30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#3573 tudnátok nekem mondani pár oldalt ahol egész jó ingyenes versenyek vannak? -
ScOpU #3572 Hát az biztos, lehet nem ott kéne elkezdenem a real moneys gamet.
-
#3571 Én szoktam, de már nem sokáig, mert elég rafináltak a lapleosztások. -
ScOpU #3570 Üdv mindenkinek
Játszik itt vki pkr-en real moneyban?
Ha igen írjon pls szeretnék kérdezni pár dolgot:)
Előre is kösz -
#3569 első figurás pókerem :) kár, h nem játszottak többen :( (fix limites)
-
BladeW #3568 Bunda vooolt! -
#3567 mennyire hívott? :)
amúgy széép -
#3566 Császtok:D
A múlthéten haverokkal játszottunk egy partit:D
Én voltam épp az osztó...és mit osztok le :D:D -
#3565 Ma hajnali fél 1kor ért véget egy élő verseny itt nálunk a városban.Eddig a kb 30kilóméterre fekvő Keszthelyre kellett mennünk játszani de most végre itt is elindult valami.40 en voltunk kb és sikerült megnyernem.19.000-et vittem haza ami nem sok bár most csak 1200Ft volt a nevezés:D.De örülök hogy itthon is nyerhettem végre. -
#3564 Grat!!! -
#3563 grat! -
#3562 Hy! Tegnap sikerült elérenem életem leganagyobb eredméynét. Régen még kaptam pénzt Party Pokerre a pokerstrategy jóvoltából, de sajnos sikerült elbuknom a hülyeségeim miatt, azóta sokat fejlődtem és a freerollokon indultam bíztató eredménnyel és itt a várva várt eredmény több mint 8ezer emberből 5. hely. Innen a semmiről hozhatom majd fel magam. Eddig sokszor volt, hogy épp hogy lecsúsztam a döntő asztalról de most sikerült.Többször voltam chipleader, amikor már csak 13an voltak nagyon lementem de sikerült magamt visszahozni A döntő asztalnál szintén nagyon lementem egy alacsonyabb kísérővel rendelkező drillel. Onnan már nem volt sok esélyem és elbúcsúztam a versenytől.
-
Atys91 #3561 Mondjatok már pókeres filmeket!! -
Csesza #3560 nh -
#3559 Szép! -
#3558 nah... az első :)
-
wyx #3557 van ott valami kaszinó ha jól tudom ahol szoktak lenni sng-k... de pontosabbat nem tudok mert nemvagyok kecsói, de hallottam már onnan nagyobb versenyekről is -
Lipi1980 #3556 Kedves pókerszeretők!
Tudna valaki javallani egy helyet Kecskemét közelében, ahol lehet normális és kulturált körülmények között (nem egy füstös kocsmában, és nem méregdrága kaszinóban) élő pókert játszani?
Pesten van egy rakás ilyen hely, de Kecskemét közelében nem nagyon tudok ilyen helyről
Tudom, hogy Pest sincs messze, de oda azért este (ha kedvem támad játszani) mégsem ugorhatok fel...
Segítsetek!
Nincs is ilyen?
Akkor egy jó ötlet a vállalkozás beindítására -
#3555 énse -
diszmarna #3554 én nem -
Atys91 #3553 MANSION-on JÁTSZIK VKI?? -
diszmarna #3552 -
diszmarna #3551 Bocs nem vok full tilt-nél.. inkább bwin meg pokerroom ezzek jönnek be nállam -
#3550 Nem tudjátok, hogy a Full Tilt-nél hogy működik a bónusz rendszer? két hete fizettem be 100 dodót, azóta sem kaptam semmit, pedig szinte minden nap játszom. Előre is köszi! -
#3549 A program elmenti a korábbi játékokat egy logfileba, amit vissza lehet nézni. -
#3548 mi aza logfile?
-
Lipi1980 #3547 Érdekesnek ígérkező pókeres film:
The Grand
Olyan pókeresen is szerepelnek a filmben, mint:
Doyle Brunson (aki idén augusztusban lesz 75 éves)
Phil Hellmuth Jr.
Phil Laak
Itt pedig a poszter nézhető meg!!!
Szerintem jó film lesz... -
#3546 Aki játszik a PKR-en és tesztelné a hand history analyzeremet az Katt ide -
#3545 Baszod, jó megszívtad:XD. -
ddt500 #3544 Arról nem beszélve, hogy egy ilyen flopra úgy se nagyon adnak meg semmilyen emelést.Nem hiszem, hogy sokat lehetett volna vele nyerni. -
#3543 Pontosan ígyvan!Ha minden ilyen szar után screen-eznéd a flopot akkor teli lenne a fórum képekkel amelyeknél nem jött be semmi.De megkell valni néha örülnék egy ilyen flopnak... :D -
#3542 Hjah meg arra kell gondolni, hogy összeségébem ha az ien szarokra beszáll az ember sokkal többet bukik apránként, mint amennyit nyer ha néha beüt egy ilyen:) -
#3541 arról nembeszélve, h, ha megadod akkor nem ezeket osztja le, mert más időpillanatban sorsol :)
az ilyeneknek nagyvakban örülök, ha letudom checkelni :D -
#3540 Eldobni rossz lapot flop előtt, soha nem hiba. Én ha eldobom, onnantól nem nézem a floppot úgy, hogy mi lett volna ha. Nem volt megadó...és kész. -
#3539 Cseppet sem voltam ideges...
-
#3538 nah ez is egy szép mutatás volt. Ott kezdődik, hogy már csak 415-öm volt, tehát kötelező megadásom. (előtte az egyszinű AQ-mat megverte a különböző színű AQ egy flusshel. Utána jött ez a parti.
csávó első helyről 1800-ig emelt. Nekem muszály volt megadnom(415). Jött egy reraise all in. Az első helyről emelő srác megadta...és jött a mutatás. Sok Outom volt :D (Csacsi21 voltam).
-
#3537 lol, magyar lett a party is :) -
#3536 -
#3535 Szerintem nincs maximalizálva. Általában pénteken többen vannak. Akkor mindig tele van, de akkor több verseny is van. Nézd meg az oldalukat. www.poker-club.hu -
#3534 azt bírtam mikor pokereztünk haverom faterjával , és emelt egy nagyot, és sok gondolkodás után mki dobta a lapjait, aztán vmeik haverom megnézte a fater lapját , haver faterja meg felháborodva: ezéééért a kocsmáába hátbaszúrnak