30077
  • [Jakuza]
    Ilyenkor kell gyorsan elutalni vagy fogadni vele es egybol nem veszik el. :P
  • Shaman
    majd visszaveszik :-p
  • [Jakuza]
    Tegnap is vagy 3szor kaptam plusz penzeket.
    De nekem jol jonnek ezek a plusz 8 dollaros osszegek, nem sirom el toluk magam. :PPPPP
  • Punker
    valszeg bezakkant a rendszer az amcsik lelépése miatt.
  • [Jakuza]
    Hat en ezt nem ertem. :P
    De persze jo.
    A bwin behulyult vagy nem tom mi van vele, mert most meg folyamatosan plusz penzek erkeznek a szamlamra.

2006.10.18. 9:00 Poker Winnings/Poker Winnings +1669.29
    2006.10.18. 8:58 Poker Winnings/Poker Winnings +2135.40
    2006.10.18. 8:38 Poker Buy-In/Poker Buy-In -1951.12

Beultem 8:38kor egy 0.15-0.30as asztalhoz 9 dollarral jatszottam ugy 20 percet es 9,85el lejottem az asztaltol.
    Most visszamentem es latom a 9,85 utan jott egy +1669.29 osszeg is csak nem tudom miert. :P
  • [Jakuza]
    Kosz.
    Ez a Titan nem tunik rossznak.
    Meg is neztem egy 200$as freerollt es itt azert megfontoltabbnak tuntek a jatekosok, igaz koran reggeli versenyrol leven szo, az europai gyerkocok meg aludhattak, az amerikaiak pedig mar aludni tertek. :P

Amugy ma is kifogtam egy szar szeriat, 5szor egymas utan vesztettem a riverrel, hogy az ellenfelek egy gyengebb lappal kimakoltak sorozatosan valami gagyi lapot, mint pl KA a kezemben, lejon egy Q2A majd egy 7 es a riverre egy 8as
    Na es mi van a gyerek kezeben Q8.
    Szoval ilyenekkel buktam vegig.
  • N1ggA
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy 1 db WSOP-s chipet hol lehet venni?
  • REALista
    Bet365-ön is indul minden nap több 1000 és 500 dolláros freeroll!
  • Shaman
    Titanon van asszem de 10-től,meg 11-től,aztán délután olyan 4-5-6 körül.Mindig a kezdés előtt 1 órával indul a regisztráció.

i4pokeren egész nap minden órában van legalább 1-2 freeroll,csak ott alig fizet.itt nincs időeltérés a reg,meg a kezdés között.

Sportingbeten asszem 5-től van minden nap.Legalábbis a regisztráció,s rá olyan 1,másfél órára kezdődik a tournament.
    A Titanon,sportingbeten ott kell lenned a regisztráció kezdésének pillanatában,mert kábé 1 perc alatt betelik az az 1000 hely.
    i4pokeren van rá több idő,ott 20 perccel a kezdés előtt még simán be lehet általában regelni.

Party pokeren vannak még jó freerollok szinte egész nap,de ahhoz be kell raknod 50$-t.S utána regelhetsz rájuk.
  • [Jakuza]
    Tudtok olyan helyeket mondani, ahol nem 12 es ejfel korul van freeroll ?
    Mert a Bwin-en ilyenkor vannak es dolgozni is kene.
    Bar ha igy mukodik minden mint pl a ma hajnali orakban es nyerek 35$-t a 10-30 centes asztaloknal, akkor megy dolgozni az aki akar. :PPPP
  • REALista
    A freerollok elején nem érdemes nagy összegekkel blöffölni mert mindig van egy marha aki megadja majd riverre bemákol valamit!!!
  • [Jakuza]
    Tevedtem. :P
    Mert a free roll versenyeken olyan marhak vannak, akiket azonnal kizarnek. :P
    Betesznek 400 kreditet mondom bluffolok egyet az Asz es Bubimra.
    Erre bejon ket marha all-in-re es mindkettonek van egy 5ose es egy 9ese.
    Persze, hogy a kilences ami kijott. :P
    Igy aztan hamar el is bucsuztam.
    De ilyet, hogy ket szintelen 50ssel es 9essel miert van hogy egyszerre a majmok all-int mondanak nem ertem.
    Bar mondjuk ez meg hagyjan lenne, de hogy meg ki is makoljak magukat egy 8szor erosebb lap ellen.
  • [Jakuza]
    Nem tudtam mar eleget emelni. A palinak volt kb 5200 zsetonja , es igy is a ket emelesem utan maradt neki 3xx zsetonja.
    Sajnos a megfigyelesem szerint az online versenyeknel sokkal kevesbe erzekenyek a jatekosok a bluffre.

Igen ez lett volna a 2. all-in es kellett is volna, hogy megerosodjek zseton ugyileg.
    De kimakolt az urge.
    Nefelj most a jatekpenzes versenyt siman nyertem persze ez sajnos nem 2500$ igazi penz :P

Na mindegy a mai free roll versenyen talan vigasztalodom. :PPP
  • Shaman
    hát sztem ha így jártál,akkor nem emeltél eleget....

Értelmes játékos nem tart egy all-in-t,ha már csak river van,s kell még 1 lap a flush-höz.
    Bár lehet ha freeroll verseny volt,akkor nincs tét,akkor tart.
    Valójában a freerollnál az elején,szinte bármire all-in-t bírnak mondani,és tartani. Ezért pörög ez eleján millió ember kifele.
    Hogy később legyen esélyed,mondjuk kell is vagy 2-3 all-int nyerni.
  • Punker
    rengetegszer estem már ki így :(
  • [Jakuza]
    Eh vazz.
    Megint mivel utnek ki a versenybol, egy szaros river huzasos flush-el verik a kiraly drillemet.
  • Shaman
    hát nekem elég sok regem van.
    vagyok:
    Partyn
    Titanon
    Sportingbet
    i4poker
    Pacific

Ezekből amin ténylegesn is szoktam játszani,az Party,Titan,i4poker.
    Régebben a sportingbet is ment,de ott elúszott a pénzem,kemény 5$,azóta nem jártam ott :-p
    Mostanság sokat vagyok a i4pokeren,mert bár nagyon gagyi a softvere,talán a legbénább (példul nem mutatja a betett zsetonok számát),de sok a kezdő,és sok a napi freeroll.
    De amúgy a Party lés Titan nagyon rendben van sztem. Mind softverileg,mind máshogy.
  • REALista
    Vasárnap 19:15-től!Egyébként tegnap a 28. lettem végül és 6urót nyertem.
  • Shaman
    mikor van ott 700 eurós???

mindig csak 100,vagy 50-est látok...
  • Punker
    ott van minden teremhez topic, el tudod olvasni, én csak titan-on vagyok szal a többiről nem tudok nyilatkozni.
  • [Jakuza]
    Attol en nem leszek okosabb, mert a bannernek nincsenek tapasztalatai.
  • Punker
    katt a banner-ra és válogatsz kedved szerint :)
  • [Jakuza]
    Meg valami, pls mondjon valaki egy jo online pokeres lehetoseget, mert a betandwinnel kezd tele lenni a hocipom, tegnap 2x10$-rom tunt el, ma pedig 18$.
    Egyszeruen erthetetlen, hogy sit outot nyom az ember var meg tobb leosztast, aztan ha kilep eltunik a szamlajarol a penz, pedig mar nincs is jatekban.
  • [Jakuza]
    Most is tiszta nyomisag ez.
    Kiraly drill a kezemben es a majomja behuz a turnra es a riverrel ket karot es sora van vele.
    Bezzeg ha nekem van asz es kiraly a kezemben, tuti valami kettessel vagy 4essel vernek meg.
    Kezdem nagyon unni.Raadasul ez az online poker annyi csalasra ad lehetoseget, hogy csak na.
  • [Jakuza]
    100-on belulre kerultem es olyan szerencsetlenul estem ki egy All-in-nel, hogy csak na.
    Termeszetesen a pali utolsora huzott egy kiralyt (asz+kiralya volt), amikor nekem 4 szin jott le a turnra es ket 7es volt a kezemben.
    Raadasul 60as kifizetes volt, amire jo esellyel palyaztam volna, mert 10k zseton fole kerultem volna, es amivel valoszinuleg kitudtam volna bekkelni, hogy meg paran kiessenek.
  • REALista
    Én is hamar kiestem de az i4pokeren a 700euros free-n már buborékban vagyok!!!!:)
  • Punker
    115. lettem :(
  • Shaman
    ház ez télleg szopi...
  • N1ggA
    You Were Dealt (8d, 4d)
    pokerDyble Calls 15
    jonnE5 Folds
    holdem14me Folds
    lajos29 Folds
    MadBeat Calls 5
    shypeach Raised to 75
    pokerDyble Calls 60
    MadBeat Calls 60
    Dealing Flop (Qd,4h,8c)
    MadBeat Checks
    shypeach Bets 60
    pokerDyble Calls 60
    MadBeat Raised to 120
    shypeach All In
    pokerDyble Folds
    MadBeat Calls 805
    MadBeat shows (8d, 4d)
    shypeach shows (Ac, Kc)
    Dealing Turn (Kd)
    Dealing River (Ks)
    shypeach Wins 2,135 from pot 1 with : Three of a Kind, Kings

ÚÚÚGY szeretek így veszteni
  • Punker
    hasonló volt ma nekem is akq-q-j nálam q10 volt allin, 2-en rászáltak és harmadoltuk a lóvét mert 1-1 tizesük volt nekik is :(
  • Shaman
    hehe,jó lehetett :-ppp
    Nekem a kedvencem,mikor pokert osztanak le,s megy a licit kinél van a nagyobb kicker:-pp

Egyébként neten nem teljesen értem néha az embereket,volt olyan,hogy lejött az asztalra AKQJT persze nem suited. Nyílván ettől nem lesz senkinek jobb lapja (flush esély sem volt) 4-en voltunk bennt,nyílván all-int tettem,erre 2.-en dobják,kérdem én miért??? egy másik csóka tartotta,s szépen 2 felé soztottuk a potot. Az emberek nem jönnek rá,hogy ami lennt van az mindenkié,s ennél nem lehet nálad jobb lap? ha mind a 4-en megadták volna all-in-t akkor 4 felé osztjuk,így csak 2 felé ment.
    És ez nem az egyetlen ilyen eset,volt már ilyen flushel is stb....
  • Punker
    egy ilyen party-n 2-3 -mal olyat kaszáltam mint az állat, full lett belőle ha jól emlékszek :)

aztán a köv party-n hamar kiestem én lettem az osztó és leosztottam 5 pikket, na ott ment az emelgetés rendesen :)
  • Shaman
    huh veled szívesen játszanék élőben egy elhúzódó partyt :-ppp
  • Shaman
    egyébként nekem is van kedvenc közepes párom,ez pedig a TT.
    Lehet nem jól emlékszem,de eddig akárhányszor TT-t kaptam,szinte mindig nyertem vele. Vagy nemvolt senkinek párja,vagy lejött még egy T az asztalra. Szal ez az a lap,amivel ha tudok,szinte mindig maradok riverig.
    Még a JJ-t is szeretem azzal is sokat nyertem,viszont QQ,meg KK ezekkel baromi sokszor kikaptam :-p
  • Punker
    én töményezek mellé, szal még rosszabb :)
  • Shaman
    nah jah ez igaz,de nálam is sajna élő poker= sörözés is,szal előbb utóbb,pont mikor a végjátékra kerülne a sor,már "üveges" szemmel nézem a többieket :-pp
  • Punker
    ezért jobb az életben, ott látom a többi játékos arcát (bár néha már csak a poháron keresztül:)
  • Shaman
    igen a river kill.....

komolyan mondom az elején,mikor kezdő voltam,s hülyén játszottam imádtam a rivert,mert hülye all-ineket annyiszor nyertem vele.
    Erre mikor már értelmesebben játszok,nagyobb tapasztalattal elkezd szopatni a river,s mostanság kezdem megutálni. Komolyan kéne egy poker ahol már a turnnél vége van :-pppp
  • Punker
    annyiszor estem már ki versenyekről hogy riverre jött a kis lap és bátran bedobtam az összes zsetont, sose lehet tudni......
  • Shaman
    én értelek,s én is szoktam néha olyat,hogy kis párokkal,ha bennt vagyok,s flopra feljön A,s mindenki checkel,vagy én kezdem a kört,akkor emelek,mintha lenne ászom,hogy eldobassam velük,de a problem az,hogy akinek tényleg van ásza ritkán dobja el,s ha még rámemel,akkor dobom.
    Itt is nem teljesen jól írtam,szal flopnál,meg turnnél,mikor még nem volt lennt a 4-es több emelés is volt. igaz csak annyit írtam,hogy 3-an.vagy 2-en jöttek velem,de ez nem egészen úgy volt,hogy emeltem,és call,hanem emeltem,s még rámemelt,én ráemeltem stb... szal azért ezt már én kis párral nem tenném meg. 1 blöff emelés még belefér,de ha rámemelnek,én nem emelek vissza rá,hanem fold.... lehet bennem van a hiba.