Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#25212: már régóta kacérkodom a gondolattal, hát nemtom :S Szerintem nem nagyon van reális esély arra, hogy megsokszorozom belátható idõn belül. Most pedig bõven el tudom használni másra is 😊 (van több mint 300k diákhitelem... :S)
...ha mindenképp azt akarjátok, hogy bekerüljön az extra gomb helyére egy szöveges üzenet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha meg mindenképp át akarod adni a hg rangot, akkor szerintem a leg alkalmasabb Csacsi(bár lehet neki megvan a gondja😄), Sz4bolcs, vagy Plu lenne😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
omaha rush poker freeroll a full tilt -en
oké, freroll... de már kb 200 -an voltunk az 5000bõl, erre belefutok egy színreszínre meghívom az életemet kis pöcsbe...
akárhányszor megnézem ezt a handet, még ha flop után reraise allint mondok, akkor se dobja el a kis buzzancs...
Bazinga!
HU Sit and Go Suli
haver kiírása: "Rájöttem. Poker tudásom igen csak hiányos. Hogy kell 3 és 4 laposat játszani? 😮"
válaszom: "Biztos vagyok benne, hogy még Hold'emezni se tudsz;D"
Ez olyan, mint amikor én azt mondom, hogy tudok sakkozni... igen tudok... az alap szabályokat ismerem... tudok játszani, a barátnõmet el is tudom verni néha (nem roszra gondolni<#idiota>#idiota>), de egy profi ellen... vagy csak egy olyan ember ellen, aki naponta foglalkozik a dologgal... ESÉLYEM NINCS!
Csacsinak megint totálisan igaza van. Sokmindent köszönhetek itt a topicban mindenkinek, de neki köszönhetem azt, hogy véresen komolyan kezdtem venni ezt a "szakmát" mert VAN eredménye...
Csak tudás kell hozzá...
Ntex... szarul játszol, ezen nincs mit vitatni. Én is...
Múlt héten volt egy akkora upswingem, hogy kiszakadt a monitorom teteje a grafikontól... mára azt el is vesztettem mind. Hogy miért? Mert hülyeségeket csinálok/tilten nem hagyom abba (csak az elmúlt egy hétben:S)/ szarul használom a suliban tanultakat... (MÉG... mert hát gyakorolni kell... iszonyat nehéz most az anyag... rohadtul ki is fáraszt szellemileg... még jó, hogy nincs más dolgom😄D)
Érdekes... én sem vagyok MÉG annyira nyerõ játékos, mint egy normális regulár... de mégsem panaszkodok ennyit, mint te... TANULOK... tanulás és szorgalom nélkül nincs eredmény. Lenyelem a bad beateket... de a legtöbb esetben nem a bad beatek/coolerek miatt vesztek pénzt, hanem a SAJÁT HÜLYESÉGEMBÕL
Csinálom a pokerstrategy suliját... és eddig 6 hét alatt akkora tudást adott át nekem, amit magamtól fél év alatt nem szedtem össze... én is fél éve játszom rendszeresen, mint te... de ilyenkor még ne is várjon már az ember akkora eredményeket.
A sulis anyagot helyesen még nem tudom alkalmazni... mert nincs akkora tapasztalatom... minden jön majd idõvel... én türelemmel várok... és tudom, hogy megéri...
Remélem Csacsi bólogatsz amikor egy ilyen felfogást látsz😊
nah olvasok.
most néztem a KJs, ott mit kerestél a partiban?
+ ami utána is csináltál, hát nem a legjobb :-)
AA két ellenfél ellen ,ez van vagy kitart vagy nem(ha csak 88 ellen mész akkor is csak 80%, preflop 65% azért szted se a tuti?!)
JJ vs AK, sima flip ez van
hidd el ettõl sokkal de sokkal nagyobb badbeatek vannak, én összeraknám a két kezem ha csak ilyenek lennének
az meg, hogy cikbben az van, hogy sokan vesztenek hát hihetetlen :-)
De legalább én nyertem 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nemrég mutattam egy képet hogy elértem a 100 dollárt. Most megint 60 dolláron állok.
Csak kérdezem hogy van itt valaki aki ehhez hasonló bankroll ingadozást vett rajtam kívül? észre?
Am este tényleg nagyon felhúztam magam. Mostmár valamennyire lehiggadtam. De ha már belekezdtem az eszmefuttatásba kíváncsi lennék hogy ezeknek az összeesküvés elméleteknek <#idiota>#idiota> lehet-e valóságalapja.
És am Csacsi nem kérdõjelezem meg a tudásod és a hozzáértésed, ne érts félre. Meghajolok elõtted mester komolyan. <#worship>#worship> És jó hogy van valaki akinek sikerül jövedelemforrássá avanzsálnia a pókert. Az a baj ezt a szintet én szerintem már sosem tudnám elérni mert ezek a dolgok állandóan. Mögöttem is van már pár 1-2x 100000 leosztás elhihetitek. Nem ma kezdtem én sem, igaz hogy aktívan kb fél éve nyomom de elõtte is játszogattam bankroll nélkül Pokerstars-os 9000 fõs freerollokon amibõl egyszer 55. lettem. Az volt a legjobb eredményem freerollon.
Viszont ez hogy itt van az 50$-om és felduplázni sem bírom ez azért már eléggé kiakaszt.
Na jó bekussoltam innentõl. Majd lehiggadok és talán elkezdek megint normális hozzáállással, tiszta fejjel játszani. Egy utolsó próbát teszek még. Addig meg szerintem PokerStrategy-t bújom.
Muhahaha ez annyit jelent, hogy átlagban havi 50 dollárt veszítenek el. Remélem az 1000-1500 eurós fizetések mellett nem fognak beleroppanni.
És ahogy Csacsi is mondja tornákon sng-ken valóban nincs értelme a lapütközésnek. De a dolog leglényegesebb része az, hogy nem számít csal-e a terem!! Ugyan is még ha csal is és direkt lapütközéseket gyárt az kizárt, hogy ezt személyre szabva teszi. Ergo a csalás olyan lesz mint a matek. Ugyan annyiszor fogsz nyerni vele mint veszíteni. Tehát éppen, hogy hosszútávon megint a játéktudás jön elõ.
De SNG-nél...teljesen érdektelen a teremnek csalni. A Rake-t mindenki befizeti...aki regisztrál.....így onnantól kezdve mind1...milyen lapütközések vannak.....a terem már megkapta a pénzét.
Gondolom Te mindent megtettél hogy jobb legyen a játékod.
SNG-nél a következõket.
VIdeókat néztél
Elemezted a saját játékod
Elemeztetted fórumokon(nem itt, hanem ott ahol sokkal hozzáértõbbek az emberek)
Használsz bármilyen segédprogramot, amivel visszanézted a kérdéses handeket.
Elovlastad minimum Collin Moshman SNG könyvét
ICM-rõl gondolom több cikket is elolvastál és megértettél.
SNG Wizardot napi szinten használod.
Naponta legalább ugyanannyi idõt töltesz tanulással...mit játékkal.
Ha ez nem így van....akkor nem tettél meg mindent...hogy nyerõ játékos lehess.
Szóval akkor neked valóban a "csal a terem" a legjobb....és legkönnyebb megoldás.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ezt a cikket alapul véve és hozzávéve az általad elmondottakat, idézlek :
"Így amit Te elvesztesz azt más megnyeri. Szóval akkor csak kell legyen olyan játékosoknak is...akik nyerõk...mert itt ha valaki veszít...akkor másvalaki nyer. Ez ilyen egyszerû."
Itt a lényeg : A terem vándoroltatja a pénzt a játékosok között hogy a rake-bõl meglegyen a kis hasznuk. Még mindig azt mondom hogy nem véletlen ez a sok AA vs KK vs QQ lapütközések : Ezekre teszik fel az emberek a legtöbb pénzt. És milyen véletlen hogy nem tudok hasznot hozóan pókerezni, pedig nem egyszer játszottam ultra feszesen, de még akkor is buktam az említett AA vs KK vs QQ szituknak köszönhetõen. És lehet megint támadni hogy hülyeségeket beszélek : A mai világban már életképtelen az a vállalkozás aki/ami nem használ ki valamilyen kiskaput : A pókertermek a raketermelésbõl élnek. Ez a lényege. Ha nem lenne elegendõ rake csõdbemennének. És így oldják meg hogy legyen: Lapütközéseket generál a szoftver. Ennyi az egész. És ezt persze senki sem fogja tudni bizonyítani mert "ellenõrzik". Mindegy engem ez az egész már nem érdekel. Minden szerencsejátékot azért találnak ki hogy az ember valahol elherdálhassa, elbukhassa a pénzét.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azért kíváncsi lennék honnan vették az adatokat ehhez a cikkhez. Valamint arra nem tér ki a cikk, hogy Online pókerben nem egy "terem" ellen játszol....hanem más játékosok ellen. Így amit Te elvesztesz azt más megnyeri. Szóval akkor csak kell legyen olyan játékosoknak is...akik nyerõk...mert itt ha valaki veszít...akkor másvalaki nyer. Ez ilyen egyszerû.
Lehet én is csalok..és azért tudok magyar átlagfizetés 2,5-3-szorosát "megkeresni" havonta pókerrel.
De a kedvencem az a KQ megjátszása......azt simán rosszul játszottad meg. Valamint a Q9-et is az AA ellen....de ott érdekes módon neked volt szerencséd...de tudom az jár...viszont ha téged mákolnak le..akkor szerencsés fish az illetõ.
A másik kedvencem : "De én akárhányszor játszom ezt el AK-val, sosem jön be"
Erre gondolom több ezres minta áll rendelkezésedre...amivel alá tudod ezt támasztani. Amennyiben nem így van...úgy akkor ennek a kijelentésednek semmi valóságalapja nincs...így egyszerûen ez nem igaz.
CIKK
Zárásképp belinkelem hogy mákoltak le 3x egymás után egy újabb SNG-n. És nem értem miért kell másnál mindig jobb lapnak lennie...
Rögtön az utána következõ hand, tök megörültem hogy most visszajön amit buktam, hát tévedtem :
És végül ami betette a kaput :
De én akárhányszor játszom ezt el AK-val, sosem jön be. Ennyi voltam, sziasztok. Majd egyszer talán visszajövök.
Blöff riveren. Szerintetek milyen gyakran csinálják regek/fishek? Mennyire gyakran blöffölnek meg flössöket/sorokat riveren?
A visszaemelés meg minraise volt és a statjai is fishségre utaltak... turn check-check... gondoltam tehát a flop visszaemelés csak egy idióta blöff volt... riveren meg visszavontam... biztos van nála valami... tuti set lesz és ez esetben nálam a nuts... erre BÁMM😄
#25169: Ha nagyobbat hív pre-flop valszeg senki nem adja meg, bár az még mindig jobb mert megmaradt volna a stackje 😉 Mondjuk aztán ki tudja ha laza volt, meg elég deep is, simán megadhatott volna egy 5-6-7-8 BB-s raiset is 😊.