30077
  • mama2
    Jah és ilyen póker bajnokságokat satöbbiket, hol szoktak adni? spor1,sport 2? Mikor szokott lenni? Nagyon rákkattantam:D.
  • mama2
    Jah, már látom:D. Amúgy van egy flash game, pókeros természetesen, 100000 Ft volt a tét, erre shodown, és vesztettem:XD. Pontosan nem tudom mit jelentenek a lapok, de valami quen laőja volt. Q Meg K asszem.
  • REALista
    banner alatt..
  • mama2
    Én is megakarok tanulni pókerezni, csak nem tudom hpol kezdjem. Nem tudtok az interneten olyan oldalakat, amik pókerral foglalkoznak? Póker szabályokkal satöbbi?
  • REALista
    Jaja nekem is.:)
  • predat000r
    Szép.Egyszer nekem is összejöhetne már.Csodálkozom hogy senki nem reagált.Egy mákos győzelemre ahol valaki 50 ember közül első lett meg 20an ugrálnak:D.Jó mondjuk ez is nagy makesz de akkoris szép!
  • BlackShadow
    szintugy.. nekem is kegyetlen rossz volt tegnap a titan, szintugy riveren vertek el :\ 44 kezem flopra drill, emelek mint állat, egy majom tartja a semmire és hátsó ajtós flösse lett belőle. ill nagyvakban A9o, flopra jön is AT9 .. emelek, tartja, turn semmi xtra, emelek visszaemel, emelek (tudtam a csávóról, h elég laza) erre river T.. itt ugrott a 2 párom előnye, ő nyert egy magasabb A kísérővel :) és még volt egy pár :P

hétfőre kaptam az 50 dolcsimat titánra, tegnap 1 nap alatt elvertem az összes eddig felhalmozott profitot :D
  • Sadist
    Banner alá kéne valami képbeszúrós JS script, amivel a lapokat be lehetne szúrni a hozzászólásba.
  • Chrisx
    Nekem a Lucky You is tetszett.
  • cenobite
    Na, jól szétesett, mindesetre azért ki lehet bogozni... :)
  • cenobite
    Tegnap nekem iszonyú szar napom volt titan-on. Az ellenfélnek szinte kivétel nélkül river-re jöttek le olyan lapok, amivel ő nyert. Néhány példa:
    AK-m, volt - flop: A A + valami alacsony, faszán beemelek, turn+river szintén valami alacsony. Nekem: AAA, ellenfélnek fullhouse az AA-val meg 3 alacsonnyal.
    Vagy 88-al bent vagyok, flop: 8 meg valami egyéb lap. River-re meg végül valahogy kijött egy alacsony sor az ellenfélnek.
    JJ-vel bementem, flop J+valami, riverre az ellenfélnek összejött a színsor. Kézben volt neki: [br]
    [br]
    flop+river+turn pedig valahogy így nézett ki: [br]

[br]
    A treff-színsorral természetesen nyert.
    Mákerek...
    Tök alacsony lapokkal bejönnek és a végén valahogy csak öszekaparnak valamit amivel meg tudtak szivatni.
    Kb. 15 €-t morzsoltam így el - nagyrészt a riveren úsztak el az amúgy jó lapjaim.
    Szar lapjárás -e...?
  • vezérszuszu
    Hali!
    Megnéztem a Pokerarcok című filmet és nekem nagyon bejön!
    Van ehez hasonló film még?
  • BlackShadow
    omg.. épp nyomom az ipart. elöttem ülő emberke az elmúlt 6 kézből ötöt vitt SORRAL! ez kb hihetetlen :) riverre lejön neki az utolsó lap a sorhoz.. nagyon durva :) (titan poker)
  • AntiHero
    :_D
  • cenobite
    Köszi az infot!

Az utóbbi post-okat nézve inkább kihagyom a termet! :)
  • AntiHero
    Hát igen az RNG egy fos az biztos.:)

Én 3x nyertem ott Step7et. (durván 300k)

Iszonyat mik voltak ott. Nagyon szar az rng.

Igen kitudtam venni mind a 2x-er.. 1x 200k, 1x 100k

Az utolsónál szarakodtak így 4 napot késett a pénz. De ma megjött.:)

Többet nem igen játszom itt. Elég volt ez a pár hetes szenvedés. (de legalább megérte)

Amúgy nálam a JJ volt folytonos bukós lap. Mindig volt egy magasabb pár ha nálam JJvolt:) Ezért a végén már bese mentem vele:D

De sok más lapot is kilehet ismerni mert szar az egész.
  • REALista
    Egyébként kitudtad venni a casht mert ahogy halom nem mindíg szeretnek fizetni...
  • REALista
    Az de egy fos terem.Vagy 5-ször egymás után buktam AK ,AQ lappokkal szintén A magas de gyengébb kisérővel rendelkező lapok ellen úgy hogy mindíg jött az a kurva pár az ellenfélnek.Még havernál megpróbálom kiszedni a 375 dolcsit aztán be se teszem a lábam többet oda...:D
  • AntiHero
    T6Poker
  • REALista
    Hát ja esetleg ha lejött volna turn-re még egy ász is...
  • franc0
    Gondolj bele mi parti lett volna ha az öreg nem dobja a J3-at :)
  • REALista
    Szép dobás.
  • whiskeyman
    Ezt most sikerült összehoznom :)

"#3419: szép név :P"

Az átlagos nevek foglaltak :)
    Gondolom az ideg ölt meg :)
  • cenobite
    Grat!
  • VinylToy #3427
    Igen, rögtön beülés után, a vicc az egészben az, hogy minimum beülővel akartam, csak a gép nem fogadta el és lett belőle maximum beülő, szóval jobban jártam, 4 dolcsi helyett nyertem 11-et :D
  • franc0
    Rögtön beülés után? Széép :)
  • VinylToy #3425
    ***** Hand 922435745 *****
    0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. január 23. 13:11:47
    TH Mini 62 (Real /Cash Game )
    Seat 1: ICEMANN77 (2.32)
    Seat 2: miksa05 (11.49)
    Seat 3: Vankopicha (7.54)
    Seat 4: Lovak (4.66)
    Seat 5: Vinyl23 (10.00)
    Vankopicha post SB 0.05
    Lovak post BB 0.10
    Vinyl23 post BB 0.10
    ** Deal **
    ICEMANN77 [N/A, N/A]
    miksa05 [N/A, N/A]
    Vankopicha [N/A, N/A]
    Lovak [N/A, N/A]
    Vinyl23 [5s, 5c]
    *** Bet Round 1 ***
    Vinyl23 Raise to 0.20
    ICEMANN77 Fold
    miksa05 Call 0.20
    Vankopicha Call 0.20
    Lovak Call 0.20
    *** Flop(Board): *** : [4h, 5d, Kh]
    *** Bet Round 2 ***
    Vankopicha Check
    Lovak Check
    Vinyl23 Bet 0.30
    miksa05 Raise to 1.00
    Vankopicha Call 1.00
    Lovak Fold
    Vinyl23 Call 1.00
    *** Turn(Board): *** : [4h, 5d, Kh, 7h]
    *** Bet Round 3 ***
    Vankopicha Check
    Vinyl23 Bet 0.40
    miksa05 Raise to 0.80
    Vankopicha Call 0.80
    Vinyl23 Call 0.80
    *** River(Board): *** : [4h, 5d, Kh, 7h, 5h]
    *** Bet Round 4 ***
    Vankopicha Check
    Vinyl23 Bet 0.50
    miksa05 All-in 9.49
    Vankopicha Fold
    Vinyl23 All-in 8.00
    *** Showdown *** : Rake: 1.11 Total Pot: 21.09
    ICEMANN77 Fold Win: 0.00
    miksa05 [4s, 4c] Full house Win: 0.00
    Vankopicha Fold Win: 0.00
    Lovak Fold Win: 0.00
    Vinyl23 [5s, 5c] Four of a kind, fives Win: 21.09

Ez jól esett :DDD
    Everest Poker
  • BlackShadow
    szintugy, de 1 be is jött, egy 7es. ráadásul flopra jött le.. csak sajna nem adta meg senki :\
    #3419: szép név :P
    #3422: everest poker-re tippelek :)
  • vezérszuszu
    Grat!
    Ez melyik poker oldal?
  • Count Adyn
    Én ma 2 egymás utáni körben dobtam el egy pókert flop előtt:DDDD
    Először 6,2 volt nállam, flopon jött három 6 os, aztán ugyanez 9,3, és flopon három 9 es:D
  • Csesza
    nice hand :D
    Ez nem semmi leosztás volt. Kicsit hamar lőttem a képet, senkinél nem volt 5-ös.

• CzGobe
    a 675ös allint én is tartottam volna, de nem emeltem volna 540ről 1080ra, az biztos, a húzóval^^
  • Count Adyn
    Hjah én se toltam volna be erre, valami 30% hogy bejön a sor, és még leis tolhanak flössel akkor is:/ Hogy hiba volt e az még tényleg az asztaltól függ sztem is:)
    Én meg A párral szoptam nagyot tegnap. Szépen kiemeltem az emberekt, egyik arc betolta allint egy nagyobb emelésre. Mondom 1v1 AA al, hát gyere vazze. Nálla KK, turnon jön a Király. áu.
  • BlackShadow
    nem vagyok vmi nagy pro, de szerintem elég nagy hiba volt.
    30/60 -nál allint tartani QJs -re, nem tettem volna:) főleg visszaemelni sorhúzóra. azt nemtudom milyen kép alakult ki az asztalon az ellenfeleidről, ill te milyen játékot mutattál, így nagyon részletekbe nemtudok menni.
  • RIZLA
    kalozfater
  • RIZLA
    szerintetek?