30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
chok4 #1693 akkor ki mutat eloszor hogyha egesz korben nem volt emelés?
csaka vakot adtak meg -
#1692 Bizony, az ilyen helyzetek arra késztetik az embert, hogy játsszon meg gyengébb lapokat, de ha belegondolunk, Lehet ez volt az egyetlen alkalom az életében, hogy 3 9-el bejön neki flop-ban a full, a későbbi pókerről nem is beszélve. -
#1691 Ja hozzátartozik, hogy vulcan7paul-nak Q6 volt a kezében, mégis Duuker1 vitte a pot-ot K7-tel :D -
#1690 haver okos, te pedig mázlista :D -
#1689 vasárnap haver dobott 9-3-at, flop 3-9-9, turn 9, river Q így én vittem a kasszát Q-val, haver a földet kaparta mérgében :)))))) -
#1688 Volt ma egy ilyen érdekesség is :D (nem voltam játékban)
-
#1687 Nyertem Sit&Go-n 12 dolcsit (försztplész), jiippiiijééé :D -
#1686 Az enyémről regeltél? Amúgy nekem az, hogy lassan jön a rake. Minimum 50 cent rake kell a raked handhez, és abból kell 500.
HUNtalicska93: http://www.yourpokercash.com/?addby=madbeat -
#1685 OFF
CzGobe: Mennyi volt az Nvidia 8800GTS-ed??? -
#1684 kaptál pénzt?csak úgy?mennyit? -
#1683 Absolute Poker-ről van vmi tapasztalatotok? én ma kaptam meg rá a pénzt, mjd kipróbálom, csak most sokat tanulok érettségimre :-% -
#1682 i4poker,és b2b(i4poker-en belül) -
forzajuve #1681 aztán nehogy a pakli aljáról ossz! :D -
#1680 hát az elmúlt 1 hét: kedd este (live) dupla pénz lett, szerda (online) bukás, csütörtök (online) kis nyeremény, péntek este (live) dupla bukás, szombat pihenés mert egész nap erdőben voltam :), vasárnap este (live) kis nyeremény, hétfő (online) kb fél dollár nyeremény :) aztán megnéztem a pókerarcokat újra, ma este fél 10-től live party megint :) -
forzajuve #1679 és amikor egyik draw sem jön be.... -
forzajuve #1678 csak megjegyzem minusz 1000 dollár egy partiban
-
chok4 #1677 hát ja az kell de ha egyet is megnyersz akkor mar indulhatsz super micro sit and go-n. en is a 0-ról kezdtem freerollokkal es most van 12 dolcsim -
#1676 szia, megkérdezhetem hol játszol freerollt? -
#1675 szevasztok pókermesterek!és grat NOS!!
nah szóval,tegnap játszottam freerollon,nyertem 6$-t,ma megint elindulok egyen,és ha ma is nyerek akkor,megyek élőpénzes meccsre.Punker tegnap játszottál? -
#1674 jaja, hát erről szól az egész, pár ember lekaszálja a sok kezdőt ebből élnek a kaszinók, gondolj bele mennyi amcsi van aki meló után eljátszik mondjuk csak 10$-árt ami ugye neki nem pénz, de ilyen emberekből több millió van. -
#1673 "Az igazsághoz hozzátartozik, hogy állítólag az online játékosok csupán tíz százalékának pozitív a mérlege."
ennyi... -
#1672 én is épp linkelni akartam :P -
#1671 index cikk -
#1670 jaja :) -
#1669 live pókert jobban szeretem, valahogy a jó hangulat növeli a szerencsét :) -
#1668 most megyek elo pokert jatszani :)
igaz ott nem ilyen 'nagyot' lehet nyerni. 300-as beszallo, 1-2 hely fizet, 9-10 ember indul :) -
#1667 Ilynkor nem szabad abbahagyni -
#1666 aaaaajjj dejo napom van, most nyertem meg egy 3 euros, 2 asztalos sit & go-t :) 30 eurot nyertem vele -
#1665 Pfff, unibeten már tökköm ki van ezekkel a Sit and Go freerollokkal.Ahhoz, hogy játszani tudjak, be kell szerezni egy sok-sok megabites netet, nameg villámreflexeket.:/ -
#1664 Grat :) -
#1663 -
#1662 ma megnyertem i4poker-en az 50 euros freerollt :] 13 eurot nyertem vele -
#1661 jaja 0-ról most aszem 23$-on vagyok, holnap estére megint tervben van egy könnyed 500-as rebuy-os játék, bár az új pultos lány cickói néha elvonják a figyelmet :) -
#1660 Ha jól tusom Punker csak élőben játszik pénzzel.
neten (Titanon) annyival,amennyit freerollon nyert.
Ha jól tudom... :-p -
#1659 mennyit töltesz fel a bankártyádról játékra?csak érdekelne,hogy hány szorosa szokott visszajönni -
#1658 jó kis live party-t nyomtunk tegnap este is, visszajött amit pénteken buktam nagyjából :) -
chok4 #1657 én unibeten játszom. tökjo mert folyamatosan indulnak a freeroll sit and go versenyek amire nemsok a dijazas de 10-bol az elso 3 kap es ha megvana 0.1 dollar akkor indulhatsz fizetos sit and go ahol mar 0.45 dollar az elso hej...
nekem igy most van 6 dollarom -
#1656 Ha még egyszer átolvasod, rájössz -
#1655 melyik progival mentél?érdekelne -
#1654 Jah én is azt nyomatom pár napja.
Már van egy funstep 3 kuponom de még nem szántam rá magam,hogy belevágjak az utolsó 10-esbe (mert izgul)