30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
pokersite #4453 Legyen tagja az .:INGYENREKLÁMOZÓK:. táborának , havi 0Ft ért. Optimalizált felületen hirdetheti póker termét, kaszinóját 100 000 látogató szeme láttára (DE NEM ITT). Érdeklődjön egyedi lehetőségekért ügyintézőnknél.
szanalmasvagyokhogyígy@reklamozokegy oldalt.hu -
#4452 Hát ha kb 100.000 vagy mittomén hányezer forintot azis lehet 300.000-et rá akar rakni akkor dombornyomottat jah:D
De amúgy teljesen felesleges.Tökéletes ha a 24 éves korig ingyen igényelhető semmilyen fiztési kötelezettséget nem igénylő junior maxot váltod ki.Minden működik jár hozzá ingyen az otp direkt is!
A dombornyomott kártya sztem egy baromság csak pókerre. -
#4451 dombornyomott :)
ja és szerintem igényelj direkt szolgáltatást, megéri. -
#4450 azt szeretném megkérdezni, hogy szeretnék felrakni pénzt az pokerstarsra, csináltatni akarok otp-s számlát, és az lenne a kérdésem, hogy milyen kártyát csináltassak, hogy tudjak felrakni pénzt? -
#4449 Jaja. Általában már akkor allin megyek, ha két egyforma szín lent van. De ha valaki tartja, elég sokszor be is jön neki a Flush... -
#4448 drilleknek rengetegszer ez a sorsuk. én már megtapasztaltam és nagyon óvatosnak kell lenni ha flush veszély van -
ddt500 #4447 Turnig jó voltál.Megmondom őszintén ha nagyon kis pénzű ellenfél van benn néha én is megszoktam adni szarabb lapra is. DE NEM ENNYIRE SZARRA!!!! -
#4446 Nem szoktam sok pénzzel beülni. Így kisebb a nyereség, de kisebb a veszteség is. -
#4445 még szerencse hogy csak másfél dollárod bánta -
#4444 ezdekemény -
#4443 Azért nem igazán értem, hogy mire adott allint PREFLOP !!!
-
#4442 :D -
#4441 Velkám tu di dzsángöl! :D -
#4440 KK, allin, lejön egy harmadik K...Flushtől kikapok :|
Kezdem már nagyon unni. -
ddt500 #4439 Köcce. -
#4438 grat -
ddt500 #4437
Kicsit kicsi de talán látszik majd. -
ddt500 #4436 Unibeten 4-ik lettem a 2750 dolcsis garantálton.242 dollár lett a jutalmam. -
#4435 És sikerült? XD -
#4434 az a baj élőben nemtudok annyit mint szeretnék -
#4433 egyiket sem. szar mind. játsz élőben. -
#4432 ti melyik oldalt ajánljátok pénzes játékra?
PKR-ről mi a véleményetek? -
#4431 Hát ja, de hosszú távon elvileg +ba kéne kijönnöd:). Ez a hónap meg a múlthónap nekem elég szar volt:( -
#4430 Jah, csak az is zavaró, hogy flop előtt emelsz, mindneki dobja, és nyersz egy AA-val 0.15$-t. Bár még az is jobb, mintha elvesztenéd a beülőt..
Előbb végre jött egy QQ, az ellenfélnek KK...Mindig kifogom az ilyeneket :| -
ddt500 #4429 Éppen most próbáltam meg kiblöffölni egy dáma pókert. -
#4428 Belehet szálni ezekkel is csak itt nem jól játszottam meg. Eleve visssza kellet volna flop előt emelnem stb..
Sajna én inkább le slowoztam mert előte mindig emelt mondom csak nincs jobb lapja:)
Sajnos pont kifogtam:( -
#4427 Sajna sok az ilyen mákos a játékban...
komolyan, mivel lehet beszállni, ha AA KK-val állandóan kikapok?:| -
#4426 Ez az. Mondom le slowplayelem hátha kitudok belőle többet csikarni:)
Sajna beszoptam:( -
#4425 Bár ha flop előtt visszahív egy nagyot, akkor már floppon all in kell mennie, és lehet akkor már a másiknak is megéri megadni. Nem volt sajnos elég sok nze ehhez a partihoz, hogy jól jöhessen ki belőle. -
#4424 Szívás de ha flopp előtt és flopp után annyit hívsz amennyit kell akkor nem jutottatok volna el a turnig.Bár ahogy látom ezt te is tudod...:) -
#4423 Jah, meg én flop előtt visszaemeltem volna rá. Biztosan nem dobta volna el, de ha nagyon agresszívan játszik, akkor az AQ-s talán eldobta volna flop után. -
#4422 Egy 4.52-es potba én floppon beleemeltem volna legalább egy potnyit. Védeni kell azt az AA-t. Szerintem akkor simán eldobta volna. -
#4421 Ujjabb "szarúl" megjátszot AA-om:( (ILOVE1010 vagyok)Na meg bad beat:(
[2008-08-09 04:17:50]: starting hand #36638878
Table: Zombie - NL Hold'em €0.25/€0.50 - Real Money Table
Starting game.
seat 1. papiciulo [€45.16]
seat 2. Agent_de_Bran [€203.79]
seat 3. popa_braila [€48.52]
seat 4. ILOVE1010 [€14.50]
seat 5. player13 [€88.53]
seat 6. BloodyBastard [€107.62]
player13 posted SB (€0.25).
BloodyBastard posted BB (€0.50).
Dealing cards:
popa_braila: Qs, As
ILOVE1010: Ad, Ac
papiciulo folded.
popa_braila said: vah agentule sincer de ce nai venit la turneu in bucuresti ca radeau baietii de u
Agent_de_Bran folded.
popa_braila raised €1.50 to €2.00.
ILOVE1010 called €2.00.
player13 folded.
BloodyBastard folded.
Betting round ended. Main pot: €4.52
Dealing flop: 4s, 8d, 5c
popa_braila checked.
ILOVE1010 bet €1.00.
popa_braila called €1.00.
Betting round ended. Main pot: €6.42
Dealing turn: Qc
popa_braila checked.
BloodyBastard said: popa dar tu ai fost?
Agent_de_Bran said: mars ma jepatule
ILOVE1010 bet €3.00.
popa_braila said: serios... de ce te ataci?
popa_braila raised €42.52 to €45.52.
ILOVE1010 called €8.50.
popa_braila gets back €34.02.
Betting round ended. Main pot: €28.27
Dealing river: Qd
popa_braila showed: [As Qs Qd Qc 8d ] - Three of a kind, Queens.
ILOVE1010 mucked.
popa_braila won main pot with Three of a kind, Queens.
popa_braila won €28.27.
Hand ended.
ILOVE1010 said: nh
ILOVE1010 sat out.
-
#4420 Na én ma hagytam abba egy jó időre. Hadd ne részletezzem milyen lapokkal szopattak az elmúlt másfél órában... :(((
F*szom póker... -
#4419 ehh...legalább francia volt? azok ilyen mocskok -.- attól még te voltál a jobb (bár tom, hogy ez nem nyugtat meg) -
#4418 OMG ez durva. Én is kaptam már ki erős lapokkal úgy hogy a gyökérnek a riverig semmilye nem volt, de ez.... Hát megértelek... -
#4417 lol, ma egy idióta 89 offra allint nyomott, tartottam QQ-val, és flopra lejött neki a sor! -
#4416 Az ilyet igazából karóba kéne húzni és kiállítani a Bellagio tetején, mert semmi tisztelet és alázat nincs benne a játék iránt. -
#4415 aztakurvaélet.
Na, ezt tökéletesen megértem. És főleg, még ő írkál ilyeneket, ilyet legszívesebben elpusztítanám :| -
Csesza #4414 :SSSSSSSSss