30077
  • Norbi101
    ja oké vágom mostmár, egyedül ezt a handet nem ismertem, nemrég kezdtem a pokert, mostmár lassan mindent tudok róla de az biztos hogy nehéz jól játszani és nehéz helyzet is van nemis kevés.
  • ThisZip
    a legkisebb sor-----> A, 2, 3, 4, 5

• Rockynhooo
    2,3,4,5,A az sor, a legkisebb sor, mert az Ász helyettesíti az egyest.

3,4,5,6,A csak lyukas sor mert kéne még oda egy kettes.

kápíse?
  • zeli
    így már sor, Ász kezdővel, szóval A 2 3 4 5
    de te előbb kettest nem írtál, és az csak egy lyukas sor
  • Norbi101
    2,3,4,5, A ez mégicsak sor http://www.youtube.com/watch?v=6RqRitEMR7Q
    akkor hogyis van ez? 3,4,5,6,A is sor?
  • RIZLA
    EPT-re 10.000 euró volt a nevezési dij :)
  • Norbi101
    Egy magas díjazású poker versenyre általában mennyi a beugró? meg akarommajd probálni később.
  • RIZLA
    vagy flöss, vagy semmi :)
  • precision
    semmilyen? bár ha egy színből van akkor flush...de amugy nem alkot sort ha arra gondolsz :)
  • Norbi101
    3,4,5,6,A ez milyen hand is?
  • Unreal1942
    5 a minimum beszálló! Legalábbis annyi volt régebben! A helyezt kb. ua. mint más online teremben.
  • Norbi101
    everest poker-en játszott már valaki pénzben? mennyi a minimum beszálló pénz? és lehet vele tényleg nyerni sokat? vagy hogyvan ez? szerencsét akarok probálni:)
  • Norbi101
    jó elcsesztem sorry, csak érdekelne.
  • Matthew Prosac
    azon hogy Sheiky nem marad kussban annak ellenére hogy megkéri rá.
    mikor fontos döntést akar hozni a többiek tovább dumálnak viccelnek és ez felhúzza őt, nem tud koncentrálni. ahogy ő mondja "i try to make a top decision for all my chips".
    körülbelül ennyi a lényeg. ja meg amin nagyon röhög Sheiky ahogy mondja Hellmuth hogy ő mennyi pénzt keresett a "reading ability"-jével (magyarul ügye a jelek olvasásának képessége), gondolom ez is felhúzza Philt, hogy ezt Sheik kiröhögi :)
  • RIZLA
    azon, hogy képtelen vagy linkelni..........
  • Norbi101
    http://www.youtube.com/watch?v=9kHkdjmssus
    min húzza fel magát?
  • Lipi1980
    No megvolt a csapatbajnokság...

Sajna nem jutottunk tovább, de az alapján nehéz is lett volna, amit a #3914-ben leírtam, de azért el kell mondjam, hogy a szünet után jöttek a lapok:
    Kétszer is volt AA-om kézben. Az egyikkel még preflop nyertem, (de amint mindenkivel eldobattam, azért megmutattam ). A másodikat viszont ALL-IN helyzetben verték meg, úgy hogy a ficeknek Q9o-a volt, és a következő lejött neki: Q56-7-8!
    Emellett el kell mondjam, hogy olyan lapokat kaptam, hogy csak kamilláztam (A6,A10,AQ,QQ,stb.) A végén haramdikként estem ki az asztalról köszönhetően annak, hogy eleve konzervatív játékos vagyok, és (mire eljuttam idáig) sokkal agresszívabbnak kellett volna lennem...

De nagyon élveztem, pláne, hogy a csapatunkban én estem ki legkésőbb...
  • Csesza
    legnagyobb :)
  • Norbi101
    Phil ivey-ról mi a véleményetek?
  • Lipi1980
    Ma este 10-re megyünk a Csapatbajnokság elődöntőjébe megmutatni mindenkinek, hogy a köcskeméti legínyök hogy is pókereznek...

Csak a lapok is jöjjenek

Azt az egy dolgot nehezményezem csak, hogy amelyik csapat első helyen jutott tovább, az 1500 zsetonnal indul, a második 1200 és a harmadik 1000-rel (Miért nem lehetett úgy szervezeni, hogy pl. azonos zsetonszámmal indulunk, és az első eleve több pontról indul, mint a második és a harmadik...
    De hát nem én szerveztem...
  • ddt500
    Na ma is jót buktam. 3000 eurós garantálton 130-an indultunk. Elég jól meneteltem ott voltam 45 percig az első 10-ben. Jött a 99.
    Fazon emel 450-ig. (50 a nagyvak) Megadom én meg még egy fazon.Flop 9Q8.
    Emelő berak 1000-et. Én megadom gondoltam AQ. A második megadó all-int mond. Re-raise all-in. Első emelőnél AQ, nálam 999, uccsónál??? 67!!!!!!
    Persze turnre 10-es jött. 14000-et nyert és chipleader lett. 67-re megadott egy 9X-es nagyvakot!!! Miért nem döglik meg rövid úton az ilyen???
  • precision
    Megnéztem, de csak pénzes privát asztalt lehet csinálni :(

Azért köszi!
  • precision
    persze, a kliens egy-az-egybe europokeres szal lehet privát asztalt készíteni
    És ott lehet privát asztalt létrehozni?
  • precision
    europoker kliensét használja a bwin, talán a reg könyebb mint europokeren (bár ott sem nehéz :))
    Helló

Olyan on-line pókert keresek ahol lehet privát asztalt létrehozni és nincs beszálló.
    AJánlották az Euro-pókert, de több embernek sem sikerült regisztrálni (balfaszok, nekem sikerült), így valami más kellene.

Tudnátok ebben segíteni?
  • Matthew Prosac
    omg ezt tényleg ne erőltesd! -.-
  • Matthew Prosac
    Hát mi is továbbjutottunk másodikként ma, de a balsors megint rámrúgott egy tolót.
    Az elején egy A,Q off-ra kaptam egy A,K,9 flopot, ketten voltunk partyban egy sráccal, a végén el kellett dobnom a top páromat, sor, szín (3káró asztalon), és két pár veszélye miatt, ésmert hívott 200-300at riveren (1000 zsetonnal kezdett mindenki). utólag nem voltam biztos benne, hogy jó dobás volt, mert ez az agressziója az elkövetkező körökben is kísértett minket, ezáltal elképzelhető hogy az A,Q elég volt, de nem akartam 1 párra feltenni a fél stackemet (150em már így is a lecsóban volt). ezután volt egy 50-es hívásom 5-10-es vakszinten Q,K-al amit megintcsak el kellett dobnom, mert bár próbálkoztam egy halovány blöffel, visszaemeltek én pedig nem kockáztattam.

3-4 leosztással ezután egy Q,Qra pillantottam le középső pozícióban, előttem próbáltak beszállni én 120-ra emeltem, ami utólag meggondolva tényleg irreálisan sok, de valójában azt akartam hogy 1 ember adja csak meg (sebezhető lap, nem akartam több embert beengedni), majd kedvező flop mellett kifizettetni esetleg feldupláztatni magam.
    eldobálták a már említett srácig aki ellen az A,Q-t kellett dobnom, ő pedig 250-ig emelt rám. Én itt AK,AQ,AJ-ra tettem, közepes kézi párra nem, mert azért annyira nem volt agresszív hogy rámemeljen velük. AA-KK-t nem tartottam valószínűnek, leginkább a visszahívás mértéke miatt.
    All-int mondtam több okból is. Ha AQ,AK,AJ van nála és én egy magas kézi párt prezentálok, simán eldobathatom és én a kezdő stackkel újra boldog vagyok, elkerülve egy esetleges bemákolást az ellen részéről + véres csata nélkül. Ha mégis megadja jó esélyem van a nyerésre.

Hosszas gondolkodás után elfogadta és 88-at fordított fel. Az utóbbi időkben tapasztalt balszerencsesorozatom már megtanított arra, hogy ne örüljek előre és lőn:
    8,10,8 flop után kb 1% esélyem volt, a turn 9, river J olyan szempontból "nyugtatott meg" hogy a riverre kialakult sorommal ezt a partit preflop allin nélkül - flop utáni játékban is elbuktam volna, hacsak nem csinálok egy frenetikus read-et, fullt szagolva (ami végülis póker volt, de ez ügye mindegy).
    Hát... pókere lett flopra én meg búcsúzhattam, a csapattagjaim azonban eszméletlen jó játékkal 2. helyre kormányozták a csapatot.
    A teljes sokk utáni visszafogott öröm a továbbjutás miatt kicsit helyretett, de vasárnapi elődöntőre össze kell szednem magam mert nem szabad még egy ilyen helyzetbe hoznom a csapatot.
    Jóéjt!
  • pokersite
    Ha 1 kicsit szeretnél naprakészebb lenni "Póker" -böl! http://www.pokersite.hu
  • Matthew Prosac
    mi ma fogunk játszani.
    kíváncsi vagyok a mezőnyre (és magamra, hogy mennyire leszek balszerencsés, illetve tudom-e hoznia a régebben igen jól működő sit&go-s játékomat)
  • Lipi1980
    Ja és a fődíj: egy egyhetes üdülés 20 főre (10 csapattag + 10 oldalborda) Balatonalmádiban EBBEN A SZÁLLODÁBAN

A többi díjról semmit nem lehet tudni, de az összes döntőbe jutott csapat kap valami díjat...
    Plusz a Kártya magazin is akar interjút készíteni az összes döntőbe jutott csapattal :):):)

De addig még el is kell jutni...
  • Lipi1980
    Teljesen freeroll, interneten kellett regisztrálni, és max 198 csoportot (10 fő/csoport) engedtek játszani, majd később a nagy (317 csapat regisztrált) érdeklődés miatt módosították és 216 csapatot sorsoltak ki!
    Egy selejtező napra 12 csapatot soroltak össze, és abból az első 3 jutott be az elődöntőbe! Pontozás alapján megy az egész, vagyis egy 10 fős asztalról ahányadik helyen kiesel annyi pontot kap a csapatod plusszban( 1. helyezett 15 pont, 2. helyezett - 11, majd 8,6,5,4,3,2,1,0)
    Az elődöntőnként 2 csapat jut a döntőbe...

Plusz érdekesség, hogy ki kell jelölni egy csapatkapitányt akinek a pontjai duplán számítanak, és egy "vad"-at is, akiért meg akkor kapsz pontot, ha te ejted ki, és annyit, ahány pontra az első helytől kiejtetted... Ez így elsőre kissé bonyolult, de arra mindenképpen jó, hogy ne lehessen olyan könnyen kalkulálni! Mind a CSK, mind a vad meg volt jelölve az asztalnál, és így érdekesebb volt a játék, hogy szinte mindenki a CSK-ra és a VAD-ra utazott :):):):)

További infót ITT TALÁLSZ...
  • predat000r
    Egyébként mindjárt nyár most talán lehetne időt szakítani egy fórumos pókerre.Tudom már sokan felvetették de az ötlet el is tűnt a süllyesztőben.
    Nem kell 5000 ember elég lenne 10-20 akik tényleg sűrübben írnak a fórumhoz meg aki fél annak 1-2 haver.

Én balcsi parton lakom de nem érdekel, ennyit megérne egy pesti út.
  • predat000r
    Grat!
    De erre hogyan lehetett nevezni vagy csak egyesületi lenne.(Sztem az kizárt...)
    Mennyit fizettetek hány közül jutottatok be stb.Kicsit mesélhetnél erre most kíváncsi vok.

Cenobite:Nincs tét.Top párral, igaz szar kísérővel lehet én is bekostóltalak volna.Ha megismerlek élőben és nem egy "allin-vagdalkozó barom" vagy akkor tennélek magas kézi párra 2 párra stb.De addig ezeken ne csodálkozz.
  • Csesza
    egyszer játszottam ilyen kártyával, egy fos :)
  • predat000r
    Most vagy csajokat nézegetek vagy pókerezek:D A kettőt nem csinálom egyszerre.Egyébként mint kártya egy fos...
  • passatgt
  • bigfoot
    PKR ben azt írja h ha meghívom egy barátom akkor kapunk 50$ it
    ez tényleg így van és ha igen h csinálok ref es linket?
    meg olvasok mindenféle bonus hoz a PKR nél h 100% fizetés meg ilyenek,milyen bonusok vannak hozzá?
  • cenobite
    Nem hiszem el... Miért mindig river-re jön a sok "taktikusnak" a nyerő lap???