30077
  • RaSTaBaNDiTa
    mottó: sose akard kiblöffölni a royalflusht !

• RIZLA
    régi, de jo :)
  • precision
    dracula holdem -en vannak kétóránként ilyen kisebb tétes freerollok, és én nem fizettem semmit mégis indulhatok...bár elég gázak ezek a freerollok, megy az allin a semmire a sok lottójátékos probál megerősödni már az elején
    amúgymeg bannerben lévő linken van külön freeroll részleg, ott talán van vmi leírás v. lista ezekről az oldalakról
  • Realtibi
    nemtud valaki oylan pokertermet ahol, hogy tudjak freerollozni nem kell befizetni semmi pénzt???

elöre is kösz
  • predat000r
    Egyébként ha egyből bankkártyára tolod akkor úgy néz ki igen.
    Ha netes számlán keresztül intézed akkor nincs ekkora limit de azok tuti vonnak le.
    Sajnos befizetni igen könnyű, kivenni annál nehezebb.
    Ezekután ha valakit annyira érdekel tudom ajánlani az unibet-et.
    Kevésbé ismert de elég sok freeroll van(napi 3-4).Nincs semmilyen feltételhez kötve a rajtuk való részvétel.1.hely kb 20-30euró.
    Ha meg teljesítesz 0,25$ rake-t akkor mégtöbb versenyen(freeroll és egyéb)vehetsz részt.
    A platformon játszó játékosok 90% azonban sajna itt is HAL.
  • predat000r
    Hát most utánanéztél vagy sem?XD
    Olvasd el mégegyszer és akkor megtudod hogy félreolvastad e...:D
  • Realtibi
    most utánanéztem a poker starson a kifizetésnek.
    komolyan csak 100 dollártól enged kifizetni, vagy csak én olvastam félre????
  • precision
    a kelleténél is szerencsésebb
    vagy máshogy mondva, nem a tudása alapján nyeri meg a játékokat hanem a szerencséje miatt...sehol sem szeretik az ilyet :D
  • mistermiskolcz
    Makker?
  • predat000r
    Ha makker vagy akkor mindre ha nem akkor egyikre sem:D
    Szal osztom alattam szóló véleményét.Sajnos ez van!
  • RIZLA
    egyikre sem ..........
  • mistermiskolcz
    Szerintetek melyik on-line pókerra érdemes befizetni?
  • Realtibi
    megtudja nekem modnani valaki hogy a pokerstarson emnnyi a minimum kifizetés???

elöre is kösz.
  • Csacsi
    15 EUR-ra gondoltam. 15.000-e cashgamezni szoktam leülni.
  • Csacsi
    Hát jah.....de most abbahagytam az online játékot megin egy időre, mert akár elhiszi valaki, akár nem, szerintem van abban valami, hogy valamennyire szabályozva van. Levettem a maradék kis pénzt, aztán majd Júlisuban megint nekiállok 15.000 Ft-al.
  • predat000r
    Hát akkor még nagyobbat kell hívni nem?Tudoood mert be szokott jönni XD
  • Csacsi
    De floppon még csak 3 színe volt, és arra hívott vissza....kettő kézben, 1 lent :D
  • predat000r
    Neten elég hülye ez a gondolkodás már én is rájöttem sajna:D
    Ha valaki nagyot hív akkor 4 színe van.Az esetek 90% ezt igazolja XD
  • Csacsi
    Pár javítás, mert indulatból írtam.

"KQ-nak meg riverre leesett a flush." a sora esett le, de lényegtelen, vesztettem

"mondom floppon nem adhatta meg 3 színra.". mármint úgy három színre, hogy kettő nála, és egy lent.
  • Csacsi
    Kezdődik megint. 15 Euróról online felengedett 150 Eur-ig. ma 60 EUR bukóban vagyok.

csak, hogy a legemlékezetesebb partit meséljem.

Dealerbe ülök. A A . Középről jön egy all in preflop, van egy reraise all in. Persze hogy auto call-on vagyok.

Mutatás nálam A A egyiknél 8 8 másiknál off K Q

Legyen elég annyi, hogy 3. lettem riverre. Jött flopba egy 8-as a KQ-nak meg riverre leesett a flush.

Másik, emelek A J-vel. egy megadóm van. Flop J magas, és szivárvány. Emelek, visszaemelnek. megadom. majd turn megint semmi. Emelek, megadja. Riverre lejön megint valami, de így már 3 szín van lent. Emelek, visszaemel, megadom, mondom floppon nem adhatta meg 3 színra. De megadt, és leesett neki.

Majd rákövetkező partin. nálam K K, emelek, all in megy, megadom...és 55 van nála, és 5-ös szettel nyert.

Szóval azthiszem ez megint az undorítóság határa. Komolyan mondom, hogy inkább le fogom venni a pénzt mindig, mert ez nevetséges.
  • Matthew Prosac
    ?
  • mistermiskolcz
    Nice
  • Csacsi
    Pénteken 40.000-es kasszát szakítottam egy straight flusshel 100/200-on élőben :D
  • mistermiskolcz
    Ezen én is filóztam. Szerintem aki egyszer bejut, azt nem engedik a többire.
    Mondjuk a tegnapi 162 ember elég kevés volt, többre számítottam.Az első százba sem jutottam be :(
  • Lipi1980
    Elméletileg úgy, hogy mind a 4 online teremben van regisztrációd, és mind a 4-re küldenek neked jelszót...

Csak akkor mi van, ha valami csoda folytán több helyről is bejut az ember?
  • mistermiskolcz
    De egy magazinnal 4szer lehet próbálkozni bejutni, igaz?
  • Lipi1980
    Hát igen!
    Passwordot csak akkor kapsz, ha beregeltél a Póker magazin oldalán, és onnan küldtek jelszót...
    Ha máshonnan szerezted a jelszót, és végül bejutsz a 25-be, akkor hogy a rákba igazolod a helyszínen, hogy mivel jutottál be??????

Egyébként én 48. lettem a 162 indulóból... De ez is édes kevés volt a bejutáshoz, hiszen az első 25 jut tovább az élő döntőbe...
    162 játékosból 134. lettem. Nagyon elkúrtam rögtön az elején.
  • RIZLA
    ugylátom marad az éjféli Sunday Private :)
  • RIZLA
    passt tudsz adni? :) me akkor reggelek rá :D
    Ma este 8-tól Titan pokeren az első Póker magazin selejtező, ha valaki elfelejtette volna :)
  • mike0013
    köszi szépen mindkettőtöknek:)
  • N1ggA
    A J4 nyer, mert az ő kombinációja KKTTJ, míg a 7es párosé csak KKTT7
  • Csesza
    mind2nek 2 párja van, K pár és 10es pár - J magassal a 2. játékos viszi
  • mike0013
    sziasztok!
    Van két bennmaradt játékos, egyik kezében 7-es pár, másikéban 4, J.
    A lennt lévő kártyák: K, K, 10, 10, 3.
    Mindegyiknek van két párja, és ilyenkor az 5. lap dönt igaz?
    Csak, mert volt aki azt mondta, hogy ha kézben van az a 7-es pár, nem számítanak a lennt lévő kártyák...
    Köszi előre is:)
  • predat000r
    A példa a legjobb...
    Ilyesmire azért figyeljetek: Nálad K6 haverodnál K5
    F,T,R: A,K,10,2,9 (szín nincs) Namost ebben az esetben döntetlen!
    Hiszen a te legjobb 5 lapod:K,K,A,10,9 ellenfeledé:K,K,A,10,9
  • N1ggA
    Mindig a 7 lapból összeállítható legjobb 5lapos kombinációt kell nézni
  • pLau
    igen
  • iko
    és ha nekem van A 6
    neki 10 6

és az asztalon 6 7 k 2 5 ?
    Azaz ha a pár ugyanaz akkor úgyanúgy highcard számít?
  • N1ggA
    Te nyersz.