Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Bazz, tudom, csak poénkodtam. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Én vagyok lent középen, tõlem jobbra a PRÓ ott az egyedi avatarral a csóka... 😄
Tigristank
Kicsoda? A zsaru? <#idiota><#idiota><#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

YAY beesett mellém egy PRO egyszer csak XD

nem értem azokat az embereket, akik ongame-n egésznap tolják az 1,2$ turbo DON-okat, többezret lejátszottak már, és mínuszos vagy éppen nullás a játékuk. Függûk ,vagy mi? (sharkscope szerint) FD bónuszért sem érné meg szerintem, és az RB is kevés lehet.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

plu604

biztos, hogy nem mini raiselgetni az emelésre :-)
hol lehet megnézni cash game grafikonokat?
sz4bolcs
..de könyvet soha nem írok rólla, :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jáááj😄DD

Preflop QQ van nálad:
Ax ellen 69% részesedésed van
Kx ellen 71%

Még AK ellen is majdnem coinflip a szitu, de még ott is elõrébb vagy...

AA és KK ellen viszont valós a megállapításod

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ne azt nézd sose, hogy multiway pot akkor nem nyomok all-int, sztem az ilyen berökzödéseket kerüld
azt nézd mit csináltak az ellenfeleid
preflop limp mindkettõ, te voltál az agresszor igenis ezt preflop le kell rendezni mert limpelõ rangeiket simán vered
az meg hogy visszaemelt ne zavarjon, ritkán lesz csapdázott AA, KK,
AK meg még ritkábban ennél a vakszintnél esetleg magasabbnál amikor van 1-2 shortstack és all-inezgetnek, nekem ez a tapasztalatom ha meg az soha rosszabbat egy flipnél
az ilyen move-ok legtöbbször Ax és közepes párokat rejtenek (uagyanúgy idióták), az meg hogy J6s, egy még nagyobb idióta
sztem

nekem az a meglátásom, hogy nem vagy elég agresszív preflop amikor kellene (lsd A10o elõbb, meg most) vagy túlzottan az vagy, AK re-raise all-in vagy régebbi KJs ami botrányos volt

ha valaki nem ért egyet írjon nyugodtan, beszélgessünk :-) nekem ezek a meglátásaim
Így meg legalább nyertem némi értéket neki 😊
JJ-vel sosem nyomok preflop allint multiway potban, de még QQ-val sem... Egy Ax Kx simán leverhet nagy eséllyel...
itt sztem nem kellett volna all-in, de a 25274 hsz-edben JJ meg sima preflop all-in
akkor meg jó
<#banplz>

El is morzsoltam egy könnycseppet😄

sz4bolcs
nekem 1 éve ilyen vékonyka monitorom van, ezzel már nem olyan egyszerû az élet, mint régen.

monitorba!😄

Tudok én játszani ha nagyon akarok 😄 Csak az a baj hogy mindig fellazulok egy idõ után, ezt kéne valahogy elhagyni... Szerintem annyira szar nem lehetek ha egy SNG-n végig vezetek a döntõ asztalig meg 4500 zsetonból 100/200-as vakok mellett 17.helyrõl átveszem a vezetést 😄
Tigristank
😄

sz4bolcs
ökölbe szorítod a kezed, és belecsapsz a legközelebbi falba 😄

Semmi, nem tudtál mit tenni, ki kell fizetni

Tigristank
Ilyen esetben mi a teendõ? 😄

sz4bolcs
hát ez beszarás... kössz

Könyörgöm tanulj már egy picit!😄D

állítsd át az idõt 1 hónappal korábbra
lefríssít belép aztán már állíthatod is vissza
sz4bolcs
nektek fölcsatlakozik a ps kliens? nálam vmi wrong time settings hibaüzenetet ír ki..

sz4bolcs
Nem 3betelgetett, épp ez az. Dobált rendesen, és cbetelni is csak akkor cbetelt, ha volt valamije..

Semmiképp sem tudnak belenézni, mert az ellenfél lapjai csak showdownkor jönnek le a gépedre 😊 Addig a szerveren csücsülnek. Ja, én is emlékszem arra a bugra..... elég égõ volt a teremre nézve 😄

3betlgetett a gyerek? agresszív volt? mert akkor sima 4bet sztem
preflop vissza kellett volna emelni
6. hely, 4.50$
Döntõ asztal, már csak 8-an vagyunk 😄 4. helyen állok jelenleg. Remélem most nem szúrom el...
Olyan jól állok hogy megint 1. vagyok XD 35.9K zsetonnal <#idiota>
Nah a beülõm már visszajött legalább az már biztos 😊
Nekem meg abba kellett hagynom a játékot egy idõre mert jött egy vihar -.-
Most 4600 zsetonom van 100/200-as vakok mellett...
asafderg
Wow!

sz4bolcs
feszesen játszottam, és végig egymás mellett ültünk. preflop megfordult a fejemben, h. dobom, valami setre várhattam mégis. flopon felülbíráltam a preflop döntésem, úgy döntöttem, h. neki bizony KK-ja van, úgyhogy kár erõsködnöm. Ilyet ritkán dobok ezen a boardon, de... végülis 2. lettem azon a versenyen.

Nagyjából sejtettem, hogy így van, gondolom, hogy ne tudjanak belenézni az okos emberek 😊

"Az egyetlen ami fix, hogy az ellenfélnek kiosztott lap nem jöhet az asztalra."

Pár éve berakott ide egy képek valaki, a Cake hálózat valamelyik termébõl, ha jól emlékszem, egy dobott lapja a flopra került, nem tudom mennyire igaz, most inkább nem keresem vissza 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Teljesen véletlenszerû minden pillanatban. Ezenkívül nem csak az idõtõl, hanem sok mástól is függ a randomitás (pl. a kurzor mozgatásodból, a CPU órajelétõl, hálózati adatforgalomtól, stb), így érik el, hogy tényleg teljesen random a dolog. Ha megadtad volna, más flop jött volna. Az egyetlen ami fix, hogy az ellenfélnek kiosztott lap nem jöhet az asztalra.

Min raiseltél csak? oO Lehet azért kaptál 3 betet... 😄
sz4bolcs
az izifold. És ez? 😄

Ezt is meggondolnám kétszer legközelebb hogy callozom-e...

Ízi fold volt?

Szerintem minden millisecben más kártyát rakna az asztalra, tehát már egy 2 seces gondolkodás is 100000x változtathatja a turn kártyát az asztalon pl.
sz4bolcs
Hát ennek semmi köze végjátékhoz, ennél a szituációnál nem különbözik semmiben sem a játék, mint amit elõtte játszottál, amég eljutottál döntõ asztalig...
Turnön valami rejtélyes okból úgy gondoltad, hogy te krvajó vagy az A10eddel allinra egy clickback chackraise után, pedig akármi lehetett a kezében két pár, drill, sor... kár volt érte

*Akarom mondani turn raise után
Még a turn 3 bet után is dobhattam volna de valamiért nem tettem meg <#falbav>