30077
  • Chrisx
    Hihetetlen, ma preflop sikerült eldobnom egy király párt. A flopra meg persze le is jött a király. Az a rohadt autofold gomb valahogy benyomódott, már épp emelésre készültem amikor eldobta.
  • Lipi1980
    Haver srác rendelt egy ilyen card guard-ot! Egy ilyet:

Élőben brutál jól néz ki, 4 cm átmérőjű, és asszem 30 gramm, tehát van súlya rendesen... És nem volt 2 eFt...

Asszem én is benevezek valami hasonlóra
  • jacky87
    http://www.zseton.info/
    http://www.zseton.hu
    teszvesz.hu
  • PeeVee
    hol lehet szerezni olcsón pókerkészletet? dice mintás vagy hasonló számozatlan kéne nekem, ilyen alutáskás kiszerelés... vki?
  • Lipi1980
    A #3547-es hozzászólásomban említettem egy pókeres filmet The Grand címmel!
    Most egy újabb film van soron: Deal címmel, Burt Reynolds főszereplésével...
    Ez is jó lesz!
  • N1ggA
    Bár pesti vagyok, majd beugrom Balaton fele :)
  • vezérszuszu
    Sok sikert hozzá!
    MAjd a helyet-időd írd be!
    (PRIVI)
  • Csacsi
    A hely már megvan...éppen felújítás alatt van. Most az asztalok rendeljók meg lassan. ha a pénz is úgy jön össze, meg mindenki úgy akarja, akkor szerintem 1,5-2 hónap múlva nyithatunk....ha még minden úgy megy, akkor talán előbb. Bár előtte muszály a reklám, szóval nem tudom, de szerintem rövidesen kiderül.
  • vezérszuszu
    Hali!
    Fehérvári vagyok!
    REmélem jó lesz!
    Mikorra várható a megnyitó?
  • VinylToy #3604
    freeroll :D
  • pLau
    valaki ajánlana egy olyan játékot ahol ingyenes a benevezés de lehet valami pénzt nyerni.
  • Csacsi
    Egyelőre soka tnem mondhatok...annyi ami tudható, hogy fehérváron lesz. Egyelőre még nincs konkrét, de ígérem jelentkezem ha már meg lessz minden, és nyitunk :D A nyitó versenyünk viszont jó lesz :D
  • N1ggA
    Milyen terem lesz a tietek? Public?
  • Lipi1980
    Az komoly
  • Csacsi
    Az asztalok sajnos nem 100.000 körül vannak. Léázeresen rányomtatva, meg mindennel együtt egy olyan asztal olyan 200.000-250.000 forint körül van. Onnan tudom, hogy a mi termünkben is olyan asztalok lesznek, persze más grafikával, de méretileg, és kinézetileg ugyanaz lesz.

• Lipi1980
    Félreértés ne essék! Szombaton is odamentünk 90-en! Úgyhogy egy asztal is csak azért maradt üres, mert a VIP vendégeknek (akik nem jöttek el) fenntartottak egy asztalt, és azon voltak a díjak felsorakoztatva...
    Nekem csak az volt furcsa, hogy azok az asztalok, amik a (mű)leanderok mellett vannak ott egy kissé nehézkes a közlekedés, talán kár volt adarakni a "virágokat", de valahogy le kellett választani az asztalokat, a "folyosótól"...
    Ettől eltekintve szerintem korrekt kis terem!
    Nem tudom menniyből lehetne egy ilyen termet nyitni?
    Kb. 100 eFt az asztalok darabja + 4 kijelző + bár + osztók bérezése + helyiség bérleti díja + ... + ... = szerintem kb. 5-10 guriga volt beindítani + havi 2 millió körül a fentartás, de még így is megéri gyuribácsinak...
  • Csacsi
    Azért láttam én már azt a termet teljesen tele. Szóval nem árt, ha van ott annyi asztal. Múltkor 6 asztalon ment a versney, a többin meg cash game. De valóban jó hely. :)
  • Lipi1980
    Szombaton voltunk a Korda Klubban!
    Gyuribá világkörüli úton Klárikámmal, VIP vendégek sehol

De azért játszottunk egy jót!
    Nagyon tetszett a Klub, bár egy kissé szűkös, elég lett volna akkor terembe 10 asztal helyett 6, max. 8 is!

Visszatérűnk...
  • vezérszuszu
    Hali!
    Most lett BWIN-en Royal Flössöm!
    Beszarás!
    Pikk A Q val. Flop: p 10 , p J , vmi , aztán all itnt nyomtam megatta!RIVER: p K !!!
    Nyertem 6 dolcsit ezzel.
  • N1ggA
    grat!
  • RIZLA
  • zaki
    Egyszer bwin-en én is így jártam. Neveztem egy freeroll versenyre, és elfelejtettem feljönni játszani, de mikor legközelebb visszamentem akkor vettem észre, hogy az utolsó fizetős heéyre befértem... :D
  • wyx
    miért, élőben is felállhatsz, a vakjaidat leveszik, akkor jössz vissza amikor gondolod.
  • Rockynhooo
    lol de durva :D
  • dashed_
    hat aszthittem hogy erre azert kiokoskodtak mar vmit, sokaig inaktiv juzert kirakjak a versenyrol pl de nem:)
  • Sadist
    ahahah, rohadt mákos :D
    Úgy látszik előbb szórták ki egymást, minthogy megegyenek a vakok.
  • dashed_
    oo.. erdekes dolog tortent velem :)
    meg kezdo vagyok ugyhogy lehet csak en nem vagok vmit..
    szal jelentkeztem egy freeroll versenyre, de sajnos amikor kezdodott dolgom akadt igy nem voltam itthon ideoben..
    viszont most nezem hogy 59edik lettem:)
    es a szamlamra irtak 3-4 dollart
    normalis ez igy?:D
    Everest poker

ui.:kivancsi lennek mi lett volna ha jatszom is:)
  • predat000r
    Voltam olyan versenyen is ahol 2K+0,5K volt írva rebuy 3000Ft és végül a nevezés is 3000lett.Valamit magyarázott a fickó de nem értettem mondjuk nem is igazán érdekelt.Legtisztább az ha megkérded mennyi a fix összeg nevezésnél.De az alattam szólónak igaza van...
  • Csacsi
    1K az a szervezőké. Az nem kerül bele a nyereményalapba.
  • Shaman
    Sziasztok

Jó rég voltam itt.

Kérdésem,ha egy versenykiírásban (élő verseny) az van,hogy 0+1K akkor az 1K mit teker,az mi is?
    vagy olyan,hogy 2+1K...
    Ezeknél mi az 1K?
    Nem hiszem,hogy a rebuy mert az 3K bele volt írva a versenykiírásba.

Szóval?
  • Lipi1980
    Szombaton megyünk egy céges póker partyra a Korda Klubba :):):):)
    Remélem jó lesz!
    Bár Gyuri bá' küldföldön forgat, így csak állítólag olyan VIP emberek vendégek lesznek, mint Bárdosi Sanyi, Kótai Misi, CKM lányok, stb.
  • N1ggA
    Bár = Már, most veszem észre :)
  • ScOpU
    vágom:) kösz
    még nincs de tervezem hogy csinálok...sztem a héten meglesz
    Kösz szépen
  • 9csöves9
    de kell.azthittem van már számlája:)
  • N1ggA
    Bár nem kell befizetni a partys freerollhoz?
  • 9csöves9
    ha most regisztráltál akkor mehetsz a Rookie freerollokra,ha nem akkor csak az Eastern Europe-ra.az minden nap 15.35kor és 21.05kor van
  • ScOpU
    Még egy kérdés:)Partyn van olyan freeroll amihez nem kell semmi bonusz meg ilyenek?
  • ScOpU
    Értem, kösz szépen.
  • wyx
    igen mert azzal azonosítod magad, de a te neveden kell legyen a kártya.
  • ScOpU
    Nekem is jól jönne pár olyan oldal:)
    Partypokerre hogyha Visa kártyával teszek pénzt akkor a kártyára vissza is kérhetem később? Elolvastam az faq-t csak nem vok benne biztos hogy jól értettem. Sry ha hülyeséget írtam.