Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
az se rossz, de azért maradjunk inkább ennél 😊

Spread De Love!

Köszi itt már regeltem, de még sose néztem vissza rá 😊
Talán majd most mégis.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA

Spread De Love!

Hát én még nem tartok ott, hogy online pokert saját pénzbe játszak 😊
Marad a freeroll egyenlõre. Ha ott össze tudok kaparni pár eurót akkor talán azt befektetem. Ha nem akkor meg jót játszottam.

Boconadi
parti lehetett
REALista
Hát ja ráadásul a freeroll elött vagy egy órát játszottam pénzes asztaloknál és alig volt játszható lapom...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Már ekkor ki akrtam szálni!😄
Egyébként ezután all int mondtam 94 -re amit egy AA megis adott de flopra jöt a 9-es és a 4-es is.Utána beirtam hogy milyen lapjaim vannak hogy legalább magyaroknak bukjam át a pénzt!😄

Bizony. Ez egy élesebb szituban. Nem freeroll elején 😊 agyvérzés közeli helyzet 😊

Grat! Még csak nem is láttam ilyet sosem 😊
Mikor volt ez?
És mikor szálltál ki? Mert itt még nagyon az elején lehettél a játéknak. A 25/50 vakból ki indulva.

Casillas
szerencsétlennek a floppolt fullnál nem hiszem, hogy megfordult a fejében, hogy veszíthet <#zavart2>

grat 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Punker
szép 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

N1ggA
ez aztán bad beat!

Spread De Love!

REALista
Ez életem második Royal-ja!A gond csak az hogy egy vacak freerollon tõrtén ahonnan aztán direkt ki is estem mert úgyse lett volna idõm befejezni!/Pedig magasan én voltam Csipléder😄/

egypszichonauta
<#eljen>
tegnap ketten voltunk már csak,elég gyengén álltam(kb.4szer annyi zsetonja volt) vakon all-in,megadja nála két figura nálam 2,7 különbözõ színbõl,lehetõ legszarabb,végül neki semmi,nekem kettes pár,onnantól kezdve véigig nekem jötek a lapok,játszottunk még 4óra alatt több rövidebb partyt mindet megnyertem...tegnap végig szerencsém volt ez vígasztal me pénteken meg elsõ körben kiestem kézben két 9es,flopban is lejött mégegy,srác all-in megadtam végül riverre lejött neki egy a flush...

Na tegnap nekem is megvolt az elsõ értékelhetõ játékom.
Az i4pokeren freerollban 5. lettem. Ezzel jogom van játszani egy komolyabb díjazású versenyen majd 10. én 😊

N1ggA
én végigolvastam. jó vót 😊

Spread De Love!

Matthew Prosac
Velem is történtek tegnap hihetetlen dolgok.
Tegnap körbeültük az asztalt 8an haverokkal. 500-as beugró, 1500 zseton mindenkinek. Elsõ helyért 2500,- másodikért 1000, harmadikért 500 a jutalom.
Délután 18.00kor kezdtünk és kb éjfélre maradtunk benn 3an, tesóm, én meg egy elég komolyan játszó haverom. Mentek a körök, de senki nem ment bele nagy ütésváltásokba, nagyok voltak a vakok, nekem meg fogyott a pénzem, mert semmi normális nem jött kézbe. (100-200 vaklicit, én meg kb 2000 zsetonra lefogytam, másik két játékosnál kb 5000)
Éjjel fél kettõkor már kezdtem megunni ezt, és egyik körben all-int mondtam úgy, hogy meg sem néztem a lapjaim. Mindkettejük eldobta a lapokat, közben látták h meg sem néztem a lapjaim. Beszedtem vele a két vakot (300), majd körülbelül minden 3. körben megcsináltam ugyanezt és nem igazán merték megadni egyszer sem. Pedig õk tudták milyen lapjaik vannak én nem 😊 Végülis aztán amikor bedobták akkor mindig megnéztem velük közösen h na mim is volt (az összes olyan volt amivel mégcsak be sem szállnék alapjáraton, 7-4 különbözõszínû, Q-2, 4-5, és hasonlók).
Amikor kb nyolcadjára játszom el, akkor tesóm megadta.
Na hát akkor nézzük mim van: 4,10 különbözõ színû. Nem túl bizalomgerjesztõ, fõleg hogy tesó megmutatja a 10,Q egyszínûjét.
Hát akkor lássuk a flopot: 2,2,6. Turn:6. Szépen felállok hogy gratuláljak és otthagyjam a terepet, a river azonban egy újabb 6-os!
Óriási röhögök közepette (tesót majd szétveti az ideg) visszaülök. Gondoltam ha már ekkora szerencsém van következõ körben megnézem a lapjaim végre. Kõr A,2 - All-in! Tesó megadja: Q,K kül.
Ász lejön, Q,K nem, tesómat elég erõsen meggyengítem. Utánna 3-4 körben all-int mond a magas vakok miatt és kicsit megszedi magát, de még mindig kevés maradt neki, így a rákövetkezõ 6-7. körben is all-int mond. Mondom neki hogy ezt sajnos el kell fogadnom, kicsit örül magának majd bedobja asztal közepére a K,K kezét. Teátrálisan szívom a fogam, majd bedobom énis asztal közepére az A,A kezemet. Kicsit kigömbölyödött a szeme. Hozzáteszem az addig 7 óra alatt 2x kaptam párt a kezembe, azok is kettes-párok voltak.
Flop: 3,2,4 turn 5, sor meg is van a riverre kijövõ Q amúgy sem változtat semmin. Tesó kiesik.
Igazából a headsupban nem voltak ilyen bravúros körök, annyi történt hogy haverom soxor blöffölt és egy 10,5 kézzel K,10,2,K leosztásnál a turnnél all-int mondott én pedig jó 2 perc gondolkodás után megadtam, és jól gondoltam mert 8,9es kézzel blöffölt.
De azért 10,4-el játékban maradni all-innél úgy hogy lejön egy komplett full house.. Hááát.
Sry hogy hosszú volt de gondoltam megosztom.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

N1ggA
Ez hihetetlen. Sosem fogom megérteni ezt a pókert, hogy mi miért van. Minden pénteken játszunk haverokkal igazi pénzben. 2 hete ritka szar lapjaim voltak, csak fogyott a zsetonom, mert tényleg semmim nem volt. Egyszer kaptam egy AK-t. Bemondtam az allint, mert már alig volt pénzem. Egy haverom adta: AA.

Most pénteken minden bejött. 3x is az volt, hogy kezemben semmi, a floppon lejön a drill. Pl: 7,3 a kezemben, flop: 3,x,3. Rengeteg handet nyertem, mert mindig volt valamim. Egyik srácnak kevés volt a pénze, allint mondott. Megadtam Ah 9h-val. Bemutatja: Ac 9d. Flop: xc xh xs turn: xh river: xh. Backdoor flushel vertem. Ez hihetetlen. Na ez az, amiért biztos, hogy nem csalnak a termek... Ja, a végén amikor 8-ból már csak 2-en voltunk. kezemben: K7s. flop: 7, 4, 7. Checkelek, srác allin. Megadom, mutatja: A 4. Hihetetlen szerencsém volt pénteken. 2 hete meg semmi. Ráadásul ez élõ póker. Errõl is látszik, hogy nem csalnak a termek, csak peched vagy szerencséd van.

Spread De Love!

Shaman
ops most nézem csak flopra 7-es párod volt..

akkor kézben 2,7 volt? :-P a legrosszabb hand ami lehet:-))))
persze ha vak voltál aés nem emeltek akkor nyílván bennt maradtál...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
mennyit kaszáltál?
vagy freeroll volt?

Punker
vak voltam csak tartani kellett, flop-ra 7-es párom volt meg 3 szín, turn szín, river szín, nem voltak nagy emelések lehetett tartani 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shaman
jó-jó kissé túl lett lihegve a 22 téma :-p
Én sem azt mondtam,hogy emelni kell meg mindenáron bennt maradni vele,de ha preflop nem hívnak,vagy nem hívnak nagyot érdemes megnézni a flop-ot,mert NEKEM!! (tehát nem statisztikailag) elég sokszor volt,hogy lejött még egy 2-es. Ettõl független nem alapozok rá nyugi. Ha emelnek sokat akkor simán eldobom.

Punker
2-essel lett flush-öm 😊

REALista
Kis téten tényleg veszélyes blöffölni mert minden szarral végigjönnek de azért nagyobb téten már más a helyzet...

desigo
europoker.com-ra,hogyan tudok regelni?

meghívóm nincs
promóciós kódot meg nem küldtek😞
Kis téten nem is. Max semi-bluf, ha van esély, hogy javul a kezed. 22-nél csak egy harmadik 2-essel javúlhat a kezed, vagy ha a flop pl 3 4 5, vagy ha flushre vagy fullra van esélyed. Ha ilyen a flop, akkor talán blöffölnék vele, amúgy nem.

REALista
Ezzel a felfogással akkor semmivel sem szabad blöffölni mert megadják vagy rádhívnak és megszívtad.😄

A nagyvakot megéri megadni, de ha flopon nem jön 2-es, akkor el kell dobni. Blöffölni meg végképp nem éri meg vele, mert ha keveset hívsz, akkor gyenge lapokkal is meg fogja adni, hogy megnézze a következõ lapot, ha nagyot hívsz, és megadja vagy rádemel akkor megszívtad. Ha meg elmész riverig akkor szinte biztos, hogy vesztettél.

REALista
Az egészben az a legrosszabb hogy még csak el sem küldhetem a jó kurva anyjába mert én is végigjöttem volna az Ász párral!😄DDd

REALista
22-vel simán megéri megadni a nagyvakot az eseteki nagy részében flop után úgysem fejlõdnek az ellenfél lapjai és így bátrabban lehet eldobatni a lapjait mert már neked legalább egy párod van.

REALista
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá!De rohadt ideges vagyok!!!!!Ezt nem hiszem el!!!!
Nálam:JJ
Ellen:AA
Flop: J 9 5
Ellen hív 2 eurot én vissza 2-õt amit meg is ad.
Turn 3
Hívok 5 eurot ellnefél vissza 5-öt én ALL IN-t modok/20euro/ ellenfél adja.Természetesen riverre lejön neki az a kurva Ász hogy rohadna meg...

Sadist
Ha a valós lejátszott handek alapján készült statisztikát nézed, akkor az csalóka lehet, mert a 22 nem biztos, hogy elmegy a riverig, viszont ha feljön még egy 2-es, akkor már elmegy, nyer, és már növelte is a 22 nyerési statisztikáját.

A legtutibb, ha kiszámolod szépen a lehetõségeket. A végére úgyis az fog kijönni, hogy a 22-t inkább érdemes eldobni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ja arra ty a javítást.

REALista
Ha jól tudom VC pokeren is adnak 10 dollárt a regisztráció után.

vezérszuszu
Sziasztok!
Tudtok olyan poker oldalt ahova beregelés után kapok egy kis susut?
Party poker en kívül?
i4 es volt már nekem!
Elõre is köszi

N1ggA
Gondolom flushre gondolt 😊

Spread De Love!

Ász magas színsor az nem royal flush?

Nem minden freerollra érvényes. Tegnap pl egy egész jó asztalhoz kerültem. Az elejétõl normálisan lehetett játszani. De a legtöbb freerollon tényleg sok allin van az elején. Ezeket vagy megadod erõs lappal, vagy megvárod, hogy más adja meg így legalább megnézheted a kezét. Ezek általába nem rosz játékosok, mert ha összegyûlik sok zseton, akkor már normálisan játszanak. Amúgy freerollon szerintem jó taktika erõs kézzel allint nyomni turnnél vagy rivernél, mert sokszor megadják. Sokkal többször, mint real money játéknál.

Tegnap Ász magas színsorral szívtam meg.
Kicsit morcos lettem 😄

Egyébként mindenhol érvényes az a freerollokra, hogy amíg ki nem esik az elsõ 1500 (2000bõl) addig csak túl kell élni szinte és csak utána lehet normálisan játszani? Rendszeresen összeakadok olyan "barmokkal" akik bármire all int mondanak. És persze ezzel az adott asztal játékát tönkreteszik amíg ott vannak. Pár kör után már csak akkor adják meg nekik ha Magas pár van kézben vagy AK stb.

N1ggA
pre-flop allinnél igen, de így nem

Spread De Love!

N1ggA
ELNÉZÉST! A Kc helyett 10c van a flopban!!!

Spread De Love!

Shaman
hmmm

AKQJ ?? ez csak 4 lap,hol itt a sor?

Punker
K-val flush, emelek mint az ökör, az ellennél A-szal volt.....

REALista
Egyébként ha te vered kJ-vel a kézbe kapott A parjat akkor te lennél máker!😊

REALista
Egy 10-es nem hiányzik véletlenül!😄

N1ggA
Úgy tûnik folyatódik a pechsorozat megintcsak lerivereltek...
Kezemben: Kd Jd
flop: 6h Qh Kc
turn: Ac (abszolút nutom van, sorom van és nincs flushesély)
elmentünk allinig
river: 6d (nem lehet flush)
gyerek bemutatja: AA (leriverelt a rohadék, fullja lett)

Spread De Love!

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ha 22 van nálad, akkor csak egy harmadik 2es menthet meg, mert flopon már csak erõsebb lap jöhet, és ha nincs közte 2es, akkor szinte biztos, hogy vesztésre állsz. Ha AK van nálad, akkor flopnál jöhet egy A vagy K vagy mindkettõ, ezekkel is már elég jól fogsz állni(persze a többi lap függvényébe), de akár lehet sorod vagy flushod is, ha egyszínü AK.

N1ggA
Pedig az a jó felfogás. Pre-flop dobások miatt kár idegeskedni

Spread De Love!

Casillas
ezzel a felfogással a 22 jobb lap, mint az AK, mert butaság arra várni, hogy jöjjön még egy ász vagy egy király....

Vivimos por ti, vence por nosotros.