30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
tudom ;)
-
Playmoney versenyt mégha meg is nyersz nem bizonyítja, hogy pénzben tudnál játszani. -
nice!
pénteken 9. lettem egy playmoney versenyen cca. 1500 indulóból), lehet, hogy befizetek :)
-
grat, tényleg szép. -
nekem tegnap nagyon elment a kedvem a játéktól :|
KK jött kézbe, emeltem vele flop előtt, másik megadja. Flopra lejött: 4 7 meg még vmi, na, találjátok ki mi volt a kezében, négyes hetes, erre beszállt flop előtti emeléssel :| -
ma egész szép summát nyertem freerollon ez eddig a legjobb helyezésem és a legnagyobb nyereményem is
-
nekem ilyen van, bő fél éve használjuk, semmi baja (egy parti / hét minimum) -
Pontosan mi is ez az EPT versenykártyája?:) -
#4205 Milyen volt a verseny? Mesélj! -
freeroll.
2 óra szenvedés után (magas párom 1 se volt, AK-AQ-AJ-ból 1-1-1 darab,) jött végre egy AK, 500-1000 vakoknál 9000el allin mentem preflop (a két vak plusz 2 beszállni vágyó már igen széppé tette a bankot), AJ fogadta el, flopban A, turn J..
a dominált lapok ellen mindig vesztek. MINDIG -
kép... -
Lipi1980 #4202 De ahogy elnézem, a döntő tegnap lezajlott... -
Lipi1980 #4201 Az újság, nem a kártya magazin, ami precision belinkelt, hanem EZ és kártya magazin a címe, és valóban minden újságban különböző kódok vannak!
Ha valaki el is küldi neked a kódját (és valami csoda folytán sikerülne beregelned az oldalra, mert csak így küldik neked emailben a online teremben való játékhoz a jelszót), akkor sem mégy vele semmire, mert ha véltelen bejutsz az élő döntőbe, akkor ott csak úgy engednek leülni az asztalhoz, ha bemutatod azt az újságot, amiben a Te személyes kódod van...
Ki van ez találva rendesen... -
#4200 Idő kérdése és ez után is adózni kell majd. Nem adok ennek 2 évet. -
rendben, én is gondoltam, hogy hülyeség, csak gondoltam megkérdezem a véleményeteket :) -
Amerikában teljesen illegális az internetes szerencsejáték köztük a póker is de Európában nem hinném hogy az lenne. -
Nem illegális. A magyar törvények nem rendelkeznek róla, pl. nincs benne, hogy adóznod kellene utána. -
most nézem:
"Kapható a Relay és Inmedio üzleteiben, a TESCO és AUCHAN szupermarketekben valamint az OMV és ESSO töltőállomásokon."
hát ezeken a helyeken pont nem néztem... :) ááh, lustaság nagy úr, nem akarok felállni a székemből :D -
elvileg ez
hát akkor így jártam :)
már nincs kedvem mászkálni utána más újságárusokhoz -
#4194 Biztos hogy egyedi mindegyikben.
Melyik az a kártya magazin? -
nem illegális, ez hülyeség :) -
Hm, pont tegnap hallottam, hogy mondták, hogy az internetes póker illegális. De az miért lenne az ?:c -
holnap paradise -on lesz kártyamagazinos freeroll amihez a belépő kód a kártyamagazin júniusi számában van
namost, én már vagy 4 újságárusnál voltam, de egyiknél sem volt ilyen magazin... :(
tudom pofátlanság, de valaki nem tudná pm -ben elküldeni nekem a kódot? vagy ez minden magazinban egyedi, amit egyszer lehet felhasználni?
-
Most jött meg az EPT hivatalos versenykártyája.
Van már valaki akinek volt/van ilyen kártyája?
Kíváncsi lennék, hogy egy olcsóbb plastichoz képest mennyire kopásálló.
A másik normál használat mellett fél évet bírt ami sztem jó teljesítmény.
Persze az idő majd eldönt mindent, de hátha vannak már tapasztalatok. -
hoaxnak tűnik
bár ha igaz is, akkor sem egy idióta után kell megítélni a normális pókeres társadalmat -
Ha ekkora tartozásom lenne lehet énis ezt tettem volna.:D
A bökkenő csak az hogy soha a büd*s életbe nem halmoznék fel "önszántamból" ekkora adósságot...
Sztem ez egy újabb pókerellenes hullám elindítója akart lenni. -
#4187 Halálba vitte adóssága Istvánt -
szerintem 1,5 óra még nem is vészes, akkor még lehetnek benn mákból hülyegyerekek, bwinen 3 óra után alakul ki a legjobb 50-30 mezőnye, ott már általában nincsenek idióta fishek. -
Tegnap freerollon már top 20ban voltam, AK -m volt, átlag chipek mindenki előtt olyan 15-40e között. Flop előtt emeltem 5e -t, kettő megad, többi dob. Flop 8, Q, A. Mondok egy allint. Egy dob, másik call. Mutatja a lapot, Q 2... mondom WTF? Már előre féltem. Turn 5, river Q ! És utána még fel volt háborodva hogy többen leidiótáztuk meg le makkereztük. 1,5 óra játék után egy ilyen kis **** miatt esek ki... nem volt kellemes. -
Az a gond hogy élőben ugye olyanokkal tolod, akik tudnak pókerezni és nem csak a szabályokat ismerik.Namost ott milliónyi lap kerül bedobásra hiszen ki játszana meg normális helyzetben egy o27-et.:D
Sokat gondolkodtam a net összeesküvés dolgon.Aztán múltkor 10 percig szórakoztunk haverokkal osztottuk a lapokat majd allin mindenki persze zsetonok nélkül.
A legjobbtól a legrosszabbig láthattunk lapokat.Olyan dolgok történtek mint neten.Ekkor jöttem rá hogy élőben eme hül*e helyzeteket a nagykönyv szerinti játék szelektiválja,kizárja. -
pont azért panaszkodom mert sajnos ezek a halacskák (mint pl az alább bemutatott) soxor bemákolnak ellenem.
itt épp nem, sőt a callját riveren abszolút nem értem :D -
Na azért a kezed közé akad néha egy nagy hal is.Ez azért kiegyenlíti a szerencseszámlát:D
Csak amiatt irtam hogy ne csak panaszkodj mert sokan hajlandóak az ilyen partikat "elfelejteni" ugyanis ez nem tudás hanem szerencse.Normális esetben ilyen lapokkal nem engedte volna senki kifosztani magát.:D
Dehát ez a net előnye.Jéééééééé ilyen is van?XD -
A végszó nagyon jó volt! -
Nézzétek a Showder-t! K. D. mondja a tutit! -
Titan-on valaki tolja az SNG-ket? Tapasztalatok? Lehet, hogy már kérdeztem, sorry... :) -
itt K,10 két párra tettem -
ezt a fisht azonban konkrétan nem értem...
ANTES/BLINDS
shevits posts blind ($0.05), nicolas66ds posts blind ($0.10).
PRE-FLOP
lapjaim: [ TD,TC ]
JStelljes bets $0.20, putorius folds, shevits calls $0.15, nicolas66ds folds.
FLOP [board cards: KH,3D,TS ]
shevits checks, JStelljes bets $0.20, shevits calls $0.20.
TURN [board cards: KH,3D,TS,4C ]
shevits bets $0.60, JStelljes bets $1.20, shevits bets $1.20, JStelljes calls $0.60.
RIVER [board cards: KH,3D,TS,4C,AD ]
shevits bets $6.40 and is all-in, JStelljes calls $6.40.
SHOWDOWN
shevits shows [ TD,TC ]
JStelljes shows [ 8C,8S ]
shevits wins $16.44. -
hogy ne csak panaszkodjak (- nem a nyert pénz mennyisége miatt rakom be hanem mert lol -):
Seat 2: Ludogreanu ($11.31 in chips)
Seat 3: topy1 ($9.07 in chips)
Seat 4: shevits (én) ($7.21 in chips)
Seat 7: jesuswinner1 ($17.95 in chips)
ANTES/BLINDS
topy1 posts blind ($0.05), shevits posts blind ($0.10).
PRE-FLOP
lapjaim: [ QH,[b]9[/b]C ]
jesuswinner1 bets $0.20, Ludogreanu folds, topy1 folds, shevits calls $0.10.
FLOP [board cards: QC,8D,[b]Q[/b]S ]
shevits bets $0.30, jesuswinner1 bets $0.60, shevits calls $0.30.
TURN [board cards: QC,8D,QS,[b]6[/b]D ]
shevits bets $0.10, jesuswinner1 bets $0.20, shevits bets $0.50, jesuswinner1 calls $0.40.
RIVER [board cards: QC,8D,QS,6D,[b]A[/b]H ]
shevits bets $0.60, jesuswinner1 bets $4.65, shevits bets $5.21 and is all-in, jesuswinner1 folds.
SHOWDOWN
shevits shows [ QH,9C ]
shevits wins $12.71.
Ez a blöffnek tipikusan az az esete, mikor az ember megszégyenül bele :D
ennél még az sem viccesebb ha felfordított volna egy 2-4 off-ot :D
Amúgy AK-ra tettem végig. -
talán mert mostanság havonta 1 napokat játszom :D
akkor viszont rögtön ez történik -
Egyszer toltam bonusszal akkor abbahagytam egy időre.
Most kb 2 hónapja felraktam 6000Ft-ot,1,5K van még belőle.Többször nem kezdem újra mert ez már az én pénzem volt:D