30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5422 PS-en jelenleg 37 dollárom van, a PS által adott 5 dollárból gazdálkodtam ki.
+ unibeten is van még pár dollárom (freerollokról összenyeregetve)
+ 2 éve amikor még a betfreden játszottam (16 évesen, hamis adatokkal), nyertem pár freet és ott is összejött ~30 dollár -
#5421 "Póker odds kalkulátort használni olyan, mint könyvből dugni" ! :D -
#5420 Én nem is akartam. Megtanultam az egészet. :) -
#5419 És mennyit nyertél eddig? -
#5418 én nem -
#5417 Ti használjáték online pokernél a poker odds kalkulátorokat?
És a kezdő kéz táblázatot? -
#5416 :))
Az biztos. -
#5415 A cikkek igen jók.
Az a rész elég motiváló amikor 50$-ról indult 1 hónap múlva 130 óra játékidő 100000 leosztás és már van 2000$-ja. -
#5414 Hát szerintem nagyon messze volt az a jó játéktól. Abban a körben is végig a semmire arcozott, aztán szerencséje volt hogy full laikus volt a csaj(a szabályok szerint persze igaza volt, de annyira bunkón reagálta le egy NŐ-vel szemben hogy csak na). Meg aki heads up ban flop utan 8 out ra megad egy allint az minden csak nem jó játékos:D -
#5413 Erről van szó tíz hsz-el odébb. -
#5412 Lemaradtam, tegnap nézte valaki a PokerStars.Hu-t? a sztárosat?
Néztem, Guszti jól játszik, és jól lekezelte a muckolós kört. -
#5411 Remélem -
#5410 Hát nekemse működik.Körülbelül 3 hete nem használtam, de előtte folyamatosan.
Akkor még nem volt vele gond.Biztos kijavítják hamarosan... -
#5409 Zsetonokat, persze.
Még annyit hozzáfűznék: A sima versenyeken a zsetonok száma fix. Azaz ha 500 játékos van, és mindenki 1500 zsetonnal kezd, akkor az össz-zsetonszám 750.000 . Ha mind nálad van nyertél. De vannak rebuy-os versenyek is, ahol a játékosok az első órában (ha kiesnek), visszavehetik magukat újra a kezdeti zsetonszámra, bármennyiszer. Az első óra végén van egy add-on-nak nevezett rész, ahol a beugró áráért kap a játékos fix mennyiségű zsetont (általában 2000). Ezeknél a versenyeknél csak az első óra után lehet megmondani, hogy mennyi az összes zseton. A rebuy-os versenyeknél a kezdeti nyereményalap akár a többszörösére is nőhet. -
#5408 1500 vagy 2000 a kezdő zseton,de a nyeremény természetesen dollár( $ ) vagy euró -
#5407 THX.
A freeroll-on is zsetonokat kapsz? -
#5406 A rake az az összeg amit a potból a ház levesz mint jutalékot. Minden olyan esetben amikor pénzt fizetsz a potba (már a kisvak is az), a ház levesz belőle néhány százalékot. Ez a rake.
Az SnG versenyek egy asztalon játszódnak, különböző nevezési díjakkal. Egy 2+0.50$-os SnG esetében 2 dollár közvetlenül a nyereményalapba kerül, 50 centet pedig levesz a ház mint jutalékot. Általában 6, 9 vagy 10 fős SnG játékokat indítanak. A nyereményalap a rake nélküli nevezési díj x a játékosok száma. Ez 6 fő esetén 12$ . 6 fős játék esetén az első két helyezett, 9-10 fős játékoknál az első három között oszlik meg a teljes nyereményalap. Mindenki 1500-2000 zsetonnal indul (teremfüggő), és innentől fogva normál versenyként zajlik a játék.
Az SnG-knek és a versenyeknek szabott nevezési díjuk van, amiért cserébe bizonyos összegű zsetont kapsz 1000, 1500 vagy 2000 (minden játékos ugyanannyit). A cél az első hely (de legalábbis a fizetősek). -
#5405 Remélem tudod majd valamennyire használni őket. -
#5404 Percenként elmondják: tv2.hu/poker stb -
#5403 Körülbelül :D -
#5402 Jaja nagyon szar:D Alapbol követhetetlenül van közvetitve maga a játék, arrol nem beszélve hogy egy alsó-középkategóriás pókeres lenullázna az egész bandát 10 perc alatt:D -
#5401 THX.
A rake mit jelent?
A SnG hogy zajlik?
Van olyan hogy 6$ kell befizetni.
Aztán az asztalnál ilyen 1000 meg 2000 vmi-vel játszanak.
Az győz aki az ősszes ilyen pontot megszerzi? -
#5400 Báááááááh ez de szar...:D -
#5399 Úristen tv2.t nézni kell, ez kemény lesz:D "Ezt hivják blöffnek, nincs semmije és megad" D:ASDDD -
#5398 THX azért -
#5397 Egy másik kalkulátor. -
#5396 Egy kalkulátor. -
#5395 It találsz jó cikkeket.
Vagy itt.
Vagy itt.
Esetleg itt.
Most ennyit találtam. -
#5394 Egyértelműen nem működik.
Ha találok belinkelem. -
#5393 Vmi könyvet ajánlanátok a pokerrel kapcsolatban?
Vagy nem kell rá pénzt kiadni hanem a neten olvasgassak a témával kapcsolatban? -
#5392 és ez neked tölt rendesen?(Mikor pl a flopot megadod a programnak,akkor változtat a nyerési esélyeiden? vagy csak tölt a végtelenig?) -
#5391 Uppsz:D
Amíg linkeltem írtál...
Bocs az offért:D -
#5390 Ha mégis progi kellene akkor neten ez a legjobb sztem.
Odds kalkulátor -
#5389 csak nekem vagy két napja az a hiba vele,hogy mondjuk lejön a flop és elkezd tölteni,de nem reagál rá! -
#5388 nekem ehez hasonló kellene: ODDS Kalkulátor -
#5387 Ez is egy kis segítség. -
#5386 Ez például elég használható. -
#5385 ??? -
#5384 Elég egy odds táblázat.
Egy hét és már tudod is. -
#5383 Valaki tud a neten odds kalkulátort?