30077
  • Csacsi
    folytatódik.

Igaz ez csak kis statisztika, de hozzáadva a többi handhez, elég egyértelmű. Részletek nincsenek. Nálam A A....ellenfél A Q....maradjunk annyiban ő nyert.

Másik. Kézben nálam J J. Emelek flop előtt. Egy megadóm van. Flop 3 7 2
    Gyerek emel...visszatolom, rá az all int, csakhogy ne is gondolkodjon. Megadja K 8-al. egy ilyen floppon...és river király.

És felbassza az agyamat, hogy ő nagyon jól játszotta meg.
  • Csacsi
    Abban hogyan okolhatom magamat, ha a mutatásnál mint írtam, a sokkal esélyesebb lapjaim, sokkal nagyobb százalékban kapnak ki, mint ami reális lenne.

Mert ha buta játékkal belemegyek az 50-50-ekbe, és mindig elvesztem, arra azt mondom pech. Vagy ha 100-ból 80-szor elvesztem a 70-30-akat akkor még az is pech. De több nap kb 1000-1500 leosztás alapján is ez van. Nah az már nálam kimeríti a pech fogalmát. És valóban emiatt nem vagyok képes magamat okolni.
  • predat000r
    Ez az adatmennyiség még mindig kevés.Ha többszáz ember 1000 leosztása után hasonlóan ez jönne ki akkor mérvadó lehetne.
    Persze lehet hogy igazad van de azis lehet, hogy ez csak egy sűrűre szőtt pech- vagy ha úgytetszik badbeatszéria.
    Sztem vannak akik figyelik ezt és milliónyi adattal a kezükben rég észrevették volna a csalást.
    Csak az ember olyan gyorsan elveszti nehezen megszerzett vagyonát hogy nem tudja mire vélni...Elkezd találgatni miért is történhetett.Magát senki nem okolja szívesen hát oltsuk a termeket.Ez is érthető.
  • Csacsi
    Lehet, hogy betegesnek fogtok tartani, de leírom akkor is.

Három napja nagyon sok online partit lejátszottam, mind cashgamen, mind STT-s asztalokon különböző téteteken.

Első nap nem volt semmi gond. Sikerült is 200 EUR-t összeszednem. A második és a harmadik napon.
    A 70% a 30% ellen több mint 70%-ában vesztettem
    A 80% a 20% ellen kb 68%-ban vesztettem.

És ez nem 100 leosztást jelent. Szóval szerintem igenis van alapja annak, hogy bizonoys termek csalnak.

Majd lassan jegyzetelek egy ilyet az élő pókerre is.Bár ott természetesen nem tudok ebnnyi partit lejátszani, de szerintem sokkal szebbek lesznek az arányok.
  • predat000r
    Értem.Akkor tényleg jó lehetett.Kár hogy nem tol be 1-2 leosztást.(persze csak amelyek érdekesek voltak)
  • precision
    gondolom az oldal promojában ott van hogy ki a fő támogató ki a reklámarc...stb.,
    vannak ilyen oldalak ahol tényleg igazi nagy nevek játszanak, és igen, ilyenkor oda van írva hogy milyen nicken tolják
  • predat000r
    Honnan tudod hogy ő volt és nem csak 1 rajongó az ő nevén.Mostsem predator ír neked:D
  • Rockynhooo
    vagy lehetne kis tét, pl mki bedob 2000-et és kap érte X zsetont, végül meg mondjuk az első 3 kapna pénzt. nem is a pénzen van itt hangsúly hanem a hangulaton :)
  • N1ggA
    Nyár elején menjünk le valami poker klubba!
  • Lipi1980
    Az ilyen piálós pókerekben nem nagyon látok semmi komolyságot!
    Egyszer az egyik játék alkalmával két fickó megivott egy üveg házipálinkát, és (hogy-hogynem) az összes pénzüket elnyertük...
    Akkor játszunk cashgame-t, ha piáltok és én meggazdagszom
  • Carlos HUN
    Egyszer legyen már sg poker tali szivesen játszanék itteni emberkékel természetesen játékzsetonba hogy azoknak se okozon ez gondot aki nem szokot pénzbe játszani közben meg piálás :D
  • Carlos HUN
    Elöbb de kemény volt freerol!! full tilten nah ki került be a szobánkba??

Lee Watkinson

full tilten elég sokszor szoktak prok is poénbol indulni freerolokon :d
    sztem reklámfogás végett mind1 ugy veszük egy kis ideig egy profival ültem egy asztalnál :D

• Lipi1980
    Mikor jelenik meg a Kártya Magazin 10. száma?
    Elméletileg most már havi rendszerességgel kell, hogy jöjjön, mivel az éves előfizetés már 12 számra vonatkozik...
  • RIZLA
  • RIZLA
    ritka igénytelen
  • pokersite
    Online póker magazin: http://www.pokersite.hu
  • Carlos HUN
    Ha korábban kelsz hamarabb tekersz :DDD
  • Count Adyn
    Aha:D Ki korán kel, nagyokat nyel:D
  • Carlos HUN
    hehe aki mer az nyer :D
  • zsolek21
    Aki szeret neten pókerezni, annak itt egy remek akció!!!
    Egy PSP játékkozolt lehet nyerni! Emellett adnak egy freeroll belépőt is!
    PSP-akció
  • REALista
    Azért arra kiváncsi lennék hogy mennyit buktál már az ilyen "nah jó egye fene" megadásokkal...:D
  • Csacsi
    Mármint J J-vel.
  • Csacsi
    Én már a flop előtt kiűztem volna mindenkit a partiból.
  • N1ggA
    húú pedig már azt hittem
  • Carlos HUN
    amugy 20 dolláros turnén volt ez senkit ne téveszen meg a 20 ezer dollár képen nyereményként :D
  • Carlos HUN

kicsit beszivta a srác a full house-ával me nekem 10 es poker bejött elég szépen flop elött rakta be allinra ráadásul én meg mondom nah jó egye fene :D

Jól tettem :D
  • Lipi1980
    Válaszolva a saját felvetésemre:
    Egy rakás szar az egész!
    Több, mint 10eFt-ért lehet kaját venni, és ez egyben a kötelező nevezési díj...
    Akkor írják, hogy NEVEZÉSI DÍJ, amiben a kaja ára is benne van!!!
  • Csacsi
    Teljesen mind1 szerintem hogynéz ki egy program, a lényeg, hogy mag a szoftver jól legyen megírva. Bár nekem fontos az is, hogy ne legyen nagy gépigény, hogy munkahelyen is tudjak játszani :D
  • Carlos HUN
    A játékprogram ami ugy most kb 900 mega lehet kibontva biztos többb :D :D
  • bardocz
    pkr-en adnak cd-t?mi van rajta?
  • predat000r
    Nem sokat számít igaz.Elsősorban a freerollokat és egyéb versenyeket meg az ott játszó embereket nézem.De ha ezekkel nincs baj akkor inkább a "szebbet" választom.
    Cd-t még anno én is igényeltem bár utólag már nem tudom minek:D.Talán amiatt mert ingyen volt.XD
  • predat000r
    Sztem jól játszottad meg.Max egy nagyon jó játékosnál gondolnék fullra vagy pókerre de amúgy én is inkább a potba tartottam volna az ellenfelet.Így jártál :S...
  • pLau
    élőbe a legjobb az biztos!
  • ddt500
    Kézbe AA kaptam. Az ellenfél emelt egy elég nagyot. Megadtam. Lejött floppra A75. Tehát nekem ekkor AAA75 volt. Beraktam pot-nyit, megadja.Lejön turnre J.Nekem ekkor volt AAAJ7.Beraktam még egy pot-nyit(ez akkor már 50euró volt).Azt is megadta. Lejött riverre J. Ekkor volt AAAJJ-im. All-in mondtam amit Ő megadott és mint kiderült a kezében JJ volt ergo JJJJ póker ellen vesztettem úgy, hogy közben jól játszottam.(Vagy legalább is nem túl rosszul. Utólag arra gondoltam, hogy talán egy flop utáni all-innel eldobathattam volna vele de olyan erős volt a lapom, hogy nem volt rá okom és különben is elég sokat raktam be).
    Így már világos a történet??
  • N1ggA
    Éppen ezért pókerezek élőben. Annak a legjobb a grafikája :)
  • pLau
    sztem jobban lehet élvezni, ha jobban néz ki.
  • Csacsi
    Én ezt az egész történetet nem értem :D

Biztos velem van a baj.
  • vegicsek
    Szerintem is, de azért konzolból nem pókereznék:)
  • Lipi1980
    Mi a véleményetek erről a versenyről???
  • ddt500
    Nem AAA volt.