30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#613 Van egy beszámoló a fentebb látható oldalon, ahol az idei wsop versenyen a magyar induló 2. lett. -
Zséé #612 sport1-en meg most kezdik ismételni :) -
#611 Azt nem.
Viszont nekem van egy barátom,s az ő cégüknél dolgozik (illetve már csak dolgozott) egy srác aki a pókerért élt-halt,s kijutott Las Vegasba egy tornára,ahol második lett,s kapott 300.000 dollárt!!! Nem gyenge... ki is lépett a cégtől,most próbálják elintézni,hogy ne kelljen már annyit leadózni belőle (asszem közel 100.000-et le kéne adózni) -
#610 az első 10 percben poén, utána negem idegesít EPT közvetítés jobb szerintem, azt néztétek hogy Barcelona-ba magyar játékos is kijutott? -
#609 Korda iszonyat jól közvetített,olyanokat röhögtem néha,hogy majd besz*rtam :-p -
#608 Ismétlés ma a sport2-n 17:45-től. -
#607 Frazer, bár csak most kapcsolódtam be sajna, majd emgnézem az ismétlést -
#606 Jah:)
Én Wilsonnak szorítok... -
#605 de akiket ő szeretne hogy nyerje [ezt jól megaszonta] -
#604 Már több is:) -
#603 1 kilőve :D -
#602 4-es póker -
#601 Nézem én is:) -
tram21 #600 http://www.pokerhirek.com/pokercikkek/promo/promo20060901.html
poker room regért és 100 Poker Pointert poker chipsetet adnak.
Probalta mar valaki? -
#599 nézem!
Eddig is néztem az elődöntőket. 3 tizessel kikapoot a csóka egy riverre bejövő dáma ellen ...:-p -
#598 Ma este a Sport1-en 20:30 Póker. UK Open, Döntő 23/23. rész
Remélem Ron Hubble, vagy Julien Garner (lehet nem így kell leírni a nevét :c) nyeri -
#597 Ma este 8-tól 200 eurós magyar freeroll az i4poker-en!!! -
#596 aham oks köszi.
egyébként hétvégén annyira túlzásba vittem a pokert,hogy kicsit meg is untam :)
Sztem most pár napig tuti nem tolom,persze élőben szeretnék,de ritkán jön össze a haverokkal.... -
#595 A raket turnnél szokták levonni, teremtől függő mértékben.
Az is teremtől változik, hogy elég-e ha csak az asztalnál ülsz, vagy a partiban kell lenned a rake-nél. A terem szabályzatában biztos benne van. -
#594 aham értem köc.
A raked hand az,hogy számolódik? mert a sportingbeten a magyar freerollra való nevezéshez 250 raked hand kell. Azt tudom mi a rake (amit a kaszinó levon),de nemtom ez hogy számolódik. 250-szer kell pénzes játékban potba betennem pénzt,vagy hogy van ez? -
#593 Akkor let volna döntetlen ha nálad pikk 4-es van az elenfélnél mondjuk pikk 6-os és feljöt lapok pedig pikk 6-osnál nagyobbak lettek volna!!! -
#592 saját lap számít -
#591 Hmm kérdés:
ha 2 flöss csap össze nem a legmagasabb lap nyer? és ha az az asztalon van?
SZitu nálam A4 a 4-es pikk. lejöttek a lapok,s 4 darab pikk volt az asztalon az egyik ász. Csókánál is volt egy pikk,de az bubi.
Ilyenkor nem az ászt nézi az asztalon,s feleznie kéne a pénzt? Mert a csóka simán vitte..... -
#590 nah csak nem bírtam magammal az 50$-ból magamhoz vettem 10$-t s beültem egy 0,10-0,25 $-os asztalhoz,magyarul a legkisebbhez.
Jelentem 26,60$-al távoztam az asztaltól,azt is csak azért mert megyek sörözni :-pp
Szal a mai mérleg 1$10 cent bukó a bajnokságon,de 16,60$ nyerő,szal 15,50$ plusszban vagyok :-)
10$ csak azon kerestem,hogy csókának KK volt nekem meg AA :-)) -
#589 háát eddig max napi 3 óra.
Most a mai nap mivel ráérek többet. Mondjuk most de. 10 óta tolom :-p -
#588 Hány órát szoktál játszani egy huzamra? -
#587 Eddig a nap.
2 freeroll volt,de annyira nem figyeltem oda rájuk,mert Gyuri bácsit néztem a sport 2-n :-p
Befizettem Sporting beten egy 1$+1centes tournamentre. nah mondom most nagyon odakoncentrálok. 300-an kezdtük,első 30-nak fizet.
SZépen haladtam nagyjából mindig picit többem volt,mint az átlag. Közeledtünk a top30-hoz. Nah mondom,most nagyon feszes leszek,mert be kell jutni! Erre kaptam kézbe AK-t ráadásul egy szín.Pot AK6. Nah akkor hadd szóljon emlek,rámemeltek,vissza ALL-IN. Megadta. neki kézben 6-6. :-(((( 33. helyről estem ki. Már csak 3 kellett volna,hogy fizessen,a fenéért nem tudtam a seggemen ülni,s csak dobálni!!! Grrrrrr nagyon mérges vagyok magamra. -
#586 végül csak betoltam 50$-t a partyra. Eddig hozzá se nyúltam,de így már el tudok indulni freerollokon,viszont valamiért fel akarnak hívni.... miért? munkahelyi számot adtam csak meg,s azon nem értek el,időeltolódás miat nem jókor híttak,s írtak mailt,hogy szeretnének velem beszélni,vagy letiltják az acc-om. Csak tudnám mi a fenének.Próbáltam én felhívni őket,de senki se vette fel.Úgyhogy elküldtem nekik a mobilszámom.
Tudja valaki minek akarnak velem beszélni? -
#585 Nah akkor majd ma mesélek :-p
Kivételesen egy olyan hétvégém van amikor nincs programom,csak majd este sörözés haverokkal,szal már regeltem is vagy 4-5 freeroll-ra. Persze néhány egy időben vagy olyan fél óra különbséggel fog kezdődni:-p
Már játszottam egyszerre 2 asztalon,de még nem tudok rendesen koncentrálni mindkettőre. Általában egyik bukó,másik meg nyerő. -
#584 Én is szívesen olvasom a sztorikat, csak meglepő volt, mert kb havonta van ennyi üzenet :) -
#583 Én szívesen olvasom a sztorikat:)
Legalább van élet a topikban... -
Andreeew #582 Hali!
A sportingbet-es freerollokon hanyadik helyezéstől fizetnek? -
Thanatos #581 heh, mekkora lenne, valaki küldjn neki mailt hogy várják a "rajongói" :P:P:P
-
#580 nah jó rájöttem,hogy ez a topig nem az én pókeréletemről szól,ahhoz blogot kell írni,szal ezennel ünnepélyesen befejezem ezeket! Majd ha elérek valamit berakok egy képet.
(de azt még el kell mesélnem,hogy estem ki. Kézben KK flop TTK. Nah van egy fullom. Apró emelés,egyik gyerek megadja,akkor mondom ALL-IN. 50.000 chip betol. Erre ő Call. Azt hittem van egy T-je vagy esetleg egy K-ja. Erre bazzeg TT-je volt!!!!! Fullal kikaptam poker ellen:-((((((( Erre mennyi esély volt? Játékok 90%-át megnyerném ezzel a fullal. És még csak azt se mondhatom,hogy sietnem kellett melóba,mert ha van 8 órám játszani,akkor is all-in-t mondok erre. Sztem az emberek 99%-a erre a fullra all-int mondott volna.... nah mind1. végül így 93. lettem)
Nah több beszámoló nem lesz,mert gondolom úgyse érdekel senkitse :-p -
Thanatos #579 jah csak egyrészt ott laig tanul mert minden második kör all-in -el kezdődik másrészt meg igy maradandobb és gyorsabb a tanulás :DDD igaz picit drágább is :P -
#578 41 új üzenet.. azt hittem, h Gyuri bá jött ide irogatni :) -
#577 báááázzzz
megnyertem egy 4-es ALL-int,van 50.000 chipem....végig kéne tolni,beszólok,hogy elkések :-) -
#576 köce
még 114-en vannak,s 21.000 chipem van,de 20 perc múlva mennem kell melóba,betolom,hogy mindent dobjon be,hátha bejutok a top 50-be... -
#575 hajrá -
#574 elsőő vagyok 18000 chippel,és még 400-an :-)