30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#693 Mennyi ez a gyönyörőség?? -
#692 megjött a készletem :)
-
Thanatos #691 freerollra egyáltalán nem kevés az... :) -
#690 ingyen volt szal kevés nem kevés ez van :) -
#689 jó az a 4-ik hely csak kevés a jutalom:(
grat -
#688 Grat!Én meg most értem haza... -
#687 ide kéne bejutni :) -
#686 finaltable-on egyetlen party-t se nyertem :( -
#685 -
#684 ok akkor lassan én is reggelek. -
#683 Én már tegnap reggeltem...:D -
#682 hány órától lehet reggelni? mert én fél 2-kor megyek el itthonról. -
#681 na most kaptam 1 mail-t hogy ma postára adták a észletet, remélem hétfőn itt lesz :) -
#680 Úgyanaz a jelszó mint ami az előző magyar freerollon volt/#617/!!!Érdekes... -
#679 kétségtelen,én is ezért szeretnék 500-as pakkot! -
#678 holnapi magyar freerol-ról titan-on valami info? -
#677 a lényeg hogy egy 500 db készletben van annyi zseton hogy egy party normálisan játszva 3-4 óráig eltartson :) -
#676 hát ez azé a blindtól függ :-p
ha 1-2 a blind,akkor 500 zseton közel ugyanaddig tart,mint 150.000-nél az 1-2000-es blind :-p -
#675 mert miért? így az izgalmas és nincs tökölés :) -
#674 nem a pénzért játszunk hanem mert jó buli, 500 pénz hamar elfogyna 150 ezer zseton nem, megnézed a bajnokságokon is több zsetont osztanak ki. -
Thanatos #673 én ki bár félő hogy direkt vesztenék inkább a végén mitnhogy fentmaradjak a gépen... :DDD -
#672 wow! -
I. Szent Bagir #671 Ezt a videot érdemes megnézni:
Te kipróbálnád?
Én igen -
#670 hááát a csak 1 maradhat az kissé vészesen hangzik :-pppp De majd eccer kipróbálom élőben,nyílván a neten freerollban is csak 1 maradhat :-p -
#669 JAH!!! Kezdem érteni,ti nem pénzhez kötitek a zsetont,hanem adtok neki egy értéket... értem,csak nem tom ez miért jó.
Mi a pénzhez kötjük,értem ezalatt,hogy ha mondjuk 500 a beugró,akkor megnevezzük a szetonok értékét,mondjuk:
zöld 100
piros 50
kék 20
fehér 10
És pont 500-nyi zsetont osztunk ki. tehát tulajdonképpen a zsetonok pont annyit érnek mint a pénzed,mintha 10-20 forintokat tennél be a potba mondjuk.
Mi az előnye,ha megnevezed,hogy mondjuk 1000-2000 a vak? csak,hogy jól hangozzon? -
#668 ja és persze mi in no limit hold'em-et nyomunk -
#667 nálunk 15-20 percenként nőnek a vakok és csak 1 maradhat :)
(illetve miután 1,5 óráig kínoztuk egymást és fele fele volt a zseton feleztük a lóvét, de a 3. nem kap semmit :) -
#666 Mi is 500,vagy 1000 forint értékben szoktunk beugrót/kezdőzsetont osztogatni.
2 félét szoktunk játzsani.
Ha cimbora hozza az 500 zsetonos készletet,akkor van buy-in,mert van elég sok zseton.
Ha nincs akkor kieséses,minden kiesés után duplázzuk a vakot,s 3 kiesőig várunk,utána vége,s szétosztjuk a pénzt. (Persze attól függ hányan játszunk,ez mondjuk olyan 6-7 embernél van. Nyílván 3 embernél nem várunk 3 kiesőig :-p)
Jah és szigorúan No Limit Texas Hold`em. tolják is az emberek az all-ineket ezerrel :-p -
#665 hát vehetsz drágábbat amin nincs szám, mi úgy nyomtuk eddig hogy 150 ezer a kezdő zseton, és 1000-2000 a vak, most majd máshogy lesz, valamikor meg 1-2 a vak, beugró me gbaráti alapon 500 szokott lenni, rebuy nincs :) -
#664 Lecsekkoltam tüzetesebben. Nagyon jó ez a készlet nekem csak 1 bajom lenne vele,hogy számozottak a zsetonok. Jobban szeretem ha nincs rajta semmi,mert akkor meg tudjuk határozni,hogy melyik mennyi.
Értem ezalatt,hogy mi általában 10-20 forintos vakokkal kezdünk,s akkor rögtön értelmét veszti az 5-ös számú zseton.
De attól még tényleg jó nagyon. -
#663 ooks -
#662 WPT-s a legdrágább aszem, az 500 darabosok álltalában 20k körül kezdenek, nézd meg vater-an van e még szabad licit és hajrá :) -
#661 Most itt nézegetek... nemtom ez jó/olcsó,vagy drága-e foglamam sincs igazából az árakról... -
#660 az WTP-s cuccok vanank annyiba, meg az agyag zsetonok, Bade valami 30k-ért hozatta angliából anno az övét. -
#659 áááá az kurva jó!!!!
közben néztem a neten,s az ilyen 300 darabosak már mind 10.000 felett vannak bőven,akár 30-40.000 is lehet. Ez nagyon megérte,gratula!!!! -
#658 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11206141
én arra várok hog ymegkapjam, elméletileg ma postázták. -
#657 poker készletet,hol lehet venni,s mennyiért?
értem ezalatt,zseton,kártya stb. -
#656 VC poker-en regisztrálásért adnak 10 dollárt!Sporting-on meg sok a magyar freeroll!Egyébként én szinte csak az i4pokeren játszom! -
#655 sok helyen :-p
én kábé 5 poker site-ra vagyok regelve. party,titan,sportingbet,pacific...
A party a legnagyobb,ha jól tom -
Monoton #654 no rég játszottam online
akkor i4Poker en
hol érdemes még játszani? -_-