30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#3333 Ultimate szerintem legjobb :) -
#3332 nincs mit. de jó lenne ha tudnék is rendesen játszani party poker elég jól szopatott ez remélem jobb lesz (Ultimate Bet) -
#3331 kösz :) ez nekem jóljön startnak .. vc-n olyan kevés pénzt szerváltam, h ott értelmetlen játszani annyi fasz van :D
titanra gondoltam de bazeg 21 év a megkötés? ha most regelek de 5 nap múlva leszek annyi akkor várjak addig v leszarják? ^^ -
#3330 http://www.yourpokercash.com/
fizet! telefonos azonosítás:
ha tök hülye vagy angolból nem gáz vedd fel csak simán köszönt és elsorolja a számokat beírod oké
még szükség van személyire amit a szemléltetett módon kell bemutatni és kész az azonosítás aztán kiválasztani mit akarsz és neked is fizetni fog -
#3329 WSOP 2008 ban eljátszogattam, méghozzá elég jól megnyertem az utolsó versenyt :) vagyis 20 milla az enyém csináltam biztonsági mentést szerencsére aztán mikor új évet kezdtem lement a bankroll 25 r ismét. mi a francért van ez? így már nem is érdekes -
#3328 Tilos a lapokat számolni? o_O Szerintem az BlackJack lesz. A jó BlackJack játékosok fejben tartják, hogy az előző körökben hány figurás lap és ász ment ki, és az alapján számolnak esélyeket. A kaszínók egyszerűen úgy védekeznek ellene, hogy több paklit használnak, amiket folyamatosan kevernek. -
pista007 #3327 Üdv!
A Segítségeteket kérném! Volt egy matematikus, aki írt egy könyvet a lapszámolásról, és aminek hatására lett szabály a pókerben, hogy tilos a lapokat számolni! Meg tudná mondani vki a "mű" címét? Kössz -
#3326 Bezony, ezért nem tudja még a számítógép megverni az embert. Még fix limitben sem, pedig ott a lehetőségek száma jócskán megcsappan az emelések kötöttsége miatt.
A hand értékelő is már 5 játékosnál tetszőleges lapokra azt mondja, hogy köszi szépen, inkább nem próbálja meg kiszámolni. -
#3325 Ebben van valami:DValamit hallottam múltkor sport klubbon de akkor nem erről volt szó:D.De itt nem is az volt a kérdés hogy 2 egyforma party van e hanem hogy mondjuk a 20%a 80% ellen hányszor nyer.(nem kell válaszolni ezt én is tudom :p)Bár ha maradunk az eredeti K,9 VS K,10 nél akkor asszem kb 30-70 a százalék vagy valami hasonlo.
De ez a 48000billio ez ütős.Na meg persze ehhez még hozzájön hogy kikkel játszol mennyi zsetonod van mekkorák a vakok az ellenfél mekkorát emelt.Úgy nézem ez a második olyan dolog ami nem fog bekövetkezni pokeres pályafutásom során.(Természetesen a royal flus mellett) -
#3324 Az a lehetséges variáció messze több, mint 60000, eleve 52 alatt 25 lapkombinációt választhatsz ki, amiket a játékosoknak osztasz, és riverig terítesz (full ring természetesen). Már ez is közel 48000 billió, és ebben még nem számít a lapok sorrendje, mert ugye nem mindegy, hogy a kiválasztott lapot valamelyik játékos kapja, vagy pedig a boardon lesz.
Úgyhogy életed végéig nagy eséllyel nem fogsz két ugyanolyan játszmát látni, de valószínű még az univerzum életében sem lesz két ugyanolyan leosztás. -
#3323 Hát erre csak azt tom. mondani hogy véletlenszám generátor.Persze ez is ismétli önmagát.A pokerben is van egy szám, ami a variációk száma ez azonban nem lehet végtelen(kb 60.000).De szinte "végtelen" leosztást játszanak szóval ilyen szempontból logikus hogy lesz ismétlés.Már csak azt kéne tudni milyen lap jön!XD De ezt senki nem tudja.
Egyébként maga a program és senki nem tudja milyen lap fog feljönni.Abban a pillanatban generálja amikor te meglátod. -
#3322 -
#3321 Hát én még nyáron vettem meg a 2.-at úgyhogy nem hiszem...:D -
#3320 A Kártyamagazinnak decemberben jelent meg az első száma? Megvette innen valaki? Milyen? -
#3319 Ha élőben játszol, akkor szerintem simán megveheted. Veszteni nem hiszem hogy vesztesz vele. De itt egy picit olcsóbb. :) -
Lipi1980 #3318 Mi a véleményetek erről a könyvről?
Tervezem a megvételét... -
#3317 Nézz utána, hogy mi a különbség a pseudo RNG és a valódi RNG között. -
Verseghy #3316 nc... -.- -
#3315 A pókertermek rng-je is csak dobálja ki a lapokat, aztán a végén ellenőriz... -
Verseghy #3314 A dobokocka nem hajt végre műveleteket.. Hagyd már........ -
#3313 Akkor ne társasjátékozz, mert a dobókocka ismétli önmagát, tehát csal... -
Verseghy #3312 Akor fogalmazom másképp. Nem csal, csak irjál olyan programot ami nem ismétli magát. Nem akarok többet hozzáfűzni... -
Atys91 #3311 VKI JÁTSZIK MANSIONON??? -
#3310 Úristen ez tényleg baromság.Olvastam...Te mindent elhiszel amit olvasol?Tudod mit rakj magad elé egy pakli kártyát aztán ossz lapokat.Told all-inre mind2őt aztán jöhet a flop,törn,river.Fogadjunk hogy nem mindig az esélyes nyer.Na és akkor itt ki csalt?XD -
#3309 Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket, "azt hiszem itt olvastam, hogy iPoker annak segít, aki Allint mond."
Ha teliholdkor nyolcasokat rajzolsz kurorral a site logója körül, jó lesz a lapjárás. -
Verseghy #3308 Hát az ilyenek, ha egy tournamenten első 3 közt vagyok, tuti hogy bukok:) Meg az igaz, azt hiszem itt olvastam, hogy iPoker annak segít, aki Allint mond. Alátámsztja, talán szerencse, talán nem, egyszer olyan kezem, hogy allint fogadtam K10-el(nemtom már miért) és a másiknak K9-e volt, aki bemondta az allint és egy 9es párral vitte. -
#3307 sztem mindenhol csalnak báris kissebb nagyobb mértékben. élőbem a legjobb (igaz ott is átverhetnek, de hát rántsd elő a stukkert és lődd le mert filmben láttad :D ), csak sokáig tart keverni a lapokat, mégtovább mindenkit rábeszélni :) -
#3306 -PartyPoker
-Titan
-UltimateBet
-Full Tilt
-Mermaid
-Everest
-PokerRoom
részemről -
#3305 Igen, ez a fikázós dolog nekem is feltűnt, nem is írok egyik fórumba sem, képet sem töltök fel - nem is nagyon lenne mit. Az ilyen fikagépek és nagyokosok miatt vagyok read only módban ophu-n. Nincs idegrendszerem az idiótákhoz.
A cikkeket elolvasom, mert vannak köztük jók. Persze ezeket is sokszor fikázzák. :)
Köszi a válaszokat! -
#3304 Ezt csak megerősíteni tudom.
Másik vicc a képgaléria.Ott megy a nagyüzemi fikázás:) -
#3303 az ophú-s fórumos banda egy nagy vicc, nekik minden csalás :) sajnos nem is írnak azok, akik tényleg tudnak játszani. :(
mit gondolsz, miért a "csalnak a termek" és a "dühöngő" a két legnépszerűbb topic; az elemző topicokban pedig alig van élet! -
#3302 Ti amúgy egy vagy több teremben játszotok? Tehát van egy kedvenc és néhányra benéztek, vagy váltogatjátok a termeket? Én próbáltam eddig kb. 4-5 termet, a Titan tűnik úgy hogy kikötök náluk. Everesten is vagyok, de olvastam, hogy ott nagyobb nyeremények után erős bukók jönnek, akármilyen jó lapjaid is vannak. Ezt nem egy ember írta, hanem ophu-n többeknek is feltűnt és eljöttek onnan. Ezért oda nem szívesen invásztálnék többet. Most még lehet megnézem a pokerstars.com-ot. Tapasztalatok esetleg valakinek?
-
#3301 dduplája az alsó határ, bár lehet, hogy vannak heyek, ahol nem.
http://poker.blogter.hu/?post_id=235902 -
#3300 Hali.
Az hogy egy verseny 5 vagy hányszintű az mit jelent?
És mi a 2K+1,5K kifejezés?3500Ft a nevezés?ennyi?
Meg érdeklődni szeretnék hogy tud e valaki dunántúlon olyan helyet ahol rendeznek néha freeroll-t vagy max 2-3ezres versenyeket.Vagy ennyiért ebben az országban még nem lehet pokerezni? -
#3299 Ez nagyon nagy:D -
Hehe... :) OPHU-n bukkantam rá. -
#3297 Szerintem igen jol jatszottak akárki akármit is mond.Agresszíven emeltek nem féltek blöffölni sem.Szabó nagyon jól játszott jobban megérdemelte volna a győzelmet.De hogy ekkora téten ilyen higgadtan játszanak(látszólag)ez hihetetlen.Gratulűlok ez az eddigi legjobb magyar party volt. -
#3296 Azért nem illik turnön és riveren emelni, mert értelme sincs, ez olyan mint biológiában az antibiózis (0 ; -) :D Ha azért emelsz, hogy a társad eldobja, azt azért nem illik, mert ha eldobja, de te kikapsz attól aki allinen van, mert blöfföltél, akkor te egy semmennyit sem nyersz, viszont lehet, hogy az, akit blöffel kiemeltél, nyert volna. Riveren viszont már pénzért megy a játék. -
#3295 nut sora volt, ráadásul csak a flushtől kellet félni, és csak 10.000-et rakott még be a 30.000-es potba. All-inen kívül nem is már lehetősége, ha több pénze van, már kevés a 10.000-es emelés ilyen kézre :) -
#3294 tudom-tudom, de nekem valamiért akkor is bunkóság a riveren all-int mondani. :)