30077
  • kas123
    PS-en jelenleg 37 dollárom van, a PS által adott 5 dollárból gazdálkodtam ki.
    + unibeten is van még pár dollárom (freerollokról összenyeregetve)
    + 2 éve amikor még a betfreden játszottam (16 évesen, hamis adatokkal), nyertem pár freet és ott is összejött ~30 dollár
  • Count Adyn
    "Póker odds kalkulátort használni olyan, mint könyvből dugni" ! :D
  • Dick Riddick
    Én nem is akartam. Megtanultam az egészet. :)
  • Danny1987
    És mennyit nyertél eddig?
  • kas123
    én nem
  • Danny1987
    Ti használjáték online pokernél a poker odds kalkulátorokat?
    És a kezdő kéz táblázatot?
  • Dick Riddick
    :))
    Az biztos.
  • Danny1987
    A cikkek igen jók.
    Az a rész elég motiváló amikor 50$-ról indult 1 hónap múlva 130 óra játékidő 100000 leosztás és már van 2000$-ja.
  • Count Adyn
    Hát szerintem nagyon messze volt az a jó játéktól. Abban a körben is végig a semmire arcozott, aztán szerencséje volt hogy full laikus volt a csaj(a szabályok szerint persze igaza volt, de annyira bunkón reagálta le egy NŐ-vel szemben hogy csak na). Meg aki heads up ban flop utan 8 out ra megad egy allint az minden csak nem jó játékos:D
  • zeli
    Erről van szó tíz hsz-el odébb.
  • ChuckyHUN
    Lemaradtam, tegnap nézte valaki a PokerStars.Hu-t? a sztárosat?
    Néztem, Guszti jól játszik, és jól lekezelte a muckolós kört.
  • KAMIONOS KOGYO
    Remélem
  • predat000r
    Hát nekemse működik.Körülbelül 3 hete nem használtam, de előtte folyamatosan.
    Akkor még nem volt vele gond.Biztos kijavítják hamarosan...
  • Dick Riddick
    Zsetonokat, persze.
    Még annyit hozzáfűznék: A sima versenyeken a zsetonok száma fix. Azaz ha 500 játékos van, és mindenki 1500 zsetonnal kezd, akkor az össz-zsetonszám 750.000 . Ha mind nálad van nyertél. De vannak rebuy-os versenyek is, ahol a játékosok az első órában (ha kiesnek), visszavehetik magukat újra a kezdeti zsetonszámra, bármennyiszer. Az első óra végén van egy add-on-nak nevezett rész, ahol a beugró áráért kap a játékos fix mennyiségű zsetont (általában 2000). Ezeknél a versenyeknél csak az első óra után lehet megmondani, hogy mennyi az összes zseton. A rebuy-os versenyeknél a kezdeti nyereményalap akár a többszörösére is nőhet.
  • KAMIONOS KOGYO
    1500 vagy 2000 a kezdő zseton,de a nyeremény természetesen dollár( $ ) vagy euró
  • Danny1987
    THX.
    A freeroll-on is zsetonokat kapsz?
  • Dick Riddick
    A rake az az összeg amit a potból a ház levesz mint jutalékot. Minden olyan esetben amikor pénzt fizetsz a potba (már a kisvak is az), a ház levesz belőle néhány százalékot. Ez a rake.
    Az SnG versenyek egy asztalon játszódnak, különböző nevezési díjakkal. Egy 2+0.50$-os SnG esetében 2 dollár közvetlenül a nyereményalapba kerül, 50 centet pedig levesz a ház mint jutalékot. Általában 6, 9 vagy 10 fős SnG játékokat indítanak. A nyereményalap a rake nélküli nevezési díj x a játékosok száma. Ez 6 fő esetén 12$ . 6 fős játék esetén az első két helyezett, 9-10 fős játékoknál az első három között oszlik meg a teljes nyereményalap. Mindenki 1500-2000 zsetonnal indul (teremfüggő), és innentől fogva normál versenyként zajlik a játék.
    Az SnG-knek és a versenyeknek szabott nevezési díjuk van, amiért cserébe bizonyos összegű zsetont kapsz 1000, 1500 vagy 2000 (minden játékos ugyanannyit). A cél az első hely (de legalábbis a fizetősek).
  • Dick Riddick
    Remélem tudod majd valamennyire használni őket.
  • KAMIONOS KOGYO
    Percenként elmondják: tv2.hu/poker stb
  • KAMIONOS KOGYO
    Körülbelül :D
  • Count Adyn
    Jaja nagyon szar:D Alapbol követhetetlenül van közvetitve maga a játék, arrol nem beszélve hogy egy alsó-középkategóriás pókeres lenullázna az egész bandát 10 perc alatt:D
  • Danny1987
    THX.
    A rake mit jelent?
    A SnG hogy zajlik?
    Van olyan hogy 6$ kell befizetni.
    Aztán az asztalnál ilyen 1000 meg 2000 vmi-vel játszanak.
    Az győz aki az ősszes ilyen pontot megszerzi?
  • REALista
    Báááááááh ez de szar...:D
  • Count Adyn
    Úristen tv2.t nézni kell, ez kemény lesz:D "Ezt hivják blöffnek, nincs semmije és megad" D:ASDDD
  • KAMIONOS KOGYO
    THX azért
  • Dick Riddick
    Egy másik kalkulátor.
  • Dick Riddick
    Egy kalkulátor.
  • Dick Riddick
    It találsz jó cikkeket.
    Vagy itt.
    Vagy itt.
    Esetleg itt.
    Most ennyit találtam.
  • Dick Riddick
    Egyértelműen nem működik.
    Ha találok belinkelem.
  • Danny1987
    Vmi könyvet ajánlanátok a pokerrel kapcsolatban?

Vagy nem kell rá pénzt kiadni hanem a neten olvasgassak a témával kapcsolatban?
  • KAMIONOS KOGYO
    és ez neked tölt rendesen?(Mikor pl a flopot megadod a programnak,akkor változtat a nyerési esélyeiden? vagy csak tölt a végtelenig?)
  • predat000r
    Uppsz:D
    Amíg linkeltem írtál...
    Bocs az offért:D
  • predat000r
    Ha mégis progi kellene akkor neten ez a legjobb sztem.
    Odds kalkulátor
  • KAMIONOS KOGYO
    csak nekem vagy két napja az a hiba vele,hogy mondjuk lejön a flop és elkezd tölteni,de nem reagál rá!
  • KAMIONOS KOGYO
    nekem ehez hasonló kellene: ODDS Kalkulátor
  • Dick Riddick
    Ez is egy kis segítség.
  • Dick Riddick
    Ez például elég használható.
  • KAMIONOS KOGYO
    ???
  • Dick Riddick
    Elég egy odds táblázat.
    Egy hét és már tudod is.
  • KAMIONOS KOGYO