30077
  • predat000r
    *Játssz
  • predat000r
    Egyiket sem!Játsz élőben!
  • zolee90
    Ti melyik oldalt ajánljátok jelenleg nagyobb összeg befizetésére, rakeback, bónusz ill. a terem "minősége" szempontjából?
  • Freeeee
    Vannak ilyen napok:( Én mostanában azzal szivok,hogy nem tudom eldobni a drillemet,amikor érzem hogy valakinek bejött a flush,és nagyot hiv,vagy all in megy. Pedig emelek előtte rendesen ,és van aki megadja pl: 8,2-vel,a riverrel bejön a flush,de ekkora már képtelen vagyok eldobni:D Tudom pedig hogy nem szabad beleszeretni egy lapba:))
    Végre ilyen lapom is volt :)

• laslandes
    itt 20$-t írnak :)
  • Csesza
    akkor sorry
  • cenobite
    20 Euro.
  • Csesza
    50$ asszem
  • Realtibi
    Nemtudja valaki megmondani,hogy a Titan Pokerre mennyi a minimum befizetés???
  • Lipi1980
    Biztos, csak akkor Te:
    VAGY: Igen vastag bukszával rendelkezel...
    VAGY: Nem ismered azt a fogalmat, hogy bankroll-management...
  • Milka
    van olyan pókeres terem(oldal)ahol lehet ugy játszani hogy mondjuk feltöltök 50$-t ,és akkor a játékban 50$om lesz,és aból mehet a kisvak nagyvak stb...?van ilyen?
  • Matthew Prosac
    ja, azt hogy minusz 10k, csak ilyenekkel.
    mindenhol buktam ahol jobb indulókezem volt. vagy riveren, vagy turnön, tökmindegy.
  • Matthew Prosac
    AJ (én) vs A8 (ő) shortstack allin, 8-as jön
    4$- cashgame

5$-os sitandgo, 4en vagyunk első 3 fizet.
    500-1000 vakszint, nálam 3500, 2 srácnál kétezer valamennyi, előttem ülő srác előtt 4500. előttem beszél 2000-ig emel, én allin, másik kettő eldobja. nálam AK egyszín, nála K8 off.
    8as jön.

cashgame, K9 egyszín. 0,10-0,20 vakok, srác 0,40-ig emel, vakként megadom A,K,9 flop. srác emel 1$ én csak call. turn K, fullon van.
    emelés, visszaemelés, allint mondok, srác call - AJ-val.
    river A, viszi. -20$

mit mondhatnék erre a napra?
  • ddt500
    Számolom. 19-ik kézbe párra nem adott drillt. Úgy, hogy lejött mind az 5 lap.
  • predat000r
    És akkor mivan?Kb minden 8ikra kellene hogy bejöjjön a 3ik!
  • ddt500
    Négyszer kaptam 44-est és egyszer sem lett belőle drill.
  • ddt500
    Ebben a pillanatban dobtam el egy ászpókert.A3-om volt és akkorát emelt az ürge, hogy nem tűnt jó ötletnek megadni. Erre flopra A9A A...
  • Csacsi
    Nálam ezek nem all in lapok preflop. K10, A9, sőt még AK-val sem sűrűn megyek all in preflop. Az teljesen pénzfeldobós dolog.
  • Csacsi
    Mennyi volt az all ined? Emeltél flop előtt? Mert ha nincs emelés flop előtt, és nálam van a A-4. ár 2 dollárt sem fizettem volna ki, ha annyi az all ined.
  • ddt500
    Unibeten az a tapasztalatom, hogy kézbe párra szinte sosem ad drillt. Már röhögve adom meg 10-es párra az emelést és közben számolom, hogy ez a 14-ik pár amire nem jön semmi. Flop persze AKJ.
  • Matthew Prosac
    *1,5$-t - 0,10-0,20 asztalon
  • Matthew Prosac
    gyűlölöm a bwin-t

GYŰLÖLÖM. (ma a preflop allinjaim, amikor domináltam, kb 90%ban vesztettem el. K10 nálam K7 nála, 77Q flop
    A9 nálam A8 nála, flop A8x. AK nálam AJ nála, riverre J
    szinte az összes párharcom elvesztettem jobb indulókézzel.
    emellett cashgameben -20$ KK-al
    1,5 hívtam flop előtt, srác megadja Q,9,x flop mind kőr. nálam is egy kőr király. allin, srác fogad Q,Q-val. nem jön szín, csak neki full.
    AA-al meg flop 5ös drill ellen sikerült bukni 10 további dollárt.
    azt nem tudom hogy vagyok még így is 5$ pluszban a mai nap...
  • zeli
    Azért az ilyen is ritka, s most jól játszottam meg, és kifizettek. :)

Ma nekem is szídták anyámat :)

NoPay-en bebuktam majdnem az összes pénzem. Maradék kis lóvéval beültem egy kis asztalhoz, lejött a flop és idegből bebasztam egy all-int.

Így festet a vége :)

• Milka
    üdv.van egy olyan kérdésem,hogy mondjuk a pokerroom-on nyomom az ipart,akkor nemkell megvárnom amig végigmegy az egész play ugye?kiszálhatok amior akarok?és utalhatom a lóvét mondjuk egyből a számlára?
  • zeli
    Hát nemtom, de én komolyan csodálkozok, ha AAval már nyerek, és nem a vakokat...
    De azért tegnap volt egy jó kezem. 2 10 off, nagyvak vagyok. Senki nem emel, egy gyerek szállt be, flopra lejött 2 10. Allin, allin, és nem jött le neki semmi!
  • Matthew Prosac
    azért quickcall, mert előtte 9,10 offokra emeltek 2$-t preflop 0,10-0,20 asztalon.. ilyen játék fojt
  • Matthew Prosac
    beszálltam pár perce 20$-al egy asztalra.
    vagdalkozó játék és egy óriási akvárium
    JJ, emelek flop előtt, srác 7$al allin, quickcall.
    srácnál K,7 off. riverre K leesik neki...

2 körrel később QQ. egy srác allin megy 3,5$-al, quickcall, 10,K off nála. flop A,K,x ...
    pillanatok alatt 10$-on találtam magam...

miért játszik nekik a gép ilyenkor, valaki árulja már el nekem.
  • AntiHero
    Iylenek vannak. Úgylátom mostanába mindenki bukik:(

Haver is -200€ felett van:(
  • Csacsi
    Utálom a fisheket.

Nálam 9 9

emelek 4-szeres nagyvakot középről. két megadó. flop 9 8 2
    egyik emel...potot, másik megadja, én visszaemelek potot, aki emelt megadja másik dobja. turn 3. gyerek checkel...én emelek megint potot, ami már all in. neki is az. Megadja. river 10

mutat. Q J

Szerintetek? Mekkora f*sszopó b*zi mázlista a gyerek? És még kiírja, hogy LOL.
  • Matthew Prosac
    azt a pofátlan k*** i**** már !
    (majd később talán leírja)
  • ddt500
    Ma 3X nyertem AK-val és KK úgy, hogy a flop után all-int mondtam majd a river lejöttekor 99%-ot adtam volna arra, hogy veszítek. És nem. KK raise 5x vak. Lejött 789 ólin. Megadja. Lejön JA és veszít.Mire föl adta meg???Se sora nem lett, se flösse, se drillje stb.stb. Hihetetlen, hogy egyesek mire nem képesek megadni az all-int.
    Az AA,KK,QQ azért kurva jó lap mert ha emelés után mondjuk lejön J67 akkor sokan KJ-ra all-int mondanak. Mondván legnagyobb pár magas kísérővel.
    Aztán csak lesnek mikor leesik a KK.(Én is szoktam így lesni
  • Shortstop
    hol hallottad hogy hosszútávon nyereséges lenne? hosszútávon a szerencse tényezőt csökkentheted minimálisra csak szerintem
  • zeli
    Gnagaren59 bet $2,04, collected $4,12, net $2,08 Shows [ 7s 10h ] (a straight, Queen high)
    zeli0726 lost $2,04 Shows [ Qd Qh ] (three Queens)

Board: [ Qc Jh 9d 3s 8s ]

Gyerek belimpelt HÉT TÍZZEL, emeltem 0.40-re, akkor a pot 1$ volt (még egy gyerek megadta, aki flop után dobta..). Flopra ugyebár lejött a harmadik Q, sehol színveszély, gondoltam belassíthatok, hogy több legyen a nyereség. Itt hibáztam, hogy csak 0.40-et emeltem. Bár szvsz ez a buzi tartotta volna bármennyit emelek...
    Turnre allin, erre egy Riverre lejött sorral megver....

Torkig vagyok ezzel a kurva játékkal. Hosszú távon nyereséges mi? AA KK QQ JJvel 4 esetből 3szor vesztek....
  • Milka
    oké
    köszi
  • zeli
    A rake a ház jutaléka, az az összeg, amit a kaszinó/pókerterem (majdnem) minden játszmában kivesz a bankból. Valóban sok helyen nem fordítják (miért nem??), de ha igen, akkor a legtöbb helyen jutalék, néhol osztalék, l. a következőket:

"Jutalék:
    Az a pénz, amit a kaszinó minden kasszából megtart magának. Általában nem több 2-3 dollárnál partinként. "
  • Milka
    tudja valaki mi az a rake?
  • Matthew Prosac

A kis kuki...
    flop előtt emeltem minimálisat, srác minimálisat vissza, flopon checkeltem, srác nagyon erőset hívott, én allint mondtam, tudva hogy kb milye van (tuti fölépár, ezek közül AA vagy KK erősen gyanús), elfogadta, és ennyi.
  • Csacsi
    Asszem ezért fog járni a ban.