30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#3493 ezért játszom limites asztalon :D -
#3492 Nah online póker. megint :)
Emelek flop előtt nagyvak 5-szörösét A A -val. Egy megadóm van. flop
K 5 8
Gyerek emel rám. visszaemelek, megadja
turn 10
Gyerek all in, mondom call, mutatás K Q van nála
River Q.
Másik asztal
K K -val emelek....gyerek megadja
Flop 5 7 2
Emelek
kapok egy all int, mondom call
Mutatás 2 5-ös volt nála.
Most megint hanyagolom 4 hónapig az online pókert :D -
#3491 Ha már betörnek a szerverre, akkor teljesen mindegy, mert akkor megnézhetik a többi játékos lapját is nem? -
#3490 Már bocs, de ez hülyeség amit te mondasz.
A jelenlegi módszerrel legalább nagy mértékben ki van zárva a csalás lehetősége, mert ha neadjisten betörnek az szerverre, nem tudja senki előre mi a flop, mert a leosztás pillanatában generálja a gép.
Másrészt tökmindegy, hogy előre elterveznek egy random leosztást, vagy hogy random adja a lapokat a gép.Így viszont kevesebb erőforrást igényel -
#3489 Mert ha attól függ, hogy egy RND mit sorsol, attól most jobb lesz neked? Ígyis úgyis a véletlenen (vagy ha úgy jobban tetszik a szerencsén) múlik.
Ha előre adott a pakli állása és le van tárolva valahol, akkor csak a biztonsági kockázatot növeled. Nem csak a leosztáson múlik, hogy ki nyer, hanem nagyrészt a játékosokon is, úgyhogy nem lehet arról beszélni, hogy előre el van döntve, hogy ki nyer.
Az emberek max azért választanák, hogy előre meg legyenek keverve a lapok, mert ez közelebb áll az életben eddig tapasztalt dolgokhoz, és sokan komolyan hiszik, hogy ez számít valamit. -
BladeW #3488 Ha már osszeeskuves elmelet: azert egy pokerteremnek az az erdeke, hogy a jatekosok minel nagyobb raket termeljenek, ergo minel nagyobb legyen a pot. Lehet hogy megeri olyan leosztasokat "kisorsolni" hogy azt higyjek a jatekosok nem veszthetnek, es emelgessenek csak szepen, aztan ez egyik elvisz valamit pl egy magasabb kickerrel.
Bar nekem igazabol tokmind1, csak gondoltam mar ilyenre parszor, amikor olyanokat buktam be hogy ihajj. -
#3487 Értem amit mondasz, de én akkor sem szeretem, hogy attól függ, hogy nyerni fogok e hogy mikor nyomom meg a gombot. És ha lehetne választani akkor szerintem többen szavaznának arra, hogy előre leosztott lapokkal játszanak. -
#3486 "számítana valamit?"
Mivel a póker nem teljes információs játék, semmit nem számít, hidd el. Ha akarod írok neked két programot, az egyik előre elrendezi a lapokat, a másik pedig csak akkor ad véletlenszerűen egy lapot, amikor kell. Nem fogod tudni eldönteni, hogy melyik az, amelyik előre megkeveri a paklit, és melyik sorsolja a lapokat. -
#3485 Nem ugyanaz, mert akkor már előre el lenne döntve, hogy ki fog nyerni, nem pedig bármikor változhatna. -
#3484 Ha a dealer folyamatosan keverné a lapokat, az számítana valamit? Nem volna rabbit hunting, azon kívül semmi nem történne, ugyanazok lennének az esélyek.
Egy okot mondj, hogy miért volna jobb, ha online előre össze lenne állítva a pakli! A programozásban nem az a lényeg, hogy egy az egyben a valóságot másoljuk le, hanem hogy a program viselkedése legyen olyan, mint amit a valóságban is elvárunk. Márpedig te a büdös életben nem fogod megkülönböztetni, hogy az a pakli előre meg van-e keverve, és le van-e tárolva valahol a memóriában, vagy pedig osztáskor sorsol neked a maradék lapok közül egyet. -
#3483 Elég köcsögség hogy nincsennek a játszma elején megkeverve a lapok és sorba rendesen leosztva, szerintem ez simán csalásnak számít. Ez olyan minhta élőben a dealer flop előtt kevergetné a lapokat. -
#3482 téged szívatott :) -
#3481 Én meg akkorát szoptam hétvégén:D
baráti társaságban játszottunk, flopra hárman maradtunk, én voltam az első
pozícióban, a második emel egy nagyvaknyit, nállam egyszínű KJ, asztalon 2 szín flösshúzó, megadom simán, harmadik játékos is megad. Turnön nem jön semmi, mindenki check el, river-re lejön a szín, megvan a flöss, mivel nem mert emelni senki flop óta, rátolok egy allint a többiekre nagy magabiztosan hátha megadja valamelyik. A második, aki annoi emelt, azonnal bedobja, viszont a harmadik játékos elkezd gondolkozni keményen. Kicsit még provokálom is hogy adja meg ha meri, de már szólnak bent a vészcsengők hogy baj lesz, de nem tudom elképzelni hogy hogyan, fullra nicns esély, hacsak nem... Megadja, és nálla is két szín, A5 flöss ott, és vesztettem is:/ Így viszont nem értem min gondolkodott:D -
#3480 Ha megadod a vakot, akkor följön két ász, meg egy király :) Így legalább megmaradt a vakod :) -
BladeW #3479 Ha nem emelnek rám van egy minimalis eselye hogy megadom a vakot, de ahogy emlekszem valaki mar betett valami horror osszeget elottem. -
BladeW #3478 Bocsesz nem royal hanem straight flush :D A kifejezesekkel meg bajba vok -
#3477 Nem adta volna be, interneten nincsenek előre megkeverve a lapok, ha bedobod, más lesz, mintha nem dobtad volna be, tehát kár idegeskedni. Élőben viszont nyugodtan hibáztasd Istent :) -
#3476 Úgy, hogy mindenki másnak is Royal lett. :D -
#3475 2-6-ból hogy lesz royal? ami 10-től A-ig van? :) -
BladeW #3474 Nekem a multkor dáma pókerem volt, turnre adta be a 4.-et, kozvetlen utána eldobtam egy káró 2-6 preflop, mire a flopra beadott (volna ha bentmaradok) egy royal flusht. Mindezt Pacific Pokeren... -
#3473 Hehe... :D -
#3472 -
#3471 A múltkor majdnem lett zsinórban 3 royal flushöm és 5 pókerem, csak mindig hiányzott 3-4 lap a kész handhez :( -
#3470 "Sokat kell még tanulnom mami, nagyon sokat!" -
#3469 Az előbb, majdnem megkopasztottam két profi játékost:O. De nem gép. Interneten:O. Csak elrontottam:kockáztattam, és nem dobtam be, azt vesztettem:((. -
#3468 Jaja ebben is van valami.De kiken is idegeskedünk ha belimpel és bejön neki?XD Persze hosszútávon a tudás nyer. -
#3467 -
#3466 Végig vitem a tutorialt és most nem azért mondom, de kezdem kapizsgálni.
-
#3465 "De én személyszerint úgy unom hogy mindenki aki 5 napja "tud" pokerezni és mondjuk bemákol valami 50es tournamentet azt hiszi hogy ő jól játszik."
Ember, akkor te kiknek a pénzét akarod elszedni, ha nem a ilyen fishekét? :D -
#3464 "mert a pókert is értem, meg tudom,"DE ERRE TEGNAP MEG EZT ÍROD:"Pontosan nem tudom mit jelentenek a lapok, de valami quen laőja volt. Q Meg K asszem."
Hát ne haragudj de 1 nap alatt eddig nem jutsz el.A lelkesedésed tipikus de ne hidd hogy tudsz játszani.Persze majd minél többet pokerozol annál jobban rájössz erre te is.Aztán ha nem adod fel és még mindig játszol akkor meg egyre jobb leszel.
De én személyszerint úgy unom hogy mindenki aki 5 napja "tud" pokerezni és mondjuk bemákol valami 50es tournamentet azt hiszi hogy ő jól játszik.Nem akarok leszólni senkit de legyünk már tisztában a képességeinkkel.Már nagyon sok party van a hátam mögött és eljutottam odáig hogy ha hibázok is a végén rájövök mi volt a baj.De még annyit de annyit kell fejlődni... -
#3463 Nem jáccok a Cal of dutyval, mert a pókert is értem, meg tudom, csak ezt nem, hogy hogy lehet ott leülni:P. -
#3462 14 év alatt inkább játssz a kólofgyutival. :DDD -
#3461 Ezt letöltöttem, regiztem, és csatlakozok egy játékhoz. ugye ott vannak a sékek és amelyik szék szabad, annál az van, hogy leülök. Na most rákkattntottam arra, hogy leülök. Megjeleik egy ablak, és száámol vissza fele 23 másodperctől. Letelik, de nem történik semi. Nem "ültem le". Hogy kell "leülni"? A Chaten se mondják meg:(. -
#3460 www.octogonpoker.hu
játékpénzes -
Csesza #3459 www.triplejack.com
gyakorolj :) -
#3458 yeeeeeeeeeeeee:D. Kinek van meg a Texas Holdem Poker 3D Deluxe Edition nevű póker game? Ha valakinek meg van irjon, és nyomhatnánk ketten onlline, de csak is szigorúan igazi pénz nélkül:). -
Csesza #3457 -
#3456 Azt a Néger srácot Phil Ivey -nak hívják és a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb pokerese!
Ő nyert! -
#3455 Néztem egy ideig. Nagyon tudott ez a néger csávó. Meg tényleg milyen néése volt, tényleg félelmetes:O:O:O:O. De ki esett? Amaz nyert? -
#3454 SPORT1 NOW