30077
  • Galy
    tudom ;)
  • Csacsi
    Playmoney versenyt mégha meg is nyersz nem bizonyítja, hogy pénzben tudnál játszani.
  • Galy
    nice!

pénteken 9. lettem egy playmoney versenyen cca. 1500 indulóból), lehet, hogy befizetek :)
  • zeli
    grat, tényleg szép.
  • zeli
    nekem tegnap nagyon elment a kedvem a játéktól :|
    KK jött kézbe, emeltem vele flop előtt, másik megadja. Flopra lejött: 4 7 meg még vmi, na, találjátok ki mi volt a kezében, négyes hetes, erre beszállt flop előtti emeléssel :|
  • lemike
    ma egész szép summát nyertem freerollon ez eddig a legjobb helyezésem és a legnagyobb nyereményem is
  • Galy
    nekem ilyen van, bő fél éve használjuk, semmi baja (egy parti / hét minimum)
  • REALista
    Pontosan mi is ez az EPT versenykártyája?:)
    Milyen volt a verseny? Mesélj!
  • Matthew Prosac
    freeroll.
    2 óra szenvedés után (magas párom 1 se volt, AK-AQ-AJ-ból 1-1-1 darab,) jött végre egy AK, 500-1000 vakoknál 9000el allin mentem preflop (a két vak plusz 2 beszállni vágyó már igen széppé tette a bankot), AJ fogadta el, flopban A, turn J..

a dominált lapok ellen mindig vesztek. MINDIG
  • precision
    kép...
  • Lipi1980
    De ahogy elnézem, a döntő tegnap lezajlott...
  • Lipi1980
    Az újság, nem a kártya magazin, ami precision belinkelt, hanem EZ és kártya magazin a címe, és valóban minden újságban különböző kódok vannak!

Ha valaki el is küldi neked a kódját (és valami csoda folytán sikerülne beregelned az oldalra, mert csak így küldik neked emailben a online teremben való játékhoz a jelszót), akkor sem mégy vele semmire, mert ha véltelen bejutsz az élő döntőbe, akkor ott csak úgy engednek leülni az asztalhoz, ha bemutatod azt az újságot, amiben a Te személyes kódod van...

Ki van ez találva rendesen...
    Idő kérdése és ez után is adózni kell majd. Nem adok ennek 2 évet.
  • zeli
    rendben, én is gondoltam, hogy hülyeség, csak gondoltam megkérdezem a véleményeteket :)
  • predat000r
    Amerikában teljesen illegális az internetes szerencsejáték köztük a póker is de Európában nem hinném hogy az lenne.
  • Sadist
    Nem illegális. A magyar törvények nem rendelkeznek róla, pl. nincs benne, hogy adóznod kellene utána.
  • precision
    most nézem:

"Kapható a Relay és Inmedio üzleteiben, a TESCO és AUCHAN szupermarketekben valamint az OMV és ESSO töltőállomásokon."

hát ezeken a helyeken pont nem néztem... :) ááh, lustaság nagy úr, nem akarok felállni a székemből :D
  • precision
    elvileg ez
    hát akkor így jártam :)
    már nincs kedvem mászkálni utána más újságárusokhoz
    Biztos hogy egyedi mindegyikben.
    Melyik az a kártya magazin?
  • precision
    nem illegális, ez hülyeség :)
  • zeli
    Hm, pont tegnap hallottam, hogy mondták, hogy az internetes póker illegális. De az miért lenne az ?:c
  • precision
    holnap paradise -on lesz kártyamagazinos freeroll amihez a belépő kód a kártyamagazin júniusi számában van
    namost, én már vagy 4 újságárusnál voltam, de egyiknél sem volt ilyen magazin... :(
    tudom pofátlanság, de valaki nem tudná pm -ben elküldeni nekem a kódot? vagy ez minden magazinban egyedi, amit egyszer lehet felhasználni?
  • predat000r
    Most jött meg az EPT hivatalos versenykártyája.
    Van már valaki akinek volt/van ilyen kártyája?
    Kíváncsi lennék, hogy egy olcsóbb plastichoz képest mennyire kopásálló.
    A másik normál használat mellett fél évet bírt ami sztem jó teljesítmény.
    Persze az idő majd eldönt mindent, de hátha vannak már tapasztalatok.
  • precision
    hoaxnak tűnik
    bár ha igaz is, akkor sem egy idióta után kell megítélni a normális pókeres társadalmat
  • predat000r
    Ha ekkora tartozásom lenne lehet énis ezt tettem volna.:D
    A bökkenő csak az hogy soha a büd*s életbe nem halmoznék fel "önszántamból" ekkora adósságot...

Sztem ez egy újabb pókerellenes hullám elindítója akart lenni.
    Halálba vitte adóssága Istvánt
  • Matthew Prosac
    szerintem 1,5 óra még nem is vészes, akkor még lehetnek benn mákból hülyegyerekek, bwinen 3 óra után alakul ki a legjobb 50-30 mezőnye, ott már általában nincsenek idióta fishek.
  • precision
    Tegnap freerollon már top 20ban voltam, AK -m volt, átlag chipek mindenki előtt olyan 15-40e között. Flop előtt emeltem 5e -t, kettő megad, többi dob. Flop 8, Q, A. Mondok egy allint. Egy dob, másik call. Mutatja a lapot, Q 2... mondom WTF? Már előre féltem. Turn 5, river Q ! És utána még fel volt háborodva hogy többen leidiótáztuk meg le makkereztük. 1,5 óra játék után egy ilyen kis **** miatt esek ki... nem volt kellemes.
  • predat000r
    Az a gond hogy élőben ugye olyanokkal tolod, akik tudnak pókerezni és nem csak a szabályokat ismerik.Namost ott milliónyi lap kerül bedobásra hiszen ki játszana meg normális helyzetben egy o27-et.:D
    Sokat gondolkodtam a net összeesküvés dolgon.Aztán múltkor 10 percig szórakoztunk haverokkal osztottuk a lapokat majd allin mindenki persze zsetonok nélkül.
    A legjobbtól a legrosszabbig láthattunk lapokat.Olyan dolgok történtek mint neten.Ekkor jöttem rá hogy élőben eme hül*e helyzeteket a nagykönyv szerinti játék szelektiválja,kizárja.
  • Matthew Prosac
    pont azért panaszkodom mert sajnos ezek a halacskák (mint pl az alább bemutatott) soxor bemákolnak ellenem.
    itt épp nem, sőt a callját riveren abszolút nem értem :D
  • predat000r
    Na azért a kezed közé akad néha egy nagy hal is.Ez azért kiegyenlíti a szerencseszámlát:D
    Csak amiatt irtam hogy ne csak panaszkodj mert sokan hajlandóak az ilyen partikat "elfelejteni" ugyanis ez nem tudás hanem szerencse.Normális esetben ilyen lapokkal nem engedte volna senki kifosztani magát.:D
    Dehát ez a net előnye.Jéééééééé ilyen is van?XD
  • cenobite
    A végszó nagyon jó volt!
  • cenobite
    Nézzétek a Showder-t! K. D. mondja a tutit!
  • cenobite
    Titan-on valaki tolja az SNG-ket? Tapasztalatok? Lehet, hogy már kérdeztem, sorry... :)
  • Matthew Prosac
    itt K,10 két párra tettem
  • Matthew Prosac
    ezt a fisht azonban konkrétan nem értem...

ANTES/BLINDS
    shevits posts blind ($0.05), nicolas66ds posts blind ($0.10).

PRE-FLOP
    lapjaim: [ TD,TC ]
    JStelljes bets $0.20, putorius folds, shevits calls $0.15, nicolas66ds folds.

FLOP [board cards: KH,3D,TS ]
    shevits checks, JStelljes bets $0.20, shevits calls $0.20.

TURN [board cards: KH,3D,TS,4C ]
    shevits bets $0.60, JStelljes bets $1.20, shevits bets $1.20, JStelljes calls $0.60.

RIVER [board cards: KH,3D,TS,4C,AD ]
    shevits bets $6.40 and is all-in, JStelljes calls $6.40.

SHOWDOWN
    shevits shows [ TD,TC ]
    JStelljes shows [ 8C,8S ]
    shevits wins $16.44.
  • Matthew Prosac
    hogy ne csak panaszkodjak (- nem a nyert pénz mennyisége miatt rakom be hanem mert lol -):

Seat 2: Ludogreanu ($11.31 in chips)
    Seat 3: topy1 ($9.07 in chips)
    Seat 4: shevits (én) ($7.21 in chips)
    Seat 7: jesuswinner1 ($17.95 in chips)

ANTES/BLINDS
    topy1 posts blind ($0.05), shevits posts blind ($0.10).

PRE-FLOP
    lapjaim: [ QH,[b]9[/b]C ]
    jesuswinner1 bets $0.20, Ludogreanu folds, topy1 folds, shevits calls $0.10.

FLOP [board cards: QC,8D,[b]Q[/b]S ]
    shevits bets $0.30, jesuswinner1 bets $0.60, shevits calls $0.30.

TURN [board cards: QC,8D,QS,[b]6[/b]D ]
    shevits bets $0.10, jesuswinner1 bets $0.20, shevits bets $0.50, jesuswinner1 calls $0.40.

RIVER [board cards: QC,8D,QS,6D,[b]A[/b]H ]
    shevits bets $0.60, jesuswinner1 bets $4.65, shevits bets $5.21 and is all-in, jesuswinner1 folds.

SHOWDOWN
    shevits shows [ QH,9C ]
    shevits wins $12.71.

Ez a blöffnek tipikusan az az esete, mikor az ember megszégyenül bele :D
    ennél még az sem viccesebb ha felfordított volna egy 2-4 off-ot :D

Amúgy AK-ra tettem végig.
  • Matthew Prosac
    talán mert mostanság havonta 1 napokat játszom :D
    akkor viszont rögtön ez történik
  • predat000r
    Egyszer toltam bonusszal akkor abbahagytam egy időre.
    Most kb 2 hónapja felraktam 6000Ft-ot,1,5K van még belőle.Többször nem kezdem újra mert ez már az én pénzem volt:D