30077
  • bardocz
    Ennyi, az,aki a KK-mat evrte Q=-el,nekem köszönhetően kiült,AK,flopoolt flush-el vertem,és el is fogyott a pénze.Igaz kis halacska.
  • bardocz
    Aztán lófaszt jó játékos,töltheti minden hónapban újra a pénzét:D
  • Carloska
    nekem ha ilyen van még beis szólnak rendszerint meg kiröhögnek hogy ő mekkora kurva jó játékos , de azért kimákolt de nemérdekli csak hogy nyert
  • bardocz
    Én is csak bukok mostanság,mert a szernecsejátékosok lemákolnak,de attól még nem mondom azt,hogy szerencsejáték:D FL-en KK-val emelek,és Q7-el tart,persze lejön neki a két pár...
  • Carloska
    nekedis igazad van meg neki is mindig annak szerencsejáték a póker aki sokat veszit persze ah soakt nyer egyből ész játéka már :D
  • bardocz
    Elvileg sem.Ha szerencsejáték lenne,akkor egy olyan,akinek két perce magyaráztad el a szabályokat is lehetne sikeres.
  • Carloska
    pontosan a pókerben mostanság egyre nagyobb tényező a szerencse és a tudás már mellékes nagyon sokszor !

• geo91
    Elvileg, de a szerencsejátékok között leginkább a pókerben az ész is számít.
  • bardocz
    Celeb szinten tényleg az.
  • KAMIONOS KOGYO
    Miért nem?

SZERENCSEJÁTÉK!!!!!
    :)

Nem nagy lóvét igaz, de nyertem....
  • bardocz
    Indultam 1$-os versenyen,először a KK-mat egy AJ veri el,ott csináltam egy rebuyt,következőnek AJ,floppon semmi,folytató nyitás,hátha dobja,de nem,turn-on lejön az ász,all-in megyek(alig votl zsetonom),hát a szerencsétlen egy A=-et tartott,és két párral vert.
  • Carloska
    Figyelek közbe félszemel mind a két versenyedet egyik már tuti fizetős neked másikon meg hajrá! :D
  • predat000r
    Na!Én csak haver példáját tudom felhozni.Jól, türelmesen és sokat játszott.
    Unibeten.
    Egy forint befizetése nélkül, még bónuszt se vett igénybe építette fel a bankrollját.
    Eddig kiszedett 200.000Ft nak megfelelő eurót és mostis van a számláján kb. 30.000Ft
    Persze elég szerencsés is a srác.De igazából a sok belefektetett idő az ami a meghatározó.
    Személy szerint én hamar meguntam a netes pókert emiatt eredményt csak irtózatos szerencsével tudtam volna elérni az meg nem volt.
    SŐT...XD
  • zeli
    Huh, most volt 2 érdekes torunamentem.
    Elsőnél első körben kiestem, A7-re lett egy 7-es drillem, rivernél néztem, csak 69-el verhettek el, sorral. És mindkét ellenfelemnél az volt :D
    Másodikat pedig megnyertem, de úgy, hogy egyszer nem vesztettem vakokon kívül.
  • pokerarnold
    az első 23.000+kupa
    második 15.000+kupa
    harmadik 10.000+kupa
    negyedik 5.000

2000+500ft a beülő
  • kas123
    neked nem ajánlom h elindulj rajta
    bár ha van fölösleges 2500 ft-od akk hajrá
    én is paráztam tőle
  • zeli
    Ha én játszottam volna, riverre ász helyett négyes jön.
    Benne vagyok egy 3.30$-os versenybe. Már fizetős hely megvan, és egész jól állok. Kedvenc képem eddig :)

• KAMIONOS KOGYO
    pl.: Ha van 30 induló akkor mennyi fizet és mennyit?
  • pokerarnold
    A díjazás a létszámtól függ, az első három helyezett serleg illetve kupa díjazásban is részesül.
  • KAMIONOS KOGYO
    Milyen a díjazás?
  • kraawz
    Persze,de hosszú távon jól jövök ki.

Most 3 0.24-es versenyen nyertem 2.60$-t :)
  • pokerarnold
    Március 7. CPT Rebuy Texas Hold’em Pókerbajnokság
    Regisztráció: [email protected]
    [email protected]
    msn: [email protected]
    [email protected]
    Verseny kezdete: márc.7. 13:30 találkozó(Bosnyák tér)
    14:00 verseny(Tájfun Póker Klub)
    Játék: Rebuy 1000 HUF
    Típus: No-Limit Texas Hold'em
    Beülő: 2000+500 Ft
    Résztvevő: max. 30 fő
    Vakemelkedés: 15 percenként, kezdő vakszint 100/200
    Kezdő halmaz: 8.000 zseton

• Rundstedt17
    hiába állnak az esély százalékok melletted,erről beszéltem igencsak mák játék ez a póker:D
  • Carloska
    végre van egy logóm is már!
  • kraawz
    A legutóbbi 5 sit and gozásokból 3at megnyertem, lassan mehetek a nagyobb téte felé :)
  • geo91
  • bardocz
    Szerintem a legszebb vereség az,ha preflop all-in mész AK-val,flop: AAK turn:2 river:2,és az ellenfél 22-t mutat:D
  • kas123
    Hétvégi pókerezés haverokkal.
    AK (én) vs AQ (haver)
    Preflop all inig mentünk. (1 buliban csináltunk 1 gyors pkertornát de senkit nem kötött le igazán :D)

flop: QQ8
    turn: Q
    river: J

:D így kell kiesni egy tornáról ^^
  • KAMIONOS KOGYO
    Csá
    Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy kinek mekkora volt az eddigi legnagyobb 0 Ft-ból(freerollokból)felépitett bankrollja?

Nekem 20 euro az ediggi legnagyobb.
  • predat000r
    Ez nagyon jó:D
    Bár már előbb is dobni kellett volna...:D
  • geo91
    Ááá, köszi!
  • Carloska
    ----------------------->
  • geo91

Egyébként ki nézi a sztárpókert a tv2-n? (Én csak a Korda miatt nézem :D)
  • RIZLA
    :)
  • Carloska
    te én olyan partikat kaptam már életemben ha belengondolok esküszöm idegosztályon kéne feküdnöm :DDD de télleg olyan durva kimákolásokat amiket én szoktam kapni más már megölte volna magát ilyen kis tétes versenyeken még talán durvábakat kapok mindig is mintha játékpénzbe játszanék mert mi ilyen 200 - 300 ezres játékpénzes potokat játszunk :D

Gyuribá az aki mostanában nem tolja gondolom nincsen ideje :D

• kraawz
    Még egyre beneveztem, azt meg is nyertem :)

Kemény 1$-t nyertem vele. Na mindegy, játékélménynek jó. Lassan ebből is fel lehet jönni !
  • BladeW
    Ne add fel :D