Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Na ilyet már láttatok? 😊

REALista
Kemény 13 Eurot nyertem!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Grat! 😄

Mennyit nyertél, 10-15 eurót? 😄

REALista
Elsõ lettem egy 50 euros freerollon az i4poker-en!!!!<#pias>

REALista
A többieiknek is oszthatott volna lapot a gép hogy nyerjek is vmit!!😊))

Nordic minidg felidegel. pl most is
nálam: AQ
flop:A23
turn:4
ember allin! höhö mondom asszed elhiszem, h 5öd van? piff Call
milye van? A8
river: természetesen 8 <#mf1>lucky noob

néha vannak. pl az onlinepoker.hu rendezett fizetõs freerollokat pár hónapja. de általában nincsenek.

REALista

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
Már regiszráltam is! <#papakacsint>

Franc, hogy fogom én a BL döntõt így nézni? <#whatever>

REALista
NordicBeten 17000$-os freeroll kezdõdik 2 óra múlva!Mindjárt lehet regisztrálni!!!

REALista
És indulnak pénzes freerollok is a pokerstars-on???

azok Satellite versenyek. szal egy 1000$ versenyre kapsz indulási jogot ha benne vagy az elsõ 27ben. legalábbis asszem😊

hehe volt egy mák partin 19k$Guaranteen. 4000em van. dögunalom. aztán JJ kézben. 2 muki allin elöttem. gondoltam megadom, ha nem jön be megszabadulok a dögunalomtól ha meg bejön akkor lesz 16000em.

szal nálam:JJ
egyik muki:88
másik muki:Anna Kurnyikova AK

flop:8X10

nah mondom akkor ez nem jött be

turn:10
river:10

volt anyázás utána rendesen <#vigyor>

repro
Azt figyeljétek, h kell-e hozzá raked hand, vagy deposit vagy más.

N0 TXT TLK PLZ!4!

REALista
1000$-s versenyeket látok bár nem mindenhol írják a pézdíjat!Én is csak most regisztráltam úgyhogy ne vagyok teljesen képben!

zaki
Nem... Milyen freerollos versenyek vannak ott?

REALista
Pokerstars-on szoktál indulni???

zaki
Grat!

REALista
Ja én is hallottam indulni is fogok!Egyébként 50 dolcsis freerollon ma 4. lettem de csak 2.5 dollárt nyertem!Van egy olyan érzésem hogy többet nem indulok 50-esen!<#rolleyes>

zaki
NordicBeten Május 22-tõl 28-ig 1 héten keresztül mindennap este 7-tõl 3500$-s freeroll. Elsõ 3 hely fizet: 1. 1750$, 2. 1050$, 3. 700$. Max 15000 fõ. Sok szerencsét.

jah rake... egy 6 székes 4/8$ asztalnál perpill 169$ az átlagpot, szal átlagban 8,45$-t tesz zsebre a terem partinként. 😮 pokertermet kell nyitni de gyorsan!!! <#vigyor>

Punker
kezdõdik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

iszonyú egyszerû a válasz..., õk ezzel sokkal többet vezstenének..., igyis óriási verseny van már a pokertermek között...., gyk ilyen kitudodna azonnal csõdbemenne...
ráadásul a rake-k miatt igy is óriási bevételük van ergo értelme sincs iylesmire a részükrõl...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Jakuza]
Engem csak az zavar, hogy az ilyen netes jateknal nem tudod, hol vagnak at.
barmikor elofordulhat, hogy lehuznak.
Szemleltetem egy peldaval. A ceg aki uzemeltet, betesz egyik szekre egy sajat jatekost.
Sose tudhatjuk, hogy az adott szoftverben milyen kiskapuk vannak a laposztasra.
Bar lehet tulontul pesszimista vagyok ?
Mondjuk az ilyen dolgokat nem lehet figyelmen kivul hagyni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
22:00 Póker
Európa Torna, Dublin (Írország)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
pénteken lesz a eurosport-on bajnokság közvetítés?

zaki
Beültem pénzes asztalokhoz.

REALista
Hogyan dupláztad meg???Freeroll vagy beûltél egy pénzes asztalhoz?

zaki
Hehe, már 86$-m van, annyit már tuti ki lehet venni. 😛

zaki
NordicBeten mennyi a min. amit ki lehet venni? 46 dolcsim van, ki szeretném venni. Betandwinnél 7200ft a min azt tudom.

3600an csak? wow, lehet meglesem ezt legközelebb énis 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zaki
Én meg egy 3-as párral estem ki... Kevés volt már a zsém, vakok meg 6000/12000 volt, bedobtam egy allint, J10 elfogadta, és jött neki egy 10-es... Mind1... 😊

REALista
Grat!!!<#worship>
Én a 800. hely körül estem ki osztásra kapott Király párral!!!

csak 3600an voltak!!! az semmi, erre rámegyek én is legközelebb. ja és grat!

amugy gyakran van ilyen 5000es freeroll ott? lehet eccer megprobálom énis 😊

hát nemtom szvsz 15000 indulobol 101be bejuttni nem egyszerû...

zaki
1.-$1.175
2.-$675
3.-$435
4.-$315
5.-$255
6.-$200
7.-$155
8.-$115
9.-$85
10.-$60
11-20.-$38.5
21-30.-$23.5
31-40.-$18
41-50.-$15
51-60.-$12.5
61-70.-$10
71-80.-$7.5
81-100.-$6.5
101-130.-$5

Ja, és ha pro lennék, akkor nem ilyen freeroll versenyeken szenvednék. 😄

hanyadik hejtõl fizetett amugy?

gratula, láccik vannak it pro-k is 😊

zaki
Nyah, megjött a zsé, csak meg kellett várni a torna végét.<#smile>

reklamációóóóóóóó? <#idiota><#wink>

REAL MADRID

zaki
Lol, kb 10 perce estem ki az 5000 dolcsis freeroll-ról, vmi 26. lettem, nyertem 23.5 dolcsit, de nincs rajta a számlámon, tök üres....Most mi a pöcs van? <#kuss>

Vagy cask akkor kerül a számlámra a pénz, ha vége a tornának?

neörülj mert ugye 15k indulonál ugyanugy el fog szvsz oszlani a pénz hogy marad pár dolcsi fejenként 😊

REALista
Ok Már letöltöttem és regisztráltam is!Nem is láttam még 5000dolcsis freerollt!!

zaki
Nincs. <#wink>

REALista
Van valami feltétele a regisztrációnak???

zaki
19:00-kor a NordicBet-en 5000 dolcsis freeroll! Még bõven lehet regisztrálni! (1118/15000)

Punker
tegnap este néztétek?

Köszönöm a segítségeteket