30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Unreal1942 #5382 Igen ezt tudom, hogy flop előtt nagyjából egál volt, de utána gázba voltam. Majd szerencsém volt. -
#5381 Turn után már 22:1 . -
#5380 Flop után kb. 11:1 esélyed volt. -
#5379 Hátrányban nem voltál flop előtt. Flop után már komoly bajban. Összesen két lap segíthetett. Szerencséd volt. :) -
Unreal1942 #5378 Én máknak éreztem a flop után, de nem vagyok egy nagy esély számolgató. Inkább az volt az érzésem, hogy basszus már flopból drill. Nekem meg két párom van csupán. -
#5377 Ha preflop all in voltatok, akkor nem mák, mert kb 50-50 az esély, ha flppon toltad be, akkor tényleg mákoltál. -
Unreal1942 #5376 Tegnap mázlim volt.
Nálam 88. AJ ellen megyek.
Folp 7JJ
turn 8
river 3
-
#5375 aza pokerstars.net
neked a pokerstars.com kell siess 26 perc és kezdés van!!!! -
#5374 Felraktam a Pokerstars-t de valamiért nem látok csak play money asztalokat.Pedig régen sokat játszottam itt mi lehet a gond?:S -
#5373 Ennél pontosabban hogyan lehet?:D -
#5372 ? pontosabban? -
#5371 gyertek psre játszani inkább most 1 óra múlva kezdődik a online poker show freeroll jelszó : luna -
#5370 ? -
#5369 dögöljé meg :D -
#5368 Na, ezt már szeretem. A semmiért kaptam,ma jött az e-mailemre.
WM89162 an affiliate of PartyGaming has deposited 20.00 EUR into your PartyAccount on 19-FEB-2009 11:14:56 EST. -
#5367 "Free", azaz ingyenes. Ha megnyitod a verseny részleteit, írja is hogy nevezési díj:0 . Az ötven dollár a teljes nyereményalapot jelöli.
Tehát a pénzed nem fogy. -
#5366 A freeroll hogyan zajlik?
A nevezés ingyenes.
Ha regelsz egy ilyen freelognál 50$ kezdőtőkével akkor azt ott elveszitheted vagy ott csak nyerni lehet? -
#5365 Minimum ennyi legyen. Az a baj, hogy kevesebbel nem fogsz tudni kiegyensúlyozottan játszani. Egy rosszabb széria pedig elvonja majd a figyelmed, mert nincs elég tartalékod.
Az hogy ki mennyivel játszik, ne zavarjon. A lényeg hogy te helyesen járj el. -
#5364 Ti mennyire tartjátok be a bankroll szabályait?
Legyen 300 nagytéted.
Mert benézet a limit Hold'em-be a $10/20 a csavó 190 $-ral várakozik. -
#5363 MSN tudod ;) -
#5360 BP Bosnyák tér -
#5359 Kár hogy nem vagyok otthon, szívesen elmennék pedig. -
#5358 na de merre? -
#5356 Teljesen azért nem volt eszement. Az igaz, hogy nagyon alacsony húzóról volt szó, de egy pocket pár vagy két magas lap kombináció ellen (kivéve persze a magasabb flöshúzót), még sansza is volt. Jó lett volna tudni a zsetonállásokat és a preflop megmozdulásokat. -
#5355 Tudom. -
ddt500 #5354 Így már érthető. A 36-os egy fasz. Ezeknek szoktam mondani, hogy az anyád életét tedd fel egy 36-os semmire. -
#5353 nem én játszottam nyugi :D -
#5352 Kellemetlen. De a mákolóktól nem véd semmi. -
#5351 aa allin mondot flop után -
ddt500 #5350 Ne haragudj de ez így nem sokat ér. Emelésekkel mi van? Mert ha az AA sunyizni próbált és nem emelt akkor nem csoda, hogy megszívta. Ha meg emelt és megadták 36-ra akkor mehet az FF. -
#5349 ez milyen durva party már ilyet se láttam még nagyon érdekes!!
*** TURN *** [2d 8d Kc] [3c]
*** RIVER *** [2d 8d Kc 3c] [6c]
*** MUTATÁS ***
texasdog44: mutat [Ah Ac] (Ász pár)
Chele_Cave: mutat [3d 6d] (Hatos és Hármas két pár)
Chele_Cave begyűjtött 67708 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 67708 | jutalék 0
Asztal [2d 8d Kc 3c 6c]
3 szék: texasdog44 (nagyvak) mutatott [Ah Ac] és veszített ezzel: Ász pár
5 szék: Chele_Cave mutatott [3d 6d] és nyert (67708) ezzel: Hatos és Hármas két pár
7 szék: LokiM (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: Gabor Karman (kisvak) dobta ezen: Flop -
#5348 A magyar játékosok megítélése világszerte már így is elég rossz (káromkodás, ügyeskedés), ne rontsunk még mi is a helyzeten. Ezzel maximum azt lehet elérni, hogy egyre több bónuszt lesz elérhetetlen a magyar játékosoknak. Ne toljunk ki egymással.
És még valami: Általában a bónuszok teljes összegét ki kell játszani, különben veszik az egész (termektől függ persze). Relatíve kevés idő áll rendelkezésre hozzá, bőven elég egy teremben egyet kijátszani. Ráadásul a pénz kivétele is szabályokhoz kötött. -
#5347 Nagyon rossz ötlet volt. A többszörös regisztrációt igen komolyan veszik. Ha rájönnek (márpedig rá fognak jönni), kizárnak a teremből, az összes pénzed befagyasztják (ami a pókerszámládon van persze), és könnyen feketelistára is kerülhetsz.
Úgyhogy csak ésszel a későbbiekben. -
#5346 baszki,ingyen kapsz 50 dollárt akkor ne akarj már cigánykodni -
#5345 Tudom, hogy ez már lerágott csont de lehet egy kérdésem. Az ingyen 50$ a Partypokeren miért csak egy felhasználóval kapom megXD... Mert csináltam 2-3 accountot de ott nem kaptam meg a kezdőpénzt... Ellenőriznek valahogy? Mert az első acc ra a pénz gond nélkül megjött... -
#5344 :)
-
ddt500 #5342 A lényeg, hogy 4X-es pénzzel szálltam ki. -
ddt500 #5341 Köszi. Nem ez volt az első eset.Sajnos a kicsi sng-t nem tudom komolyan venni. Ez van. -
#5340 A legfontosabb mindig a bankroll. Ezt én is keményen megtanultam.
Ez mással is megesik, ne vegye el a kedved. Nyugodtan, felszabadultan játszani csak megfelelő háttérrel tudsz. Tedd azt te is!
SnG játéknál a tőkéd 2%-a a maximális, rake nélküli Sng beugró összege. Ez 200 dollárnál max. 4$-os SnG-kat jelent. (+rake).
Short handed NL-nél a bankroll minimális összege 30 beugró (600 nagyvaknyi).
Big stack NL-nél minimum 20 beugrónyi tőkére van szükség (de inkább 25 vagy 30), azaz 2000-4000 nagyvaknyi, attól függően, hogy az asztal maximális beugrója 100 vagy 200 nagyvaknyi.
Tartsd be te is, ne legyél önmagad ellensége.
És még egyszer: Fel a fejjel, és nyerj mindig sokat! :) -
ddt500 #5339 Na. Sikeresen lenulláztam magam. 6 órányi játék kellett hozzá. Ma csak ellenem volt minden. 12X estem ki egye hellyel a fizetés előtt. Attól basz szét az ideg. 5-ös asztalon 4X fordultam csiplíderként. Minden alkalommal kiestem 3-nak. Komolyan mondom mint ha összefogna ellnem minden. Egymás ellen négyszer mentek ólinre és minden alkalommal a kisebb zseton nyert. Nem tudták kiejteni egymást. Aztán én JJ-re ólin. Ellenfélnél AK. Flopon AK. Következőnél nálam AQ színben. Ólin. Ellenfélnél JJ. Lent meg 66772. Egész nap ez ment. Így kell kiszórni 60 ropit az ablakon.