30077
  • predat000r
    Írsz kb havonta 1 példát.Amikor nyersz vele az természetes?Na az a 80%.De te csak a többit hangsúlyozod.Ennyi idő alatt már élőben 3szor buktam AA-t akkor ott is csaltunk?
  • Matthew Prosac
    nalol gyerekek.
    bwinre/től kaptam ajándék 2500öt.

az első 1$-omat sitandgon vertem el. sokadik kör, AA kézbe allin preflop, JK pikk fogadja, flopra 1 pikk, riverre már 3 lett lenn.

újabb bizonyíték arra hogy a bwinen a kb 80%-os fór egyenlő a nullával, sőt...
  • Rockynhooo
    jaja én se játszok már neten, élőben az igazi..
  • Lipi1980
    Akkor, amikor a netem isntabilitása miatt mindig nut helyzetben vágott ki. Ezt eljátszotta egy nap 4-5x, és akkor döntöttem úgy, hogy nem pókerelek online!
    Az élő sokkal, de sokkal jobb!
  • N1ggA
    Én inkább áttértem az élő pókerre. Jobb a hangulata és annyira nem para mint a netes :)
  • cenobite
    Grat!

Én mindig megfogadom egy bukó széria után, de után meg nyerek mint a hülye! vagy legalábbis majdnem.. :)
  • N1ggA
    1x, és abba is hagytam :D
  • cenobite
    Ti hányszor határoztátok már el, hogy abbahagyjátok az online poker-t?

(Én most vagy 9-jére)
  • predat000r
    Miért?Mert nyertél royal flössel vagy mi?Úgy aztán nem érdekel ki kicsodaXD
    Nem értem mit nézzek a képen?Az az információ hgy kinek mennyije van vagy mi?Mert akkor a 6 asztalon 10 ember az 60 adat az tényleg sok...

Egyébként a legtöbbről hiába gyűjtesz mert máshogy tolja ha ideges stb de ezt neten nem látod meg.Nem látod mikor egy másik szobába nagyot bukik és idegből tolja tovább.
    Élőben meg látszik a fején.De ha neked sikerül akkor grat.Bár megnézném a hosszútávú számládat vajon nyereséges e.
    Nekem élőben igen neten meg nem.Akkor van itt valami a levegőben...
  • RaSTaBaNDiTa
    lehetetlen? nézd meg a #4133 -ban a képet elég sok infót lehet gyűjteni neten a többiekről...
  • predat000r
    Maga a játék szempontjából pedig az, hogy több jelet láthatsz meg.Persze többet is adsz.
    De pl egy versenyen emlékszel az 1 hónappal azelőtti muksöra mondjuk aki nagyon megszívatott.Neten max jegyzettömb de az nem ugyanaz.Lehetetlen megismerni a 23212414214nevű játékost a 42141414 nevő mellett.
    Kb ennyi.
  • predat000r
    Eleve ha allint mondasz a semmire vagy értelmetlen dolgokat csinálsz általában kiröhögnek.Elmondják hogy mit csináltál rosszul stb.Ezekből nagyon sokat lehet tanulni.
    A másik meg hogy neten nem fél senki.Élőben nem merne minden leosztásban allin menni káromkodni stb.Egész más a légkör.Az az igazi póker.
    De mint alattam szóló elmondta ki kell próbálni hogy megértsd. :D
  • zeli
    annyira nem, dehát azért kissé zavaró :)
  • Lipi1980
    Ha kipróbálod mindkettőt, akkor tudni fogod, hogy mi a különbség...
    Látod az arcokat, a reakciókat, stb... Adrenalin szinted is jóval nagyobb.
  • lemike
    miben más az élőpóker mint a netes?
  • predat000r
    Én meg egy 6000et nyertem meg:D szaros 30euró Persze ilyet énsem írtam volna be.
    De akkora mákjaim voltak hogy csuda.Freerollokon neten csak szórakozás miatt jó játszani.
    Egyébként ha kibírsz 3 percet akkor máris kiesett a mezőny fele.Allinpeopleök XD Aztán lassul a kiesés.
    Azért nem kell elvenni senki kedvét de ez tényleg nem nagy dolog.Ha élőben lett volna a verseny akkor szép de élőben még egy 50főset is nehéz behúzni!
    Ha tanulni akarsz élőben pókerezz.A net semmire nem jó!
    Persze mindenkinek el kell bas**ia 5-10.000Ftot hogy ezt belássa XD
  • Matthew Prosac
    lol ez olyan nagy dolog? én 3000 indulóból voltam többször is 31-35 közötti helyen, első 30 fizet.
  • zeli
    ma volt freeroll, 1018 induló, 47. lettem, első húsz hely volt fizetős :-\
  • predat000r
    Minden portál iylen de attól hogy te szerencsétlen vagy attól még az általános statisztika a mérvadó.
    Az etől való eltérésed adja meg a szerencséfet ami lehet pozitiv vagy negatív.Neten általában az utóbbi.Sajna nekem is:D
  • Matthew Prosac
    én már csak freerollra "járok vissza".
    irány a sportingbet.
  • Chrisx
    Ha tényleg ilyen rossz a a helyzet itt, akkor ott kell hagyni a termet.
  • 9csöves9
    adom.már ezerszer megfogadtam,hogy nem játszok rajta...és mégis
  • Matthew Prosac
    én meg azt mondtam hogy a BWINEN(!) 70%-ban bukod.

az általános matekkal és százalékokkal énis tisztában vagyok, csak épp a bwinen olyan matek jáccik, ahol a jobb lap rendszerint bukik , és a 10%-ait rendszerint 100%-ra váltja az ellenfeled.

friss: most estem ki freerollról QQ-val. JQ-off ellen (itt ügye flop előtt 88% nyerési eséllyel indulok). lássuk hogy is volt a party. 100-200-as vakszinten 600ig hívok preflop, 2 megadó.
    flop: 10,2,9 rainbow. hívok potnyit, 2000-et, 1 megadó, az esélyeim utólag megnézve 68%.
    turn: 4-es, a szín ügyebár nemfontos mert unsuit jött partyba.
    ezen a ponton allin mentem a maradék 5000 zsetonommal, neki ugyanennyi volt és call. esélyeim: 81%
    river: természetesen 8-as, mert bwin.

ez mondjuk még a jobbik eset, nem az amikor AA-KK-QQ-val mész allin preflop és 8-9, 9-10, fogadja el és nyer..
  • jbal
    sziasztok!
    életem első színsora
    http://kepfeltolte+s.hu/080618/szinsor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Chrisx
    Igen, én ugyanezt mondtam.
  • Realtibi
    itt meg is nézheted, ha akarod
  • Matthew Prosac
    másfél éves tapasztalaton.
  • Chrisx
    Hány elemű mintán alapul a statisztikád?
  • Matthew Prosac
    olvasd el mégegyszer mit írtam
  • Chrisx
    Én is buktam már vele el a teljes beülőmet, ez sajnos megesik, de 100-ból kb 85-ször nyerni fogsz vele egy ellenfél ellen.
  • Matthew Prosac
    ..és a bwinen 70%-ban bukod /a szerk./
  • Chrisx
    Nem, főleg akkor ha sokan léptek be a játszmába.
    Az optimális ha egy ellenfél marad mivel ilyenkor 85% esélyed van ellene.
  • lemike
    hülyeség A,A val all int mondni egy freerollon a flop elött?
    Gratula!!!
  • Dave77
    Én igen, 11. lettem!
    74. lettem...
    Eddig 175-en regisztráltak. Innen senki sem játszik?
  • RIZLA
    Ma este újra Póker magazin selejtező. Úgy néz ki ma már többen lesznek mint múlt héten.