30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Smoky89 #5138 - reklam - -
#5137 Semmit,verseny:D
Most 5. helyen állok.Olyan sorozatom volt,hogy azt hittem beszarok.QQ,KK,AK,TT,mindel kaszáltam:D -
#5136 Mennyit kaszaltal :P -
#5135 Elindultam 10 centes versenyen,nekem kézben KK,all-in megyek.Ellenfél lapja AA.Namondom kurvaeget.Flop: TJQ Imádkozok az ászért.És a turnon lejön:D Visítottam,az ász drilljét elvertem egy sorral:D -
#5134 Én titanon tolom, és igen nehéz, sok a fish idióták, ha meg kifogsz egy normalisabb embert... az meg erős :) eddig 400 pontom van kb és 140 lejatszott, 50,1 dollaron allok, voltam 70en is :) -
#5133 ja, és a partypokeresnél magyaroknak nincsen no deposit, utánajártam. -
#5132 Az az 5,000 Titan pont elég sok, sőt... -
#5131 A titanpokerest mennyire nehéz kijátszani?Mert előbb a partypokereset szeretném.És a titanpokeres meddig fog még élni? -
SomebodyEra #5129 Üdv.
pkr.com-on nem játszik senki? Nem nagyon látom itt -
#5128 Hát még ha a Klárikának is megcsókolhatod a kezét!Én az unokáimnak is ezt mesélném minden nyáron. -
Lipi1980 #5127 Nem is a tárgynyeremények lebegnek a szemem előtt, hanem maga Gyuri bácsi!!!! -
#5126 Hajrá!
Egy ilyen alkalmat nehogy kihagyj :-D -
Lipi1980 #5125 Ha minden jól megy, akkor Febr. 28-án lesz szerencsém találkozni Korda Gyuri bácsival.
De addig még túl kell jutni egy selejtezőn... -
#5124 Én A A al mentem all-in ba és egy Q 2 megvert(két párral) -
#5123 Jah de a történethez hozzátartozik,hogy valamelyik lapommal(nem tudom már melyik volt az)amikor all-in mentem bár elvesztettem,de maradt 3 nagyvakom.Hát mondom oké,ez mindegy mi lesz,all-in.A2 a kézben,flopon lejön 345.Mi volt az egyiknél?67. -
#5122 A 82 után már bármit el tudnék képzelni. :) -
#5121 nem kell beengedni -
#5120 Pokerstarson szeretnék befizetni a számlámra, valamekkora %-ért átváltják $-ra ugye? VAn valakinek tapasztalata?
-
#5119 JJvel nem is szabad játszani, mert veszélyes. Azt hiszed jó, de már egy Q2 is legyőzött dámás flop után. -
Rundstedt17 #5118 Törvényszerű ha van egy jó párod biztos lehetsz benne hogy másnak van egy jobb:D.... -
#5117 Na én a nyerő lapokkal belerohanok mindenbe,viszont esélytelen lappal nem igazán nyerek:D
Amikor az 5. JJ-vel rohantam bele AA-ba,akkor már kezdtem agyfaszt kapni:D -
Rundstedt17 #5116 Amúgy ezt bírom mikor azt hinnéd nyerő lapjaid vannak olyan párokkal állnak elő hogy pofám leszakad:D....viszont amikor eléggé esélytelen szarra megadom pont be jön a hiányzó lap:D...fura ez:D -
#5115 Viszont annyi örömöm lehet,hogy nem halak mákoltak le... -
Rundstedt17 #5114 Na ez az,szerencse közrejátszik nagyon ezért mondom nem igazán tapasztalat kérdése.elméletileg az AK indokolt volt de... -
#5113 Nekem nem megy belőle az építgetés...dupla vagy semmi versenyen AK-val beleszaladtam JJ-be,QQ-val meg AA-ba. -
#5112 Én nem kaptam :( -
#5111 hehe.... abbol épitgetem a bankrollomat ott én is :D -
#5110 5 dollár pokerstarson fishekel való gamre kiváló meg hogy idegbeteg legyél tőlük :D -
#5109 jaja mindenki kapott én mind az 5 számlámra megkaptam :D -
#5108 Pokerstars adott 5$-t,amit megtarthatok,ha összeszedek 1 VPP-t vagy mit =D Tök rendesek. -
#5107 htx -
#5106 Go home...... -
#5105 Ezen a pokersource-on nincs is no deposit ajánlat... -
#5104 -
#5103 Kösz fasza :D -
#5102 OK........ mostmár pihenhetsz .............. -
BladeW #5099 Partypoker? -
#5097 csácsá
Valaki tud még magyar vagy angol nyelvű termeket?
(ParadisePoker;CelebPoker;FullTilt;i4Poker)nekem ezek vannak ezeken kívül van valami hasonló(sok freeroll)? -
dashed_ #5095 en ma 2 sit'n'go -t buktam el a net miatt
szerk. mar tudom is hogy miert magyar telekom internet kieses -
#5094 Bassza meg, beültem egy 5.20 $-os sit'n'go-ra és fél fél borsodban elment a net egy jó másfél órára
fuck