30077
  • cenobite
    Az előbb azt hittem megmarom magam. QQ-val bemegyek, emelek, megadják. Jön flopra ilyen alacsony lap (2-6-8 vagy ilyesmi), all-in-re megyek, megadja. Ezután semmi, és a végén river-re egy nyolcas. Milye volt? Hát persze, hogy egy zseniális 4-8 kombináció!

• Lipi1980
    HELYESBÍTÉS:

Bejutottunk a II. Országos Póker Csapatbajnokság elődöntőjébe!!!!!!!
    Következő célállomás a Május 12-i döntő

Hajrá Kecskeméti Air Flush

Bódottág
  • Lipi1980
    Bejutottunk a II. Országos Póker Csapatbajnokság elődöntőjébe!!!!!!!
    Következő célállomás a Május 12-i döntő

Hajrá Hungarian Air Flush
  • bigfoot
    ez nem az én napom:(( PKR ben játszom de uhhh
    semmi nem jön össze...
  • cenobite
    Én Titan-on játszok SnG-t és jó partik vannak. Nyerek is, bukok is, dehát erről szól (egyenlőre) a dolog.
  • predat000r
    Egyébként ezeknek a sitandgoknak nincs értelmük.Semmi tét és oda sem figyelnek.Minden első leosztásra van 1-2 hülye aki allin megy olyan gondolkodással hogy az elején kockáztat aztán ha kiesik akkor uj game és ujra allin ha nyer akkor meg hudejó mert van sok zsetonja:D
    Ez nem póker.Élőben szar lapokkal is van hogy beopatok mindenkit.Neten meg tét nélkül pénzfeldobás.
  • predat000r
    Élő élő élő!!!:Xd

Matthew ez már tényleg szar ügy...:D
    Nem csodálom hogy kibuktál de sztem ez akkoris csak egy véletlen egybeesés.
  • ddt500
    Én is ott játszom. Elég jónak tűnik.
  • precision
    én is sportingbeten vagyok, és ott paradise poker a kliens
  • Matthew Prosac
    sztem áttérek sportingbetre. (partypoker)
  • precision
    játsz paradise pokeren real moneyval... én játszottam ott egy ideig, nem volt rossz (bwint nem ismerem) és nyertem is... a mérlegem még mindig pozitív ott
    próbát megér
  • Matthew Prosac
    2 perce történt, puszi mindenkinek lefeküdtem aludni...
    handhistory
  • Matthew Prosac
    le kéne mentenem a handhistorymat mert egy tanulmány
  • Matthew Prosac
    ma este sem tudtam 1-etlen 1 sitandgo-t se megnyerni. második helyek jutottak, de csak annyi hogy kb nullszaldós legyen a nap.
    azért a legtöbb finomság általában headsupban ért.
    1) pl J,J-val allin megy én Q-Qval fogadom és riverre lejön a J. ok, előfordul. mostanság 10ből 9x.
    előbb 3an vagyunk 10,K-al allint mondok, srác elfogadja 10,3-al.
    riverre lejön egy 3-as.
    a mostani party. elsőként estem ki. JJ kézben előttem 1 gyerek emel minimálisat, én allint mondok hátha megadja, A5 - A10-re téve.
    srác megadja, A6, flopban már vigyorog is az Á.

semmit de télleg semmit nem tudok szinte megnyerni olyan helyzetben AHOL DOMINÁLOK, AHOL min 60-70%ról indulok.
    kapott egy csinos levelet a bwin support, nagyon illedelmesen és nagyon szépen fogalmaztam meg azt hogy amit csinálnak az a pofátlanság tetje. tudom hogy nem érdekli őket a levél, de legalább én nyugodt szívvel hajtom a párnára a fejem. és senkinek nem tanácsolom hogy ott játszon pókert. SENKINEK. (antipropagandista terveimet velük is megosztottam)

komolyan mondom hihetetlen ami ott folyik. nincs rá jobb szó
  • Matthew Prosac
    sitandgo-ról van szó. nem cashgam-ről. az a 4000 ot nem dollár, hanem zseton..
  • predat000r
    Tudni kell megállni. A4-ben simán bennevan a bukó.Bár azt nem is értem minek írtad bele.Nem sokat vesztettél persze a százalék nagyon neked szólt.
    De a szerencséjéről miért nem ír szinte senki?Nem 200 nap alatt szedted össze azt a 4000-et nem?Biztos neked is volt makkod.Ha meg nem akkor meg jó lapokat kaptál.
  • Matthew Prosac
    ja de mégis: BASSZA MEG A BWIN A HALAIVAL EGYÜTT!
  • Matthew Prosac
    egy újabb adalék bwin-pókerről, ma este sit&go-ztam.

első round-on 2. lettem, másodiknál 150-300-as vakoknál 4000-em van, egyik körben kisvak a maradék 700-ával allinmegy, én nagyvakként elfogadom A,4 - neki 9,4.
    flopra 9-es drillje lett, sebaj. nemsokkal ezután egy másik shortstackes megy flop előtt allin 1000-el. A,J egyszín, elfogadom, nála A,10, >> 4,10,J flop után turn 10-es, újabb bukó.
    végül 2000-el allin kényszerülök A,10 egyszínnel 2-3 körrel ezután, chipleader elfogadja A,4-el, 4-es lejön más nem. köszi.
    most az utolsó partyban pedig
    75-150-es vakok, nekem 1500 zseton mögöttemülőnek ugyancsak én vagyok a kisvak AA-al, gombig eldobálják, gomb beszáll én emelek 450-re, nagyvak fold, srác call. 4,6,8 szivárvány flop, sok gondolkodás után allint mondok, ő sok gondolkodás után elfogadja JQ off-al!
    turn J, river J. csoki.
    nincs véleményem.
  • Lipi1980
    Én az Aktív riportját láttam, de ez a fókuszos jobbra (és hosszabbra) sikerült!

És Kaló, nem Káló! Bocsi!
  • asafderg
    fókuszban

http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/39:6941
  • Lipi1980
    Káló Dénes ma eset az Aktívban :):):):)
  • RIZLA
    EPT
  • predat000r
    Nagyjából 5-10%os pontossággal ki tudom számolni az esélyeimet de szeretnék kicsit részletesebben foglalkozni az üggyel és a hibahatárt 5% alá vinni.Tudtok valami olyan könyvet mondani amiben a póker matematikájával foglalkoznak és lehetőleg magyar nyelven?
    A póker matematikája című könyvet nem találom csak elvétve vannak megjegyzések róla.Egyáltalán létezik?:D
    A másik az a skalinsky könyv.Nem tudom abban vannak e ilyesmi dolgok.
    Ha valaki ismer ilyen könyvet vagy netalán linket légyszi írjon.
    Köszi előre is!
  • RIZLA
    már csak ketten :)
  • whiskeyman
    thx nézem
  • AntiHero
    Aki nem nézi az nézze:) Kalo Dénes még bent van és csak 3-an vannak:) EPT LIVE!
  • predat000r
    Hallod ezt ne kezdjük el újra.

Gondolom nem láttad de kb 1-2 hete ki lett törölve egy csomó hozzászólás mert más is megkérdőjelezte carloshun győzelmét, illetve szavahihetőségét.Erre ő felkapta a vizet és minden sza*t beírt,belinkelt a fórumba.Ezután kivágták.

Röviden ennyi történt.
  • forzajuve
    nem is talál ilyen nicket az OPR
  • predat000r
    Igaz:D
    Énsem nagyon drágára gondoltam de ide csak 1200Ft volt a beugró szóval ez azért alap.Általában 3000 körüli versenyekre szoktam csak elmenni.Ha több pénzbe játszom akkor azt már tudat alatt is féltem és emiatt sz*r a játékom.Majd idővel...
  • N1ggA
    Én versenyekre szoktam költeni, de nem feltétlen drágábbakra. Meghát élni is kell valamiből :)
  • predat000r
    Na megint volt az a bizonyos helyi kis versenyke amin címvédőként jelentem meg:D.
    Sikerült megnyernem megint.Bár hogy őszinte legyek nem voltak igazán komoly ellenfelek.De azért a 17.000 jól jött ezt meg aztán eltolom nagyobb versenyekre.Próba szerencse XD.
    Ott már százezres nagyságrendű a nyeremény na ha azt megnyerem...

Ti hogy vagytok ezzel?Ha nyertek valahol akkor azt elteszitek és halihó vagy mániákusan, esetleg nagyra törően feláldozzátok további versenyekre?

Én az utóbbi mellett vagyok, hiszen végülis ha mindent elvesztenék akkor lennék 0-ba viszont a tapasztalatom nő és megadtam magamnak az esélyt hogy nagyobb kassztát akasszak.
  • predat000r
    Ez így volt szép! Már csak az emléke maradt XD
  • ddt500
    Helyes.
  • N1ggA
    Szép kis takarítás volt :)
  • RIZLA
  • Sadist
    Te ittál, vagy alapból vagy ilyen pöcs modorú?
  • all in
    nyugi, most én gépeltem el.
  • all in
    én csak kíváncsiságból néztem rá a turnékra, mert elég zavarosra sikeredett a beszámolód.
    elhiszem, hogy 2. lettél egy tegnapi 50+3as versenyen az FT, csak lén sehol nem találtalak...
  • all in
    hogy hánykor kezdődött?!
  • all in
    végignéztem a tegnapi 50+5ös turnékat, de egyik sem volt az általad leírtakal megegyező.
    ezért voltam kíváncsi a dologra, mert én ilyet nem találtam.