30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#653 oksa felfogtam köce -
I. Szent Bagir #652 És termenként változik a kapható összeg is értelemszerűen :)
Meg az, hogy mire adják. Van ahol ász magas full már elég, van ahol minimum király pókerrel kell vesztened. Általánosan igaz azonban (de lehetnek kivételek!), hogy mindkét kézbe osztott lapnak szerepelnie kell a handben, amivel kikapsz, azaz AAAQJ rivernél ha a kézben tartott Q-dat leverik egy ász pókerrel, az nem játszik, de AAKQJ-nél egy AK full mondjuk egy KT-ből kijövő royal ellen már igen, feltéve ha nem K póker a minimum :)
Öööö... érthető volt ez az utóbbi? -
I. Szent Bagir #651 Teremtől függ. Általában levelet kell írni a supportnak, milyen névvel, ki ellen, melyik szobában, melyik hand stb...
Leellenőrzik és ha jogosnak találják akkor megy a pénz.
Érdemes előbb elolvasni a bad-beat szabályait, mert nem indenkinél van ilyen lehetőség és a minimális alap is változik. Van ahol 0,5/1 is játszik, de van aki csak 5/10 felett ad bad-beat bonuszt.
Tehát a lényeg, hogy minden esetben neked kell jelezned, nem automatikus!
-
#650 aham és erre valahogy regelni kell? vagy ha egyszer ilyennel kikapok,akkor automatikusan megkapom? -
#649 Ha Ász fullnál magasabb lappal kapsz ki akkor jár ha jól tudom! -
#648 a bad beat jackpot az mi is?
ha valami ultrajó lappal kikapsz? mondjuk pokerrel,vagy mit jelent? -
#647 Kár hogy nem lett belőle Royal!
-
#646 írtam partyn (party poker)
kell hozzá 50 dolcsit berakni,de azt utána ki is veheted ha akarod.
Nagyjából du 2-től fél óranként indul freeroll éjszakáig. Délelőtt csak 1-2 szokott lenni. -
Thanatos #645 jómunkás ember olyankor vagy dolgozik, vagy tanul vagy alszik mint én :PPP -
Thanatos #644 te vagy a kivétel :PPP -
#643 én :) -
Thanatos #642 jah csak ki ér rá délelött... :P -
#641 én csak titan-on vagyok, ott vannak jó kis nyugis délelötti freeroll-ok. -
Thanatos #640 milyen siteokon? én ált normális időben sehol nem találok freeroll-t :/
titan-t néztem pl ma de közel stávol egy se volt :D -
#639 minden este benevezek 2-3 freerollra party,de sosincs türelmem végigtolni:-p
95%-ban bejutok a top 20%-ba,s ott mindig rájövök,hogy már hajnal fél 1 vagy 1 óra,s akkor kéne aludni,vagy másnap fáradt leszek,ekkor jönnek az értelmetlen all-in-ek :-pp Mondjuk a múltkor "megszívtam" mert nemhogy nem estem ki vele,hanem chip leader lettem,pedig 2,4 nem egy szín volt nálam,s bedobtam az all-in-t. 4-en tartották,nah mondom akkor végre vége,erre flopra feljött 442 :-ppp Fullom volt flopnál,ezeknél meg AA,AK,meg ilyenek. vagy 25.000-ből csináltam 100.000-et kábé:-ppp -
#638 jah oks,én meg asszem kevertem a sportingbettel,mert oda kell a raked hand. -
#637 elnéztem 23-án lesz a magyar :) -
#636 oda nem csak x rake handdel lehet nevezni? -
#635 holnap titan-on magyar freeroll? -
#634 remélem végre meg lesz, üveg pia mellett jobb játszani mint a gép elött :) -
Thanatos #633 hát mégse irhatta hogy bocs de épp lótenyésztő szakgyülésre ment... :PPP -
#632 "Elnezest kerek a kesedelmes szallitasert,de Barcelonaban vagyok a Poker Europa Bajnoksagon.
Csutortokon erkezem haza es azonnal postazom a csomagot.
Sajnalom a kellemetlenseget,ne haragudj erte,de nagyon hirtelen jott a lehetoseg resztvennem ezen a bajnoksagon.
Megertesedet es turelmedet koszonom."
ezt az üzit kaptam a csókától akitől a készletet venni akarom, nem semmi :)
-
#631 Fullod se volt még sose?
Pedig az "viszonylag" sürün elő tud fordulni... -
Beni521 #630 nekem a legnyagyobb az szín volt (egyenlőre) -
#629 wow gratta :-) -
Monoton #628 naderégjártemerre
derégnyomtamonlájn :DD -
#627 Régen volt már straight flush-öm!!!
Egyébként az ellenfélnél JQ volt!
-
#626 jah... :-( -
#625 ő jött all in két 5-össel szal...... -
#624 ejj ezeket,hogy utálom,lehet el kellett volna vele dobatnod river előtt all-innel,vagy valami.... -
#623 Partypokeren,ha befizetsz 50$-t akkor déltől olyan fél óránként indulnak freeroll-ok. Délelőtt csak 1 vagy 2 van,mert olyankor Amerikában éjszaka-hajnal van. -
#622 Akkor ezt megszívtad:( -
#621 kiestem AA-volt nálam a manusznak viszont riverrel sora lett :( -
#620 kezdődik -
#619 a forradalmat szabadságharc követte nem? szal akkor a vége free lehe tmi a nyeremény? :)
-
Fenjoy #618 Csao!
bwin freerollt nyomom, mikor tudom, a kérdésem az, hogy tudtok mondani olyan "normális" helyeket ahol vannak freeroll versenyek és lehetőleg egy nap többszőr is?!
Köszi a választ!
-
#617 Na megadták a Titan free-re a jelszó egy rejtvény formájában:
Szoavl ket rezsre bonhtato. Az 1848-as forraadlmat egy ilyen hacr kovtete. Ennek az eljee, perzse anoglul. Ezajelszo vege. Az eljee pedig szaomkkal kiirva a nyermenylaap. Sajna ennyi tellett atitanosoktol.
Még nem jöttem rá a megfejtésre de rajta vagyok a témán!!! -
#616 Még nem derült ki hogy mi a jelszó!Szerintem pár órával a kezdés előtt fogják megadni!!! -
#615 mai titan freeroll-ra tudja valaki a jelszót? -
#614 jaja ő az,Ricsi.