Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy AA-KK

sz4bolcs
Én is erre tippelnék így látatlanban..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ez az amit nem tudtam meg 😄 De kicsit gondolkodott preflop emelés elõtt és sztem simán lehetett nála TT vagy JJ az emelésbõl és visszaemelésbõl
sz4bolcs
attól függ, mit játszott a srác

Ez szerintetek?

Jajj az az extra gomb... ég a pofám 😄 Amúgy egy fórumba embeddelhetõ HH converter lett volna, csak nem sikerült mûködõre varázsolni a scriptet ami megjeleníti és eltünteti. Öhm majd kiszedem valamikor 😄

#25212: már régóta kacérkodom a gondolattal, hát nemtom :S Szerintem nem nagyon van reális esély arra, hogy megsokszorozom belátható idõn belül. Most pedig bõven el tudom használni másra is 😊 (van több mint 300k diákhitelem... :S)

sz4bolcs
Hail to the king, baby!

...ha mindenképp azt akarjátok, hogy bekerüljön az extra gomb helyére egy szöveges üzenet.

Azért még gondolkodj inkább a dolgon, kelleni fog az a roll,max majd késõbb foglalkozol a dologgal😊

Ha meg mindenképp át akarod adni a hg rangot, akkor szerintem a leg alkalmasabb Csacsi(bár lehet neki megvan a gondja😄), Sz4bolcs, vagy Plu lenne😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szerintem ebbe kár volt belemenni. Flop után meg vagy dobás vagy reraise all in. A megadásnak nincs értelme. De én már preflop dobtam volna abból a pozícióból.

precision
😞

Bazinga!

Hát ez végülis igaz 😊 Amúgy sajnos teljesen elvesztettem a motivációmat, sikerélményeim nem nagyon voltak, rollom nem nõtt, nagyon keveset játszottam.... most voltam nyaralni, szóval egyáltalán semmit már több mint egy hete... 😄 Ahhoz se idõm, se kedvem ami az igazán jó játékhoz kéne (napi 4-5 óra tanulás, játék) hobbinak meg túl stresszes 😄 Úgyhogy szerintem nem herdálom el ezt a 60k-t ami a rollomból megmaradt, hanem permanent cashout lesz a dologból...

precision
jó helyen van az nálad szerintem 😊
semmi köze annak ehhez, hogy mennyit játszol... 😊

Bazinga!

precision
nemigaz már...
omaha rush poker freeroll a full tilt -en
oké, freroll... de már kb 200 -an voltunk az 5000bõl, erre belefutok egy színreszínre meghívom az életemet kis pöcsbe...
akárhányszor megnézem ezt a handet, még ha flop után reraise allint mondok, akkor se dobja el a kis buzzancs...

Bazinga!

Srácok, szeretné valaki átvenni a házigazdaságot? Mostanában nem játszottam semmit, nem is foglalkoztam a pókerrel egyáltalán, nem érzem magam jogosultnak a HG szerepére 😊

Múltkor HU cikkeket kerestél, találtam egy tartalmas oldalt a témában ha érdekel valakit (a cikk alján legördülõ menüben lehet nézni a többi cikket) :

HU Sit and Go Suli
Ugyan azt a játékot játszod, ezért ugyan az történik.

Én is utálom. Ezért nem is játszom olyanon.<#wilting>

precision
utálom a freerollokat...

Bazinga!

Jah és jut eszembe... mai facebokos okoskodásom😄D

haver kiírása: "Rájöttem. Poker tudásom igen csak hiányos. Hogy kell 3 és 4 laposat játszani? 😮"

válaszom: "Biztos vagyok benne, hogy még Hold'emezni se tudsz;D"

Ez olyan, mint amikor én azt mondom, hogy tudok sakkozni... igen tudok... az alap szabályokat ismerem... tudok játszani, a barátnõmet el is tudom verni néha (nem roszra gondolni<#idiota>), de egy profi ellen... vagy csak egy olyan ember ellen, aki naponta foglalkozik a dologgal... ESÉLYEM NINCS!

Nah elolvastam...

Csacsinak megint totálisan igaza van. Sokmindent köszönhetek itt a topicban mindenkinek, de neki köszönhetem azt, hogy véresen komolyan kezdtem venni ezt a "szakmát" mert VAN eredménye...
Csak tudás kell hozzá...

Ntex... szarul játszol, ezen nincs mit vitatni. Én is...
Múlt héten volt egy akkora upswingem, hogy kiszakadt a monitorom teteje a grafikontól... mára azt el is vesztettem mind. Hogy miért? Mert hülyeségeket csinálok/tilten nem hagyom abba (csak az elmúlt egy hétben:S)/ szarul használom a suliban tanultakat... (MÉG... mert hát gyakorolni kell... iszonyat nehéz most az anyag... rohadtul ki is fáraszt szellemileg... még jó, hogy nincs más dolgom😄D)

Érdekes... én sem vagyok MÉG annyira nyerõ játékos, mint egy normális regulár... de mégsem panaszkodok ennyit, mint te... TANULOK... tanulás és szorgalom nélkül nincs eredmény. Lenyelem a bad beateket... de a legtöbb esetben nem a bad beatek/coolerek miatt vesztek pénzt, hanem a SAJÁT HÜLYESÉGEMBÕL
Csinálom a pokerstrategy suliját... és eddig 6 hét alatt akkora tudást adott át nekem, amit magamtól fél év alatt nem szedtem össze... én is fél éve játszom rendszeresen, mint te... de ilyenkor még ne is várjon már az ember akkora eredményeket.
A sulis anyagot helyesen még nem tudom alkalmazni... mert nincs akkora tapasztalatom... minden jön majd idõvel... én türelemmel várok... és tudom, hogy megéri...

Remélem Csacsi bólogatsz amikor egy ilyen felfogást látsz😊

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMÁRMEGINT

nah olvasok.

sz4bolcs
ja, az a KJ-s érdekes megjátszás volt. Magamtól is ritkán látok ilyet, pedig én szeretem a váratlan fordulatokat. 😄

uhhhh, most tényleg nem köcsögségbõl írom de ne csodálkozz, hogy nem megy fel a bankrollod
most néztem a KJs, ott mit kerestél a partiban?
+ ami utána is csináltál, hát nem a legjobb :-)
ismerõsöm napi rekordja 60 beülõ minusz egy nap alatt 6 shorthanded-nél, pro a srác szóval nem fishi hülye játékos, SnG ilyen benne van
sz4bolcs
igen..

De ennyire folyamatosan? Hogy nem bírok egy határt átlépni a bankrollommal?
KQo sztem sima dobás, ilyen szituban SnG-ben (fõleg ha 9fõs) nem nézegetünk floppokat
AA két ellenfél ellen ,ez van vagy kitart vagy nem(ha csak 88 ellen mész akkor is csak 80%, preflop 65% azért szted se a tuti?!)
JJ vs AK, sima flip ez van

hidd el ettõl sokkal de sokkal nagyobb badbeatek vannak, én összeraknám a két kezem ha csak ilyenek lennének

az meg, hogy cikbben az van, hogy sokan vesztenek hát hihetetlen :-)
sz4bolcs
Igen, képzeld, az upswing és a downswing természetes része a játéknak. 😊

Mighty
Na, ilyenbe még nem volt részem eddig:

De legalább én nyertem 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Persze SnG-kben nem érdeke de gondolom ott is ugyanaz az RNG dolgozik ami a Cash Game alatt 😊. Ezek csak elméletek: A személyre szabás részére meg annyit tudok mondani hogy nyilván mivel a termek tárolnak minden egyes leosztást minden asztalnál, simán lehet egy olyan az RNG részében hogy a statisztikák alapján arányosan csinálja ezt a program : Jön egy upswing (én is voltam így nem egyszer, linkelgettem is széles vigyorral a replayeket hogy miket húztam be) aztán utána biztos hogy akkora lejtõ jön (nálam mindig) hogy el is viszi a pénzt amit nyert az ember (itt jönnek a beat replayek amiket szintén linkelgettem) (És ha megfigyelitek minden idõszakos volt). Nálam ez csak 50-100 dollár között ingadozik. Aki nagyobb téten nyomja csak a 0-kat kell hozzáírni, a lényeg ugyanaz. 500-1000 dollár közötti ingázás. 5000-10000 dollár közötti ingázás. 50000-100000 dollár közötti ingázás.

Nemrég mutattam egy képet hogy elértem a 100 dollárt. Most megint 60 dolláron állok.

Csak kérdezem hogy van itt valaki aki ehhez hasonló bankroll ingadozást vett rajtam kívül? észre?

Am este tényleg nagyon felhúztam magam. Mostmár valamennyire lehiggadtam. De ha már belekezdtem az eszmefuttatásba kíváncsi lennék hogy ezeknek az összeesküvés elméleteknek <#idiota> lehet-e valóságalapja.

És am Csacsi nem kérdõjelezem meg a tudásod és a hozzáértésed, ne érts félre. Meghajolok elõtted mester komolyan. <#worship> És jó hogy van valaki akinek sikerül jövedelemforrássá avanzsálnia a pókert. Az a baj ezt a szintet én szerintem már sosem tudnám elérni mert ezek a dolgok állandóan. Mögöttem is van már pár 1-2x 100000 leosztás elhihetitek. Nem ma kezdtem én sem, igaz hogy aktívan kb fél éve nyomom de elõtte is játszogattam bankroll nélkül Pokerstars-os 9000 fõs freerollokon amibõl egyszer 55. lettem. Az volt a legjobb eredményem freerollon.

Viszont ez hogy itt van az 50$-om és felduplázni sem bírom ez azért már eléggé kiakaszt.

Na jó bekussoltam innentõl. Majd lehiggadok és talán elkezdek megint normális hozzáállással, tiszta fejjel játszani. Egy utolsó próbát teszek még. Addig meg szerintem PokerStrategy-t bújom.
sz4bolcs
Erre csak ennyit lehet mondani....: Türelem, csal a terem!

Ez a cikk egy nagy szar. Ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy van a világon 200 teniszezõ aki pénzt keres a játékával meg van 50 millió másik aki nem. holott az 50-bõl 49 millió sosem akart profi lenni. A pókerjátékosok jórésze egyszerû szórakozásnak tekinti a játékot. Pénzt nyerni akarnak nem pedig keresni. De a cikk legviccesebb része: "A szakemberek rámutattak: a 6 millió játékos évente 3,6 milliárd dollárt (!) veszít el. Németországban "
Muhahaha ez annyit jelent, hogy átlagban havi 50 dollárt veszítenek el. Remélem az 1000-1500 eurós fizetések mellett nem fognak beleroppanni.
És ahogy Csacsi is mondja tornákon sng-ken valóban nincs értelme a lapütközésnek. De a dolog leglényegesebb része az, hogy nem számít csal-e a terem!! Ugyan is még ha csal is és direkt lapütközéseket gyárt az kizárt, hogy ezt személyre szabva teszi. Ergo a csalás olyan lesz mint a matek. Ugyan annyiszor fogsz nyerni vele mint veszíteni. Tehát éppen, hogy hosszútávon megint a játéktudás jön elõ.

Csacsi
Ezt még ha cashgamerõl lenne szó meg is állhatná a helyét...persze akkor is hülyeség....könnyebb arra fogni, hogy csal a terem...mitnhogy az ember megtanuljon játszani 😊

De SNG-nél...teljesen érdektelen a teremnek csalni. A Rake-t mindenki befizeti...aki regisztrál.....így onnantól kezdve mind1...milyen lapütközések vannak.....a terem már megkapta a pénzét.

Gondolom Te mindent megtettél hogy jobb legyen a játékod.

SNG-nél a következõket.
VIdeókat néztél
Elemezted a saját játékod
Elemeztetted fórumokon(nem itt, hanem ott ahol sokkal hozzáértõbbek az emberek)
Használsz bármilyen segédprogramot, amivel visszanézted a kérdéses handeket.
Elovlastad minimum Collin Moshman SNG könyvét
ICM-rõl gondolom több cikket is elolvastál és megértettél.
SNG Wizardot napi szinten használod.
Naponta legalább ugyanannyi idõt töltesz tanulással...mit játékkal.

Ha ez nem így van....akkor nem tettél meg mindent...hogy nyerõ játékos lehess.

Szóval akkor neked valóban a "csal a terem" a legjobb....és legkönnyebb megoldás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Persze, mindig én szarul játszok, a másiknak meg mindig mákja van.

Ezt a cikket alapul véve és hozzávéve az általad elmondottakat, idézlek :

"Így amit Te elvesztesz azt más megnyeri. Szóval akkor csak kell legyen olyan játékosoknak is...akik nyerõk...mert itt ha valaki veszít...akkor másvalaki nyer. Ez ilyen egyszerû."

Itt a lényeg : A terem vándoroltatja a pénzt a játékosok között hogy a rake-bõl meglegyen a kis hasznuk. Még mindig azt mondom hogy nem véletlen ez a sok AA vs KK vs QQ lapütközések : Ezekre teszik fel az emberek a legtöbb pénzt. És milyen véletlen hogy nem tudok hasznot hozóan pókerezni, pedig nem egyszer játszottam ultra feszesen, de még akkor is buktam az említett AA vs KK vs QQ szituknak köszönhetõen. És lehet megint támadni hogy hülyeségeket beszélek : A mai világban már életképtelen az a vállalkozás aki/ami nem használ ki valamilyen kiskaput : A pókertermek a raketermelésbõl élnek. Ez a lényege. Ha nem lenne elegendõ rake csõdbemennének. És így oldják meg hogy legyen: Lapütközéseket generál a szoftver. Ennyi az egész. És ezt persze senki sem fogja tudni bizonyítani mert "ellenõrzik". Mindegy engem ez az egész már nem érdekel. Minden szerencsejátékot azért találnak ki hogy az ember valahol elherdálhassa, elbukhassa a pénzét.
Csacsi
Közben megnéztem a KJ-s leosztásodat is...hát az is katasztrófa volt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Aha persze.

Azért kíváncsi lennék honnan vették az adatokat ehhez a cikkhez. Valamint arra nem tér ki a cikk, hogy Online pókerben nem egy "terem" ellen játszol....hanem más játékosok ellen. Így amit Te elvesztesz azt más megnyeri. Szóval akkor csak kell legyen olyan játékosoknak is...akik nyerõk...mert itt ha valaki veszít...akkor másvalaki nyer. Ez ilyen egyszerû.

Lehet én is csalok..és azért tudok magyar átlagfizetés 2,5-3-szorosát "megkeresni" havonta pókerrel.

De a kedvencem az a KQ megjátszása......azt simán rosszul játszottad meg. Valamint a Q9-et is az AA ellen....de ott érdekes módon neked volt szerencséd...de tudom az jár...viszont ha téged mákolnak le..akkor szerencsés fish az illetõ.

A másik kedvencem : "De én akárhányszor játszom ezt el AK-val, sosem jön be"

Erre gondolom több ezres minta áll rendelkezésedre...amivel alá tudod ezt támasztani. Amennyiben nem így van...úgy akkor ennek a kijelentésednek semmi valóságalapja nincs...így egyszerûen ez nem igaz.

Azt hiszem itt zárom le a póker pályafutásomat. Ez a játék hosszútávon VESZTESÉGES. Bizonyításképpen itt a cikk :

CIKK

Zárásképp belinkelem hogy mákoltak le 3x egymás után egy újabb SNG-n. És nem értem miért kell másnál mindig jobb lapnak lennie...

Rögtön az utána következõ hand, tök megörültem hogy most visszajön amit buktam, hát tévedtem :

És végül ami betette a kaput :

De én akárhányszor játszom ezt el AK-val, sosem jön be. Ennyi voltam, sziasztok. Majd egyszer talán visszajövök.
Imádom az ilyen sutyerákokat 😄 Még jó hogy mákom volt...

Másik kedvencem az Olasz nyomi máker gambler fajtája:

Magyar a barátunk 😊

Nem értem meg a lúzereknek miért jön le mindig riverre...

nl2? ahhhaaaaaanem!😄

Am elég sokszor látom hogy van egy alacsony párom, és riveren belehív egy alacsonyat, callozom és semmije nincs. Vagy A magassal akar stealelni
Egyszerû kideríteni 😄 Beülsz a legkisebb limites asztalhoz és tesztelgetsz 😄
Feszegessünk egy témát...

Blöff riveren. Szerintetek milyen gyakran csinálják regek/fishek? Mennyire gyakran blöffölnek meg flössöket/sorokat riveren?

Az elõbb meg le volt terítve a boardra egy 7es poker... ilyen se sokszor van😄 Elõször rájátszottam fullra TT-el, de a pókerre mondom... ok, dobok😄D

Mákja volt hát ez van 😊 Nekem tegnap flopra lejött a 9-es pókerem de sajna nem értem vele sokat <#idiota>
Szerintem preflop 4 BB emelés standard...
A visszaemelés meg minraise volt és a statjai is fishségre utaltak... turn check-check... gondoltam tehát a flop visszaemelés csak egy idióta blöff volt... riveren meg visszavontam... biztos van nála valami... tuti set lesz és ez esetben nálam a nuts... erre BÁMM😄

Ja és ezt asszem már Ingyenfrag is megmondta valamelyik kézelemzõ videójában hogy sok fish játsza így a szettjét értéknyerés miatt, csak pont ez a gond vele hogy megtévesztõ.De legalább tudod hogy legközelebb ilyen akció után az AA-t is dobhatod <#vigyor>
Flopon kaptál egy re-raise -t. Ezt már én is megtanultam hogy ha valaki ezt csinálja annak legalább két párja van ilyen szar flopon vagy 3ofkind 😄 Ha ilyenbe futok valahol tuti dobok... Miért nem dobtad he... 😄

#25169: Ha nagyobbat hív pre-flop valszeg senki nem adja meg, bár az még mindig jobb mert megmaradt volna a stackje 😉 Mondjuk aztán ki tudja ha laza volt, meg elég deep is, simán megadhatott volna egy 5-6-7-8 BB-s raiset is 😊.