30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Monoton #293 -
#292 Olééé!7. lettem egy 50 dolláros freerollon a Betfreden!Nyertem $1.23-t! -
Thanatos #291 épp ezt nem fogod megtudni rajta..., semmi köze ahoz hogy nyimják éélesben... :) -
Monoton #290 csak szórakozásból nyomtam azon meghogy megtudjam hogy nyomják online! -
Thanatos #289 nemtom szvsz sokmindennek van értelme de playmoney-valjáccani az nincs :) bár abszolute pokeren ha elérsz benne 1milliot akkor aszem kapsz 10 dolcsit, vagy avlahogy igy -
Monoton #288 :DDDd play money most vesztettem 3000$ t :( elborult az agyam :DDDD -
#287 -
Monoton #286 azért kérdeztem? :DDD -
Thanatos #285 hát playmoneyval elég gáz lett volna... -
Monoton #284 gratula! én sulinapon neveztem pokerversenyre!
nagy keménylesz papírpénz :DDDDDDD -
#283 Freerollon!17.-ik lettem! -
Monoton #282 és freeroll versenyen vagy play money n? -
#281 Je nyertem fél dollárt a Betfred-en 2 óra játékkal! -
Monoton #280 azt még itt nem probáltam!!
freeroll ozni a betfred en szoktam! :( -
#279 És itt hogy lehet elindulni freeroll versenyeken???El kell érni valamennyi pontot??? -
Monoton #278 oks -
#277 Ok kösz!Majd holnap megpróbálok beregisztrálni! -
Monoton #276 http://onlinepokerhu.com/pokertermek-top10
ezek vmelyikére regelj!!
én a 4es számun vok!
regisztrácionáél kapsz 1000$t amit sima játékra használhatod fel! /play money/
-
#275 Ezt nemnek veszem! -
#274 Nincs senkinek ötlete??? -
#273 Beregisztráltam a Poker.com-on de mikor le akarok ülni egy asztalhoz ezt a hibaüzenetet írja ki:
You must verify your email address before you can play. An email has been sent you. Please reply to this email to verify it is correct.
Pedig már rákattintottam at e-mailben kapott linkre és a jelszót is elküldtem!Tudna vki segíteni??? -
Monoton #272 Ingyenes versenyek beosztása
Mellette hogy melyik programmal! -
#271 A pacific pokernél nem találok ilyet!Tudsz mondani egy olyan oldalt ahol könnyen megtalálható! -
Monoton #270 Minden programban ahol a freeroll felirat van az ingyenes verseny!
bankszámlaszámot nem kell megadni mert csekken is küldenek pénzt :D -
#269 Én a Pacific Pokeron szoktam játszani de nem tudom hogy hol vannak az ingyenes versenyek!Egyébként ingyenes versenyel csak akkor lehet elindulni ha megadta egy bankszámlaszámot??? -
juzosch #268 Én csak ajánlani tudom a freerollokat. Kb 10ből 1x simán nyerhetsz egy kisebb összeget. Közben megtanulsz pókerezni (persze az onlinepoker.hu és esetleg 1-2 könyv mellett). És kis összegből is el lehe indulni. 2-3 ilyen kis nyereményből már lehet is alkotni valamit. Mi is így indultunk a haverjaimmal(egy accounton). Nyertünk 3-4$-t, és elkezdtünk alkotni. Mára már leszedtünk pár1000$-t. -
amren #267 nah ez mien jó poker észre vételek és hozzá szólások
(hát ha valakit érdekel akkor a napi ingyenes 200$ regisztrácioja 5perc mulva:) -
#266 ha néha elindulsz egy ilyen olcsóbb tornán, az anyagilag kb annyi mint kitölteni pár lottót, csak éppen itt nem teljes mértékben a szerencsédre vagy utalva és nyerni meg több esélyed van mint ugye a lottóval... persze lehet játszani csakis a játék kedvéért is, pont erre való a freeroll, csak azzal nem sok esély van rá, hogy pár dollárnál többet nyerj, viszont az kétségtelen, hogy szórakozásnak teljesen jó.
én pl napi egy 1 dolláros tornával és hétvégenként egy 3as, esetleg 5 dolláros tornával meg is elégszem, többre időm sincs... -
Monoton #265 :DDDDDDddddddd
én már évak ota tartom magam hogy pénzben nem játszok -
#264 "hát igen , de én soha nem fogok pénzben játszani!"
Hogy én ezt hány barátomtól hallottam már :D -
Monoton #263 hát igen , de én soha nem fogok pénzben játszani!
Biztos veszítenék! és függő :P lennék :DDDDDDd
-
#262 az ingyenes versenyeken csak az idő megy el - bár én is sokszor elindulok, mert hát ami ingyen van, az mégiscsak ingyen van :) viszont ugyanannyi energiával és ugyanannyi adag szerencsével 10-20 dolláros WPT tornákon már komoly pénzekért is versenybe lehet szállni, vagy kezdésnek pl egész jók az 1+0.10-es vagy a 3+0.30-as tornák, azokkal viszonylag kis befektetéssel hosszú távon el lehet érni nem túl nagy, de viszonylag fix nyereséget. -
#261 pacificpoker.com,betandwin.hu,sportingbet.hu pokerprogramokon,vannak ingyenes versenyek -
#260 Hogy lehet jelentkezni ilyen versenyre???Fizetős volt??? -
Monoton #259 nahh megvolt életem első online poker versenye!!!
1000ből 538dik :( -
#258 Nyilván nem sokat, de haverom már nyert pár dollárt :D
De ahhoz nagyon jól kell tudni játszani... már már megszállotnak kell lenni :) -
#257 A poker.com-on lehet pénzt nyerni freerollokon??????? -
#256 Van még a www.poker.com, havrjaim ott szoktak játszani. Van freeroll is rajta, ahol nem kell épnzel bszálnod de nyerhetsz.
Ha meg pénz nélkül akarsz játszani akkor ajánlom a TripleJack.com-ot. Sima flash alapú, egyszerű de annál mókásabb és élvezetesebb :) -
#255 http://hu.sportingbet.com/content/poker/index.asp
https://poker.betandwin.com/poker.aspx
http://www.pacificpoker.com/
Ezeken érdemes játszani. -
SKAfaládé #254 Hi azt szeretném tudni, hogy a 203. hozzászólásnál zaki melyik teremben jáétszott, mármint melyik izéhozé öhm... cég? vagy minél értitek na. Absolute pacific betfred... szal melyik?:DD Meg sztetek hol érdemes freerollozni melyikek a legjobb kliensek, illetve milyen rendszeren vannak és hol ilyen továbbjutós freerollok?
+ Online Pokertermekben hogy lehet befizetni, azaz hol kell számlát nyitnom, hogy tudjak ráfizetni?
előre is tenx. csáó