30077
  • REALista
    Két embernek a lapjától függetlenül licitálnia kell. Ezt hívják vak licitnek. Az osztótól balra űlő ember adja a kis vak licitet(Small Blind - SB), míg a következő a nagy vak licitet(Big Blind - BB).
    Egyébként ha beülsz egy asztalhoz akkor egyből rájösz hogy mi a kis vak ill. a nagy vak!
  • Shaman
    okes visszaolvasva választ kaptam a kérdésemre.

Még egy dolog amit nem tudok,s ezt sehol sem láttam kifejtve. Én eddig élőben még csak no limtes pokert toltam,szal mis is pontosan a két szám,mondjuk 1/2$. Az egyik jelöli a limitet amennyivel max lehet emelni,s a másik? vagy hogy is van ez?
  • Shaman
    Hali

Nemtom él-e még ez a totyik,de kéne nekem olyan,hogy play-money azaz ne kerüljön pénzbe az elején típusú játék.
    Én természetesen majd szeretnék pénzben játzsani,mert különben bohóckodás az egész,s nem póker,de egyelőre csak meg szeretném ismerni a játékot jobban. Eddig 2-3-szor játszottam élőben Texas Hold`em-et,illetve elolvasgattam az onlinepokeren a pokersulit. Regeltem a sportingbetre,le is szedtem a kis progit,el is indítottam,de én csak fizetős asztalt láttam,vagy én vagyok a vak/béna,vagy ott nincs ilyen? Tudtok ajánlani helyet ahol van?
    Olyan 1 hetet akarok max magamnak adni (szoftver megismerés stbi),aztán beülök,valami pár centes asztalhoz :-p
  • repro
    mit nem értettél a "minden pókerterem" kifejezésen?
    Katt Gyuri bá alá arra a kék szövegre, ami piros lesz, ha fölé viszed az egered.
  • John Cena
    :)akkor van ilyen játék adjatok meg 1 honlapot please!!:) ja és ne keljen címet és Telefon számot bankkártya számot meg adni!! van ilyen??? ja és persze Online:)
  • REALista
  • Beni521
    lehet letölteni olyan póker programot ami NEM pénzre megy?
  • REALista
    Mindenkinek küldenek levelet!Van benne egy kód amit ha megadsz az i4poker honlapján akkor kapsz a regisztrálásért 5 eurót!
  • Shortstop
    Hali
    beregeltem az i4pokerre és játszottam pár kört ilyen fun money-val és kaptam az i4pokertől az UK-ból egy levelet. sajnos nagyon megkopott az angolom úh. csak annyit vettem ki belőle hogy amolyan üdvözlőlevél fajta.
    közületek aki beregelt oda az is kapott levelet? mert nekem kurvára nem hiányzik hogy baszogassanak
  • REALista
    Minden pokerteremben lehet úgy játszani!!!A nem pénzes játékokat általában play money-nak hívják a termekben!
  • John Cena
    Nem tudtok olyan online -on játszható poker játékot ahol nem igazi pénzekbe játszunk???
  • StephenKing
    Nekem a sportfogadásos jött be jobban itt semmi gond nincs a kifizetéssekkel nekem 2nap múlva a számlámon volt a pénz. Mondjuk én ezzel kezdtem aztán ez van megszokva.
  • all in
    Esetleg valami negetív tapasztalat.
    Kifizetések v. bármi gyanús jelenség miatti ellenszenv?!
  • StephenKing
    Izlések és pofonok próbáld ki és amelyik jobban bejön játsz azon.
  • all in
    Sziasztok!

És melyik a legjobb oldal?
    A pókeresek az igaziak v. a szerencsejátékos/sportfogadós oldalak?
    Gondolok itt a partypoker v. bwin oldalakra.
  • REALista
    Regisztrációnál sehol sem kell megadni számlaszámot az csak pénzkivételnél kérik!Én sem fizettem be még sehova csak a freerollokon nyert pénzekből játszom!Egyébként szinte mindenhol indulnak freerollok!
    Termek:
    bet365:Naponta 3-4 $1000 freerol kb6000 induló
    Titan:Naponta 3-4 $100 freeroll 1000 indulóval/Vannak magyar freerollok is/
    i4poker:Vasárnaponként 700 euros freeroll/regisztráció után adnak ingyen 5 dollárt/
  • homeless
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy tudok e úgy regelni(freeroll miatt), hogy nincs bankszámlaszámom? Visszaolvastam és találtam is egy erre utaló választ, de nem teljesen tiszta. Én úgy gondolom, hogy először az accomra gyűlik a pénz és onnan átlehet rakni számlára. Javítsatok ki ha tévedek. Amúgy úgy szeretnék játszani, hogy freerollokon összegyűjtök egy kis pénzt és abból pénzes versenyeket. Ha mákom van és összegyűlik egy kis pénz akkor csináltatok egy számlát és átrakatom. Lehet ilyet?

Ja meg jó lenne ha mondanátok egy két szobát ahol vannak 500/1000$-os freerollok.

Előre is kösz.
  • REALista
    Úgy ahogy mondod!!!
  • kritttt
    Ismét bocsánatot kell ,hogy kérjek az utolsó fogyatékos hsz-em miatt véletlen elküldtem és nem vagyok vip tag ,hogy kijavítsam.

Egyébként azt szeretném tudni ,hogy a party poker freerolokon csak akkor indulhatok-e ha már fizettem be pénzt?
  • StephenKing
    Befizettem, a freeroll nekem annyira nem jön be.Ötezerrel kezdtem aztán kisebb nagyobb hullámvölgyektöl eltekintve folyamatosan gyarapszik most olyan húszezer körül lehet a pénzem. Nem szabad mohónak lenni ez az én alaptaktikám.
  • Zséé
    lehet majd egyszer megkereslek :)
  • Ramox
    jaja, de most állandóan szakadok.
  • Zséé
    ott is ilyen néven nyomod?
  • REALista
    Befizettél vagy freerollos pénzből játszol?Egyébként én meg épp most játszom a PokerStars-on a 25millios freeroll első selejtezőjén!
  • StephenKing
    Én most játszottam a sportingbeten kb 4órát egyfolytába elöször nem jött össze semmi de a végére visszahoztam magam és sikerült megduplázni a beszálló összeget.
  • Ramox
    én, 9k olyan 16 óra alatt :)
  • REALista
    Én nem!Úgy tudom hogy ott még csak play money van!
  • Zséé
    octogonpokeren nyomja valaki esetleg?
  • kritttt
    kösz a választ. Remélem majd sikerülni tudok szerezni párat
  • REALista
    Ha jól tudom fpp-t csak pénzes asztaloknál lejátszott partik után lehet kapni!
  • kritttt
    Hello bocs az adatforgalmas kérdésért elég láma volt. Azt szeretnem tudni hogy lehet a poker starson fpp pontokat szerzni már voltam helyezet tizedik egy versenyen párezerből!!!!! de ezért csak play moneyt kaptam fpp-t nem és az kell hogy selejtezőkön indulhassak. Szaval hogy is van et??
  • REALista
    Noble pokernél 20 perc múlva kezdődik egy magyar freeroll!
  • zolee90
    Köszi!
  • REALista
    Teljesen biztonságos!Ha nem akarsz befizetni akkor nem is kérdeznek olyan adatot amivel nagyon visszaélhetnének/pl:számlaszám/!
  • REALista
    Szinte mindegyik pokerteremben vannak freerollok!Nordicbeten naponta 3-4 1000 dolláros freeroll indul!Titan pokeren 100 dolláros frrerollok vannak viszont csak 1000 indulóval így könnyebb pénzt nyerni!A Titánon egyébként minden héten indul egy magyar freeroll is aminek a jelszavát az onlinepokerhu.com-on lehet megtalálni!Én az i4poeren szokta legtöbbször játszani!Ott is indul naponta több freeroll változó nyereményekkel és kevés indulóval!Ajánlom hogy néz körül a onlnepokerhu.com-on mert ott megtalálsz minden infót a termekkel kapcsolatban és ott válaszolnak minden kérdésedre pontosan!Sok sikert!
  • zolee90
    Sziasztok!
    Mostanában rákaptam a pókerre, nagyon tetszett például a mostani EPT sorozat, ezért szeretnék neten is játszani. LEnne néhány kérdésem.
    1. Mennyire biztonságos ez? Adatvédelem szempontjából stb...
    2. Nem akarok nagyon pénzt beleölni, de olvastam tegnap hogy vannak free nevezési díjú versenyek kisebb nyereményekkel. (50-100-1000 dollárosokat láttam). Ezt hol érdemes játszani milyen honlapon? Van sok, de állítólag van 1-2 jó, és van oylan is ahol szinte csak magyarok vannak...
    LEginkább ez a free-s verseny érdekelne, ha erről tudnátok infokat adni, megköszönném!
  • REALista
    Pontosan nem tudom de szerintem nem vészes!!!
  • kritttt
    Sziasztok lenne egy kérdésem az online poker mennyire nyomja meg a net adatforgalmát választ előre is kosz
  • StephenKing
    Én a Sportingbet-en nyomom a legkisebb téten de igy is két hét alatt sikerült megtriplázni a pénzem 30$-al kezdtem most olyan 90$ körül mozog. Hihetetlen hogy néha milyen amatör játékosok vannak.
  • winning hand
    Hy, pókerverseny lesz ősszel a XVII.kerületben
    Bővebben: rakospoker.fw.hu