30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5178 Két dolgot tapasztaltam meg. Az egyik hogy iszonyú fold-equity van a magasabb szinteken (értelmet nyer a blöff-félblöff, ez is lett a vesztem). A másik hogy nagyon sokat kell még tanulnom. -
Rundstedt17 #5177 Hát igen xp nek jó lehetett:D -
#5176 Ivey szemei a banner-ban. :))
Az ember húsáig hatol a pillantása. -
Rundstedt17 #5175 A smoky valótlan beírása helyett,ami korektül öxefoglalja egyes helyek előnyeit. -
#5174 Jaja igazad volt -
#5173 Két ok miatt próbáltam szerencsét. Az egyik ok a kíváncsiság volt. Nem a saját befizetett pénzem, és nagyon kíváncsi voltam a magas tétes játékra. A másik ok a plusz száz dollár kijátszása volt. Egy hónapnyi idő, ezalatt ha nem szedem ki az utolsó dollárt is, veszett az összes pénz. Kis limiten pedig nem bírtam volna kijátszani, az időtényező miatt.
Úgyhogy belevágtam. És nem bántam meg, nagyon sok tapasztalatot szereztem.
Nem azért írtam le, mert fel akarok vágni, távol álljon tőlem. Főleg hogy le is buktam az összeget. Inkább csak érdekességnek (már ha az egyáltalán.) -
#5172 Duplázásokkal. Felmentem 0.5-1 dollárra, és egy osztott király párral feldupláztam a 65 dolláromat. A következő hand egy AA volt, és nem javultak rám. Utána benéztem 1-2 dollárra, utána 2-4-re. Ez 3 nap alatt történt. -
#5171 Hogy jött össze az 1000 ? :) -
BladeW #5170 Hat igen minden csoda 3 napig tart - tartja a szolas mondas -
#5169 Valahogy eddig kimaradt ez a topik az életemből, de csak eddig! :)
Az UltimateBet-en regisztráltam karácsony előtt, ingyen 50 dollárt kaptam, további 100 kijátszható. Három nap múlva 1070 dolláron álltam meg. És ahogy az sok esetben megtörténik, le is adtam csaknem az egészet. Most az eredeti 50 dollár alatt van a tőkém.
De meg lehet csinálni, és ez a lényeg. Pár éve pókerezem, magam is tanuló vagyok még. De nagyon jót tett az önbecsülésemnek. -
#5168 Mert bitos nem sima holem versenyt volt, hanem valami HI-LO verseny, ahol a kisebb kéz nyer. -
#5167 A Király pár mióta erősebb az Ász párnál?
-
#5166 Nem értem konkrétan mira gondolsz :) -
Rundstedt17 #5165 Össze rakna vki egy hiteles táblát?:d -
Csesza #5164 hát én eddig is csodálkoztam, h nem szólt érte senki :D -
#5163 Nem kéne szólni valamlyik moderátornak, hogy reklámoz itt összes vissza állandóan. Ráadásul a fele sem igaz. Ráadásul saját referrel code is van a linkekben. Szerintem jót tenne neki 1 hét ban :D -
Csesza #5162 kössz akkor jól sejtettem, h eltévesztettem :)
bár logikus -
Smoky89 #5161 - nereklamozz, dolgozz - -
#5160 fordítva :)
3k a díjalap, 1k a helyé. Bár sok helyen még a díjalapból is levesznek 10%-ot. -
Csesza #5159 ezrest -
mistermiskolcz #5158 azt tudom, de a K az ezrest vagy 10 ezrest jelent? -
Csesza #5157 3k a helynek
1k a díj alapba
vagy fordítva? :/ -
mistermiskolcz #5156 Versenynél a 3k+1k ugy ezer forint takar?
Indulnék ha így lenne -
#5155 40 000 ezerel kezdte mindenki asztalnál abból szedte össze figyeltem sokáig :D -
#5154 Miért, 1000/2000-re az ideális Buy in 200.000 Dollár. Szóval úgy látszik nyert még hozzá valamennyit.
Cashgamezni én is mindig a nagyvak 100xorosával ülök le. Másképp nem megy. Sőt, ha a 90x-eres alá megyek, akkor utántöltök megint a 100x-orosig. -
#5153 Nem hiába lett fejfájása a másiknak, ha jól fordítottam. -
Lipi1980 #5152 Ez kezd valami igen bizarr dolog fele elhajlani, amibe bele sem merek gondolni, hiszen már az bizarr, hogyha együtt kommentálnak egy közvetítést. Néha az az érzésem, hogy ha Gyuri bácsi mondaná, akkor Klárika körömrágva várná a riveren leeshető Jolly Jokert... -
#5151 -
#5150 csávo 1000/2000 ren psen bent ül 216 ezer dolláral kicsit se kemény :D -
#5149 Egyedül nem,nade ketten! :-D -
#5148 Úgy hallottam otthon is rendeznek "házibajnokságokat" 10k a beugró, egy pár haverom volt ott. -
#5147 És mennyire igaz. :) -
Lipi1980 #5146 Hát szerintem a Klárika nem akkora élmény, mint a Gyuribá... -
#5145 Szerintem a legigazabb pókermondás.
Talán a legjobb, tolni mint a beteg és becsukott szemmel imádkozni:)
És ha éppen jó zsoltárt mormolsz jön a set v. a runer-runer sor:)
-
#5144 Tegnapi JJ-s élményem a helyi póker klubban.
25 főből már csak hárman vagyunk. Első beszélőként csak megadom a vakot, ami tudom nem volt jó döntés.
Kis vak all-in, nagyvak call, zsetonok egyébként majdnem mindenkinek ugyanannyi.
Erre én is all-in...
Mutatunk, kisvaknál A-9, nagyvaknál 8-8
Flop : 8-A-9
Turn : 10
És láss csodát a river pedig egy 7-es :)
Nah jó ez kurva nagy mák volt, de jólesett -
#5143 Sajnos talán azért, mert egyes magyaroknak van vagy 5 regjük minden oldalakon. Ezért csalóként vagyunk megbélyegezve. Rongyos 5 dollárért meg 100%-os bónuszokért.
Nekem mindegy, de van aki szeretne ebből elindulni.
Egyébként a Party bizonyos időközönként ad 5-50$, ha rég voltál náluk és aktív voltál előtte. Legalábbis én szoktam kapni.
-
#5142 Pontosan így szól az idevágó mondás:
JJ-t 3 módon lehet megjátszani és ezek mindegyike rossz.
There is 3 way to play your pocket Jacks and all are wrong.
-
#5141 Végül 12. lettem,nyertem 40 centet,A7-el all-in mentem már a végén.Q6 és Q9 volt aszem ellenfél,és egyiknek lejött egy 9-es. -
#5140 Pokerstars.Csak egy 10 centes nevezési díjú,360 fős verseny.Nem a nyeremény most nekem a lényeg,hanem a jó szórakozás:D Kiesik mégegy ember garantált 20cent:D Visszacsúsztam 10. helyre most,de nem baj. -
#5139 És mit ad a verseny? titanon tolod?