30077
  • John Cena
    Mennyi ez a gyönyörőség??
  • Punker
    megjött a készletem :)

• Thanatos
    freerollra egyáltalán nem kevés az... :)
  • Punker
    ingyen volt szal kevés nem kevés ez van :)
  • desigo
    jó az a 4-ik hely csak kevés a jutalom:(
    grat
  • REALista
    Grat!Én meg most értem haza...
  • Punker
    ide kéne bejutni :)
  • Punker
    finaltable-on egyetlen party-t se nyertem :(
  • Punker
  • Punker
    ok akkor lassan én is reggelek.
  • REALista
    Én már tegnap reggeltem...:D
  • Punker
    hány órától lehet reggelni? mert én fél 2-kor megyek el itthonról.
  • Punker
    na most kaptam 1 mail-t hogy ma postára adták a észletet, remélem hétfőn itt lesz :)
  • REALista
    Úgyanaz a jelszó mint ami az előző magyar freerollon volt/#617/!!!Érdekes...
  • Shaman
    kétségtelen,én is ezért szeretnék 500-as pakkot!
  • Punker
    holnapi magyar freerol-ról titan-on valami info?
  • Punker
    a lényeg hogy egy 500 db készletben van annyi zseton hogy egy party normálisan játszva 3-4 óráig eltartson :)
  • Shaman
    hát ez azé a blindtól függ :-p

ha 1-2 a blind,akkor 500 zseton közel ugyanaddig tart,mint 150.000-nél az 1-2000-es blind :-p
  • Punker
    mert miért? így az izgalmas és nincs tökölés :)
  • Punker
    nem a pénzért játszunk hanem mert jó buli, 500 pénz hamar elfogyna 150 ezer zseton nem, megnézed a bajnokságokon is több zsetont osztanak ki.
  • Thanatos
    én ki bár félő hogy direkt vesztenék inkább a végén mitnhogy fentmaradjak a gépen... :DDD
  • Shaman
    wow!
  • I. Szent Bagir
    Ezt a videot érdemes megnézni:
    Te kipróbálnád?

Én igen
  • Shaman
    hááát a csak 1 maradhat az kissé vészesen hangzik :-pppp De majd eccer kipróbálom élőben,nyílván a neten freerollban is csak 1 maradhat :-p
  • Shaman
    JAH!!! Kezdem érteni,ti nem pénzhez kötitek a zsetont,hanem adtok neki egy értéket... értem,csak nem tom ez miért jó.
    Mi a pénzhez kötjük,értem ezalatt,hogy ha mondjuk 500 a beugró,akkor megnevezzük a szetonok értékét,mondjuk:
    zöld 100
    piros 50
    kék 20
    fehér 10

És pont 500-nyi zsetont osztunk ki. tehát tulajdonképpen a zsetonok pont annyit érnek mint a pénzed,mintha 10-20 forintokat tennél be a potba mondjuk.
    Mi az előnye,ha megnevezed,hogy mondjuk 1000-2000 a vak? csak,hogy jól hangozzon?
  • Punker
    ja és persze mi in no limit hold'em-et nyomunk
  • Punker
    nálunk 15-20 percenként nőnek a vakok és csak 1 maradhat :)
    (illetve miután 1,5 óráig kínoztuk egymást és fele fele volt a zseton feleztük a lóvét, de a 3. nem kap semmit :)
  • Shaman
    Mi is 500,vagy 1000 forint értékben szoktunk beugrót/kezdőzsetont osztogatni.
    2 félét szoktunk játzsani.
    Ha cimbora hozza az 500 zsetonos készletet,akkor van buy-in,mert van elég sok zseton.
    Ha nincs akkor kieséses,minden kiesés után duplázzuk a vakot,s 3 kiesőig várunk,utána vége,s szétosztjuk a pénzt. (Persze attól függ hányan játszunk,ez mondjuk olyan 6-7 embernél van. Nyílván 3 embernél nem várunk 3 kiesőig :-p)

Jah és szigorúan No Limit Texas Hold`em. tolják is az emberek az all-ineket ezerrel :-p
  • Punker
    hát vehetsz drágábbat amin nincs szám, mi úgy nyomtuk eddig hogy 150 ezer a kezdő zseton, és 1000-2000 a vak, most majd máshogy lesz, valamikor meg 1-2 a vak, beugró me gbaráti alapon 500 szokott lenni, rebuy nincs :)
  • Shaman
    Lecsekkoltam tüzetesebben. Nagyon jó ez a készlet nekem csak 1 bajom lenne vele,hogy számozottak a zsetonok. Jobban szeretem ha nincs rajta semmi,mert akkor meg tudjuk határozni,hogy melyik mennyi.
    Értem ezalatt,hogy mi általában 10-20 forintos vakokkal kezdünk,s akkor rögtön értelmét veszti az 5-ös számú zseton.
    De attól még tényleg jó nagyon.
  • Shaman
    ooks
  • Punker
    WPT-s a legdrágább aszem, az 500 darabosok álltalában 20k körül kezdenek, nézd meg vater-an van e még szabad licit és hajrá :)
  • Shaman
    Most itt nézegetek... nemtom ez jó/olcsó,vagy drága-e foglamam sincs igazából az árakról...
  • Punker
    az WTP-s cuccok vanank annyiba, meg az agyag zsetonok, Bade valami 30k-ért hozatta angliából anno az övét.
  • Shaman
    áááá az kurva jó!!!!

közben néztem a neten,s az ilyen 300 darabosak már mind 10.000 felett vannak bőven,akár 30-40.000 is lehet. Ez nagyon megérte,gratula!!!!
  • Punker
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11206141

én arra várok hog ymegkapjam, elméletileg ma postázták.
  • Shaman
    poker készletet,hol lehet venni,s mennyiért?
    értem ezalatt,zseton,kártya stb.
  • REALista
    VC poker-en regisztrálásért adnak 10 dollárt!Sporting-on meg sok a magyar freeroll!Egyébként én szinte csak az i4pokeren játszom!
  • Shaman
    sok helyen :-p

én kábé 5 poker site-ra vagyok regelve. party,titan,sportingbet,pacific...
    A party a legnagyobb,ha jól tom
  • Monoton
    no rég játszottam online

akkor i4Poker en

hol érdemes még játszani? -_-