30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#3373 Nem tud valaki olyan linket ahol le van irva normálisan az esély ,out számolgatás?Minél részletesebb annál jobb.Vagy az is segíthet aki már vágja ezt a témát.A válaszokat előre is köszi. -
#3372 hát, válaszoltak nekem végül, azt írták, hogy 1 háztartáson belül csak 1 reg lehet. mivel rajtam kívül senki nincs aki regisztrált volna itthon, elképzelhető, h mivel panelban lakom, aki ebben a lépcsőházban lakik és regelt azt a hülye oldal annak veszi, h együtt lakom vele? :D titan-rol is visszautasítottak :( -
#3371 Ez engem is érdekelne. Na meg, hogy melyik teremben történt a nagy kaszálás? :) -
#3370 hát basztak eddig válaszolni a levelemre, így a mai nappal regeltem inkább a titan-ra :D -
#3369 Az szép.És milyen téten? -
#3368 6fős sng-kon:) -
#3367 És hogy hoztad össze? -
#3366 Elmúlt 4 nap Online eredménye:) 200.000ft:) és még mondja valaki hogy az online poker egy szar:)
-
#3365 Akkor kérem a részesedésemet :) -
#3364 Köszi hogy szoltál.Sikerült megnyerni!:) -
#3363 Megint lesz 200 EU-s free ma este legutóbb 170 körüli volt az indulók száma.
Jelszo: naklab
http://stellapoker.com/ -
#3362 Meg pár könyv -
Doma #3361 Ha esetleg valaki még nem ismerné:
pokerbay: videok, tv műsorok, oktatófilmek, programok.
-
#3360 próba -
#3359 pedig nincs .. összeesküvés áldozata vagyok! :D
ha írok nekik h mifaxvan válaszolnak vajh? -
#3358 van már reged az ultimán akkor azért kaphattad én is azért kaptam titan pokerra.
-
#3357 egy haverom is ezt kapta,arra gondoltunk azért mert nem küldött lakcímigazolót -
#3356 ja eleinte csak személyiset küldtem de azt visszadobták, akkor nyomattam lakcímmel együtt.
én abban bízom azért, hogy ez az unavailable csak azt jelképezi, hogy onnan már kértem ingyé bankrollt ezért nem kérhetek. FAQ átolvasása után mindenhol a DECLINE szóval használták az elutasítást, szal szerintem, ha vmi gáz lenne az lenne odaírva nekem is. szal nincs más hátra mint várok 1 hetet azt megnézem mivan :) -
#3355 a lakcímkártyádról is küldtél képet? -
#3354 még életemben nem láttam azt az oldalt :D s ha csak álmomban nem regisztráltam rá akkor csak ez az egy van -
#3353 Nem is fogod megkapni, szerintem már van egy reged a yourpokercash-en, és ezt kiszúrták. -
#3352 Palinko, nekem most az ultimate bet-re azt írja pokercash-en, h unavailable a tegnapi pending helyett.. ez normális v vmi történt? e-mailt nem kaptam, h valami gond lenne.. ultin meg nincs még a pénz -
marco85 #3351 és ugy tudom a nevadák 10 grammosak -
marco85 #3350 szerintetek ezek igazi nevada jack zsetonok.......tulságosan olcsonak tünnek: Poker Corner -
pista007 #3349 kössz, czgobe, erre gondoltam, azt tudtam, h nincsenek jokerek kössz mégegyszer -
#3348 Pontosíts mert a végén még valaki JOKER párral nyer :D -
#3347 1 pakli francia kártyával játszák :) -
#3346 szintugy :) de akkor még megafish voltam, most már csak tinyfish ^^ -
#3345 Ja épp ez, de én egyszer régen a party poker bónuszt úgy buktam hogy csak na. Nem tudom mit csinálok rosszul. -
#3344 Ez hülyeség, én sose fizettem be, és kértem ki pénzt Party Pokerről és Ultimate Bet-ről szintén. -
#3343 ergó a bónuszból csinálok mondjuk nagy túlzással 1000dodót de csak akkor tudom kivenni ha befizetek? :D
bár mondjuk akkor tökmind1.. befizetek 10rupit kiveszek 30at :D (szép álom) -
#3342 De végülis kicsit hülyeség. A bonus pénzt nem bírod kikérni, és csak akkor bírsz kikérni ha már fizettél is be :S Szóval ezt csak úgy lehet hogy valakivel összebeszélsz akinek kell a pénz és nyomod az allint még elnem nyeri tőled és aztán fizet más módon :S -
#3341 kézbe 2t kapsz , majd ki jön asztalra 3 , majd egy 4. és 5.! így 7 lapbol az 5 legerősebb lapod játszik! persze van , hogy nem jön ki semmi az asztalra ez a játékosoktol függ! de ezt nem olyan egyszerű így elmagyarázni :) -
pista007 #3340 hány lappal játszák a texas holdemet? -
#3339 regeltem az ultimate-re. majd ott találkozunk -
#3338 én azt nem láttam :) de írom nekik a 0036 ot csak rájönnek
kösz!
szerk: a köv lépésben télleg írják, megvan :D -
#3337 0036, de írják, h csak a körzetszámtól írd, mert az országot beazonosítja magától, mert ki kell választanod, ugyi -
#3336 én szerbiai vagyok nekem +381xxxxxxxx nektek meg +36xxxxxxxx nem? -
#3335 telószámnál milyen formátum kell?
00 előjel v 011 ? -
#3334 Ez jó... :D