30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#333 Nyah, megjött a zsé, csak meg kellett várni a torna végét. -
Monoton #332 reklamációóóóóóóó? -
#331 Lol, kb 10 perce estem ki az 5000 dolcsis freeroll-ról, vmi 26. lettem, nyertem 23.5 dolcsit, de nincs rajta a számlámon, tök üres....Most mi a pöcs van?
Vagy cask akkor kerül a számlámra a pénz, ha vége a tornának? -
Thanatos #330 neörülj mert ugye 15k indulonál ugyanugy el fog szvsz oszlani a pénz hogy marad pár dolcsi fejenként :) -
#329 Ok Már letöltöttem és regisztráltam is!Nem is láttam még 5000dolcsis freerollt!! -
#328 Nincs. -
#327 Van valami feltétele a regisztrációnak???
-
#326 19:00-kor a NordicBet-en 5000 dolcsis freeroll! Még bőven lehet regisztrálni! (1118/15000) -
#325 tegnap este néztétek? -
foldi6 #324 Köszönöm a segítségeteket -
xxx321 #323 http://legyenpenzed.atw.hu-n találsz segítséget a befizuhoz+leírást is -
#322 Regisztrálj Betfred-en ott lehet freerollokon indulni!!! -
Thanatos #321 passz csak azt forditottam le neked érthetőre amit bemásoltál... -
foldi6 #320 és olyan freeroll-ba nem tudok játszani, ahova nem kell? Vagy ide mennyit kell befizetni és hogy? -
Thanatos #319 be kell fizetned pénzt
-
foldi6 #318 "All players who have made their first deposit in the last 30 days are eligiblet!" - mit kell tennem h ennek a feltételnek megfeleljek, sehogy se tudok regisztrálni egy freeroll versenyre sem :(((((( help meeeee!!!! -
#317 Nem tom!Én BETFRED-en játszok!!! -
foldi6 #316 hy 1 kérdésem lenne, h miért nem enged be a partypokeren a freeroll versenyre amior van még rá hely és nincs semmilyen részvételi limet irva, köszi. (Rányomok a Register gombra és semmi) -
foldi6 #315 Köszi, már nem kell rájöttem -
foldi6 #314 Sziasztok! Egy teljesen kezdő online pokeres vagyok, nagyon örülnék ha valaki venné a fáratságott és leírná h ö milyen online poker programot használ, hogy kell a versenyekre jelentkezni stb. (tényleg kérlek mindenre kitérően) Az ingyen játékot tartanám először is fontosnak, pénzt még nem szeretnék bukni, a kezdőségemen :) Előre is köszönöm: egy lelkes érdeklődő -
xxx321 #313 http://legyenpenzed.atw.hu---póker,sportfogadás -
#312 10000-ről 0-ra 20 perc alatt! -
#311 1089 ről 976 ra:( -
Monoton #310 én más teremben járkálok Sorry! :( -
#309 won $94.75 with A Straight Five to Nine
-
#308 Olyan asztalhoz ülj amit NL-lel jelölnek!/No Limit/ -
#307 Pacific Pókeren?Pedig ott autómatikusan visszatölti az 1000-ret ha elveszted az összes casht! -
#306 és hol?
mert nem írja ki sehol -
Monoton #305 devan!!! ugy nyomtam az 1000 ket! -
#304 all in nincs? -
Monoton #303 :-O én buktam 5000$ de nem kaptam vissza :( -
#302 Semmi kilépsz az asztaltól és újratőltődik ha jól emlékszem! -
Monoton #301 nem játszhatsz több play money t! :(
nekem multkor elszált az agyam és csak ugy dobáltam az 1000 ket! /play money/ :DD -
#300 egyebként mivan ha elvesztem az 1e casht amit adnak kezdésnél practisban?
nem úgy állok csak kíváncsi vok -
#299 Van több fajta is de pénzt nyerni csak hold'em-en lehet!Egyébként én nem találtam sima 5 lapos pókert itt, de lehet hogy van! -
#298 thx
elég jó game
de csak texas poker van?vagy van a sima (annak mi a neve,5 lap van és lehet cserélni) -
#297 Ja lehet csak bejelentkezésnél a Money Playt válaszd!!!Itt indulnak freeroll versenyek ahol lehet nyerni pár dollárt! -
#296 pacific pokernél lehet ingyen pénzt nyerni? -
Monoton #295 gratula! -
#294 A betfreden rohadt könnyű pénzt nyerni a freerollokon!Megint nyertem 12 dollárt egy 2. hellyel!