Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Preflop QQ van nálad:
Ax ellen 69% részesedésed van
Kx ellen 71%
Még AK ellen is majdnem coinflip a szitu, de még ott is elõrébb vagy...
AA és KK ellen viszont valós a megállapításod
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
azt nézd mit csináltak az ellenfeleid
preflop limp mindkettõ, te voltál az agresszor igenis ezt preflop le kell rendezni mert limpelõ rangeiket simán vered
az meg hogy visszaemelt ne zavarjon, ritkán lesz csapdázott AA, KK,
AK meg még ritkábban ennél a vakszintnél esetleg magasabbnál amikor van 1-2 shortstack és all-inezgetnek, nekem ez a tapasztalatom ha meg az soha rosszabbat egy flipnél
az ilyen move-ok legtöbbször Ax és közepes párokat rejtenek (uagyanúgy idióták), az meg hogy J6s, egy még nagyobb idióta
sztem
nekem az a meglátásom, hogy nem vagy elég agresszív preflop amikor kellene (lsd A10o elõbb, meg most) vagy túlzottan az vagy, AK re-raise all-in vagy régebbi KJs ami botrányos volt
ha valaki nem ért egyet írjon nyugodtan, beszélgessünk :-) nekem ezek a meglátásaim
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
lefríssít belép aztán már állíthatod is vissza
Most 4600 zsetonom van 100/200-as vakok mellett...
"Az egyetlen ami fix, hogy az ellenfélnek kiosztott lap nem jöhet az asztalra."
Pár éve berakott ide egy képek valaki, a Cake hálózat valamelyik termébõl, ha jól emlékszem, egy dobott lapja a flopra került, nem tudom mennyire igaz, most inkább nem keresem vissza 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Turnön valami rejtélyes okból úgy gondoltad, hogy te krvajó vagy az A10eddel allinra egy clickback chackraise után, pedig akármi lehetett a kezében két pár, drill, sor... kár volt érte