30077
  • REALista
    Hát ja!!!Én azokat birom akik állandóan hívnak a kézbe kapott kis párjukra még akkor is ha a flopp mondjuk AK10,én parázva csak mindíg megadom a K párommal majd a végén mutatja hogy csak egy szaros 4-es pár volt a kezében!!!!:D
  • REALista
    Én is tervezem hogy szintet lépek és áttérek 0.25/0.50 euros asztalokhoz csak kicsit zavar hogy ha itt elbukok egy beülőt akkor már nyilván nem csak 5 eurot fogok bukni hanem 20 vagy 25-öt!
  • Punker
    a magyar fizetősön 2-2 vel két ember vertem ki :)
    mindnekinek vannak olyan lapjai amir ebemegy bármilyen hihetetlen + soha nem tudod az az összeg amivel emeltél mit jelent neki, amúgy ha megfigyeled ha flopra nagy lapok jönnek arra nagyon sokszor emel olyan akinek nincs is nagy lapja, mert jó átb@szás.
  • Shaman
    Nah hogy a pokerre is visszatérjünk.

Komolyan fontolgatom a nagyobb tétü asztalhoz való átülést,csak ahhoz még vagy nyerni kéne pénzt,vagy berakni.
    Próbálok úgy játszani,ahogy a pokersuliban is ajánlják,feszes kezdés,után agresszív játék. Erre pont akkor tudok sokat nyerni,mikor nem ez van....
    példa: kézben AKs nah mondom fasza ,preflop emelek,jönnek még vagy 4-en. jön a flop AK5,huhú ez baromi jó nekem,mondom nem szarozok check-raise-el,mert úgy gondoltam,hogy csak végigcsekkelnék,szal emeltem,2-en tartották. Turn 8 veszélytelennek éreztem,megint emeltem,már csak 1 tartotta. River 4. emeltem,rámelet,ráemeltem tartotta....és megnyerte,mert 2 darab 4-es volt nála!!!!!
    Hát az eszem megáll komolyan. Hogy lehet 4-es párral benntmaradni,ha látod,hogy feljött az asztalra AK,s még ráadásul emeltek is rá.... ilyen hülyéket,s pont az ilyen hülyéknek lesz szerencséjük. Azt hittem felrobbanok. És ehhez hasonlók történtek még.
    Pedig végig feszesen kezdtem,mégis akkor nyertem a legtöbbet,mikor 27u volt nálam,s csak azért nem dobtam,,mert nagyvak voltam :-ppp Mondjuk akkor visszanyertem minden elvesztette pénzem,mivel a flop 277 volt :-pp óvatos emelés,aztán turnre jött amira vártam egy A. Nah erre 2-en is elkezdtek emelgetni mint a barom,nyílván volt ászuk,persze én már tudtam,hogy nagy kasza lesz,az is lett! :-p
    Szal az eszem megáll,komolyan. Olyan asztalhoz fogok ülni,ahol értelmes játékosok vannak,s eldobnak egy 4-es párt ha mondjuk A jön az asztalra. én már a KK-t is eldobom ilyenkor sokszor,mert tuti valakinél van A...
  • Shaman
    nemtom ,de írtam Györi Devy vagy ki....

Rosszabbul photoshoppolunk.. topigban láttam.
  • Punker
    ki az?
  • Shaman
    Punker:

györi devy valami cimborád,mert egész hasonló a logója :

:-p
  • Shaman
    hümmm
  • 12346
    pedig volt már velem is ilyen, hogy gyakorlatilag lealáztam mindenkit pár perc alatt, és vesztés nélkül megettem a 10 fős asztalt. de sajna csak egyszer történt meg..:)
    ha másnál látom ezt, bennem is felmerül a csítelés gondolata, nyugi:D
  • Shaman
    ma komolyan elgondolkoztam azon,hogy csal az online poker.

i4pokeren kaptam 5 eurót,s beültem egy limites asztalhoz. váltakozva ment a játék,de azért tornázgattam fel magam olyan 8 euróig. Ekkor már elég feszes lett az asztal alig volt hívás,s gondoltam átülök másikhoz. talán itt követtem el a baklövést.
    Ült ott egy csóka,aki ha nem foldolt freflop mindig nyert. Egyszerüen eszméletéen lapjárása volt. De olyan szinten,hogy nálam,mondjuk full,megvert magasabb fullal. Nálam sor,megvert magasabb sorral. Nálam terc megvert magasabb terccel. De ezt nem csak velem szemben követte el,hanem a többiekkel is. Nem is emlékszem,hogy bukott volna. (oksa néha foldolt prefolt,de nem sűrűn) eszméletlenül mázlista volt,vagy csalt neki a gép.Komolyan hihetetlen volt. Már rááltam arra,hogy csak akkor hívok be,ha ő foldolt,csak ez nehezen ment,lévén mögöttem ült.

Iszonyat ideg lettem a végére,majd szétvertem it a billentyűt. Pedig tényleg nem játszottam rosszul,és mondom mások ellen is folyamatosan nyert. Végül mielőtt lenulláztam volna magam kiültem asz asztaltól,mondjuk addigra még vagy 3 ember kiült,sztem nekik is elegük lett.
  • Shaman
    aham valszeg az volt a gond,hogy kézből 2-t,asztalról meg 3-at kell használni,ezt nem tudtam...
  • REALista
    Teljesen mások a szabályok!Itt megtalálod a lényegét!!!
  • Shaman
    aham köf

Egyébként nem teljesen értem én ez az i4 pokert. Beültem freeroll Omaha Hi potlimites bajnokságra.
    Én úgy tudtam,hogy a szabályok megegyeznek a Texas Hold`em-el,csak itt 4 lapot kapsz kézbe...
    Ehhez képest 2 párral megverték a flush-ömet,illetve szintén 2 párral megverték a soromat,hogy is van ez???
    Most a software szar,vagy mégse jól tudom,hogy ugyanazok a szabályok?
  • REALista
    Ez azt jelenti hogy kapsz 5 eurot és továbbjutsz a #243424545-kóddal ellátott tornára.Gondolom a 100K-s versenynél láttad!Ott az első 10-ben kell végezned és akkor továbjutsz a második fordulóba ahol ha megint első 10-be jutsz akkor bejutsz a 100 ezer euros öszdijazású versenyre!!!Nekem még nem sikerült bejutni a második fordulóba sem de próbálkozom...:D
  • Shaman
    figyi már az i4pokeren mit takarnak az olyan díjazások,mint 5E (euró jelét nemtom melyik gomb)
    szal 5E +#243424545 vagy valami ilyesmi.
  • REALista
    Velem is valami hasonló dolog történt ma az i4pokeren a 700euros free-n bár én messze voltam a buboréktól!
  • Punker
    chipleader voltam, de miután 3 allin-es party-t vittem kis lapokkal (2-2, stb) beleugrottam 9-9-cel a fesztiválba sajna három 8-as elütötte, és végülis az a srác nyert. állítólag 20 főtől már több fizetős hely lett volna.
  • REALista
    Nem sok hiányzott!Meglepő hogy csak az első három hely fizetett régebben mint ha nem így lett vona!Jövőhétre megpróbálok én is összeszedni egy kis cash-t hogy indulhassak!!!
  • Punker
    5. lettem csak :(
  • Punker
    na lassan kezdődik titan-on a magyar fizetős, 16-an vagyunk :)
  • 12346
    lehet, megpróba. minden esetre kösz:)
  • REALista
    Az onlinepokerhu.com-on érdeklődj!Ott megmondják hogy hogyan működik ez a bonus dolog mert én nem vágom!Nem játszottam még az Everesten...
  • 12346
    öh, én se tok valszeg még sok mindent:) eddig 0$+0$-os, illetve 0,04$+0,01$-os asztalon játszottam egy párat. kb fél dollár ríl dellám van így, + 166,75$ bónuszom. de ezek a pár centes asztalok tényleg xarok. mindenki bemegy, és emel mindennel, mindenre:/ aztán mikor harmadszor haladtam 1500-as freerollra, és 3. lettem, nyertem 45$ bónuszt, akkor kezdett el ez érdekelni, hogy hogy s mint van ez. vagy legalább ha az itt nyert dollárokat fel tudnám használni más asztaloknál, de nem... csak van, mint "bonus".
  • Shaman
    asszem ahhoz játzsanod kell,hogy át tudd konvertálni,pénzes asztalon. De nemtom pontosan mennyit,vagy hogy.

Én sem vagyok még a racked handdel,sem tisztában. Mikor kapok ilyet és mennyit?
    Gonbdolom pénzes asztalon kell játzsanom,de hogy müködik ez?
  • 12346
    Halihajó^^

Olyan kérdésem lenne, hogy freerollban megnyert bonus dollárokat át lehet vhogy "konvertálni" valós pénzbe, és utalni? Konkrétan az Everest Pokerről van szó, ha ez számít vmit. Nem teljesen világos még ez a téma, és ennek esetleges menete. Új vagyok még onlány témában^^
  • Shaman
    2-7 3-Draw fixed ennek mi a fene a szabálya?

Beültem egy ilyen freeroll-ra,s ütős lapokkal hülyére vertek.
    volt monnyuk J pokerem,a csókánál mondjuk KT meg még vagy 3 valami tök különböző,se flush se sor,erre megnyerte...
    Vagy 3-as pár nyert ellenem,pedig nálam 6-os pár volt...
    vagy 3-4-5-6-7 volt nálam,ami ugye sor,erre KT meg 3 valamivel megvert,se flush se pár se sor se semmi nem volt nála...
  • N1ggA
    Hi! Otthon csináltam egy képet, hogy hogyan nyertem délután neten. Én voltam a K,9 és már flop után ment az allin. Szerintem maximum 3% esélyem volt :) (Bocs h szar a kép minősége)
  • REALista
    Az angol oldalt nem ismertem a magyarok közül pedig csak ez a kettő jó!!!
  • Punker
    hagyjad már, képeken ott a felirat alul.
  • I. Szent Bagir
    Nem akarok ünneprontó lenni, de elég lenne a link is a magyar vagy az angol forráshoz. Szerintem...
  • Thanatos
    :DD
  • Punker
    vaze :)
  • desigo
    ezek de jók:)))))))))
  • REALista
    Ez is jó:
  • Thanatos
    :DDDD
  • REALista
  • Punker
    2 leosztással nyertem most fél dolcsit, nagyvak vagyok jönn 4-4, kicsit emelgettem eldobták, kisvaknál meg :
  • Punker
    grat
  • REALista
    Szerencsére jól hozott a konyhára:
  • N1ggA
    Shade vagy Rounders a jobb, vagy mind2 jó, vagy mind2 szar?