30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5218 Tisztelem az öreget. Amikor ő kezdte a játékot, még az utcán verték meg a rendőrök a pókereseket.
Ha elolvastad majd dobj be róla egy véleményt. -
Lipi1980 #5217 Most vettem meg a "Póker bibliája"-ként fémjelzett könyvet a kávbojkalapos nagyöregtől! -
#5216 Ez olyan mint egy jegy. -
#5215 Persze hogy nem. -
#5214 Ennél többet én sem találtam. Viszont írj a fórumukba, ott már valószínűleg tudnak neked segíteni. -
Takigabi #5213 nem. -
#5212 Ha megnyerek egy freerolt, aminek a nyereménye egy belépő egy másik tornára. Annak a tornának a nevezési díja pedig pl 10+1 $, akkor ha visszavonom onnan a nevezésemet (amit ugye megnyertem), akkor megkapom a 10+1$-t? -
Csesza #5211 sajnos ezek csak a selejtezők :S -
#5210 Persze kizárólag angolul. -
#5209 A legjobb megoldás az, ha írsz egy levelet a Titan pokernek, ahol leírod a problémát. A multiregek miatt komolyan veszik az azonos IP-ket. Sőt, azonos IP-ről, még ha lenne is opció rá, inkább akkor se regelj.
[email protected]
[email protected]
A biztonság kedvéért küldd el mindkettőre.
-
#5208 Találtam egy oldalt, ahova lehetne pénzt kapni Titan Pokerre.
Ehhez ugye új számla kell. A laptop nem az enyém, és faternak van accountja ott, alapból azt érzékeli. ÉS ekkor bal oldalról eltűnik a register new account opció is..
Hogy lehetne megoldani ? -
#5207 Néhány morzsa
itt: -
Csesza #5206 ha valaki megtalálja a Betsson Road show, budapesti döntő helyezettjeinek listáját akkor az plíz dobjon róla egy linket, mert én nem találtam :S -
#5205 Nincs mit! :) -
#5204 Köszi -
#5203 https://hu.unibet.com/
Jobb fölső sarokban info központ.
A megnyíló ablakban bal középen E-mail, oda lehet írni.
Ennyit tudtam gyorsan segíteni. -
#5202 [email protected]
nem ez az? -
#5201 Az unibet magyar support e-mail címét nemtudjátok véletlen? -
#5200 Ha 1 ellenfelem van,akkor tökmindegy mi van a kezemben,ha emeltem flop előtt,floppon is emelek 2/3-ad potot.És ezt elég nagy arányban dobják el. -
#5199 Értéküknek megfelelő emeléssel? Úgy érted a különböző kategóriájú kezekkel más méretűt emelsz? -
#5198 Persze hogy blöff. A javulás esélye különbözteti meg őket.
A "semmi blöff" egy becézés?
-
#5197 Úgy értem, a Semmi Blöff is blöff. De ő azt írta, hogy soha nem blöfföl. Ezért étettem úgy, hogy ha húzóra hív, akkor is blöfföl. még ha azt semmi blöffnek is hívjuk. -
#5196 Már hogy lenne mindegy, hogy teljes blöff vagy semi-blöff? Egy értéktelen kezet és egy kombinált húzót nem lehet egy lapon említeni. Annyiban hasonlítanak hogy jelenleg nincs bemutatási értékük. -
#5195 Hogyne lenne blöff ha Ak-val emelsz, és a flop Q 9 7., majd ebbe belehívsz.
És persze a blöfföket is szabályozni kell, asztalfüggő teljesen. Meg ellenfélfüggő.
Például, ha egy feszesz játékos emel hátulról....néha megadom vakból, és ha száraz flop jön, ami engem sem talált el, akkor hívok. És kénytelen eldobni az ász magas lapját. Még ha egy laza játékos teszi ugyanrzt, akkor lehet dobok inkább. Szóval a blöff része a játéknak.És mindegy, hogy Semi blöff, vagy teljes blöff. Ugyebár ott van a float is. Rengeteget lehet ezzel keresni pluszban. Csak ha rajtakapnak, vagy visszaemelnek rád, akkor tudd mikor feladni. Ez a lényeg. -
#5194 Készpénzes játékokban is szükséges néha, table-image miatt, és a c-bet blöff is sokszor bejön, ha nem, mutatás nélkül könnyen dobhatod, nem szenvedi meg a fold-eqity. -
#5193 Hát én is azt mondom hogy sok volt az all-in. Ahogy én látom, a preflop játék rendben. A post-flop visszaemelést nagyobbra kellett volna venned, talán 3x-osra (persze nem dobott volna, de legalább van információd).
A turn-nél egy megadás, és a river lap dönt.
Ha nem pikk ász jön le, lehet hogy eldobja az all-in-edre. -
Rundstedt17 #5192 Versenyeken meg tényleg muszáj azt elismerem... -
#5191 nekem volt ~900e
neki ~1,3 milla
vakok 10e/20e -
Rundstedt17 #5190 Mert az természetes hogy kezdő lapjaimat értéküknek megfelelő emeléssel bevédem...szóval az NEM blöff -
Rundstedt17 #5189 Igen a lapok bevédése nem blöff,azt nevezem blöffnek ha esélytelen kézzel emelek,vagy adok meg... -
#5188 A folytatólagos emelés nem blöff. Csak akkor, ha nem segített rajtad a flop. -
#5187 Azért nagy a különbség a blöff és a semi-blöff között. A semi-blöff esetén ha lejön/nek a megfelelő lap/ok, akkor jó eséllyel tiéd lesz a legjobb kéz. Egy teljes blöff esetén még ha le is jön a lap, jó eséllyel nem a tiéd lesz a legjobb.
Egy tight játékosnak jót tesz egy bemutatott blöff. Egy bőven elég, és már meg is kérdőjelezik a stílusát. És könnyebben kifizetik a prémium lapjait.
A gond ott kezdőik, ha a játékost 2-3 vagy több blöffön is rajtakapják. A blöffhöz elengedhetetlen a magas fold-equity, és pont ezt fogja elveszíteni.
Én egy ideje szoktatom le magamat a blöffölésről. Szívesen és túl gyakran alkalmazom. -
#5186 Ja és még annyi tudod mi a "hazárdjáték"? Betolni AK-val az all int, amit elfogad egy pár...És máris 50-50. Nah az hazárdjáték.
Viszont emelni pozícióbol, hogy amximum két ellenféllel maradj, majd flopba megint hívni, és elvinni a potot. Nah az pókerjáték.
Vagy nagyvakban Squeezelni. (csak annak, aki nem tudja mi az. Volt egy emelés , majd 2-3 megadó, Te meg visszaemelsz egy elég nagyot. Ezt a legjobban akkor lehet megcsinálni, ha nagyon rossz lapod van. Mert ha még erre is visszaemelnek, vagy megadják, akkor könnyebben szabadulsz tőle.) -
#5185 Amíg nem blöffölsz, addig soha nem lesz belőled jó játékos. Általában nagyobb versenyeken a partik 80%-át úgy nyerem meg, hogy nem mutatok lapot. És ez sokszor blöffel is jár.
Egyébként már maga a folytatólagos emelés is egy blöff. Szóval nem értem. Blöff nélkül, csak a lapokra várva nem lehet annyit nyerni. Főleg versenyen, mert hamar megesznek a vakok.
Erre mondják azt, hogyha zavar, hogy ellopták a vakjaidat, akkor lopj te is eggyel többször mint tervezted. -
#5184 A blöfföléssel szép potokat lehet vinni, de kell hozzá megfelelő ellenfél is. És nem szabad túlzásba esni. -
#5183 Zsetonméretekre és vakméretekre emlékszel? -
#5182 Pár nappal ezelőtt egy freeroll tornán kerültem be a heads up-ba és ott rosszul játszottam...
Parti:
60-40 arányban voltak nála a chipek.
Az utolsó asztalon megfigyelt játékstílusát így írnám le:
Érdekes és agresszív volt, mivel elég nagy százalékban lépett be a partikba. 5 partiból 3szor még nála volt a lapja flopppon. Elég sokat blöffölgetett. A flopp utáni hívás állandó volt nála.
Preflopp, ha volt nála valami erősebb lap az látszott is, mert szépeket belehívott az "üres" potba.
A sunyi kis floppnézegetős lapjaival általában csak vakokat adott meg.
Az első parti a heads upban (és egyben utolsó is):
Ő kisvak, én nagyvak. Megadta a kicsit, én Akör Kpikk-t kézbe kapva 4xes nagyvaknyit hívtam. Ő megadta.
Flopp: 9káró Jpikk Qpikk // ő hívott 1/2ed potot, én visszahívtam a dupláját és ő kis gondolkozás után megadott
turn: Apikk // ő 1/2ed potot hívott és én betettem az all int, hosszas gondolkodás után megadta
showdown: JJ vs AK
river 3kör
végeredmény: JJJAQ vs AAKQJ -> kiestem
A turnon már a zsebemben éreztem a játszmát. Csúcs párom volt. Sordraw és Flusdraw is, de ilyen a póker. nice hand -
Csesza #5181 sőt -
Csesza #5180 egy jó párt még ki lehet blöffölni :) -
Rundstedt17 #5179 Hát én inkább foldolok,a blöfföt hazárdjátéknak nevezném,persze müködhet de ha jó párja van az ellenfélnek akkor baj van....