30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Csesza #3293 -
#3292 Úgy szokás, hogy a floppon és a turnön checkelnek, de a riveren játszani szoktak.
Gondolj csak bele. Akkor már mindenkinek megvan a keze, ha valakinek tök jó lapja van, miért ne nyerhetne vele többet csak azért, mert valaki már allinen van? A floppon és a turnön pedig szokás checkelni, mert akkor még nem biztos a kezek sorrendje. -
Csesza #3291 miért lett volna bunkóság? ez egy ilyen játék, más is ezt tette volna... -
#3290 Nem vagy túl nagy tour játékos, igaz? Teljesen bevett touros stratégia, hogy a legkevesebb játékost úgy próbálják kiejteni, hogy a megadó játékos mellé még beszáll valaki, s ketten végigcsekkolják a további utcákat.
Kuremszkytől elég bunkóság volt az all in a végén, de ez van. -
Atys91 #3289 MANSIONON H KELL JÁTÉKPÉNZT ÚJRAKÉRNI? -
Csesza #3288 sztem meg jó volt, annyi, hogy a kommentátorok kicsit idegesítettek...
Kuremszki nekem meg szimpatikus volt -
#3287 néztem a közvetítést. nevetséges volt ez a játék... -
Lipi1980 #3286 Érdekes, hogy eddig nem nagyon írogattatok a NEPO II-ről. Íme a döntő egyik (sokmindent eldöntő) játéka:
Karip - A2o - All In (Pot 12.750)
Szabó - KQo - Call 8.750 (Pot 21.500)
Kuremszki - JTo - Call 7.750 (Pot 29.250)
FLOP - 7(kör), K(treff), 9(treff)
Szabó (a K párjával) Check
Kuremszki Check
TURN - A(treff) - Karipnak megjött az A pár
Szabó Check
Kuremszki Check
RIVER - Q (pikk)
Szabó Check (két párral)
Kuremszki All In (Sorral) (Pot 39.450)
Szabó Fold
A végén a Heads Up-ot Kuremszki Csaba nyerte és így övé lett a 10.400.000 Ft-os fődíj...
-
#3285 Áááá nem hiszem el. 3-7-el bejön, és mi lesz a vége? full hóz! K....A... -
#3284 Momentán azért írtam be mert én is megkaptam a bónuszt, így kaptam az infot megnéztem működik ezért bátran beírtam. -
wyx #3283 hát én pókerteremnek nem írnék gmailer email címre, de te tudod :D -
#3282 Kaptam egy ilyen infot is
200 Eu Freeroll December 30!!
Hasznald ki a lehetoseget, es probald ki magad a StellaPoker 200 Eu Balkan Special Freeroljan!
Jelszo: naklab
http://stellapoker.com/
-
#3281 Most kaptam ezt az infot gondoltam megosztom, valakit hátha érdekel.
A PokerSens pokerterem Exkluziv Szilveszteri ajanlata!
Amennyiben December 31 ig regisztralsz http://www.pokersens.com es megteszed elsobefizetesedet, a PokerSens Tovabbi 10 eurot hozzair a szamladhoz 24 oran belul!!
Mindehhez regisztraciokor a POB200 bonuszkodot hasznald es befizetes utan irj emailt az
userneveddel a [email protected] cimre es ez meg nem minden! Elso befizetesd utan 100% bonuszt kapsz 200 euroig!! Ne szalaszd el az alkalmat!! http://www.pokersens.com
Minden nap 100 eu freeroll csak a PokerSens jatekosainak!! Keresd a lobbyban : tournaments>special>ASSI-SENS-FREE
500 VIP pontnál 500 ajandekcsomag, polo, gyujto stb, melyet szintén a fenti email címen kell jelezni -
Csesza #3280 pl.:
triplejack.com -
#3279 tuid vki vmilyen jo netes Ingyenes pokert?
ahol van naponta sok verseny -
#3278 Öt, hat órát? Duplázd meg! :D 11 órát szenvedtek a srácok. :)) -
ddt500 #3277 Tényleg??Mem mondod??Nem a koreai blöffjével volt a gond, hanem hogy olyan lapokra nem adta meg. -
Csesza #3276 ez a blöff -
ddt500 #3275 Gondolom ha 5-6 órát kellett volna néznünk akkor más lenne a véleményünk is. Azért az fura volt amikor a kóreai all-int nyögött(semmire) erre a másik akinek over párja volt plussz flösh lehetősége eldobta. -
Csesza #3274 nekem sem tűnt fel semmi, bár igaz, meg volt vágva
érdekes volt, hogy az indiáncsávó csak úgy "feladta" -
#3273 Azt azért ne felejtsétek el, hogy ez egy jócskán megvágott műsor. A Sport1-nek sem áll érdekében, hogy botrányt csináljon, és szar, megbundázott játékot vetítsen másfél órán keresztül. -
#3272 Hát én se láttam semmi kirívót...
Az mondjuk gáz volt,hogy páran hulla fáradtak voltak.
Kellett volna több pihenés nekik. -
#3271 nekem se tűnt fel,attól függetlenül hogy volt egy két érdekesen megjátszott hand.egy idő után megtippeltem ki az a 3 aki összebeszéhetett és hát eléggé mellétrafáltam:D -
#3270 Hát botrány nem volt, a PKI is megírta a blogjában hogy semmit nem lehetett észrevenni, szóval elég hangulatkeltés jellege volt annak a cikknek ezekszerint. -
#3269 Ez volt a botrányos meccs? -
#3268 Sport 1-en mindjárt kezdődik a BPO FT! -
#3267 én is azon nyomom.. hát hihetetlen mennyi idióta van ott :D -
#3266 amennyire gyenge mostanság a dolcsi, jobb is az euró, inkább örülnétek neki. :))) -
#3265 Nekem is Euro. Semmi gond vele. Amúgy nem tudom hogy lehet visszaállítani, de az admin szerint felesleges. -
#3264 azéért 15K pénz nem rossz, azért már érdemes szenvedni. :) sajnos 1200 körül estem ki. :) -
Verseghy #3263 Huh, Victor Chandler Pókeren most lettem második egy 150 dolcsis freerollon. 150 Action Pointért lehet nevezni. Mondhatni volt egykét szerencsénk, pl amikor az AA-mat egy 33 és egy 99 kifizette gondolkodás nélkül. $30 származott belőle. Jó kis játék volt. -
#3262 Nem. Sztem hülyeség az ilyen verseny. Freerol max 1500 fő nálam. -
#3261 valaki indul innen a partypoker 15K-s freerollján? még szerencse, hogy regeltem reggel hatkor, mert az első öt percben vagy 3000 csatlakoztak. :) -
#3260 Hy! Titanon véletlen úgy állítottam be, hogy a balance-nál euro-ba mutatja a pénzemet, azt hol tudom visszaállítani dollárra? -
#3259 Egyszínű lapokkal esély a flössre:
Flopra: 0.84%
Turnre: 2.92%
Riverre: 6.53% -
#3258 Beszarás, az utóbbi 3 napban 3szor fagyott le a freeroll a PKR-en persze mindháromszor jó helyen voltam. És semmi folytatás vagy valami, egyszerűen cancel.
-
#3257 Hehe, 1 dodóval szálltam be, 22-vel szálltam ki Titanon az előbb.
Boldog Karácsonyt és legmagasabb lapokban gazdag további játékot Mindenkinek! -
#3256 - 1 "nem gondolod" -
#3255 én kiegyezek egy döntetlenben.
de az a 0,59% esély kicsit kevés nemgondolod arra hogy flösh vagy sor jön, nem gondolod?
[lehet hogy hülyeségeket beszélek , még mindig fáradt vagyok] -
#3254 akarod mondani 6%, nem? :) (full ring esetén)