR1 pályáinál (én spec. szerettem a hosszú akár 20 kilóméteres - nem végtelenített - pályákat)
  • arty
    visszaolvastam, azért irtam, h van remény, s nem lesz teljesen underground a gém :)

amugy nem akarlak megbántani, de én örülnék neki, ha nem tudnál vele a bill.-el játszani ... :D max vennél egy kormányt, de legalább a game állat lenne :)
  • hykao #187
    Jelen állás szerint szeptember...aztán majd meglátjuk...
    Bár a fejlesztők nagyon állítják, hogy tartani tudják...állításuk szerint jelenleg 85%-os a projekt...
  • Szabi DEMON
    mikor jelenik meg?
  • hykao #185
    Olyan vérmes szimulátor biztos nem lesz, mint mondjuk az LFS vagy a GTR, de jelen állás szerint az első részben megszokott ÁRKÁD - SZIMULÁTOR határok kitolódnak, szal ha akarod árkád lesz, ha akarod szimulátor (legalábbis állítólag az első rész 100% szimulátor módjához képest még egy kicsivel realisztikusabb lesz)
    Azért remélem elboldogulok még valahogy a 100% szimulátor mód mellett billentyűzettel...

Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel a SYNETIC fórumán az INTERNATIONAL részlegben, a fejlesztők (vagy más aki tudja a kérdésekre a választ) elég készségesen válaszolgatnak.
    (ha angoltudás híjával vagy, akkor Walaki "angolosítja" neked a kérdéseidet...)
  • ÁjjLe BoBBi
    arcade vagy simulator lesz?
  • hykao #183
    Az első képek a WR2 RACE CENTER-éről: KATT IDE
  • hykao #182
    Megnyílt a SYNETIC fórumon egy "angol" szekció, ahol a fejlesztők készséggel válaszolnak a készülő játékkal kapcsolatos angolul feltett kérdésekre!
  • hykao #181

Ahhoz képest, hogy a SYNETIC srácok csak nemrég voltak látogatóban a Wiesmann-nél, elég hamar elkészültek az autóval... :)
  • hykao #180
  • hykao #179
    Ne ijedezz...inkább olvasd el tüzetesen a #173-ast...amiből kiderül: úgy tűnik nincs ok az ijedtségre... :))
  • arty
    huh, azért a nyilas képektől jócskán megijedtem, namondom world racing undergrouund lesz ebből is :( - de talán van remény :)
  • hykao #177
    TDK-s Tom ismét elhintett pár infót:

"Pagani Zonda Convertible is ready and in the game now...

10 Alfa Romeo cars I just licensed... Great stuff from vontage LM to the newest Brega and Alfa Romeo 157... Ralley and DTM too :=))))

All together we have 16 brands now."
  • ati2002
    szép
  • hykao #175
  • 12346
    ja télleg, volt ilyenről is szó. leps meg tud modellezni. akkor csak nem lesz rossz. na majd meglátjuk. viszont mindenféleképp meg fogom lesni a végeredményt.
  • hykao #173
    Korántsem! Úgy tűnik a nagy belsőnézet hemzsegésnek meglett az eredménye, és a SYNETIC valamilyen formában mégiscsak engedélyezi, lehetőségként meghagyja a belsőnézetet. Ha máshogy nem, legalább addon lehetőségként. Illetve az addon autóknál. Még nem biztos semmi, igazából még nem körvonalazódott a dolog, de közben előkerült Martin Leps is, aki felajánlotta, hogy készít belsőnézetet az autókhoz, a SYNETIC engedékenynek tűnik...de még nem tiszta, hogy mi lesz.
    Mindenesetre nagyon üdvözlendő, hogy a fórumon elég közvetlen a kapcsolat a fejlesztők és a felhasználók között. A fejlesztők az összes kérdésre válaszolnak, és szinte egyből. Ezenkívül még a TDK részéről is egy Tom nevű emberke meglehetősen közlékeny, aktív fórumokon.
    Legutóbb például elhintette, hogy az ARCADE funkciók (forgalom, nitró, ABS/ASR, stb...) kikapcsolhatóak lesznek, csakúgy mint ezek a nagyon ARCADOS-KONZOLOS virtuális terelőnyilak, illetve helyettük választható lesz az első részben megismert terelőnyíl verzió.

Szal nekem úgy tűnik, hogy mégsem hajlik majd a játék totál ARCADE-ba, hanem inkább az első rész ARCADE-SZIMULÁTOR határai még szélesebbek lesznek, illetve még részletesebben skálázható...legalábbis remélem...az első részben ez nem sikerült maradéktalanul (a szimulátor fanoknak túl árkádos volt, az árkád fanoknak meg túl szimulátoros), bár nekem bejön, hogy minden totál SZIMULÁTOR felé tolva is még el lehet boldogulni billentyűzettel...

Ja, és azért az is brutál lesz, hogy ha kijön a játék az összes eddigi WR1-es addon autót be lehet majd pakolni a WR2-be is...így élből többszáz autó közül lehet majd választani...érdekes lesz, majd meglátjuk mi sül ki belőle...
  • hykao #172
    Abban se csak 40-nel lehetett bevenni azért...(ha meg a "realitás csúszkát" eltolod ARCADE felé, akkor meg egyenesen irreális sebességű kanyarbevételek hajthatók végre)...és a vége felé azért bead jópár brutál verdát! (amik nem csak 60 lóerősek... :D)
    Pl: CLK-GTR, CLK-DTM, C-DTM, SLR...stb...
    Ezenkívül ott a tengernyi szupersportcar addon: Ferrarik-Lambok garmadája, megannyi Porsche, stb...nemsokára elkészül Reilsss 400 megás GTR addonja, ami az ígéret szerint a GTR-ből konvertált autókat fogja tartalmazni...
  • hiba
    sztem olyan belso nezetet kene csinalni ami attecco lenne allithato mertekben, mert sokan azert nem hasznaljak mivel a belathato terep tulsagosan korlatozott (sokkal kevesebb ugye mint amit vlosagba latnal ebbol)
  • 12346
    fákk, belsőnézet felejtős? éljen éljen:/
  • hiba
    az meg 1 mbittel is durva lenne :)
    de ikabb a screenshotok jatekokbol topicba kene ha mar fullba akarod :)
  • hiba
    nagyon faxa kepek, de remelem mostmar nem csak 40-el lehet bevenni a kanyaorkat mint az elozo reszben valamint a mercik nem 60 loerosek lesznek
  • hykao #167
    ...majd ha mindenkinek 1-3Mbit-es kapcsolata lesz... :)
  • Tufa16
    hykao, nem lehetne megoldani hogy ne keljen egyesével kattingatni a képekre? sztem nyugodtan szurd közvetlenül ide őket :)
  • hykao #165
    Még pár...

• hykao #164
    Néhány új PC-s:

...és néhány Xbox-os shot:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting