30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#573 WOW!!!
egyelőre 3. vagyok,de még 600-an vannak :-p Titan freeroll.
Csak megint az lesz,hogy meló miatt nemtom befejezni:-( -
#572 igen én is rájöttem.
Van pár dollárom a Partypokeren,meg a Sportingbeten is,de egyelőre pihentetem őket,addig freeroll agyba főbe,míg úgy nem érzem,hogy már egész jól megy.
Csak ki akartam próbálni magam rendes pénzes asztalon. Véhül is az eredmény felemás,mert annyival jöttem ki,mint amennyivel beszálltam,de egyelőre ezt pihentetem.
A playmoney azért nem szeretem annyira,mivel,ott szinte mindenki mindent megad,meg tart,s a taktikát nehéz megtanulni... meg abban a partypokeren csináltam a 2000-mből 16000-et,ezért is próbálkoztam be pénzes asztalhoz.
Inkább egyelőre marad a freeroll. Ott az elejét kell átvészelni mikor sokan úgy játszanak,mint playmoneyval,aztán már javul a játék. -
#571 ezér tkell playmoney-val tanulni :) -
#570 jah meg abbahagyni is tudni kell...ott mikor volt 15 dollárom szépen fel kellettt volna állnom,s elbúcsúzni az asztaltól.
Nah mostantól megszabok magamnak egy nyereménylimitet (százalékban) aminél kiszállok.
Mondjuk vicces lett volna kiszállni:-))) belépek 1 perc alatt megtriplázom a pénzem aztán bye-bye :-p ezt kellett volna! -
#569 Miért nem hallgatok a megérzéseimre???
Story:
Beültem ma egy 0,10/0,25 $-os asztalhoz 5 $-al.A benntlévőknek elég tekintélyes pénzmenyiségük volt. Volt 70$-os csóka,meg pár 30-as.
Első kör AK kézbe(nem egyező szín). Hoppá mondom nem is kezdődik rosszul. Óvatos emelés. Flopra jött 9 6 4 (nem egyező).Pici emelés 2-en jönnek velem. Turnre jött az ász,óvatos emelés,még maradtak ketten. River 3-as volt. Nah ekkor döntöttem az All-inn mellett. Mindketten megadták,és VITTEM!!!!!!
1 perc alatt megtripláztam az 5 dollárt,de aztán jött a hidegzuhany:
vagy 3 kör múlva 2 ászt kaptam kézbe. Hóhó mondom itt jön a nagy fogás. Óvatosan emeltem nem akartam senkit elriasztani. Flop KQA hmm ász tercem van,de sorveszély van. Nah nembaj azért emeltem.Jött egy 7. Nah nekem ez közömbös lap.
Emeltem. 1 tartotta. riverre jött egy 5-ös,de ekkor nagyon nagy dilemmába kerültem. Igaz volt egy tercem,de 4 darab kőr volt az asztalon...... csóka bedobja az all-in-t. Gondolkodás nélkül foldolnom kellett volna,éreztem is,hogy tuti flush-e van,de valamiért nem bírtam a 2 ászt bedobni,pláne,hogy volt egy harmadik is az asztalon. A hülye fejemmel megadtam. Hát persze,hogy flushe volt.
Lementem ismét 5$-a,de elegem lett az asztalból,s kiléptem:-p
Látszik fejleszteni kell még magamon,hogy el bírjam dobni a nagy lapokat :-) -
#568 nem tom, én csak titan-on játszok ott freeroll-hoz nem kell fizetni de lehe tnyerni csak össze kell szedni 25$ :) -
#567 oké-oké értem,de szted ez müködhet,belevéve a levonást stb?
szal berakom,aztán egyből kiveszem,akkor már beenged a freerollokra? -
#566 katt a banner-ra vannak tippek a bónuszokhoz, amúgy akkor buksz rajta mert levon százalékot + utalás stb. -
#565 ööö eszembe jutott valami,mi van akkor ha befizetek 50$-t a partypokerre,hogy rendes freerollba is tudjak nevezni,aztán egyből ki is veszem?
Ez működhet? -
#564 Bakker ezt én se láttam.
Ilyen ez ha felületes az ember.
Köszi az infót.
-
#563 persze -
#562 jah kérdés:
Punker ahogy írtad késtél,s ugye a vakokat szedte a gép,ebből jön a kérdésem,hogy van-e valami gomb,hogy ha nem vagyok a gépnél,dobja be mindig?
Mert azt néztem,hogy csak az adott körre tudok előre parancsot adni mielőtt jönnék...
Mert ha mindig rámvár a gép minden körben akkor gondolom a többbiek marha idegesek lehetnek egy idő után... -
#561 és a play monex-es freeroll fizet rendes pénzt,ha elől végzek? -
#560 Közben rájöttem mi lehet a gond. Sztem te nem a play money-s freerollra akartál beregelni, hanem a fizetősre.
Ami neked kell az a választható játékok között legalul, a Tournamentben és ott a két 500 dodós Freeroll, az egyik éjjel 2-kor, a másik utána 4-kor indul. -
#559 érdekes módon én nem fizettem be semmit, mégis naponta indulok gond nélkül a PP-s Freerollokon -
#558 oksa értem -
#557 berak asztalhoz autómatikusan és vonja a zsetont ha vak vagy, én be se voltam jelentkezve és vonta. -
#556 hümm,de én fizikailag elhagytam a táblát (leave table) -
#555 De mikor te vagy a kis vagy a nagy vak akkor fogy a pénzed akkor is ha Sitout-on vagy!!! -
#554 okes én ezt értem,de én arról beszéltem,ha sit out-olsz. Egyszer kipróbáltam. Kiültem az asztaltól,s szépen nézegettem a statokat,ki esett ki stb. szal nem játszottam.Ergó nem fogyott a pénzem. Aztán fél perc múlva visszaültem,mert eluntam. Szóval,ha ezt hosszú távon meg lehet tenni,akkor akinek kevés maradt,feláll az asztaltól,s szépen megvárja míg mindenki kiesik... vagy előbb-utóbb a gép visszarak magától egy asztalhoz? erre vagyok csak kíváncsi.. -
#553 gép vonja tőlük egyszer kb fél órával kezdés után értem haza és kezdtem kb 500 zsetonnal, szal ha nem vagy ott akkor a gép szépen megeszi a vakokat és részéről letudva. -
#552 Aham
Még azt vettem észre,hogy akinek nagyon kevés zsetonja maradt azok folyamatosan sit out-ban voltak...
Így akarták kibliccelni a továbbjutást? Nem teljesen értettem,hogy volt mikor osztottak nekik volt,hogy nem.Nyílván ha nem jött be nekik,s ők lettek a kis,vagy nagyvakl,akkor kiestek (már 1000-nél járt a nagyvak)
A tournament nem köteletz folyamatos játékra? Mert ennyi erővel fogom az elején sit out,s megvárom,míg csak 50-en maradnak,s beülök egy sztalhoz... -
#551 55. helyről estem ki egysze allin-nel, azt nem szeretem a titan-on hogy dobál az asztalok között nem enged megerősödni, da gyakorolni kell aszem a 4. vag y5. freeroll-on már bejutottam fizetős helyre #487 . -
#550 nah végül 86. lettem. Nem kellett volna sok az 50-hez ami fizet,de sajna mennem kell melóba 2 percen belül,szal 8-8-ra bedobtam az all-in-t. Csókának ász párja volt így vitte:-p (egyébként simán meglett volna a top50,volt olyan 12.000 chipem) -
#549 lementem 1000 alá,de feltornáztam 10.300-ra,s már csak 120-an vannak:-p -
#548 a kaszinó a nyereményből levonja a saját százalékát azokból lesz a tp. -
#547 aham oks köc -
#546 Azt hiszem valami Titán pontokat jelent amit akkor kapsz ha pénzes asztalokon játszol de nem vágom én se pontosan!!! -
#545 6255,s 1500 emberből már csak 700 van :-p -
#544 Egész jól megy.
Bennt vagyok a Titanon egy freerollban,s 1000-ből eddig csináltam 5665-öt,ezzel jelenleg olyan 20. vagyok :-p persze messze még a vége... -
#543 hehe:-)
Még egy uccsó kérdés,aztán már nem zaklatlak ma titeket.
Titan pokeren vagyok.
Ugye a freeroll az 0$+0$ mi van ha ilyet ír tp100+0 az mit jelent? mármint a tp 100? -
#542 okosan játszva, sokáig kitart.
pláne, ha nyersz:) -
#541 kösz :-( -
#540 Hi,
50$ a minimum. -
#539 aham és azt nem tudod mennyi az a "valamennyi pénz" ?
10$ elég? mert annyit még eljátszok ha kell,de többet nem szeretnék... -
#538 Partyn csak akkor lehet freerollokon indulni ha már befizettél valamennyi pénzt!!! -
#537 Hali
Indulni akartam freeroll-on partypokeren,s még van hely lehet regelni,ég is a registration gomb,de hiába nyomogatom semmi sem történik...
ötlet? -
#536 jajó,tudom mi az a kisvak,meg nagyvak,akkor ezeket jelölik a számok,kösz. -
#535 play money -s termek :) -
#534 Tudtok ajánlani valami jó póker játékot ahol gyakorolhatok mielőtt online játszok?