30077
  • Dick Riddick
    Én is így gondolom. Túl nagy üzlet ez ahhoz hogy megengedhessenek maguknak egy ekkor botrányt.
  • Dick Riddick
    Ő nem valószínű hogy dobja, de nem lesz mindig két pár az ellenfélnél. Ezekkel a kis hívásokkal csak jó esélyeket adsz neki a következő lapra. Emelj, vagy ne emelj, de ne hívj túl kicsit.
  • ddt500
    Velem az a baj, hogy nem tudok kiszállni. Nem tudom nektek, hogy megy de nekem a dupla pénz semmit nem jelent. BEülök egy 50 eurós asztalra és 100-nál eszem ágában sincs kiszállni. Ez súlyos probléma. Azért szeretek sng-ni. Ott ha vége van vége van.
  • Danny1987
    a psen van fennt egy videó fix limites $30/$60.
    Hizlaltak egy 700$ feletti potot.

2perc alatt ki keres 140e Ft-ot?

Amugy a célem nl100 ott már egy pot siman megvan 10$ 4 asztalon elég nyerni 4 ilyet az már 40 és aki jól játszik az tud többet is.

Szóval meg lehet belőle élni csak egyszer jussak el addig a szintig mert ez az nl2 igen uncsi és ha nyerek akkor is ilyen 20-30 centet rosszabb esetben pedig körfold után megkapom a vakokat 3 cent:(
  • Danny1987
    Nézegettem a poker online termek negyedéves bevétele 200 millió $ felett van.(talán a starse volt nem tudom)

A lényeg hogy ha ez kiderülne a jatekosok 90%-a otthagyne a maradek 10 pedig egy bukó széria után ráfogná hogy mar itt is csalnak aztán lépnek.

Csalókat ki kell zárni meg azokat is akik 2-3 nicken vannak fennt egy teremben.
  • Danny1987
    Jó de ha nagyobatt emelek és nem jön ki a sorom???
    Dobni pedig nem fogja az biztos.

Szóval szerencsém volt.

Egyedül abban értek veled egyet hogy a végén valóban nagyobatt kellett volna emelnem lehet hogy kifizette volna.
  • Dick Riddick
    Nem foglalkoznak az esélyekkel. Veszélyesek.
  • Dick Riddick
    Nem szép játék. A preflop emelés rendben, ha jött 72-vel az ő baja. Flopon már kevés a 4bb, főleg hogy minimum 8bb van a potban. A turn emelés már nem sok mindenre jó, dobatásra biztosan nem, csak jó esélyeket ad az ellenfélnek. Riveren már nálad a tuti, de 10-15 bb-t is kifizetett volna. Ő sem védte a két párját, ne csodálkozzon.
  • zeli
    ma velem az elmúlt két napban 3 dolog történik. Ha jó lapom van:
    - Eldobják, és nyerek kemény 0.06$-t
    - Erősebb lapjuk van
    - Lemákolnak

Ezek így szépen váltakoznak, de az kicsit betett, hogy 5 percen belül kétszer kaptam ki backdoor-flushtől, úgy, hogy megad egy potnál nagyobb emelést a semmire...
    Ma egyszer voltam biztos benne, hogy nyerek: mikor bubi pókerem volt. A gyereknél AK káró volt és lent volt flopon 2 káró. Utána mondtam neki, hogy magadra vess, ha semmire emelsz. "idiot. I had flush draw"
    mondtam neki hogy a flush az öt lapos, a flösshúzó az nem pókerkéz...
  • Dick Riddick
    Remélhetjük a legjobbakat. A termeknek is érdekük felderíteni ezeket az eseteket. Egy bizalomvesztésnek súlyos következményei lehetnek. A legtöbbünknek különben sincs sok köze a magas tétes asztalokhoz (ha van egyáltalán).
  • Danny1987
    Az a baj hogy általában nem ilyen lapokkal szálnak be.(persze lehet náluk)

Ma preflop AK 4bb emelés 1 tartja
    flop Q72 4bb-t tartja
    turn J 4bb-t tartja
    river 10 6bb-t tart

erre megmutatja a 72-őt hogy ő volt előnyben végig.

Oké kibaszott szerencsém volt hogy lejött a sor de 72vel meg is érdemelte.
  • vegicsek

Erről én is hallottam

Csak ugye felemerül a kérdés, más termekben netán játszanak még hasonló játékososk, akiknek eszük is van, és csak napi 1-2 beülőt nyerve vígan éldegélnek?...
  • Dick Riddick
    :)
    Örülök. Hajrá!
  • Dick Riddick
    Dobatás vagy veszélyes flop esetén érdemes 2/3 és egész pot körülit hívni. A tuti lappal, amit már nem valószínű hogy le fognak gyorsulni, lemehetsz fél potnyira is. Viszont ha kizárólag ilyen kezekkel emelsz fél potnyit, az jel az ellenfeleknek. Úgyhogy néha variáld kicsit.
  • zeli
    A mai napon mindig beszopom KK ellen -.-
    és lejön állandóan aza rohadt Q
  • KAMIONOS KOGYO
    OK,köszi,remélem menni fog,ma a magyar szerencsés volt.
  • Dick Riddick
    Egyvalami egészen biztos: Ne menj, és ne adj meg all-in-t.
    Az ellenféltől függ egyébként. Ha feszesebb, nyugodtan lehet dobni. Laza játékosra akár vissza is emelhetsz, ha visszaemel akkor dobás. De a visszaemelés keményen hizlalni fogja a potot. Vigyázz, ne legyél potfüggő. A call is lehetőség, alacsonyan tartod vele a potot. De ne felejtsd el, hogy ez így egy gyenge húzó, így az esélyeknek megfelelően játtsz vele. Ha jó esélyeket kapsz, és van esélye hogy a lehetséges pároddal te leszel a nyerő, menj tovább. A cbet egy lehetőség, csak rizikóval lehet kiszűrni.
  • zeli
    Jahh, ezen én is gondolkoztam. Sokszor nem tudom, hogyha AQra nemjön semmi pl., akkor mit tegyek flop után ha rám emelnek. Nem tudom eldönteni hogy vmi Ax, vagy KK van- a gyereknél...
  • Danny1987
    És mi van akkor ha ak aq aj lapokkal emelsz preflopon.
    Flopon nem találsz el de cbetelsz ugyanannyit mint preflopon(megközelitöleg a pot felét).
    Erre jön egy emelés? Ilyenkor a call az gondolom szoba sem jöhet.
    Én ilyenkor dobni szoktam. De gondolkoztam már egy nagyobb emelésen is esetleg push.Ehhez nem vagyok elég bátor ugyhogy ha jön visszemelés akkor fold.

KT vel limpeltem egyszer
    Flop:33T
    Nyitok ráemelnek reraiselek ő tartja.
    Turn:K nyitok ő emel én visszaemelek erre eldobta.

Szóval az a gond hogy sokan ismerik a cbetet és lehet hogy nekik sincs semmilyük de elég ha én azt hiszem hogy van.
  • Dick Riddick
    Jó pihenést.
  • Dick Riddick
    A cbet nem egyszerű téma, az biztos. Én is mindig agyalok rajta hogy mennyit, mikor, hogy. Milyen a pozíció, hány ellenfelem van, hány %-ban cbeteljek, eltalált-e a flop, javulhatok-e, dobatni akarok-e. Mi lesz a turnon, mi lesz a flopon, hogyan kezeljem a visszaemeléseket, vagy ha előttem már más emelt? Milyen az asztalimage-em. Nem vagyok túl feszes? Vagy túl laza vagyok? Kérdés van éppen elég.
  • sza23
    Mindenkinek további sok sikert!

Most lépő van, mert holnap megyek 24 órázni állambácsinak
    Szal majd csak szerdán tudok ránézni a topickra. remélem addig mindenki hizlalja a bankrollját egy kicsit, de az sem baj ha nagyon
  • sza23
    Így van. Mostanában én is kezdek így cbetelni , ált. potméretűt. Ha meg van vkinek a keze hozzá úgy is tartja, ha pedig nem, előbb utóbb megunják a folytonos emeléseket és elkezdenek rosszul játszani
  • Dick Riddick
    Azért már megéri. De vigyázz, nehogy a tőkéd előbb fogyjon el.
  • sza23
    hoppá, most látom, hogy lent összesen 51% írtam itt fent meg 49% van. a valós érték valahol a kettő között van

• Dick Riddick
    Kellemesen megjátszott kezeket raktál be.
    Viszont teljesen elhibázott flopon maximum két ellenfél esetén cbet-elj, akkor is csak abban az esetben ha hajlamosak dobni is. Különben csak kidobott pénz lesz. És a cbet-ed inkább 2/3 potnyi legyen, de a pot felénél semmiképpen sem kisebb (kivéve ha igazán tuti kezed van, bár a kis hívás sokszor ijesztőbb mint a nagyobb).
  • sza23
    egyenlőre az a max. általában 5 asztallal kezdek és kb.: 10-20 percenként hozzáadok még 1-et és így megyek fel 8-ig.
    Muszáj így csinálnom, mert egyszerre nem állnék rá és csak kapkodás a vége.
    Az a bajom, hogy nem volt eddig "nagyobb" tőke fent és nem igazán tudtam játszani, ezért május 19-ig 4900 pontot kellene kipörgetnem a 10000 pontból, hogy megkapjam az 1.000$ bónuszt.
  • Dick Riddick
    Szép játék volt, nem ijesztetted el a népet. De a river után miért nem emeltél rá vissza? Az már bizony hiba.
  • Dick Riddick
    Nem kevés. Bírod egyébként a nyolc asztalt?
  • sza23
    A legfontosabb, hogy már csak 15% van hátra ami talán menni is fog, ha figyelembe veszem, hogy az elmúlt 4 nap alatt 36%-ot kitermeltem.
  • Danny1987
    PokerStars Leosztás #27808517460: Hold'em No Limit ($0.01/$0.02) - 2009/05/04 10:32:19 ET
    Asztal 'Atreus III' 6-max #6 szék a button
    1 szék: JT's Angel ($1.49 zseton)
    2 szék: Krazyf ($0.71 zseton)
    3 szék: Miska33 ($0.62 zseton)
    4 szék: Joker7770777 ($0.99 zseton)
    5 szék: danny87ers ($1.94 zseton)
    6 szék: Jerőme ($0.91 zseton)
    JT's Angel: berakja a kisvakot $0.01
    Krazyf: berakja a nagyvakot $0.02
    *** ZÁRT KÁRTYÁK ***
    Kapott danny87ers [Qs Qc]
    Miska33: dob
    Joker7770777: dob
    danny87ers: emel $0.06 eddig $0.08
    Jerőme: megad $0.08
    JT's Angel: megad $0.07
    Krazyf: megad $0.06
    *** FLOP *** [2c Js Tc]
    JT's Angel: nyit $0.02
    Krazyf: megad $0.02
    danny87ers: emel $0.06 eddig $0.08
    Jerőme: emel $0.12 eddig $0.20
    JT's Angel: dob
    Krazyf: dob
    danny87ers: megad $0.12
    *** TURN *** [2c Js Tc] [3h]
    danny87ers: nyit $0.08
    Jerőme: emel $0.22 eddig $0.30
    danny87ers: megad $0.22
    *** RIVER *** [2c Js Tc 3h] [3c]
    danny87ers: nyit $0.12
    Jerőme: megad $0.12
    *** MUTATÁS ***
    danny87ers: mutat [Qs Qc] (Dáma és Hármas két pár)
    Jerőme: nem mutatja meg a lapját
    danny87ers begyűjtött $1.55 ebből: pot
    *** ÖSSZEGZÉS ***
    Teljes pot $1.60 | jutalék $0.05
    Asztal [2c Js Tc 3h 3c]
    1 szék: JT's Angel (kisvak) dobta ezen: Flop
    2 szék: Krazyf (nagyvak) dobta ezen: Flop
    3 szék: Miska33 dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    4 szék: Joker7770777 dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
    5 szék: danny87ers mutatott [Qs Qc] és nyert ($1.55) ezzel: Dáma és Hármas két pár
    6 szék: Jerőme (button) nem mutatta meg [Jh Ac]
  • Dick Riddick
    Ki tudja, lehet hogy egyszer sor kerül majd rá.
  • sza23
    Mára ennyi elég is volt a pokerból. 250$ bukó a Bwin-es cash asztalokon.
    Igzából nem játszottam túl jól, szinte csak a bónuszom kipörgetésére figyeltem. Az elmúlt 3-4 nap nagyon keményre sikeredett átlag napi 6-8 óra játék 7-8 asztalom kivett a nem létező erőmből
  • Dick Riddick
    Ne izgasd magad rajta.
  • Dick Riddick
    Erről egy elég hosszú cikket olvastam. Regisztrálás előtt mindig utánanéztem az adott terem adatainak, és hogy milyenek a tapasztalatok. Nem csak egy ember volt benne a buliban, és tényleg látták az ellenfelek lapjait, ráadásul a le nem osztott lapokat is. Közepes és magas tétes asztaloknál játszottak, kiemelhetetlenül. Több embernek is feltűnt, gyűjtötték az adatokat, végül az ultimatBet vezetőségének is "felhívták a figyelmét" a problémára. Nagyon szerették volna a szőnyeg alá söpörni az ügyet, hát nem sikerült nekik. Azóta is folyik a kártalanítás.
  • sza23
    Az lehet, hogy több handhistoryt linkeltem be mint Te, de a többiek hozzászólásaihoz, illetve leosztásaihoz nem igazán szóltam hozzá, amit kicsit egyoldalú dolognak tartom magamra nézve.
  • zeli
    Aki FullTilten játszik: Mennyi idő kb. 200 FTP-t összeszedni?
  • Dick Riddick
    Az UltimateBet-en, persze. Nem tudom miért írtam Mansion-t (ott másik botrány volt). Éppen azért kezdtem abban a teremben játszani, ha valahol, akkor ott figyelni fognak a biztonságra. :)
  • zeli
    Jaja. Nagyon feltűnően csinálta. Még esze sem volt...
  • Dick Riddick
    Hát ha van idegesítő dolog, akkor ez az. Nagyon ellenszenves húzás a szememben, valahogy az egész a póker-szellemiség ellen van.
    Tenni nem sokat lehet ellene, és néha még jó is, mert nem kell a bigstack játékossal konfrontálódni.