30077
  • bardocz
    hehe,én partypokeren nem egyszer riveren KK-val és AA-val veszítettem már:) szerencse,hogy fix limites volt,mert különben veszítem a potomat:D
  • N1ggA
    én is megadtam volna :)
  • vezérszuszu
    KEzd elegem lenni bwinből!
    Egyszínű K Q nálam, 3 dollárom volt és all in, gyereknél egyszínű 2 5 megadta mert volt vayg 40 dolcsi nála mondom ez hülye. ERRE feljön a flopba egy 5 ös és nyert!
  • Sadist
    Elméletileg nem. De ha valahol mégis ilyet látsz, ott valamit nagyon elkúrtak. Szerintem csak egy körrel előbbi dobott handedre emlékeztél, és tűnt úgy, mintha flopra megint feldobta volna.
  • RIZLA
    egy kérdés....az létezik, hogy a dobott lapjaimat viszontlátom a flopon?
  • precision
    üdv!

Akadt egy kis gondom Paradise Pokerrel és értetlenül állok a dolog előtt. Windows Vista -m van, notebookon játszom, intel mobile 965 -ös vga van a gépben. Eddig minden oké volt, és bárminemü változtatás nélkül egyszerűen nem engedi full screen -re rakni magát ez a szar. Egyik napról a másikra ablakban indult el, és hiába állítom át a settingsben full screenre, csak villan egyet és ugyanugy marad ablakban. Próbáltam már kompatibilitást, rendszergazdaként futtatni, újratelepíteni a paradise pókert, eredménytelenül. Ilyenkor wtf? Van valakinek ötlete?

btw, épp ma játszottam paradiseon freerollt, 3000 indulóból 1. lettem, nyereményem 17.5 euro :)
  • Csacsi
    Ma is játszunk. Remlem hasonló sikereim lesznek.

Tegnap a törzshelyünkön voltam egy haverommal. És ott játszottak 8-an pókert. Épp befejezték a partit, kérdeztük, hogy beszállhatunk-e. (az egyik srácot azért ismertük). Mondtk semmi gond, 1 ember elment, így 9 fővel 1000 forintos freeze out-ot játszottunk. A végén haverral keten elosztouk, mert akartuk már lejtászani :D Mondjuk nem volt nehéz dolgunk, de jó buli volt.

Az egyik kedvencem volt. Srác megadja floppon a nagy emelést lyuk sorra. Turnon csekkelnek. Majd riveren megin volt egy nagy emelés, és a srác megint megadta, Pedig csak K magasa volt. Kérdeztem mire adtad meg? Ő meg mondta, hogy várt a sorra. Mondom az egy dolog, hogy floppon megadtad, bár nem volt megadós, de riveren már minek? :D
    Én múlt héten 8500-öt, talán ez volt a legnagyobb nyereményem.
  • N1ggA
    grat!
  • Matthew Prosac
    6. lettem a tegnapi freerollon bwinen 3000 indulóból.
    kemény 14$-t ért a dolog
  • predat000r
    Hát A,K is lehetett volna nála.Abban az esetben is mondhatott volna allint.Sokan már szinte verhetetlennek tartják az A,K pedig mint tudjuk jól néz ki de ritkán nyer.XD Én az allint már lehet nem adtam volna meg.Ha meg biztos vagyok az AA-ba akkor a 4euro-n is elgondolkodtam volna.Bár aznap volt szerencséd...addig a pillanatig.:S
  • ddt500
    Ma paradise-on 2 pókerem is volt.Elösször 5-ös párra floppra dobott 2 másikat. Azzal nyertem kemény 75 eurocentet. Aztán A8-ra lerakott szépen 3db 8-ast.Ott sikerült olyan bizonytalannak látszanom, hogy elvittem all-in-ig, 16 euró. Aztán jött a baj.QQ emelek 2EU-t rámemelt a nagyvak6-ig. Akkor már tudtam, hogy AA-ja van de gondoltam miért is ne? Megadtam. Flopra lejött QJ10 csávó All-int mondott én megadtam. Riverre ász.Maradt 5 euróm.
  • cenobite
    Grat!
  • cenobite
    Én ezért tartok egy kis szünetet. Most csak kis laza 1-2$-os SNG-ken tobzódok. Mert ugye, leállni nem lehet. :)
    Ne tudd meg milyen lapokkal buktam partikat (és elég nagy pénzeket)... :(((

• Csacsi
    Tegnap jó kis baráti cashgame-n 20/40-es vakon, összeszedtem 12.000 Ft-ot
  • franc0
    Jajj nehülyülj már, nem te voltál aki megkereste 1 hónap alatt a magyar átlagfizut neten? Akkor biztosan tudod, hogy előfordul az ilyen, akár többször is egymás után.
  • franc0
    Többek között ezért lehet nyereséges egy jó online játékos: sokan nem érzik a döntések súlyát, mivel nincs előttük a pénz.
  • predat000r
    Az a baj hogy amikor esélyesként nyersz vagy szerencséd van és esélyesebb ellen nyersz azt nem számolod.Persze tényleg idegesítő de akkor ne neten pókerezz.Egy valamirevaló versenyre már nem megy el minden hülye meg nem ad meg nagy hívásokat sem 2,7-re mert akkor jól ki is röhögnék.Én emiatt maradtam az élő játéknál.
  • Rockynhooo
    én értem miről beszélsz, de ez a valóságban is megeshet... sőt az is lehetséges ,hogy 10szer egymás után Royal Flushöd lesz...
  • Matthew Prosac
    ez így rendben is van, de az első cikkben leírtak nem jellemzők rám. nem nézem le őket, nem szállok be minden második partyba unalomból, nem akarok kiblöffölni egy körben 4 embert stb és nem ultraagresszív a stílusom.
    Egyszerűen annyi történik hogy ... illusztrálom;
    Ha nekem van AA kézben és A,4,5 a flop akkor tuti hogy neki 2,3 van kézben és nem párosodik be az asztal, ha nekem van 2-3 és neki A-set, akkor tutira bepárosodik. Hülye példa mert AA-al nemigen enged be az ember ilyen kezű ellenfeleket (én legalábbis nem szoktam limpelni vele), de érzed hogy mit akarok mondani..
  • Count Adyn
    Meg élőben kell jáccani az a legjobb:)
  • franc0
    Sztem meg előbb olvasd el ezt, aztán pedig ezt.

Ha magadra ismertél, akkor ráéreztem :)
  • Rockynhooo
    mondom ez a póker, játszál mást ha nem tudod elfogadni...
  • Matthew Prosac
    énis marhára örülök neki hogy a dominált párharcaimat, amit kb 80%ban kéne nyernem, 80%ban elvesztem - jobb indulókézzel. ez télleg jó
  • pLau
    én multkor neten kézben QQ a csávonak KK all-in mind2knek, flop:QKK na jolvan vicc az, hogy turn egy 9-es és river megint:Q.Na ennek mennyi a valószínűsége?Nemvoltam ideges áááá.
  • Rockynhooo
    ez a póker .. :\ de ettől yo :) amúgy számtalanszor jártam így
  • Matthew Prosac
    komolyan mondom az lenne a legegyszerűbb ha minden körben allint nyomnék mind igazi pénzzel cash-gameben, mint freerollon, vagy akármilyen tournamenten.
    mert ezexerint a szerencse mindig a szarabb kezűeket segíteni, de őket nagyon! télleg, semmi értelme ennek az egésznek, inkább valami olyan játék után nézek ahol a tudás és tapasztalat legyőzi a kezdők faszmákját!
  • Matthew Prosac
    komolyan mondom ez egy eszement faszság már..

freerollon marhajól megszedem magam. aztán preflop összetűzésbe kerülök egy sráccal,(emelek,visszaemel, visszaemelek, ő megint), AK offsuit a kezemben, allin megyünk nekem 20.000 zseton neki 6000, keze: K,9, offsuit.
    flop K,9,3... el is vitt, maradtam 14.000-el
    Nemsokkal utánna 400-800-as vakoknál a 13.000 zsetonomat betolom preflop, AQ suited. egy srác fogadja A,4 off-al.
    A,4,2 flop, és kiesek.
    Azért ez a már a szemétségek netovábbja. Kapják be a faszomat bő nyállal komolyan!
  • Chrisx
    Igen a flopnál rá kellett volna emelnem, de nem bánom, hogy eldobtam valószínűleg nem kockáztatta volna az összes pénzét ilyen alacsony potért.
  • Csesza
    nem lehet így eldönteni :)

én nem dobtam volna el egy ász párt - dáma kísérővel de lehet hogy jó dobás volt
  • franc0
    Ezt sajnos mi sem tudjuk eldönteni, mert kevés információt szereztél a hivásaiddal.
  • Lipi1980
    Ha jól emlékszem, akkor 1980Ft + postaköltség, és 2 nap alatt megkapta! De rendelt még hozzá egy dealer clock-ot is, ami kb. 4-5 ezer volt, így már megérte a postaköltség is...
  • Chrisx
    A link mégegyszer ha itt nem jelenne meg
  • Chrisx
    Szerintetek good fold volt vagy nem? Én úgy tippeltem, hogy egy párnál jobbja volt az AA sem kizárt.
  • Csesza
    Lipi-től kérdeztem :P
  • wyx
    barnanag, te itt ? :) kiengedtek a pokernewsról ? ;)
  • RIZLA
    sok hasznos info van....
  • barnanag
    Sziasztok.

Elég régóta foglalkozok a pókerrel és ennek köszönhetően sikerült összeállítanom egy honlapot az online poker játékosok számára: http://www.barnanag.extra.hu/
  • Chrisx
    Már sose derül ki, de nem volt nagy pot mert kevesen szálltak be.
  • Csesza
    mennyibe volt?