30077
  • Thanatos
    jah de megvan, csak az infonál kellett nézni :D

nem tud valaki msotanság valahol valami más freeroll-t? :)
  • Thanatos
    nincs ott semmi info erre vonatkozólag :/ viszont dobott valmai erro-r bár az nem derült ki belőle mi miatt... :D
  • REALista
    A jobb felső sarokban van kiírva magyarul ha jól emlékszem!
  • Thanatos
    ouch, jó tudni :( ezt amugy honnan lehe tkideriteni melyik free-hez kell raked hand?
  • REALista
    Szerintem a mai free-hez 250 rake hand kell úgyhogy nem fogsz tudni regisztrálni!
  • Thanatos
    már megvan :D
  • Thanatos
    thx az infot :)
    hánykor kezdődik a regi?
  • REALista
    Csak simán be kell regisztrálni!!!Ja és gyorsnak kell lenni mert hamar betelik a max. létszám!!!
  • Thanatos
    akkor hogy lehet bejutni? :)
  • REALista
    Negatív:)
  • Thanatos
    sportingbetes magyar freeroll-on szokot lenni pass? vagy hogyvan ez?
  • REALista
    Miért vontad vissza?Lehet hogy megtartották és még az utolsó hely is fizetett!
  • Punker
    nem tom végülis meg lett e tartva, fél 8-kor 10-en voltunk, úgyhogy visszavontam a regisztrációt.
  • Japep
    Nem tudja valaki hogy hol lehet neten zsetont rendelni? Egy darabot, mondjuk Pharaoh-t vagy valami hasonló nagy márkát?
    Venni akarok egyet kabalazsetonnak! :DDDDDD
  • Shaman
    de nem a pénz arányában dobja szét?

Én is indultam 5$-oson a múltkor sportingbeten,s 83-an voltunk,de csak az első 10-nek fizetett.

Én úgy gondolnám,ha 15-en vagytopk,akkor mondjuk csak az első 5-öt fizeti ki. nem így van?
  • Punker
    ha nincs 15 ember akkor simán visszakapjuk a pénzünket?
  • REALista
    Egyébként lehet hogy nem lesz meg a minimum 15 ember de ha meglesz akkor is max 25-30-an lsztek úgyhogy lehet hogy még az utólsó hely is fizetni fog!Legalábbis multkor így volt...
  • REALista
    Sajnos nekem sincs pénzem a Titanon...
  • Shaman
    de most szerzek :-p indulok a 11-es freeroll-on :-p
  • Shaman
    Titanon nincs pénzem :-(
  • Punker
    5,5$-os esti Magyat Titan-ra akarok menni, jön valaki?

elméletileg kedden lesz a köv live pókerparty.
  • Shaman
    Beregeltem erre a i4poker-re.

Elég fosnak tünik már bocs. Utálom mikor nem mutatja ki mennyit emelt :-(( az asztalon lévő zsetonokból kell kisilabizálnom,vagy pont észrevennem mikor a neve alatt felvillan,vagy megvárni míg jön a call gomb,hogy mennyit emeltek.
    Be lehet ezt valahol állítani? Többi pokersite-on olyan szépen mutatja számmal is a zsetonok mellett,hogy az mennyi.
    Meg a 3500 játékos kicsit kevesnek tünik,bár lehet,hogy pont itt kell halászni,mert kezdöbbek vannak. Partyn estefelé olyan 70.000 -en szoktak lenni.
  • Shaman
    hümmmm

Végül is Eger nem esik messze (Pesten lakok,de Miskolci vook,szal félút kábé)
  • Punker
    hát ami azt illeti ez nálunk szinte heti rendszerességű :)

Bade (nem véletleünül nyitotta a topic-o) Myth, Bagír, systeel, balu san, Loogan (szal az Eger topic:) mi így rendszeresen játszunk.
  • Shaman
    Mi lenne ha szerveznénk egy sg-s pokert?

Mondjuk félévente eccer-eccer csak össze lehetne hozni.
    Megkérdezzük ki hol lakik,s ahol a legtöbben,vagy esetleg félúton.
    Rászánunk egy péntek vagy szombat estét,hajnalig nyúlóan sok sörrel!

Punker hozza a készletét! :-p
  • REALista
    Lekéstem a regisztrációt...
  • 9csöves9
    egy óra múlva indul egy nevezés megint a Titan Pokeren,már alig várom:)
  • Punker
    jaja csak így lehet, gyakorolni kell, és a freeroll-nál nincs tanuló pénz :)
  • 9csöves9
    nem voltam olyan rossz,de aztán egy suited Ak-ra benyomtam egy All in-t.szépen dobták be a lapokat,maradtak ketten aztán valahogy összemákolta az egyik

mindegy megpróbálok minél több ilyenen elindulni aztán csak lesz valami
  • Shaman
    az szép pénz
  • REALista
    Én i4pokeren játszok szinte csak!Eddig kb.350 eurot hoztam össze de csak mikrolimiten pénzes asztaloknál játszva!Tervezem hogy nagyobb asztalokhoz is be kéne ülni csak hát ott azért nagyobb a kockázat...
  • Shaman
    egyébként én is a legkisebb tétű asztaloknál szoktam tolni,de mondjuk partyn ahol a legtöbb pénzem van ott nincs 0,05-0,10 hanem a legkisebb 0.10-0.25.
    Eddig csak az no limitet favorizáltam,de valaqmelyik nap rákaptam a limites-re,s rájöttem ez is tetszik. Nyertem is vagy 15 dollárt gyorsan :-p
  • Shaman
    így szokott ez lenni :-p

nekem a legizgalmasabbak a pénzes bajnokságok,imádom. 1-2 dolláros beugrósakat szoktam tolni,s mikor elkezdjük azé van 1-2000 dollár össznyeremény alap.
    Nah ott már nem hullanak olyan gyorsan az emberek kifelé,mint freeroll-on.
    Meg én is 2-szer meggondolom az all-ineket. De élvezem nagyon. ha ott eccer top 5-be bejutnék,jó kis pénzt lehetne keresni. Szoktam fizetős helyen végezni,de az a baj,hogy nem vagyok elég feszes. Mikor bejutottam a buborékba megkönyebbülök,s hülyén játszok :-p
  • REALista
    Én mostanság csak pénzes asztaloknál játszok igaz csak 0,05/0,10 eurós asztaloknál de itt azért meg szokták adni!!!Egyébként ma nagyon felbaszta az agyam egy szerencsétlen!$100 freerollon a Titánon buborék közelében JJ-vel hívok egy nagyot mire egy szerencsétlen All in-t mond 8 5-tel amit megadok!Hát persze hogy két 8-as van a flop-ban hogy rohadna meg...
  • Shaman
    valamelyik nap volt a legviccesebb élményem.
    Indultam egy freeroll-on partyn,de már késő volt be akartam fejezni,s lefeküdni,kábé olyan lapokra toltam all-in-t mint 2,7 unsuited,s társai. Sokan tartották,s 3 körön át folyamatosan nyertem :-)) Fullos chipleader lettem az asztalnál (vagy 10-szer annyim lett,mint bárkinek),nah mondom fasza,hogy fogok lefeküdni....aztán átdobott egy másik asztalhoz,ahol már ültek "gazdagok",s ott is toltam egy értelmetlen all-in-t,s végre sikerült kiesnem :-p
  • Shaman
    freerollnál lehet megadják,de pénzes asztalnál,azért már elgondolkoznak jobban.
  • REALista
    Én mostanság már rá szoktam hívni az AA-ra!Inkább dobja be mindenki mint hogy lemkoljanak két párral!Egyébként általában megszokta adni valaki a hívást és általában nyerek is!!!!:)
  • Shaman
    Legjobban utálom amikor AA van nálam,s flopra feljön 3 egyező szín....grrrrrr szal nagyon erős flush esély valaki részéről..... ha ilyenkor kapok all-in-t,akkor bár iszonyat utálom kénytelen vagyok elgondolkozni a dobáson...
  • Shaman
    ez sajna így van,esküszöm sokkal többször nyertem AJ vagy AQ vagy AK val,mint AA-val. Komolyan mondom lehet rosszul játszom meg,de olyan 50-60%-ban nyerek vele csak.
    Mert AA-nál mindig az a taktik,hogy nem mondok all-in-t preflop nehogy bedobják,hanem csalogatom a potba a pénzeket,szátn sokszor jól megszívom.
    Persze ha valaki preflop ALL_IN-t mond akkor AA-val rögtön rávágom a call-t :-p Nah akkor nyerni szoktam nemtom miért :-p
  • Punker
    amúgy a végén megszívtam nálam AA, csókának riverre jött a 3. 5-ös és kiestem :(