30077
  • Csesza
  • N1ggA
    Úgy szokás, hogy a floppon és a turnön checkelnek, de a riveren játszani szoktak.

Gondolj csak bele. Akkor már mindenkinek megvan a keze, ha valakinek tök jó lapja van, miért ne nyerhetne vele többet csak azért, mert valaki már allinen van? A floppon és a turnön pedig szokás checkelni, mert akkor még nem biztos a kezek sorrendje.
  • Csesza
    miért lett volna bunkóság? ez egy ilyen játék, más is ezt tette volna...
  • nando42
    Nem vagy túl nagy tour játékos, igaz? Teljesen bevett touros stratégia, hogy a legkevesebb játékost úgy próbálják kiejteni, hogy a megadó játékos mellé még beszáll valaki, s ketten végigcsekkolják a további utcákat.

Kuremszkytől elég bunkóság volt az all in a végén, de ez van.
  • Atys91
    MANSIONON H KELL JÁTÉKPÉNZT ÚJRAKÉRNI?
  • Csesza
    sztem meg jó volt, annyi, hogy a kommentátorok kicsit idegesítettek...

Kuremszki nekem meg szimpatikus volt
  • Matthew Prosac
    néztem a közvetítést. nevetséges volt ez a játék...
  • Lipi1980
    Érdekes, hogy eddig nem nagyon írogattatok a NEPO II-ről. Íme a döntő egyik (sokmindent eldöntő) játéka:
    Karip - A2o - All In (Pot 12.750)
    Szabó - KQo - Call 8.750 (Pot 21.500)
    Kuremszki - JTo - Call 7.750 (Pot 29.250)

FLOP - 7(kör), K(treff), 9(treff)

Szabó (a K párjával) Check
    Kuremszki Check

TURN - A(treff) - Karipnak megjött az A pár

Szabó Check
    Kuremszki Check

RIVER - Q (pikk)

Szabó Check (két párral)
    Kuremszki All In (Sorral) (Pot 39.450)
    Szabó Fold

A végén a Heads Up-ot Kuremszki Csaba nyerte és így övé lett a 10.400.000 Ft-os fődíj...
  • cenobite
    Áááá nem hiszem el. 3-7-el bejön, és mi lesz a vége? full hóz! K....A...
  • Shep
    Momentán azért írtam be mert én is megkaptam a bónuszt, így kaptam az infot megnéztem működik ezért bátran beírtam.
  • wyx
    hát én pókerteremnek nem írnék gmailer email címre, de te tudod :D
  • Shep
    Kaptam egy ilyen infot is

200 Eu Freeroll December 30!!

Hasznald ki a lehetoseget, es probald ki magad a StellaPoker 200 Eu Balkan Special Freeroljan!

Jelszo: naklab

http://stellapoker.com/
  • Shep
    Most kaptam ezt az infot gondoltam megosztom, valakit hátha érdekel.
    A PokerSens pokerterem Exkluziv Szilveszteri ajanlata!

Amennyiben December 31 ig regisztralsz http://www.pokersens.com es megteszed elsobefizetesedet, a PokerSens Tovabbi 10 eurot hozzair a szamladhoz 24 oran belul!!
    Mindehhez regisztraciokor a POB200 bonuszkodot hasznald es befizetes utan irj emailt az
    userneveddel a [email protected] cimre es ez meg nem minden! Elso befizetesd utan 100% bonuszt kapsz 200 euroig!! Ne szalaszd el az alkalmat!! http://www.pokersens.com
    Minden nap 100 eu freeroll csak a PokerSens jatekosainak!! Keresd a lobbyban : tournaments>special>ASSI-SENS-FREE
    500 VIP pontnál 500 ajandekcsomag, polo, gyujto stb, melyet szintén a fenti email címen kell jelezni
  • Csesza
    pl.:

triplejack.com
  • Rusnyi
    tuid vki vmilyen jo netes Ingyenes pokert?
    ahol van naponta sok verseny
  • nando42
    Öt, hat órát? Duplázd meg! :D 11 órát szenvedtek a srácok. :))
  • ddt500
    Tényleg??Mem mondod??Nem a koreai blöffjével volt a gond, hanem hogy olyan lapokra nem adta meg.
  • Csesza
    ez a blöff
  • ddt500
    Gondolom ha 5-6 órát kellett volna néznünk akkor más lenne a véleményünk is. Azért az fura volt amikor a kóreai all-int nyögött(semmire) erre a másik akinek over párja volt plussz flösh lehetősége eldobta.
  • Csesza
    nekem sem tűnt fel semmi, bár igaz, meg volt vágva

érdekes volt, hogy az indiáncsávó csak úgy "feladta"
  • Sadist
    Azt azért ne felejtsétek el, hogy ez egy jócskán megvágott műsor. A Sport1-nek sem áll érdekében, hogy botrányt csináljon, és szar, megbundázott játékot vetítsen másfél órán keresztül.
  • desigo
    Hát én se láttam semmi kirívót...

Az mondjuk gáz volt,hogy páran hulla fáradtak voltak.
    Kellett volna több pihenés nekik.
  • 9csöves9
    nekem se tűnt fel,attól függetlenül hogy volt egy két érdekesen megjátszott hand.egy idő után megtippeltem ki az a 3 aki összebeszéhetett és hát eléggé mellétrafáltam:D
  • VinylToy #3270
    Hát botrány nem volt, a PKI is megírta a blogjában hogy semmit nem lehetett észrevenni, szóval elég hangulatkeltés jellege volt annak a cikknek ezekszerint.
  • desigo
    Ez volt a botrányos meccs?
  • VinylToy #3268
    Sport 1-en mindjárt kezdődik a BPO FT!
  • BlackShadow
    én is azon nyomom.. hát hihetetlen mennyi idióta van ott :D
  • nando42
    amennyire gyenge mostanság a dolcsi, jobb is az euró, inkább örülnétek neki. :)))
  • cenobite
    Nekem is Euro. Semmi gond vele. Amúgy nem tudom hogy lehet visszaállítani, de az admin szerint felesleges.
  • nando42
    azéért 15K pénz nem rossz, azért már érdemes szenvedni. :) sajnos 1200 körül estem ki. :)
  • Verseghy
    Huh, Victor Chandler Pókeren most lettem második egy 150 dolcsis freerollon. 150 Action Pointért lehet nevezni. Mondhatni volt egykét szerencsénk, pl amikor az AA-mat egy 33 és egy 99 kifizette gondolkodás nélkül. $30 származott belőle. Jó kis játék volt.
  • AntiHero
    Nem. Sztem hülyeség az ilyen verseny. Freerol max 1500 fő nálam.
  • nando42
    valaki indul innen a partypoker 15K-s freerollján? még szerencse, hogy regeltem reggel hatkor, mert az első öt percben vagy 3000 csatlakoztak. :)
  • Pisti1026
    Hy! Titanon véletlen úgy állítottam be, hogy a balance-nál euro-ba mutatja a pénzemet, azt hol tudom visszaállítani dollárra?
  • Sadist
    Egyszínű lapokkal esély a flössre:
    Flopra: 0.84%
    Turnre: 2.92%
    Riverre: 6.53%
  • Chrisx
    Beszarás, az utóbbi 3 napban 3szor fagyott le a freeroll a PKR-en persze mindháromszor jó helyen voltam. És semmi folytatás vagy valami, egyszerűen cancel.
  • cenobite
    Hehe, 1 dodóval szálltam be, 22-vel szálltam ki Titanon az előbb.
    Boldog Karácsonyt és legmagasabb lapokban gazdag további játékot Mindenkinek!
  • Matthew Prosac
    - 1 "nem gondolod"
  • Matthew Prosac
    én kiegyezek egy döntetlenben.
    de az a 0,59% esély kicsit kevés nemgondolod arra hogy flösh vagy sor jön, nem gondolod?
    [lehet hogy hülyeségeket beszélek , még mindig fáradt vagyok]
  • nando42
    akarod mondani 6%, nem? :) (full ring esetén)